Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ο Μιχάλης Καχριμάκης διορίστηκε στο...Δημόσιο με απόφαση που υπέγραψε ο Ρέππας! Α...ρε γλέντια σοσιαληστρικά...

Ο Μιχαήλ Καρχιμάκης,βουλευτής ων,μετατάχθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών. Πρέπει να φροντίσει για το μέλλον του το...παιδί.

 

Αυτή είναι η απόφαση και για τους άπιστους Θωμάδες δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ Γ 169/2011

Απίστευτο κι όμως αληθινό,ο βουλευτής "γενικός εισαγγελέας" του ΠΑΣΟΚ Μιχαήλ Καρχιμάκης,φρόντισε από τώρα για το μη κοινοβουλευτικό του μέλλον!Με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ,του Υφυπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων μεταφέρεται ως... πρώην υπάλληλος της εταιρείας "Ολυμπιακή Αεροπορία-Υπηρεσίες Α.Ε." στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ και ειδικότητας Διοικητικού−Οικονομικού.Ο ανωτέρω οφείλει να παρουσιασθεί για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη της θητείας του ως Βουλευτής,για οποιοδήποτε λόγο!
Προς Θεού δεν λέμε ότι η μετάταξη είναι παράνομη,αλίμονο.
Αυτά τα ολίγα,τα σεμνά και ταπεινά που έλεγε κι ο Κωστάκης κι αν ξέρει κανένας που βρίσκονται οι υπόλοιποι υπάλληλοι της Ολυμπιακής ας μας ενημερώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου