Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Γιατί χτυπάνε τον Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα παπαγαλάκια της Συγγρού, εφημερίδες και διάφορα ιστολόγια  που έχουν αποδείξει το πόσο αναξιόπιστα είναι, με ειδήσεις και δήθεν “αποκλειστικότητες”, που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ…συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Σήμερα κάποια ιστολόγια που έχουν εξειδίκευση, μακρά ιστορία και εξειδίκευση στην αντιγραφή άρθρων και αποκλειστικών ειδήσεων διαδίδουν ότι, στην ουσία δεν χωρίζει τίποτα τους Ανεξάρτητους Έλληνες με την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ !!!
Άκουσον, άκουσον…
Είναι απίστευτο αυτό που προσπαθούν να περάσουν ότι θα συνεργασθεί ο Πάνος Καμμένος με την Ν.Δ  το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ…
Μάλιστα βάζουν και την παράμετρο ότι κανείς δεν εγγυάται ότι σε ενδεχόμενες εκλογές, είναι αμφίβολο το αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πιάσουν το σημερινό ποσοστό τους.
Είναι τόσο μεγάλος ο φόβος και ο πανικός τους που επιστρατεύουν τους
...
πάντες και τα πάντα..με σκοπό να ρίξουν λάσπη, να εκφοβίσουν τον κόσμο και να προκαλέσουν σύγχυση στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Πριν λίγα λεπτά ο Τέρενς Κουίκ έκανε παρέμβαση στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα για να ξαναπεί καθαρά-ξεκάθαρα: Καμιά βάση σε αυτά που ακούγονται, δεν υπάρχει καμιά διαβούλευση ότι λέμε το λέμε φανερά, ότι είπαμε προεκλογικά αυτό κάνουμε και το λέμε με απόλυτη σαφήνεια και καθαρότητα.
Ο λόγος είναι προφανής και τον γράψαμε σε χθεσινό μας άρθρο:
Ο Πάνος Καμμένος όχι απλά τους διέψευσε αλλά μέσα από τις αρχές που εξέφρασε, εκπροσώπησε άξια την ψυχή κάθε Έλληνα που σέβεται την κληρονομιά του και ενδιαφέρεται πραγματικά για το παρόν και το μέλλον του.
Ιστάμενος μέσα στον όλεθρο της διαπλοκής, την αδιαφάνεια, τα σκοτεινά δωμάτια όπου εκποιείται η πατρίδα, ο Πάνος Καμμένος τόλμησε να συγκρουστεί με το άλλοτε πανίσχυρο τέρας που ως φαίνεται έχει βρει ύστατη γραμμή άμυνας την τρομοκρατία.
Οι όροι διακυβέρνησης Καμμένου αποτελούν από μόνοι τους τον υγιή δρόμο εξόδου από την κρίση, την μόνη οδό σωτηρίας του πολιτικού συστήματος, τον μονόδρομο κάθαρσης των μικροβίων που δρουν ως καρκινικά κύτταρα στο σώμα της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου