Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Στέφανος Χίος: ''Πεταλωτηηηή πού είναι η γυναίκα σου, ξέρεις? Να σου πω εγώ που είναι η γυναίκα σου....

Σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και την ΕΣΗΕΑ πρόχωρησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής, εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΚΟΝΤΡΑ και του Στέφανου Χίου για τις  αθλιότητες, όπως τις χαρακτηρίζει, εναντίον του.


Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει στην επιστολή του, πως σε εκπομπή του καναλιού, ο Στέφανος Χίος απευθυνόμενος προς τον ίδιο με χυδαίο τρόπο, άρχισε να αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα και για τη σύζυγό του.

Δείτε το απόσπασμα από τη συγκεκριμένη εκπομπή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου