Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Επαγγελματίες Εκβιαστές που κάνουν παρέλαση στα τηλεοπτικά παράθυρα, υποστηρίζοντας λυσσαλέα το Μνημόνιο και τρομοκρατώντας τους πολίτες



Επαγγελματίες Εκβιαστές
Εδώ και λίγες μέρες, περάσαμε κι επίσημα σε νέα προεκλογική περίοδο. Τα τηλεοπτικά παράθυρα και οι αρχηγοί των κομμάτων που υποστηρίζουν λυσσαλέα το μνημόνιο, έχουν μπει σε ένα νέο σχέδιο τρομοκράτησης του λαού. Πρόκειται για το πιο χυδαίο και εκβιαστικό που έχουν στηρίξει ως τώρα.
Τα συμφέροντα των τραπεζιτών επλήγησαν με ειρηνικό τρόπο, μέσα από μια εκλογική διαδικασία.

Σε αγαστή συνεργασία με τα ντόπια ΜΜΕ της διαπλοκής, προσπαθούν να συντηρήσουν εν ζωή ένα έκτρωμα που βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης. Μετά τις εκλογές και αν προκύψει μνημονιακή (sic) κυβέρνηση, μας περιμένουν 9 νέα χαράτσια. Το…μεταρρυθμιστικό έργο έχει ως μόνο στόχο την εξαθλίωση της μεσαίας και εργατικής τάξης και έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και την ακίνητη ιδιοκτησία των Ελλήνων.

Οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν ότι η πλειοψηφία των πολιτών, θέλει παραμονή στο ευρώ. Αυτό που δεν αποκαλύπτουν, είναι κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο Έλληνας να κρατήσει το
...

18 ΜΑΙΟΥ - ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ: ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ


dimoskopisi-prothesi


ΝΔ 27%
ΣΥΡΙΖΑ 26.4

ΠΑΣΟΚ 15.3
Από το http://www.makeleio.gr/

(agiovasilema: Εαν επαληθευτεί κάτι τέτοιο, τότε πραγματικά εμείς οι Έλληνες δεν αξίζουμε καμία σωτηρία....Εαν οι Έλληνες, σαν τρομαγμένα κοτόπουλα, πάνε και ψηφίσουν τους προδότες της ΝΔ και του Πασοκ,  που μας αφάνισαν, τότε καλύτερα να κινήσουμε γι άλλη γη και άλλα μέρη,(

Διαβάστε τι μας περιμένει μετά τις εκλογές. Αμέσως από την επόμενη μέρα, οι υπηρέτες του Μνημονίου και της Μέρκελ, θα γίνουν οι δολοφόνοι των Ελλήνων…Όποιος ψηφίσει Μνημόνιο, είναι σαν να ψηφίζει τον ίδιο του το θάνατο.

Τι μας περιμένει στις 18 Ιούνη…

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ . ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.
  • - Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
  • - Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200? καθαρά!
  • - Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
  • - Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
  • - Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
  • - Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
  • - Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας
  • - Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
  • - Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε από
  • .....

Απίστευτο! Την ώρα που στην βουλή κρατούσαν ενός λεπτού σιγή για την γενοκτονία των Ποντίων η Ρεπούση βγήκε έξω!

repousi_3.jpg
ΜΑΥΡΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ. ΜΑΥΡΟ!!

Δεν το αναρτήσαμε εχθές γιατί περιμέναμε την επιβεβαίωση.

Σήμερα 19 Μαΐου είναι η ημέρα εθνικής μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων, γι’ αυτό λοιπόν εχθές στην βουλή ο πρόεδρος Βύρων Πολύδωρας ζήτησε όλοι οι
....

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Παγκόσμιο σοκ και προβληματισμός για την δουλοπρεπή εμφάνιση του Φρανσουά Ολάντ, στον οποίο η μέγαιρα φερόταν σαν να ήταν ο σκύλος της!!!

Παγκόσμιο σοκ από την ανυπαρξία του Φρανσουά Ολαντ>
Το γερμανικό βατερλό του Λουί Ντε Φινές!







Δεν είχαν πέρασει ούτε 2 ώρες από τη στιγμή που ο Φρανσουά Ολαντ μετά από μια πανηγυρική τελετή στα Ηλύσια Πεδία διαδεχόταν τον Νικολά Σαρκοζί στη προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.  Ο τελευταίος αφού πήρε από το χεράκι τη Κάρλα αποχαιρέτησε το προεδρικό μέγαρο για να εμφανισθεί λίγη ώρα αργότερα να κάνει τζόκινγκ σε κάποιο παρισινό πάρκο. Για τον Ολαντ μόλις ξεκινούσε ένα ταπεινωτικό πολιτικό θρίλερ. Πριν καν συμπληρώσει ώρες στο νέο του αξίωμα θα επιχειρούσε, σαν υπάκουο στρατιωτάκι, να συναντήσει τη Μέρκελ. Μια πράξη στα όρια της προσβολής του
....

Ο Κώστας Μπογδάνος, ο δημοσιογράφος του Αλαφούζου που έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους πριν μέρες, εκφράζεται με απίστευτη χυδαιότητα για τους ψηφοφόρους του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα.

"ΤσιπροΚαμμενάκια μου @@#!@#!@#" Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΞΕΦΥΓΕ"

 
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ TWITTER
Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΛΑΛΦΟΥΖΕΟΥ ΣΧΟΛΗ!
Να χάζεψε μετά τις φάπες που έφαγε; Λίγο δύσκολο. Προφανώς έχει μεγάλο μίσος για τον Σύριζα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δεν εξηγείται αλλιώς, δείτε πόσο χυδαία εκφράζεται για τους ψηφοφόρους δύο πλέον μεγάλων κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου. Φυσικά εισέπραξε και μερικές απαντήσεις που του άξιζαν. Δεν θα τις προβάλουμε όλες, διαλέξαμε δύο και θα τις δείτε.




Το σκάνδαλο μεγατόνων…Ξεπούλησαν μέσα σε μια μέρα όλο το δημόσιο!!!!

%CE%A6%CE%95%CE%9A.jpg
Στις 26 Απριλίου 2012 δημοσιεύεται το ΦΕΚ υπ΄αριθμόν Φύλλου 1363 το οποίο υπάρχει στο site του εθνικού Τυπογραφείου.
Ελάχιστες μέρες πριν γίνουν οι εθνικές εκλογές που δεν ανέδειξαν τελικά νικητή οι Υπουργοί: Σαχινίδης, Διαμαντοπούλου, Βορίδης, Παπακωνσταντίνου, Κουτρουμάνης και Γερουλάνος αποφάσισαν να ιδιωτικοποιήσουν ουσιαστικά το δημόσιο στο σύνολό του.
Διαβάστε ως το τέλος για να δείτε και τι ποσά θα χάσει κατ΄ έτος το κράτος πέραν του τεράστιου κοινωνικού κόστους που θα αναλάβουν οι φορολογούμενοι.
Μεταβιβάζονται λοιπόν στο «Ταμείο
Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» τα
...

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ: "Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ"


tsipras-glezos

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο Μ.ΓΛΕΖΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ;
Ο Μανώλης Γλέζος, η ηρωική μορφή της Εθνικής Αντίστασης που μαζί με τον Λάκη Σάντα κατέβασαν την ναζιστική σημαία από το λόφο της Ακρόπολης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «δημοκρατία» μιλάει για το πρόβλημα της μετανάστευσης αλλά και την οικονομική κρίση. Δεν διστάζει να κατακρίνει την Αριστερά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους μετανάστες αλλά και να προτείνει τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε η Ελλάδα να βγει από την κρίση.
Διαβάστε αναλυτικά, τις απαντήσεις που έδωσε ο Μανώλης Γλέζος:
-Κύριε Γλέζο, η Αθήνα είναι ανάστατη από τα επεισόδια που γίνονται μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από μετανάστες. Η Αριστερά δεν φαίνεται να εκφράζει με
....

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 700.000 ΕΥΡΩ!


silipsi-pakistanou

Όταν οι Έλληνες συνταξιούχοι στη δύση της ζωής τους, κατάντησαν να μην μπορούν να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα για να τραφούν, όταν παιδιά με σοβαρές σπουδές αμοίβονται με μισθούς Ζιμπάμπουε, υπάρχουν εκατομμύρια αλλοδαπών που θησαυρίζουν κάνοντας οποιαδήποτε παρανομία. Στους μεγαλοοφειλέτες λοιπόν του Δημοσίου, μπήκαν και οι ....Πακιστανοί. Αυτά είναι τα χάλια μας....
Αίσθηση προκαλεί η σύλληψη ενός μετανάστη από το Πακιστάν, ο οποίος χρωστά στο ελληνικό δημόσιο το αστρονομικό ποσό των..... 700.000 ευρώ! !!!!!!!!!!
Στο δελτίο της ημέρας, το ... ρεκόρ χρεών στις τελευταίες συλλήψεις κατέχει Έλληνας επιχειρηματίας με χρέη πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά σίγουρα η σύλληψη του Πακιστανού ξεχωρίζει.
Πάνω από 900.000 ευρώ τα χρέη μιας 49χρονης την οποία οι αστυνομικού συνέλαβαν στο Ελληνικό, ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και σε τρεις άνδρες στην Αγία Παρασκευή και το Ηράκλειο για χρέη από 200.000 ως 400.000 ευρώ. (την πληροφορία είμαμε στο makeleio του Σ.Χίου)

Η γεωγραφία της Βουλής. Πού κάθονται οι βουλευτές των κομμάτων.


Αυτή είναι η διάταξη των βουλευτών των κομμάτων όπως προέκυψαν στις τελευταίες εκλογές…
Η συγκεκριμένη Βουλή θα είναι η πλέον βραχύβια. Αν όμως σχηματιζόταν κυβέρνηση, με αυτό τον τρόπο θα κάθονταν οι βουλευτές στα έδρανα.

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 16,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ 15 ΑΚΙΝΗΤΑ!


rakosilektria

Εξαιρετικά περίεργη ιστορία! Η συγκεκριμένη γιαγιά είναι ρακοσυλλέκτρια, αλλά από το 2000 έως το 2010 αύξησε τις τραπεζικές της καταθέσεις κατά 16,4 εκατ. ευρώ!
Πάνω σε αυτή την απίστευτη ιστορία έπεσαν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κατά τον έλεγχο τραπεζικών καταθέσεων φορολογούμενων, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.
Το άνοιγμα των λογαριασμών πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι μετά από καταγγελίες ότι, η εν λόγω «γιαγιά» διατηρούσε πολύ υψηλές καταθέσεις καθώς και περισσότερα από 15 ακίνητα. Όταν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πήραν στα χέρια τους τη λίστα με τις τραπεζικές τις καταθέσεις από τις ελληνικές τράπεζες και τις αντιπαρέβαλαν με τις φορολογικές της δηλώσεις, δεν πίστευαν στα μάτια τους!
Κάθε χρόνο, η ηλικιωμένη ρακοσυλλέκτρια δήλωνε, είτε μηδενικό εισόδημα, είτε μερικές χιλιάδες ευρώ, με τη μεγαλύτερη φορολογική της δήλωση να εμφανίζεται το 2004 και να περιλαμβάνει εισόδημα περίπου 6.500 ευρώ. Ωστόσο, στους τραπεζικούς της λογαριασμούς εμφανίζεται το ίδιο χρονικό διάστημα τεράστια εισροή ποσών μέχρι και μια κατάθεση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ!

(agiovasilema: Καλύτερα να ψάξουν σε βάθος την υπόθεση γιατί περισσότερο μοιάζει με ξέπλυμα χρήματος, παρά για ''εισοδήματα'' της ηλικιωμένης. Ενδεχομένως κάποιοι να χρησιμοποίησαν τα στοιχεία της για να διακινούν τεράστια ποσά. Δυστυχώς, πολλοί ηλικιωμένοι αλλά και άνθρωποι με προβλήματα υγείας πέφτουν θύματα απατεώνων.)

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Χαράτσι ΔΕΗ! Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι εκτός από….1. 100 ακίνητα της Αλουμίνιον του Μυτιληναίου που δεν χρεώθηκαν με το χαράτσι της ΔΕΗ!



mitilineos-300x237.jpg

Σ.Σ. Για εκείνο το σάπιο που λέγαμε κε Βενιζέλε;
Διακρίσεις στο ποιοι χρεώθηκαν με το «χαράτσι» για τα ακίνητα και ποιοι όχι
Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα και γι’ αυτό έχουν εξαγριωθεί οι πολίτες και το αποδεικνύουν στις κάλπες, και πιο ειδικά στα συνεταιράκια του μνημονίου, αφού και το κάτωθι επί ημερών τους έγινε.
Ο νόμος που επέβαλε το περίφημο χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ προβλέπει ότι αυτός επιβάλλεται σε όλα τα ακίνητα που αφορούν εμπορική ή οικιακή χρήση και ότι εξαιρούνται από αυτό μόνο τα ακίνητα που ανήκουν στο ευρύτερο δημόσιο, καθώς και όσα κτίρια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση θρησκευτικών, φιλανθρωπικών, εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών ή κοινωφελών σκοπών.
Είχαμε λοιπόν την ψευδαίσθηση ότι τουλάχιστον απέναντι του συγκεκριμένου «χαρατσιού» όλοι οι
υπόλοιποι είμαστε ίσοι, φαίνεται όμως ότι και σε αυτή την περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η περίφημη εταιρεία Αλουμίνιον του κ. Μυτιληναίου φαίνεται ότι και εδώ τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης, αφού ενώ έχει στην κατοχή της περίπου 1.100 ακίνητα (σπίτια και καταστήματα) στην Βοιωτία και συγκεκριμένα στην περιοχή Παραλία Διστόμου (ή Άσπρα Σπίτια), όλως περιέργως δεν χρεώθηκε με «χαράτσι» όπως συνέβη με όλους τους υπόλοιπους κάτοικους σε
....

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος είναι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της κυβέρνησης

 


Υπηρεσιακός πρωθυπουργός για τη διενέργεια των βουλευτικών της 17ης Ιουνίου ορίστηκε σήμερα ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος.
Ο Παναγιώτης Πικραμένος ήρθε στη ζωή στην Αθήνα, το 1945, στο σπίτι του Όθωνα Πικραμμένου και της Θάλειας (το γένος Χαιρέτη). Αποφοίτησε το 1963 από την Γερμανική Σχολή Αθηνών και, πέντε χρόνια αργότερα, πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Σχολή Αθηνών του Καποδιστριακού.
Μιλά, άπταιστα, τη γαλλική, την αγγλική και τη γερμανική.
Σύζυγός του, είναι η Αθηνά Νούτσου- Πικραμμένου, με την οποία έχει μια κόρη- φοιτήτρια, σήμερα.
Την τετραετία 1969 -1973, δικηγόρησε στην Αθήνα, με εξειδίκευση σε θέματα Ναυτικού Δικαίου. Εργάστηκε, το 1972, στο δικηγορικό γραφείο Ince&Co του Λονδίνου, ενώ, δύο χρόνια μετά, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Paris II, απ' όπου και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο DES de Droit Public.
Το 1976, διορίστηκε, κατόπιν διαγωνισμού, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ως εισηγητής. Πέντε χρόνια αργότερα, προήχθη στον βαθμό του παρέδρου. Παρακολούθησε, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του αδείας, τη διετία 1988-1989, μαθήματα Ευρωπαϊκού Δικαίου στο πανεπιστήμιο Paris II. Το 1993, τον βρίσκει με τον βαθμό του συμβούλου.
Προήχθη σε αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, το 2007 και, δύο χρόνια μετά, δηλαδή τον Ιούλιο του 2009, προήχθη σε πρόεδρο του ίδιου δικαστηρίου. Είναι, παράλληλα, πρόεδρος του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (ΑΕΔ) και έχει διατελέσει μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών, καθώς και υπηρεσιακών συμβουλίων.
Την τετραετία 2005 -2009, άσκησε, παράλληλα με τα καθήκοντα του δικαστικού λειτουργού και καθήκοντα γενικού διευθυντή της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, θέση από την οποία υπέβαλε παραίτηση, μετά την προαγωγή του σε πρόεδρο του ΣτΕ (2009).
Τη διετία 1991-1993, διετέλεσε σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα δημοσίου δικαίου, ενώ, το χρονικό διάστημα 1990-1991, ήταν
...

Εν μέσω κρίσης και ναζιστικής επιβολής των προγραμάτων λιτότητας (για τους άλλους όμως) η κυρα- Μέρκελ έδωσε αύξηση στον εαυτό της!

  • Mπορεί σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στους Έλληνες να επιβάλλει απάνθρωπα μέτρα λιτότητας, αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτούλη της  και τους υπουργούς της, η ηθική και η αυστηρότης πάνε περίπατο.!
Οι υψηλόβαθμοι Γερμαναράδες, Μέρκελ και Σια,  έδωσαν στους εαυτούς τους μισθολογικές αυξήσεις 3,3% για το 2012, αρκετά πάνω από τον πληθωρισμό, ο οποίος βρίσκεται τώρα στο 2,2%, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι του υπουργείου Εσωτερικών.

Συνολικά, οι μισθοί των μελών της κυβέρνησης πρόκειται να αυξηθούν κατά 5,7% σε τρεις φάσεις ως τον Αύγουστο του 2013. Πως δικαιολογήθηκαν οι αυξήσεις; Είναι οι πρώτες εδώ και 12 χρόνια, είπαν. Εμείς θα δούμε μετά από 12 χρόνια... θα μπορούσε να πει ένας
...

Ο ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ

Της  Υβόννης  Τσιλίδου

Το   κλασσικό  πλέον  συμπέρασμα  της  συνταγής  που  σκοτώνει,  του  μνημονίου  δηλ.,  σε  όλο    το   προχθεσινό  του  μεγαλείο  δια  χειρός   εθνοσωτήρα  Βενιζέλου.

Το  πολυδιαφημισμένο  PSI   που  θα  έδινε  ανάσα  ζωής  στην  οικονομία  μας  και  στην  μείωση  των  δαπανών  του  δημοσίου  για  τόκους  προς 

...

Την Δευτέρα 21/5 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου ''ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΚΑΜΙΝΙΑΣ'' του Α.Κακαρά.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Οι Εκδόσεις Παπαζήση και
η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών
έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν
στην παρουσίαση του βιβλίου του
ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ
ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΚΑΜΙΝΙΑΣ
που θα πραγματοποιηθεί
τη Δευτέρα 21 Μαϊου 2012 και ώρα 18.30
στην αίθουσα «Μιχαήλας Αβέρωφ» της Ε.Ε.Λ.
| Γενναδίου 8 και Ακαδημίας (7ος όροφος) Αθήνα |
Χαιρετίζει ο Παύλος Ναθαναήλ,
πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Λ.
Ομιλητές:
Παπαοικονόμου Γιάννης, Συγγραφέας, Ποιητής,
μέλος Δ.Σ. της Ε.Ε.Λ.
Βαλαβάνη Νάντια, Συγγραφέας
Αποσπάσματα θα διαβάσουν :
Κολοβός Βασίλης, Ηθοποιός, Συγγραφέας
Φράγκου Μαρία, Ηθοποιός
Τραγούδι η Καρέτσου Μαρία
Συντονίζει: Μπαλοδήμας Θανάσης, Δημοσιογράφος,
Συγγραφέας μέλος Ε.Ε.Λ.
Μουσική επένδυση: Κακαρά Στέλλα – πιάνο
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ
Νικηταρά 2 & Εμμ. Μπενάκη, 10678 Αθήνα | Tηλ.: 210 38.38.020, 210 38.08.173
Fax: 210 38.09.150 | E-mail: papazisi@otenet.gr | www.papazisi.gr

Απίστευτη δήλωση Παπούλια: "Αν προφτάσουμε να πάμε σε εκλογές!"

Με αυτόν τον επίσημο τρόπο καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Κάρολος Παπούλιας απαντούσε στο ενδεχόμενο να ξαναπάει η χώρα σε εκλογές... τώρα που το ενδεχόμενο είναι πραγματικότητα , τα λόγια του ανώτατου θεσμού του καθεστώτος λαμβάνουν ακόμη πιο εξαιρετική και τραγική σημασία.

Φώτης Κουβέλης (Πρόεδρος της Δημοκρατικής αριστεράς): Κύριε Πρόεδρε, εκτιμώ ότι μία κυβέρνηση που δεν θα έχει τη στήριξη και την ενεργή συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένο ότι κατετάγη δεύτερο κόμμα, δεν θα παρέχει τη δυνατότητα ουσιαστικής βιωσιμότητας αυτής της κυβέρνησης. 
Σας το λέω με πόνο ψυχής, πολιτικής ψυχής, γιατί για εμένα εκείνο το οποίο προέχει είναι να υπηρετήσουμε το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας και όχι την οποιαδήποτε μικροκομματική σκοπιμότητα ή την οποιαδήποτε εκλογική αναμονή, αναμονή εκλογικού αποτελέσματος ακριβέστερα. εκτιμώ ότι μία τέτοια κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί επί της ουσίας, γιατί δεν θα έχει και κοινοβουλευτική και λαϊκή στήριξη.


Κάρολος Παπούλιας (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Δεδομένης της άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, πηγαίνουμε για εκλογές, 
Λέτε; Εάν προφθάσουμε να πάμε σε εκλογές.

Φώτης Κουβέλης (Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς): εάν προφθάσουμε.
 
(agiovasilema: Μια χαρά το είπατε. Εαν προφθάσετε και δεν το έχετε ήδη σκάσει από τίποτα στέγες με ελικόπτερα....)

Με ποιό δικαίωμα ο διορισμένος πρωθυπουργός πλήρωσε το ομόλογο? Ποιά συμφέροντα εξυπηρέτησε?

ΠΡΟΣ κο ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ – Με ποιο δικαίωμα πληρώσατε το ομόλογο;

  Γράφει ο Δρ Κυριάκος Τόμπρας

Κ.ε Πρωθυπουργέ,
Δια της παρούσης μου σας ζητώ να δημοσιοποιήσετε τα πλήρη στοιχεία ταυτοποίησης του κομμιστή του ομολόγου των 435 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο πληρώσατε σήμερα κατά παράβαση των όρων του PSI.
Είναι αδιανόητο και αποτελεί πρωτοφανή πολιτική και οικονομική απάτη, με ζημία των Ελλήνων ομολογιούχων, το PSI να εφαρμόζεται επιλεκτικά, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αγνώστων αλλοδαπών ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου.
Μετά τα ανωτέρω, σας ζητώ να μας ενημερώσετε :
ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ?
ΥΓ. 1
Μήπως ο πανικός που δημιουργήθηκε σήμερα με το έγγραφο μαϊμού που συγκεκριμένοι κύκλοι επιχείρησαν να χρεώσουν στον κ.ο Πάνο Καμμένο, αποσκοπούσε στη μονοπώληση της δημοσιότητας με το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να περάσει στα ψιλά γράμματα η καταχρηστική πληρωμή του ανωτέρω ομολόγου ?
ΥΓ. 2
Παρά τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιήσατε σήμερα, προσωπικά ο ίδιος, στους Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να αναζητήσετε συνενόχους στο έγκλημα που διαπράξατε με την πληρωμή του ανωτέρω ομολόγου, οι ποινικές σας ευθύνες παραμένουν ακαίρεες και θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατικής Ομαλότητας στην Πατρίδα μας.
Τέλος σας υπενθυμίζω ότι, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η επόμενη Ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν θα είναι Πολιτική.
(από το olympiada)

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μάιος 2012.Νέα δημοσκόπηση ΣΟΚ για τους μνημονιακούς προδότες ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που καταποντίζονται!!!




(Από το www.makeleio.gr το οποίο, όπως διαπιστώσαμε, μέσα από τις δημοσκοπήσεις του είχε προσεγγίσει με ακρίβεια  το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαϊου. Η νέα δημοσκόπηση επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε: Ο λαός ξύπνησε και δεν υποκύπτει στις τρομοκρατικές πιέσεις των μνημονιακών τοκογλύφων και των εγχώριων δούλων τους!! )


 dim1
ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΝΔ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ
....

Φάντασμα το έγγραφο Καμμένου!!! (Στη δημοσιότητα τα επίσημα πρακτικά)

Όπως προκύπτει από την ανάγνωση των πρακτικών της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παπούλια με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Καμμένου, τα οποία δόθηκαν πριν λίγο στη δημοσιότητα και τα οποία μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω, πουθενά δεν αναφέρεται το έγγραφο που εμφανίστηκε στη δημοσιότητα ως δήθεν έγγραφο Καμμένου. Ο κ. Καμμένος ανέπτυξε προφορικά τις επτά γνωστές προτάσεις του, τις οποίες κι εμείς έχουμε αναρτήσει και κατέθεσε στα πρακτικά το πολυσέλιδο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του και ζήτησε όλα αυτά να κοινοποιηθούν στους άλλους αρχηγούς των κομμάτων..  
Επειδή ο κ. Παπούλιας ζήτησε να έχει γραπτές και τις επτά προτάσεις που αναπτύχθηκαν προφορικά, ο κ. Καμμένος του υποσσχέθηκε ότι…. θα τις στείλει με επίσημη επιστολή, πράγμα το οποίο, απ’ ότι πληροφορούμαστε, έγινε από τον βουλευτή και εκπρόσωπο του κόμματος κ. Τέρενς Κουϊκ.
Επομένως δεν βλέπουμε πουθενά, ούτε καν μια νύξη που να έχει σχέση με τις προτάσεις που εμφανίστηκαν σε άλλο έγγραφο, το οποίο κυκλοφόρησε ως δήθεν έγγραφο Καμμένου.
Τα πλήρη πρακτικά έχουν ως εξής:
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Κύριε Πρόεδρε, καλωσορίσατε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη να σας περιγράψω την κατάσταση. Την ζείτε, την βιώνετε και εσείς. Νομίζω ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να πορεύεται ακυβέρνητη σε στιγμές μάλιστα που χρειάζεται μία κυβέρνηση, για να χειριστεί πολύ σημαντικά πράγματα. Αναφέρομαι στο
....

Όχι Πολιτικέ του Μνημονίου…δεν ξέρεις τι περνάει η φτωχολογιά!



Όχι Πολιτικέ του Μνημονίου…δεν ξέρεις τι περνάει η φτωχολογιά!

Δεν είσαι παιδί της...δεν είσαι ένας απ' αυτούς τους "κολλήγους"...





Ούτε σε νοιάζει να μάθεις…



Δεν είσαι σάρκα της…



Εχθρός της είσαι…



Δήμιός της είσαι…



Ένας «κατσαπλιάς»..





Θυμάσαι μήπως «Μνημονιακέ Πολιτικέ» τι ήταν οι «Κατσαπλιάδες» επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας;





Οι «έλληνες εφιάλτες» ήταν που τους όριζε ο σουλτάνος να μαζεύουν τους φόρους από τους ραγιάδες.





Με το «αζημίωτο» βέβαια.





Αυτό είσαι.





Δεν ξέρεις Πολιτικέ του Μνημονίου τι σημαίνει να έχεις άδειο το ψυγείο…





Δεν ξέρεις πως είναι να χάνεις τη δουλειά σου και να αντικρύζεις τα γεμάτα παράπονο, λύπη και απορία βλέμματα των παιδιών σου επειδή φορούν μπαλωμένα ρούχα ή ακόμη χειρότερα όταν δεν έχει φαγητό το τραπέζι…..





Δεν ξέρεις πως είναι να έρχονται δικαστικοί επιμελητές να σου κατασχέσουν το σπίτι και τα κρεβάτια των παιδιών σου επειδή δεν έχεις να πληρώσεις τους πιστωτές σου…





Δεν ξέρεις πως είναι να τσακίζεται η υγεία σου επειδή δεν μπορείς ως γονιός να προσφέρεις στα παιδιά σου τα πιο βασικά, τα πιο απλά, τα πιο αυτονόητα για την ζωή τους…στέγη, φαγητό, ρούχα, παπούτσια, γιατρούς, σχολείο…





Δεν ξέρεις πως είναι να σε ρωτάει το παιδί σου «μπαμπά, γιατί τα άλλα παιδιά πάνε στον παιδότοπο, στο φροντιστήριο, στα αγγλικά, στη θάλασσα, βγαίνουν έξω οικογενειακώς, πάνε σινεμά, θέατρο, φοράνε καινούρια ρούχα, έχουν πάντα χρήματα για ένα μπισκότο στο σχολείο, έχουν πάντα καλό φαγητό στο σπίτι, κάνουν διάφορες δραστηριότητες (αθλητικές, πολιτιστικές, κλπ) κι εγώ δεν έχω τίποτε απ’ αυτά…πολλές φορές δεν έχουμε ούτε καν φαγητό»; Κι εσύ να μην
...

«Κάθε σελίδα από το ημερολόγιο του Τσοχατζόπουλου είναι και ένα έγκλημα»

Το ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου που βρίσκεται πλέον στα χέρια του ανακριτή «καίει» τόσο τον ίδιο, που εξακολουθεί να παραμένει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, όσο και τους υπόλοιπους 14 συγκατηγορουμένους του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτικές σημειώσεις που κρατούσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ως ημερολόγιο, όχι μόνο αποκαλύπτουν τον τρόπο που δρούσε η οργάνωση για το ξέπλυμα των χρημάτων που προέρχονταν από τα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά καταρρίπτουν τον επαναλαμβανόμενο από όλους τους κατηγορουμένους ισχυρισμό ότι δεν γνώριζαν τίποτα.
Ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής, με τη βοήθεια από σήμερα, λόγω του
...

Τέλος στις συσκέψεις και τις προσπάθειες του σάπιου συστήματος να κρατηθεί στη ζωή. Πάμε για εκλογές

Ναυάγιο στη σύσκεψη – Πάμε για εκλογές
Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.Μετά και την αποτυχία των συνομιλιών, η χώρα οδηγείται σε νέες εκλογές τον Ιούνιο.
Την Τετάρτη, στη 1 το μεσημέρι, θα γίνει νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, για να οριστεί το πρόσωπο του υπηρεσιακού πρωθυπουργού.
16:26 Π. Καμμένος: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης κάναμε μια ύστατη προσπάθεια, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στη συνάντηση, από την οποία είχαμε αποκλειστεί. Καταθέσαμε τις επτά θέσεις μας. Αναφερθήκαμε με απόλυτη σαφήνεια στα εθνικά θέματα που δεν συζητήθηκαν, με ευθύνη των δυνάμεων του μνημονίου. Αναφερθήκαμε στα μέτρα του Ιουνίου και στα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά με τη ρευστότητα, την απόσυρση καταθέσεων, κάνοντας δυνατή μια εθνική λύση που θα μπορούσαν να στηρίξουν βουλευτές των κομμάτων που μετέχουν στη σύνθεση της νέας Βουλής. Δεν είχαμε ανταπόκριση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ο κ. Βενιζέλος συμφώνησε στα επτά σημεία, πλην αυτου για τη διαγραφή χρέους. Ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι θέλει εκλογές γιατί θέλει να γίνει
....

Το Δελτίο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το θέμα του επίμαχου εγγράφου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες κρίσιμες ώρες και τα οποία προφανέστατα εντάσσονται στη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της εργώδους προσπάθειας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να δοθεί λύση στα κρίσιμα ζητήματα της χώρας, παραθέτουν τα εξής αδιάσειστα στοιχεία:
1.Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, αρνήθηκε να παραλάβει ή και να συζητήσει με τον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επί του non paper του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Με αυτή την ανυποχώρητη θέση περί μη αναγνώρισης των non paper ως επίσημων εγγράφων,  δεν υπήρχε περίπτωση ο κ.Καμμένος να παραδώσει non paper στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

2.Από τα επίσημα πρακτικά που δημοσιοποίησε η Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν προκύπτει, ούτε στο ελάχιστο ότι ο κ.Πάνος Καμμένος παρέδωσε στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας το
...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ.Ο Καιάδας του "εγέρθητω!" στον Θέμο Αναστασιάδη

"Στη Βουλή αν μας θίξουν δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια"!
Ο Γιώργος Γερμενής, -το μέλος της Χρυσής Αυγής και νυν βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου- ο οποίος με το παράγγελμα "εγέρθητω!" το βράδυ των εκλογών, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχολιάστηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τις τελευταίες μέρες, ήταν ο καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη, στην εκπομπή του τη νύχτα της Δευτέρας. Ο Καιάδας, όπως ήταν το ψευδώνυμό του, όταν ήταν μέλος ενός σκληροπυρηνικού black metal συγκροτήματος μίλησε για το πως από μια αριστερή οικογένεια πέρασε στη Χρυσή Αυγή, για το "εγέρθητω!", αλλά και για τους ναζί και τους φούρνους στα κρεματώρια. Στο πλάι του και η σύζυγός του Τζένη, η οποία δηλώνει επίσης, εθνικίστρια και οπαδός της metal μουσικής.

"Είχα κάνει μια εξήγηση ότι, μπαίνοντας ο αρχηγός τηρούμε ως σεβασμό προς το πρόσωπό του να σηκωνόμαστε. Δεν έδειξαν εκείνη την ώρα καμία αντίδραση (οι δημοσιογράφοι), γι' αυτό μόλις μπήκε ο αρχηγός είπα "εγέρθητι!". Δεν κινήθηκα απειλητικά. Σε άλλα κόμματα δεν σηκωνόντουσαν; Στον Ανδρέα Παπανδρέου;", είπε ο
......

Financial Times: Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρα πιο λογική από το καθεστώς λιτότητας

financial-times.jpg

Ο Wolfang Munchau, εκ των κορυφαίων αναλυτών των Financial Times, δημοσίευσε στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας μια ενδιαφέρουσα και υποστηρικτική στις αντιμνημονιακές πολιτικές άποψη.

“Από τις τέσσερις, η χειρότερη επιλογή είναι για την ακρίβεια μία. Ακολουθώντας το πρόγραμμα της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, η Ελλάδα θα καταλήξει με 10 έτη ύφεσης, μία αναπόφευκτη έξοδο από το ευρώ και την πιθανότητα κατάλυσης της δημοκρατίας.
Θεωρώ ότι η προσέγγιση του κ. Τσίπρα είναι πολύ ριψοκίνδυνη. Όμως, μπορώ να αντιληφθώ για ποιους λόγους οι Έλληνες πολίτες θα τον υπερψήφιζαν. Η θέση του είναι σίγουρα πιο λογική από το καθεστώς λιτότητας, το οποίο δεν μπορεί να προσφέρει καμία προοπτική οικονομικής ανάκαμψης. Αυτή είναι η Γερμανία στις αρχές του 1930, για άλλη μια φορά.

Αυτό δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το αθέτηση πληρωμών αργότερα ή αθέτηση πληρωμών τώρα. Θα προτιμούσα μια χρεοκοπία αργότερα, επειδή αυτό θα επέτρεπε μια ομαλότερη δημοσιονομική προσαρμογή, την εφαρμογή λογικών μεταρρυθμίσεων και την αύξηση των πιθανοτήτων να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη”.

Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΠΑΠΟΥΛΙΑ

20120514-231110.jpg´
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Κύριε Πρόεδρε, καλωσορίσατε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη να σας περιγράψω την κατάσταση. Την ζείτε, την βιώνετε και εσείς. Νομίζω ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να πορεύεται ακυβέρνητη σε στιγμές μάλιστα που χρειάζεται μία κυβέρνηση, για να χειριστεί πολύ σημαντικά πράγματα. Αναφέρομαι στο αυριανό ECOFIN, στη συνάντηση του ΝΑΤΟ την Πέμπτη, στη Συνάντηση Κορυφής την Παρασκευή. Δεν μπορεί να λείπει η Ελλάδα ή να είναι μία Ελλάδα χωρίς κυβέρνηση.
Αυτό δεν σας κρύβω ότι έχει δημιουργήσει και πολλές ανησυχίες στους εταίρους μας. Χθες με πήραν ο κ. Ρομπάι και ο κ. Σουλτς και με ρωτούσαν εναγωνίως τι γίνεται στην Ελλάδα. Τους είπα ότι γίνεται μία προσπάθεια να υπάρξει μία κυβέρνηση και είμαι καταρχήν αισιόδοξος ότι μάλλον θα καταλήξουμε θετικά.
Πριν πάρετε το λόγο, θα ήθελα να δείτε αυτό το χαρτί πάνω στα οικονομικά μας, το οποίο μου έστειλε για δική μου χρήση ο κύριος Πρωθυπουργός. Διαβάστε το, όπως το έκαναν και οι τρεις Αρχηγοί που ήρθαν εδώ το πρωί.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Κύριε Πρόεδρε, καταρχήν σας ευχαριστώ. Βλέπω αυτήν την επιστολή του κυρίου Πρωθυπουργού, αλλά νομίζω ότι θα ήταν
πολύ πιο σημαντικό και για τον ελληνικό λαό να είναι σε γνώση του η πραγματική οικονομική κατάσταση, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η Κυβέρνηση αρνείται να παραθέσει στους Αρχηγούς των κομμάτων στοιχεία της οικονομίας, τα οποία για εμάς είναι σημαντικά, όπως η έκθεση για την κατάσταση των τραπεζών. Αυτό είναι κατά παράβαση και του Συντάγματος και της πολιτικής ηθικής. Η Κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου αρνείται να δώσει στοιχεία στη Βουλή των Ελλήνων και στον ελληνικό λαό. Οπότε, μία επιστολή, η οποία δεν είναι δημοσιοποιήσιμη, θα μου επιτρέψετε να μην τη λάβω υπ’ όψιν μου. Εάν είναι στοιχείο το οποίο μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε στον ελληνικό λαό, με χαρά να το διαβάσω. Όμως, δεν δεσμεύομαι με το απόρρητο, για να μην τη μεταδώσω στον ελληνικό λαό.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ωραία. Δώστε την μου πίσω.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Πάρτε την, κύριε Πρόεδρε.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ευχαριστώ πολύ.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Η απειλή, την
....

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τους έχουν φτύσει όλοι… κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι!

Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν επιδοθεί σε μία πρωτοφανή κούρσα στήριξης της ακυβερνησίας, προφασιζόμενοι πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η… κυβέρνηση. Βέβαια, τους διαφεύγει πως τους ενδιαφέρει μία κυβέρνηση που θα στηρίξει τις τράπεζες, τα ΜΜΕ και τα διάφορα παπαγαλοειδή, τα οποία έχουν αρχίσει να νιώθουν άδειο στο στομάχι τους και γίνονται επικίνδυνα.
Τρέχουν, λοιπόν, οι συνυπογράφοντες, οι “ναι σε όλα”, για να εξασφαλίσουν μία κυβέρνηση τσίρκο, μία κυβέρνηση που θα εξασφαλίσει το “να κάνουμε την κρίση ευκαιρία”, μία κυβέρνηση που θα δουλεύει τον (και όχι για τον) λαό και θα κάνει ταμείο για τους εκλεκτούς…
Γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας:
«Επί μία ώρα εκβίαζαν τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στο
....

Προς Έλληνες ξεπουλημένους δημοσιογράφους: Σας πήραν μυρωδιά ακόμη και οι συναδελφοί σας του Al Jazeera!


Ακολουθούν ποσπάσματα από την εκπομπή Listening Post του Al Jazeera.
Ο παρουσιαστής ρωτάει το πολύ απλό… αν τα ΜΜΕ της Ελλάδα, -της χώρας  που έδωσε στον κόσμο τη δημοκρατία!- αφουγκράζονται τις ανησυχίες του λαού ή των... μεγαλοεπιχειρηματιών της χώρας!
Δείτε το video!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ twitter

https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRByUjbRKbGo0NpB0G124EvyF_cX23LzhHpfSs0VRcG1apOku2KΔείτε τι έγραψε πριν απο λίγο ο Π.Καμμένος στο twitter
Panos Kammenos ‏ @PanosKammenos
Ξεκαθαρίζω για τελευταία φορά: οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μιλάμε μόνο για καταγγελία τών μνημονίων και συμβάσεων καί ποτέ διαπραγμάτευση.

Ετοιμάζονται να κάνουν συνταγματικό πραξικόπημα;

Ένα πρωτοφανές παρασκήνιο, με σκοπό τη δημιουργία κυβέρνησης με κάθε τρόπο χωρίς να πάμε σε νέες εκλογές βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Το επιχείρημα βεβαίως είναι πως αυτό απαιτεί για μία ακόμη φορά η σωτηρία της πατρίδας. Την σωτηρία της πατρίδας επικαλέστηκαν και όσοι έβαλαν την Ελλάδα στο γύψο πριν από 40 χρόνια, αλλά ας αφήσουμε την Ιστορία όσο διδακτική και να είναι και ας πάμε στα γεγονότα.
Μετά την συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πάνο Καμμένο, οι προσπάθειες που σύμφωνα με το Σύνταγμα (άρθρο 37) καταβάλει ο Πρόεδρος για τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης τερματίστηκαν. Το επόμενο στάδιο είναι ο ορισμός μιας
...

Γιατί χτυπάνε τον Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα παπαγαλάκια της Συγγρού, εφημερίδες και διάφορα ιστολόγια  που έχουν αποδείξει το πόσο αναξιόπιστα είναι, με ειδήσεις και δήθεν “αποκλειστικότητες”, που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ…συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Σήμερα κάποια ιστολόγια που έχουν εξειδίκευση, μακρά ιστορία και εξειδίκευση στην αντιγραφή άρθρων και αποκλειστικών ειδήσεων διαδίδουν ότι, στην ουσία δεν χωρίζει τίποτα τους Ανεξάρτητους Έλληνες με την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ !!!
Άκουσον, άκουσον…
Είναι απίστευτο αυτό που προσπαθούν να περάσουν ότι θα συνεργασθεί ο Πάνος Καμμένος με την Ν.Δ  το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ…
Μάλιστα βάζουν και την παράμετρο ότι κανείς δεν εγγυάται ότι σε ενδεχόμενες εκλογές, είναι αμφίβολο το αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πιάσουν το σημερινό ποσοστό τους.
Είναι τόσο μεγάλος ο φόβος και ο πανικός τους που επιστρατεύουν τους
...

Ο Καμμένος.. έκαψε τον δικομματισμό και την κυβέρνηση νέας Προδοσίας!

 

Με επτά αδιαπραγμάτευτες θέσεις, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κυριολεκτικά έκαψε τον δικομματισμό και την νέα προσπάθεια του σάπιου πολιτικού συστήματος να προχωρήσει σε νέα κυβερνηση προδοσίας...

Φυσικά τίποτα δεν αποκλείει παρ' όλα αυτά, την στροφή Κουβέλη σε μια τέτοια τερατόμορφη σύμπραξη.

Μια τερατογέννηση, στην  ποία ο Πάνος Καμμένος, κατέστησε σαφές πως δεν θα συναινέσει και φυσικά δεν θα συμπράξει.
Δεν είναι τυχαίο πως οι επτά θέσεις του, εκτός από αδιαπραγμάτευτες, είναι και... απαγορευτικές για τον δικομματισμό καισε όσους βοηθούν στην δημιουργία μιας νέας κυβέρνησης, αντίθετης με την πρόσφατη ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Εντύπωση προκαλεί, η αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε σε... ανυπόγραφη επιστολή του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, για την οικονομική κατάσταση της χώρας!!
Γιατί άραγε ο κ. Παπαδήμος, δεν τολμά, να βάλει την υπογραφή του σε ένα
...

Τι λέει ο Σαχινίδης για την επιστολή;

Μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα προκύπτει μετά τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Καμμένου, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, δήλωσε πως αρνήθηκε να διαβάσει την έκθεση του Πρωθυπουργού κ. Παπαδήμου, στην οποία περιγράφεται η τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, με την αιτιολογία πως αυτή δεν έφερε καμία υπογραφή.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το μεσημέρι και μετά τη λήξη της σύσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που είχαν λάβει τη διερευνητική εντολή (Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο), ο κ. Παπούλιας προσκόμισε στο τραπέζι των συζητήσεων επιστολή του Πρωθυπουργού κ. Παπαδήμου στην οποία περιγράφεται με μελανά χρώματα η
οικονομική κατάσταση της χώρας. Μάλιστα το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρα.
Το larissanet.gr σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους κκ. Καμμένο και Ζώη, επιβεβαίωσε την ύπαρξη της συγκεκριμένης επιστολής καθώς και το γεγονός πως αυτή δεν είναι υπογεγραμμένη.
Επειδή οι ώρες είναι κρίσιμες και δεν μπορεί ο καθένας για προσωπικούς, ενδεχομένως, λόγους να παίζει με το μέλλον της χώρας και επιπροσθέτως επειδή σε ολόκληρο σχεδόν τον κυριακάτικο τύπο υπάρχουν «διαρροές» και εκτιμήσεις για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, το larissanet.gr απευθύνεται στον συντοπίτη υπουργό Οικονομικών κ. Σαχινίδη και τον καλεί να απαντήσει:
1.    Τι στοιχεία περιλαμβάνει η συγκεκριμένη επιστολή και ποιος την συνέταξε;
2.    Ποια η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας;
3.    Ποια η προσωπική του άποψη για την πληρωμή ή μη του ομολόγου
που λήγει σε λίγες μέρες και το οποίο έχει εξαιρεθεί από το πρόσφατο
«κούρεμα»;

Μόλις μπήκε ο N. Μιχαλολιάκος στο Προεδρικό Μέγαρο, όλοι οι δημοσιογράφοι κάθισαν κάτω σε ένδειξη περιφρόνησης.







Απόψε, στο Προεδρικό Μέγαρο εισήλθε ο Νίκος Μιχαλολιάκος και μερικοί πραιτωριανοί του οι οποίοι τον συνόδευαν.

Η παρουσία του αρχηγού ενός ναζιστικού κόμματος στον συγκεκριμένο χώρο δεν τιμά την Ελληνική Δημοκρατία. Βέβαια, το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου, εσχάτως παρουσιάζεται ως απλά ένα εθνικιστικό-πατριωτικό κόμμα  που προσπαθεί να  ανταποκριθεί στον νέο ρόλο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης  500.000 Ελλήνων πολιτών οι οποίοι -ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ-θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα την άμεση απομάκρυνση των αλλοδαπών που έχουν καταστρέψει τη χώρα και την καθημερινότητά μας.

( Όπως συνέχεια γράφουμε στο ιστολόγιο,αν όλα τα υπόλοιπα κόμματα είχαν δείξει πραγματικό ενδιαφέρον στην αντιμετώπιση των εκατομμυρίων αλλοδαπών και την προστασία των Ελλήνων πολιτών που καθημερινά βιάζονται, ληστεύονται και δολοφονούνται από όλα τα αλλοδαπά αποβράσματα που αλωνίζουν στη χώρα, τότε κανένα ακραίο κόμμα δεν θα είχε λόγο ύπαρξης. Οι δικές τους σκοπιμότητες ή ανεπάρκειες που εξέθρεψαν το τέρας της λαθρομετανάστευσης, οδηγούν σε ακραίες λύσεις και ακραίες κοινοβουλευτικές εκπροσωπήσεις.)

Όπως θα μας μείνει αξέχαστο εκείνο το αυταρχικό και αχαρακτήριστο «εγέρθητι», έτσι θα μας μείνει αξέχαστη και η είσοδος του Ν. Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι δημοσιογράφοι αρνήθηκαν να σηκωθούν, απαξιώνοντάς τον και μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών, όπως είδαμε στις φωτογραφίες, είχαν μισοξαπλώσει επιδεικτικά στα χαλιά του Μεγάρου.

Επειδή είναι άλλο πράγμα ο σεβασμός με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται ο  δημοσιογράφος και άλλο πράγμα οι παιδιάστικες αντιδράσεις του στυλ '' επειδή με ανάγκασες προχθές να σηκωθώ, τώρα και εγώ  κοίτα τι σου κάνω, ξαπλώνω στα χαλιά του Παπούλια και σε περιφρονώ'' και προπαντός όταν αυτές οι ενέργειες προέρχονται και από δημοσιογράφους που κάθονταν σούζα τόσα χρόνια στους Γερμανούς και τους ντόπιους διαπλεκόμενους, θα λέγαμε ότι η εικόνα αυτή μας άφησε ποικίλα συναισθήματα.

Το βέβαιο είναι ότι η νέα πολιτική εποχή που ανατέλλει, θα επιφέρει αλλαγές και εκπλήξεις σε πολλούς τομείς της πολιτικής ζωής του τόπου.

agiovasilema

Πρωταθλητής Ευρώπης με απίστευτη ανατροπή ο Ολυμπιακός! Μας έκανε περήφανους!

Ο Ολυμπιακός τρέλανε την Ευρώπη, έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή σε τελικό Ευρωλίγκας αφού βρέθηκε να χάνει με 19 πόντους στο 28ο λεπτό και κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Με μαγική εμφάνιση του Παπανικολάου, πρωταγωνιστές της ανατροπής τους Σλούκα και Μάντζαρη και εκτελεστή τον Πρίντεζη οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 62-61 την ΤΣΣΚΑ, σηκώνοντας μέσα στην Πόλη την κούπα.

 
Ελάχιστοι το πίστευαν πριν τον αγώνα και ουδείς όταν η ΤΣΣΚΑ είχε εγκλωβίσει για
....

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Δεν θέλουν “ισχυρή κυβέρνηση για την έξοδο από την κρίση” αλλά κυβέρνηση – ξεπέτα για να δώσουν τα λεφτά στις τράπεζες!

20120513-182946.jpgΟ λαός τους χάλασε την σούπα. Όλοι τώρα υπαναχωρούν. Όλοι μιλούν για επαναδιαπραγμάτευση, άλλον δρόμο, αλλαγή των όρων και άλλα “μαχητικά”. “Ελάτε να συγκυβερνήσουμε, με τους δικούς σας όρους” λένε!
Γιατί όμως αυτή η πλειοδοσία, μόνο και μόνο για να γίνει κυβέρνηση;
Μα γιατί εάν πάμε για επαναληπτικές, ορκίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση και τα 18 δις που προορίζονται για την “ανακεφαλαίωση” των τραπεζών, δεν θα δοθούν! Εκεί είναι το μεγάλο μυστικό!
Να δώσουν τα λεφτά για να κινηθεί το σάπιο σύστημα που έχει ήδη φαληρίσει. Να πληρωθούν οι τελάληδες της συμφοράς, όλο το σύστημα της διαπλοκής που στηρίζεται γύρω από τους “ατσαλάκωτους” τραπεζίτες που μόνο ο Καμμένος και ο Τσίπρας τόλμησαν να χτυπήσουν.
Γι’ αυτό δίνουν Γη και Ύδωρ για τον σχηματισμό μίας κυβέρνησης – τσίρκου ώστε να εκταμιευθούν τα ποσά.
“Μπες Φώτη, έστω και για δύο μήνες και μετά φύγε για να γίνεις και ήρωας!” είναι η τελευταία προσφορά.
Αναμένουμε τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον. ΠΗΓΗ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ TOP 5 VIDEO ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012


http://www.youtube.com/watch?v=pBlTHFaBDW0&feature=youtu.be




BY SOCIAL WEB TV
subscribe
http://www.youtube.com/user/TheDeloc


ΣΥΡΙΖΑ: Να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνάντησης!!!!!!!!

20120513-144441.jpgΟ ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο υπό τον Κάρολο Παπούλια.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ προς τους δημοσιογράφους, οι πιέσεις προς τον Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα έντονες, με υψηλούς τόνους.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διάβασε μια επιστολή του Λουκα Παπαδήμου προς τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που περιέγραφε την κατάσταση της Οικονομιας.
Εκει υπήρξε η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, καθώς όπως είπε, γιατί δεν είχε δοθεί νωρίτερα αυτη η επιστολή από τον εντολοδόχο πρωθυπουργό, που όπως φαίνεται είχε ως στόχο να ασκηθούν πιέσεις στον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

(agiovasilema: άντε ντεεεε!! Δώστε τα πρακτικά να ξεβρακωθούν κι άλλο οι Βουβουζελοαντωνάκηδες)

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΖΗΤΆΝΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ;

Ο Παπανδρέου το επέβαλε, ο Πάγκαλος το εκθείασε, ο Βενιζέλος το υπηρέτησε, ο Σαμαράς το αναζωογόνησε και ο Ελληνικός λαός το πληρώνει με το αίμα του!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ σου ζητάνε να... επικυρώσεις με την ψήφο σου το έγκλημα που διαπράξανε...

Σου ζητάνε να νομιμοποιήσεις το έγκλημά τους...
Σου ζητάνε, ενώ βρίσκονται ένα βήμα από το Ειδικό Δικαστήριο, να τους αθωώσεις...
Σου ζητάνε την άδεια να στείλουν τα παιδιά και τα εγγόνια σου στην κόλαση της φτώχειας και της αβεβαιότητας...
Στο χέρι σου είναι να τους σβήσεις από τον πολιτικό χάρτη...
ΟΠΛΟ ΣΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ... ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ!

 Χάρρυ Κλυνν
http://anti-ntp.blogspot.com/

Συνεργάτης του Χατζηνικολάου: «Ρε άι γαμ*σου Γλέζο βρωμιάρη κομμουνιστή»

Συνεργάτης του Χατζηνικολάου: «Ρε άι γαμ*σου Γλέζο βρωμιάρη κομμουνιστή»Η άνευ προηγουμένου επίθεση συνεργάτη του Ν. Χατζηνικολάου στον Μανόλη Γλέζο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Ο εν λόγω κύριος, , αν μπορεί να θεωρηθεί κύριος, ο οποίος εργάζεται ως μουσικός επιμελητής στο ραδιόφωνο του γνωστού δημοσιογράφου, επιτέθηκε στον κ. Γλέζο με ύβρεις «πεζοδρομίου».


Αφορμή για την άνανδρη βωμολοχία αποτέλεσε η δήλωση του Μ. Γλέζου περί αναδιανομή του πλούτου.

Δείτε το επαίσχυντο tweet του μουσικού επιμελητή του RealFM:

Μόλις έγινε αντιληπτό το συγκεκριμένο tweet, δεκάδες χρήστες του twitter βομβάρδισαν τον Νίκο Χατζηνικολάου με tweet ζητώντας εξηγήσεις για την άνανδρη επίθεση του συνεργάτη του.

Ο ίδιος ο Ν. Χατζηνικολάου φανερά ξαφνιασμένος και αγανακτισμένος από το γεγονός, διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι ήδη ο συγκεκριμένος κύριος αποτελεί παρελθόν από τον
...

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ, η γυναίκα του Ν.Μιχαλολιάκου, αρχηγού της Χρυσής Αυγής


    Μία θέση στα βουλευτικά έδρανα της χώρας κατάφερε να κερδίσει η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου που ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής. Η Ελένη Ζαρούλια θα είναι δίπλα στον επί 28 χρόνια σύντροφό της και στις αίθουσες της Βουλής. Πρόκειται για το δεύτερο ζευγάρι στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου, μετά τον Στέφανο Μιχαλόπουλο και τη Φωτεινή Δεκάζου, που είχαν εκλεγεί βουλευτές Ηλείας με την Πολιτική Άνοιξη.

    Η γυναίκα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” για την γνωριμία τους και τον έρωτά τους, που όπως δηλώνει ήταν κεραυνοβόλος. Αυτό που την κέρδισε από την αρχή ήταν το αγωνιστικό του πνεύμα και σήμερα, τρεις δεκαετίες μετά, τα αισθήματά της παραμένουν το ίδιο ζωντανά.

    “Με τον Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωσε η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολα. Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που
    ...

    Η εξήγηση για την Χρυσή Αυγή είναι απλή



    Το σημαντικό εκλογικό ποσοστό που έφερε η Χρυσή Αυγή, και που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο εφησυχασμένο πολιτικό μας σύστημα, δεν χρειάζεται ούτε περισπούδαστες αναλύσεις, ούτε πολλές θεωρητικές φιοριτούρες, και λεκτικές ακροβασίες για να εξηγηθεί.
    Δεν χρειάζεται ούτε καν αφορισμούς. Εφόσον βέβαια πιστεύουμε στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία.
    Μιλούσα με έναν απλό άνθρωπο, που ήταν στέλεχος της Ν.Δ. τα τελευταία 15-20 χρόνια στην βόρεια Ελλάδα, στον τομέα του απόδημου Ελληνισμού.
    Με δυο τρεις κουβέντες, απλές και σταράτες, μου εξήγησε επαρκώς το πώς και το γιατί επιτρέψαμε να θεριέψει το θηρίο. Και σας τις μεταφέρω, όσο μπορώ πιο πιστά.
    Όταν στις αρχές της δεκαετίας του `90 άρχισαν να πρωτοέρχονται οι διάφοροι ομογενείς και «ομογενείς», κυρίως από την Αλβανία και τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, ήταν όλοι τους ανεξαιρέτως τρομαγμένα ανθρωπάκια. Ερχόμενοι από καταπιεστικά καθεστώτα, έτρεμαν και την σκιά τους.
    Μόλις όμως είδαν την Ντίσνεϊλαντ που λέγεται Ελλάδα, και η οποία τους υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες, προσφέροντάς τους κυριολεκτικά τα πάντα, και πάνω απ όλα την απόλυτη ελευθερία, αυτοί αναθάρρησαν, και στην συνέχεια αποθρασύνθηκαν, αφού η ζωή σε καθεστώς δημοκρατίας απαιτεί και μια κουλτούρα που ποτέ δεν είχαν.
    Στη συνέχεια, οι εξελίξεις είναι γνωστές σε όλους μας. Οι λεγόμενοι παλιννοστούντες πολλαπλασιάστηκαν, και με την βοήθεια των «βρώμικων» προξενικών
    ...