Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 16,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ 15 ΑΚΙΝΗΤΑ!


rakosilektria

Εξαιρετικά περίεργη ιστορία! Η συγκεκριμένη γιαγιά είναι ρακοσυλλέκτρια, αλλά από το 2000 έως το 2010 αύξησε τις τραπεζικές της καταθέσεις κατά 16,4 εκατ. ευρώ!
Πάνω σε αυτή την απίστευτη ιστορία έπεσαν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κατά τον έλεγχο τραπεζικών καταθέσεων φορολογούμενων, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.
Το άνοιγμα των λογαριασμών πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι μετά από καταγγελίες ότι, η εν λόγω «γιαγιά» διατηρούσε πολύ υψηλές καταθέσεις καθώς και περισσότερα από 15 ακίνητα. Όταν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πήραν στα χέρια τους τη λίστα με τις τραπεζικές τις καταθέσεις από τις ελληνικές τράπεζες και τις αντιπαρέβαλαν με τις φορολογικές της δηλώσεις, δεν πίστευαν στα μάτια τους!
Κάθε χρόνο, η ηλικιωμένη ρακοσυλλέκτρια δήλωνε, είτε μηδενικό εισόδημα, είτε μερικές χιλιάδες ευρώ, με τη μεγαλύτερη φορολογική της δήλωση να εμφανίζεται το 2004 και να περιλαμβάνει εισόδημα περίπου 6.500 ευρώ. Ωστόσο, στους τραπεζικούς της λογαριασμούς εμφανίζεται το ίδιο χρονικό διάστημα τεράστια εισροή ποσών μέχρι και μια κατάθεση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ!

(agiovasilema: Καλύτερα να ψάξουν σε βάθος την υπόθεση γιατί περισσότερο μοιάζει με ξέπλυμα χρήματος, παρά για ''εισοδήματα'' της ηλικιωμένης. Ενδεχομένως κάποιοι να χρησιμοποίησαν τα στοιχεία της για να διακινούν τεράστια ποσά. Δυστυχώς, πολλοί ηλικιωμένοι αλλά και άνθρωποι με προβλήματα υγείας πέφτουν θύματα απατεώνων.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου