Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Το ανθρώπινο κρέας το φθηνότερο της αγοράς

 
old

Πριν από λίγες ημέρες στο χωριό Ασπρόκαμπος της ορεινής Κορινθίας διαπράχθηκε ένα ειδεχθέστατο έγκλημα.. Τετραμελής σπείρα κουκουλοφόρων εισέβαλε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο σπίτι ενός 78/χρονου για να τον ληστέψει. Ο άνθρωπος τους παρέδωσε 4.000 ΕΥΡΩ που είχε. Όμως η σπείρα των εγκληματιών, των δίποδων ανθρωπόμορφων τεράτων, πίστευε ότι το θύμα τους είχε και άλλα χρήματα και προκειμένου να του τα αποσπάσουν άρχισαν να τον βασανίζουν.
Ακούστε λοιπόν τον τρόπο βασανισμού , που επινόησαν τα άρρωστα μυαλά της σπείρας , προκειμένου να πειθαναγκάσουν τον ηλικιωμένο συμπατριώτη μας να τους παραδώσει και τα χρήματα που υπέθεταν ότι κατείχε.
Τον κατάβρεχαν. λοιπόν με βενζίνη και στη συνέχει του έβαζαν φωτιά. Άφηναν τη φλόγα να καίει τη σάρκα του για ορισμένο χρονικό διάστημα και ακολούθως τον περιτύλιγαν με μια κουβέρτα και την έσβηναν..
Αυτή την αποτρόπαια μέθοδο βασανισμού , μέθοδο που παραπέμπει στο συναξάρι των μαρτύρων της πίστης μας κατά την εποχή των διωγμών , μετέρχονταν τα
...

Χάρη στους "δικούς μας ήρωες" σώθηκαν οι Τσουκαλάδες.

( Η παρακάτω ζεστή και ανθρώπινη επιστολή μας εστάλη από αναγνώστρια και την δημοσιεύουμε προσθέτοντας και τα δικά μας ''μπράβο'' στην ηρωική προσπάθεια των δυο πυροσβεστών που πάλεψαν με τη φωτιά.)



Είμαι μια κάτοικος του μικρού χωριού Τσουκαλάδες Βοιωτίας.
 
Με αυτή την μικρή επιστολή θέλω να αναφερθώ στην χθεσινή ημέρα της μεγάλης φωτιάς στην Λειβαδιά και να ευχαριστήσω θερμά τους πυροσβέστες που χάρη στην αυτοθυσία τους έσωσαν το χωριό μας και γλιτώσαμε απο τα χειρότερα.
 
Δεν θα αναφερθώ στην αναλγησία των υπευθύνων,(δήμου,τοπικών υπηρεσιών κ.α) λίγες ώρες πριν το χωριό κινδυνέψει απο την πύρινη λαίλαπα.
 
Θέλω να μείνω την ώρα,γύρω στις 8 το βράδυ,που ο αέρας γύρισε και η φωτιά έζωσε πραγματικά το χωριό.Πολλοί κάτοικοι του χωριού είχαν φύγει μετά τις παραινέσεις της αστυνομίας και άλλοι έμειναν με κίνδυνο της ζωής τους για να σώσουν τις περιουσίες τους.
Την ώρα εκείνη που πολλοί εγκατέλειπαν τις Τσουκαλάδες γιατί πραγματικά υπήρχε κίνδυνος να καούμε σαν τα ποντίκια,κάποιοι άλλοι με ηρωισμό και ανδρεία μπήκαν στο χωριό για να εκπληρώσουν το καθήκον τους .
Και αναφέρομαι στο μοναδικό πυροσβεστικό αυτοκίνητο και τους δύο πυροσβέστες-ήρωες ,που απο ότι μάθαμε μετά ήρθαν για ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων απο το Κερατσίνι του Πειραιά!,με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή ,και με την συνδρομή κατοίκων, ρίχτηκαν στην
...

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ας το πούμε ξεκάθαρα. Παίζεται πουστι@ στη Συρία

 
 
asant

Παραπάνω από ένα χρόνο τώρα μαίνονται οι συγκρούσεις στη Συρία με τη Δύση να υποστηρίζει την απομάκρυνση του Ασάντ και επομένως να παίρνει το μέρος των ακραίων ισλαμιστών.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΕν πολλοίς είχαμε μια επανάληψη του σκηνικού της Λιβύης. Εν αρχή μια εντυπωσιακή προέλαση των επαναστατών και σταδιακά μια ανασυγκρότηση και επανακατάληψη με αργό αλλά σταθερό ρυθμό όλων των πόλεων από τις κυβερνητικές δυνάμεις. Όταν ο Καντάφι κόντευε να ξεμπερδέψει με τους ισλαμιστές, τότε μπήκε η Δύση στη μέση και όλα πήραν το δρόμο τους.
Πολλοί είπαν ότι στη Συρία δε θα είναι τόσο απλά τα πράγματα καθώς έχει ισχυρούς φίλους όπως η Ρωσία.
Ο Ασάντ είχε πετύχει με τις ακρότητες των ακραίων ισλαμιστών που σφάζουν χριστιανούς και χριστιανόπουλα να κερδίσει την κοινή γνώμη ασχέτως αν και αυτός στα χρόνια της ηγεμονίας του δεν υπήρξε άγγελος ενώ οι πόλεις επανέρχονταν στον έλεγχό του η μία μετά την άλλη. Μέχρι που σημειώθηκε η επίθεση με τα χημικά.
Δίχως να είμαι διεθνολόγος, ως απλός πολίτης αναρωτιέμαι. Τι λόγο έχει
...

Ν. Κατσαρός: «Πόσο επικίνδυνα είναι τα ληγμένα τρόφιμα;»

 

Πόσο επικίνδυνα είναι τα ληγμένα τρόφιμα;
 

ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Νίκος Κατσαρός
π..πρόεδρος ΕΦΕΤ

Αναστάτωση και ανησυχία έχει προκληθεί στο καταναλωτικό κοινό από την αγορανομική διάταξη που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με την οποία τρόφιμα περασμένης διαθεσιμότητας {δηλαδή ληγμένα} θα βρίσκονται στα καταστήματα τροφίμων σε ειδικά ράφια με την ένδειξη «τρόφιμα περασμένης διαθεσιμότητας» και θα πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή.Τα τρόφιμα αυτά είναι μακράς διαρκείας όπως ρύζι,μακαρόνια,κριθαράκι,ζυμαρικά,φασόλια,φακές ,ρεβίθια,κάθε είδους κονσέρβες κλπ και όχι ευαλοίωτα τρόφιμα όπως
....

Προαναγγελθέντες θάνατοι(!)


του Θανάση Νικολαΐδη
17 Ιαν. 1991 και περιμέναμε, αγωνιώντας, να ξημερώσει. Στημένοι στις οθόνες για το τραγικό «σόου», στημένο και (προ)μελετημένο. Στην ώρα τους οι «πάτριοτ» να εξουδετερώνουν τους «σκουντ», ο Μπους (πατήρ) να θριαμβολογεί, ο Ιρακινός λαός να κοιτάζει έντρομος τον ουρανό και το «κόλπο του Κόλπου» να εξελίσσεται κατά τις «προδιαγραφές» και την…ηθική των «Συμμάχων».

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ των ΗΠΑ οι τρομεροί πολεμιστές (διάβαζε βόμβες) και μια αρμαθιά κράτη (κι εμείς ανάμεσά τους) «πιστά» ξοπίσω τους. Για να τιμωρήσουν τον Σαντάμ Χουσΐν που εισέβαλε στο Κουβέιτ, λες και οι ΗΠΑ έχασαν τον ύπνο τους για την αδικία ΚΙ ύστερα; Η σκυτάλη (2003) στον Μπους (τζούνιορ). Με πρόσχημα το χτύπημα των Πύργων (2001), για τον ίδιο πολύπαθο Ιρακινό λαό και με τον ίδιο (εγκάθετό τους) να κάνει το «χρέος» του. Μέχρι, ξεζουμισμένο και
...

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης! Αλβανικό άρωμα πίσω από το οικονομικό του αδιέξοδο????

      

Aslanis6

Ο Μιχάλης Ασλάνης στην τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso είχε αποκαλύψει ότι δύο γυναίκες  που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του, όχι μόνο τον κατέστρεψαν, αλλά εξαφανίστηκαν, χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Η μία κοπέλα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πολύ στενή σχέση μαζί του. Ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σπουδάσει, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Λογιστική, την προσέλαβε στην επιχείρησή του. Η δεύτερη γυναίκα ήταν από την Πάτρα και δούλευε πολλά χρόνια στον οίκο μόδας.
«Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας
.... 

Συγκλονιστικές παρατηρήσεις και προβληματισμός: Τα Ερπετά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, ετοιμάζουν Συμπατική Τελετή????


Το ανάρτησαν  τα παιδιά του idioisommasi.blogspot.gr παραθέτοντας τις σημαντικές διαπιστώσεις του Stranger των Κατοχικών.

Stranger: Κι όμως, ο "Παράξενος" blogger των "Κατοχικών" κάτι ξέρει παραπάνω... (Περίπτωση Συρίας/Σαν Φρανσίσκο)

1.- Στις 17/08/2013 ο Stranger σού είπε:



Στις 21 προς 22/08/2013 γίνεται αυτό:

Η μεγαλύτερη τραγωδία στον εμφύλιο της Συρίας, η πρώτη επίσημη και μαζική χρήση χημικών όπλων και η αφορμή για να ανοίξει ο "Ασκός του Αιόλου" στη Μέση Ανατολή. Συγκλονίζει ο θάνατος εκατοντάδων παιδιών.


2.- Και πάλι στις 17/08/2013 σε άλλη ανάρτησή του αλλά και σε αναρτήσεις του λίγες ημέρες νωρίτερα ο Stranger σού είπε:

Στο ίδιο πλαίσιο, βέβαια, ο blogger επικεντρωνόταν σε ζητήματα "μεγα-σεισμών". Όμως ταυτόχρονα προσέθετε κι ένα χαρακτηριστικό μουσικό βίντεο:



Το πασίγνωστο αυτό τραγούδι, που τα τελευταία χρόνια το ακούμε και σε remakes στα clubs και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, ξέρεις τι λέει; Ποιο είναι το νόημα του; Πότε γράφτηκε; Ας δούμε χαρακτηριστικά την πρώτη στροφή του:
"When they had the earthquake in San Francisco
Back in nineteen-six
They said that Mother Nature
Was up to her old tricks
That's the story that went around
But here's the real low-down
Put the blame on Mame, boys
Put the blame on Mame
One night she started to shim and shake
That brought on the Frisco quake
So you can put the blame on Mame, boys
Put the blame on Mame..."

Ποια είναι η...Mame; Σωστό το ερώτημα, δεν είναι όμως εδώ ο καταλληλότερος χώρος για να απαντήσουμε. Αυτό στο οποίο επικεντρωνόμαστε, όμως, είναι η πραγματικά...stranger "σύμπτωση" τού Σαν Φρανσίσκο ως νέου κέντρου αναφοράς φυσικής καταστροφής γύρω από την ημερομηνία της 23ης-26ης Αυγούστου:

Δύο γεγονότα φαινομενικά άσχετα "προσδιορίστηκαν" χρονικά και ομολογουμένως αινιγματικά από τον Stranger, έναν άνθρωπο που (τουλάχιστον από τις αρχές του έτους με κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο, βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη, πολύνεκρο σεισμό στο Ιράν, πτώση τηλεπικοινωνιακής μετάδοσης ΕΡΤ) έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσδιορίζει τις καθοριστικές εξελίξεις της διεθνούς αλλά και εγχώριας επικαιρότητας, τουλάχιστον ως προς το χρόνο εκδήλωσής τους και τη δυναμική τους.
Το ποιος μπορεί να είναι ο συσχετισμός ενός ολέθριου γεγονότος που φέρνει ιστορικές εξελίξεις (χημικά στη Συρία) με μία φυσική καταστροφή "ρουτίνας" πλην τερατώδους διάστασης (φωτιά σε Καλιφόρνια, Σαν Φρανσίσκο) δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε εύκολα. Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι ο Stranger κάνει συγκλονιστική δουλειά και έχει κάτι πολύ σημαντικό να μας πει εν κατακλείδι: ας τον ακούσουμε!

Όσο ασχολείστε με τον Παστίτσιο, τόσο περισσότερο θα σερβίρεται και θα τρώγεται



paisios

Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε και φέτος όσον αφορά τη γνωστή ιστορία με τη σελίδα του facebook που λοιδωρεί το γέροντα Παΐσιο και το κατά τ’αλλα σεβαστό newsbomb να επιδίδεται σε μια βέντετα η οποία φέρνει τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΗ ίδια ιστορία είχε επαναληφθεί πέρυσι το φθινόπωρο. Η τότε σελίδα του περιπαίζοντος το γέροντα είχε περί τις 8000 μέλη. Ο νεαρός συνελήφθη, η σελίδα έπεσε και τελικά επανέκαμψε δριμύτερη με σχεδόν 12000 μέλη.
Με το λάθος χειρισμό του newsbomb και τις κινήσεις εντυπωσιασμού της Χρυσής Αυγής η “πρόκληση” έγινε μεγαλύτερη διότι πολύ απλά ό,τι διώκεται, έλκει και ειδικά σε μια κοινωνία με πολύ χαλαρά ήθη και αξιές.
Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιους να υβρίζουν και να εμπαίζουν το Θεό, πολλώ δε μάλλον όσους αφιερώθηκαν σε Αυτόν όταν ο ίδιος το επιτρέπει. “Όστις θέλει” είπε ο Χριστός. Κανένα δεν υποχρέωσε με το στανιό. Άλλωστε δεν είπε στους μαθητές Του πως αν εδίωξαν τον Κύριο θα καταδιώξουν και τους δούλους Του;
Από την άλλη σαφέστατα έχουμε το δικαίωμα όσοι προσβαλλόμαστε από αυτό να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία και την παράκλησή μας προς τον άνθρωπο αυτό να μην
... 

Το Ισλάμ έχει κατακτήσει την Ευρώπη. Βίντεο-ΣΟΚ της Γαλλικής τηλεόρασης για το θέμα...

Δείτε το βίντεο, για να καταλάβατε όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο μια θρησκεία. Το Ισλάμ πάντα το συνοδεύει η Σαρία (Μουσουλμανικός Νόμος).
Πρέπει να ξυπνήσουμε, το Ισλάμ είναι δίπλα μας και μας απειλεί όσο εμείς είμαστε στους καναπέδες μας.



 

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Η «παχυλή αμάθεια» του Γεωργιάδη βλάπτει σοβαρά την Υγεία!

 

Twitter 1
Γράφει ο Γιάννης Κριτσαντώνης

Ο υπουργός υγείας ανακοίνωσε περιχαρής, όχι μόνο την κινητικότητα (βλέπε λουκέτα) σε δεκατρία παρακαλώ νοσοκομεία της χώρας (τι τα χρειαζόμαστε άλλωστε τόσα πολλά;), αλλά και την… ανορθόγραφη αρχαιοελληνική ονομασία του εγχειρήματος του: «Σχέδιο Δημοκίδης» (έγραψε στο Twitterτου) για να συμπληρώσει: «Γιατρός της Αθήνας του 6ου Αιώνα». Οι γνωρίζοντες βέβαια κάγχασαν και του απάντησαν επίσης μέσω Twitter: «Δημοκήδης, τρομάρα σου, που μας το παίζεις και αρχαιολάτρης. Δημοκήδης, γιατρός,γιός του Καλλιφώντα από τον Κρότωνα και όχι από την Αθήνα!» (σημ. δική μου: Δημο-κήδης από το ρήμα κήδομαι “μεριμνώ, φροντίζω” όπως και “κηδεμόνας”). Και αντί να

...

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΟΥΝΟΥ



NOYNOY
 
Τό θυμόσαστε τό γάλα ΝΟΥΝΟΥ μέ σῆμα τήν ὁλλανδέζα, μέ τό ὁποῖο μεγάλωσαν γενιές καί γενιές Ἑλλήνων;
Στή μέση καί λίγο πρός τά κάτω ὑπῆρχε μία εἰκόνα μέ μία ὁλλανδέζα ἡ ὁποία θήλαζε ἕνα μωρό.
Τώρα ἡ εἰκόνα ἔχει ἀλλάξει καί ἡ ὁλλανδέζα δέν θηλάζει πιά ἕνα μωρό ἀλλά κρατάει στήν ἀγκαλιά της μία ἀνθοδέσμη ἀπό τουλίπες. Ναί, καλά διαβάσατε – ἄν δέν τό ἔχετε ‘δῇ, ἤδη. Γιατί ὅλα αὐτά; Διότι οἱ λαθροέποικοι σέ ὅλη τήν Εὐρώπη, ἴσως, δέν προτιμοῦσαν τό συγκεκριμένο προϊόν καί ἔτσι, γιά νά αὐξηθοῦν οἱ πωλήσεις τοῦ γάλακτος ἄλλαξαν τήν εἰκόνα στήν συσκευασία.
Ἦλθαν στήν χώρα μας – καί στήν Εὐρώπη – καί μᾶς ἐπιβάλλουν, ἀργά ἀλλά σταθερά τόν ἀρρωστημένο τρόπο ζωῆς τους.
Αὐτή, ὅμως, εἶναι καί ἡ τακτική τῆς παγκοσμίου ἐξουσίας. Νά ἐπιβληθῇ ἡ ὀπισθοδρόμησι, ὁ σκοταδισμός καί ἡ ἄγνοια. Αὐτός ὁ τρόπος συμφέρει τούς,
..

ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!!!!

 

Συνωμοσιολόγοι, ε; “ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ”. Δώστε μας το ΤΑΙΠΕΔ, λένε οι τοκογλύφοι.

 

Κατα τα άλλα, μην ανησυχείτε, η ύφεση τελείωσε, φέτος επιστρέφουμε στις αγορές, δεν θα γίνει κούρεμα καταθέσεων, το μνημόνιο είναι ευλογία. Α, και η “πράσινη ανάπτυξη” θα δημιουργήσει 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας.

20130824-202424.jpg
olympia.gr