Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Ο Κώστας Μπογδάνος, ο δημοσιογράφος του Αλαφούζου που έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους πριν μέρες, εκφράζεται με απίστευτη χυδαιότητα για τους ψηφοφόρους του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα.

"ΤσιπροΚαμμενάκια μου @@#!@#!@#" Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΞΕΦΥΓΕ"

 
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ TWITTER
Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΛΑΛΦΟΥΖΕΟΥ ΣΧΟΛΗ!
Να χάζεψε μετά τις φάπες που έφαγε; Λίγο δύσκολο. Προφανώς έχει μεγάλο μίσος για τον Σύριζα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δεν εξηγείται αλλιώς, δείτε πόσο χυδαία εκφράζεται για τους ψηφοφόρους δύο πλέον μεγάλων κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου. Φυσικά εισέπραξε και μερικές απαντήσεις που του άξιζαν. Δεν θα τις προβάλουμε όλες, διαλέξαμε δύο και θα τις δείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου