Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Πεταλωτής: Πώς να ζήσει ο καημενος ο Καχριμάκης μόνο με τα χιλιάρικα της βουλευτικής σύνταξης, γι'αυτό το βολέψαμε στο δημόσιο το παιδί...(Ξεφτίλεςςςςςςς!!!!)

Κουζουλάθηκες ωρέ Καρχιμάκη;


Πριν από μερικές μέρες, δημοσιεύθηκαν τα ονόματα των μετατασσομένων της Ολυμπαικής. Ανάμεσά τους υπήρχαν δύο τρανταχτά ονόματα: του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και της αναπληρώτριας τύπου της ΝΔ Βασιλικής Τζότζολα.
Η Βασιλική Τζότζολα δήλωσε ότι δεν αποδέχεται τη θέση και δεν θέλει να παίρνει μισθό από το δημόσιο.
Ο κ.Καρχιμάκης, ενοχλημένος μάλλον από τη νεαρά που δίδαξε ήθος και κέρδισε τις εντυπώσεις, οδήγησε τον κ.Πεταλωτή να κάνει μια από τις πιό άστοχες δηλώσεις του:


Ερωτηθείς (ο κ. Πεταλωτής) εάν ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, θα απορρίψει τη μετάταξή του σε άλλη....
θέση του Δημοσίου, όπως δήλωσε ότι θα κάνει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., κυρία Βασιλική Τζότζολα, σχολίασε:
«Το τι έκανε η κυρία Τζότζολα δεν το ξέρουμε και δε μας ενδιαφέρει. 
Το να γίνονται συγκρίσεις δεν τιμά ούτε την κυρία Τζότζολα ούτε κανέναν που το διακινεί αυτό.
Η κυρία Τζότζολα, προφανώς, για να αποποιείται μια θέση που είχε στην Ο.Α. ως δικηγόρος, θα έχει εξασφαλισμένους άλλους πόρους ζωής».

Η ερώτηση είναι απλή: Η Τζότζολα δεν διετέλεσε ούτε Υπουργός, ούτε Βουλευτής, ούτε είχε καμιά άλλη θέση, πλην της δουλειάς της, που θα μπορούσε να της εξασφαλίσει "άλλους πόρους ζωής".
Τι νόημα έχει αυτή η δήλωση που δείχνει αδικαιολόγητη εχθρότητα και έναν ξύλινο πολιτικό λόγο που έχει σιχαθεί η κοινωνία. Όχι άλλους παλιομοδίτικους πολιτικαντισμούς κ.Καρχιμάκη και Πεταλωτή. Δουλέψτε για τη σωτηρία της Ελλάδας από την κρίση κι αφήστε τους "εξυπνακισμούς".
Αμάν πια με την "κομματική συσπείρωση". Αλλάξτε επιτέλους ! Σας υποσχόμαστε ότι θα ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ για πάντα, αλλά αφήστε αυτό το τσαμπουκαλίδικο υφάκι, που δείχνει μίσος για τους κομματικούς αντιπάλους. Έλληνες είμαστε όλοι και σας βαρεθήκαμε με την κομματική εμπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου