Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Συγκλονιστικές παρατηρήσεις και προβληματισμός: Τα Ερπετά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, ετοιμάζουν Συμπατική Τελετή????


Το ανάρτησαν  τα παιδιά του idioisommasi.blogspot.gr παραθέτοντας τις σημαντικές διαπιστώσεις του Stranger των Κατοχικών.

Stranger: Κι όμως, ο "Παράξενος" blogger των "Κατοχικών" κάτι ξέρει παραπάνω... (Περίπτωση Συρίας/Σαν Φρανσίσκο)

1.- Στις 17/08/2013 ο Stranger σού είπε:Στις 21 προς 22/08/2013 γίνεται αυτό:

Η μεγαλύτερη τραγωδία στον εμφύλιο της Συρίας, η πρώτη επίσημη και μαζική χρήση χημικών όπλων και η αφορμή για να ανοίξει ο "Ασκός του Αιόλου" στη Μέση Ανατολή. Συγκλονίζει ο θάνατος εκατοντάδων παιδιών.


2.- Και πάλι στις 17/08/2013 σε άλλη ανάρτησή του αλλά και σε αναρτήσεις του λίγες ημέρες νωρίτερα ο Stranger σού είπε:

Στο ίδιο πλαίσιο, βέβαια, ο blogger επικεντρωνόταν σε ζητήματα "μεγα-σεισμών". Όμως ταυτόχρονα προσέθετε κι ένα χαρακτηριστικό μουσικό βίντεο:Το πασίγνωστο αυτό τραγούδι, που τα τελευταία χρόνια το ακούμε και σε remakes στα clubs και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, ξέρεις τι λέει; Ποιο είναι το νόημα του; Πότε γράφτηκε; Ας δούμε χαρακτηριστικά την πρώτη στροφή του:
"When they had the earthquake in San Francisco
Back in nineteen-six
They said that Mother Nature
Was up to her old tricks
That's the story that went around
But here's the real low-down
Put the blame on Mame, boys
Put the blame on Mame
One night she started to shim and shake
That brought on the Frisco quake
So you can put the blame on Mame, boys
Put the blame on Mame..."

Ποια είναι η...Mame; Σωστό το ερώτημα, δεν είναι όμως εδώ ο καταλληλότερος χώρος για να απαντήσουμε. Αυτό στο οποίο επικεντρωνόμαστε, όμως, είναι η πραγματικά...stranger "σύμπτωση" τού Σαν Φρανσίσκο ως νέου κέντρου αναφοράς φυσικής καταστροφής γύρω από την ημερομηνία της 23ης-26ης Αυγούστου:

Δύο γεγονότα φαινομενικά άσχετα "προσδιορίστηκαν" χρονικά και ομολογουμένως αινιγματικά από τον Stranger, έναν άνθρωπο που (τουλάχιστον από τις αρχές του έτους με κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο, βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη, πολύνεκρο σεισμό στο Ιράν, πτώση τηλεπικοινωνιακής μετάδοσης ΕΡΤ) έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσδιορίζει τις καθοριστικές εξελίξεις της διεθνούς αλλά και εγχώριας επικαιρότητας, τουλάχιστον ως προς το χρόνο εκδήλωσής τους και τη δυναμική τους.
Το ποιος μπορεί να είναι ο συσχετισμός ενός ολέθριου γεγονότος που φέρνει ιστορικές εξελίξεις (χημικά στη Συρία) με μία φυσική καταστροφή "ρουτίνας" πλην τερατώδους διάστασης (φωτιά σε Καλιφόρνια, Σαν Φρανσίσκο) δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε εύκολα. Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι ο Stranger κάνει συγκλονιστική δουλειά και έχει κάτι πολύ σημαντικό να μας πει εν κατακλείδι: ας τον ακούσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου