Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνάντησης!!!!!!!!

20120513-144441.jpgΟ ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο υπό τον Κάρολο Παπούλια.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ προς τους δημοσιογράφους, οι πιέσεις προς τον Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα έντονες, με υψηλούς τόνους.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διάβασε μια επιστολή του Λουκα Παπαδήμου προς τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που περιέγραφε την κατάσταση της Οικονομιας.
Εκει υπήρξε η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, καθώς όπως είπε, γιατί δεν είχε δοθεί νωρίτερα αυτη η επιστολή από τον εντολοδόχο πρωθυπουργό, που όπως φαίνεται είχε ως στόχο να ασκηθούν πιέσεις στον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

(agiovasilema: άντε ντεεεε!! Δώστε τα πρακτικά να ξεβρακωθούν κι άλλο οι Βουβουζελοαντωνάκηδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου