Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ. Δολοφονικός θάλαμος αερίων η Αθήνα για πολλοστή φορά, με θύμα της αστυνομικής βίας και ασυδοσίας έναν αθώο άνθρωπο ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ φορά.


Χρειάστηκε ένας νεκρός «από καρδιακό επεισόδιο» για να γίνει ευρύτερα αντιληπτό αυτό που γιατροί, δημοσιογράφοι και ενεργοί πολίτες προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια: ότι η αλόγιστη χρήση χημικών αερίων από την Αστυνομία στις μαζικές εκδηλώσεις μπορεί να επιφέρει ακόμη και το θάνατο.
Σε υψηλότερα επίπεδα η ουσία CS έχει συσχετιστεί με καρδιακή ανεπάρκεια, ζημιά στο συκώτι και θάνατο Σε υψηλότερα επίπεδα η ουσία CS έχει συσχετιστεί με καρδιακή ανεπάρκεια, ζημιά στο συκώτι και θάνατο Το παραδέχεται, με τον τρόπο της, ακόμη και η ΓΑΔΑ στην προχθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε για το θάνατο του συνδικαλιστή οικοδόμου Δημήτρη Κοτσαρίδη. Αμέσως μετά την περιγραφή των πραγματικών περιστατικών της διακομιδής του, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. σπεύδει ν' αποποιηθεί προληπτικά κάθε ευθύνη, ισχυριζόμενη ότι «από τις πρωινές ώρες τής σήμερα μέχρι την 17.00 ώρα, δεν επιχείρησαν αστυνομικές δυνάμεις επί της οδού Αμαλίας, από τη
....

Πόλεμος Παπαρήγα-Παπουτσή για τους «κουκουλοφόρους»Καταγγελία σε βάρος της Αστυνομίας για συμμετοχή αστυνομικών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στα χθεσινά επεισόδια

Καταγγελία σε βάρος της Αστυνομίας για συμμετοχή αστυνομικών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και την επίθεση που δέχθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, έκανε απόψε η Γ.Γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Να προσκομίσει στοιχεία ζήτησε ο Χρ. Παπουτσής από την Αλέκα Παπαρήγα.

"Χθες βράδυ στις 2 έξω από τη ΓΑΔΑ υπήρχε ομάδα στυνομικών και κουκουλοφόροι, τώρα θα μου πείτε είναι κουκουλοφόροι που είναι σε σύνδεση με την αστυνομία, ή είναι αστυνομικοί που ντύθηκαν κουκουλοφόροι, και οι οποίοι πανηγύριζαν και έλεγαν τους φάγαμε" δήλωσε η κ.Παπαρήγα και πρόσθεσε ότι "την ίδια μέρα στη Σανταρόζα, υπήρχε ομάδα αστυνομικών που έβγαλε τα ρούχα της και έβαλε κουκουλοφόρων".
Οι δηλώσεις της Γ.Γ του ΚΚΕ, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσή ο οποίος ζήτησε από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, την διεξαγωγή κατεπείγουσας έρευνας.
Λίγο μετά την καταγγελία της κ. Παπαρήγα ο Χρήστος Παπουτσής δήλωσε ότι τα όσα είπε αποτελούν «εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες» και κάλεσε τη Γ.Γ του ΚΚΕ να προσκομίσει στη Βουλή και την κυβέρνηση όσα στοιχεία διαθέτει.
"Εάν ισχύουν, πιστοποιούν την ύπαρξη και τη
...

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Το Πολυνομοσχέδιο του αίματος και του θανάτου.


Η προδοσία για μια ακόμα φορά ολοκληρώθηκε. Μέσα σε ένα περιβάλλον αίματος και αίσχους οι 153 εφιάλτες έκαναν το "πατριωτικό" τους καθήκον. Την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας διαδήλωναν έξω από την Βουλή συγκρουόμενοι με τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους παρακρατικούς (κι όχι αναρχικούς πλέον), μέσα στην βουλή κάποιοι ψήφιζαν το νομοσχέδιο - ταφόπλακα της Ελλάδας "με βάρος στην συνειδησή τους" και διαφωνώντας!!!!!
Αλλά έπρεπε να κάνουν το "πατριωτικό" τους καθήκον.
Μέχρι χθες δεν ήξερα ότι το να κάνεις το καθήκον σου προς την πατρίδα μπορεί να σου δημιουργεί συνειδησιακά προβλήματα. Πίστευα ακριβώς το αντίθετο....
Από τότε όμως που η εσχάτη προδοσία αναγορεύθηκε από τον ανθελληνικο συρφετό που κυβερνά, σε "πατριωτικό καθήκον" εφευρέθηκε και το συνειδησιακό πρόβλημα του πατριωτικού καθήκοντος!!!!!!
Ενας 53χρονος άνεργος, συμπατριώτης μας, οικοδόμος έπεσε νεκρός. Δεν μας
....

Μπάτσοι ή Batsie, σε πολλά χρωματάκια. Σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν τα ΜΑΤ-Barbie

Χαμός έχει γίνει από χθες στο Facebook και το Twitter με μία φωτογραφία αστυνομικού των ΜΑΤ που βάφτηκε ροζ από αγνώστους που του πέταξαν μπογιά.

Αυτή η φωτογραφία ήταν αρκετή για να «οργιάσουν» οι χρήστες των δύο κοινωνικών δικτύων, που ο ένας την έστελνε στον άλλο με διάφορες παραλλαγές.

Πολλοί ήταν αυτοί που παρομοίασαν το ροζ ΜΑΤ με την Barbie βάζοντας κάτω από τη φωτογραφία τον τίτλο Batsie! Κάποιοι πιο δημιουργικοί έβαψαν τα ΜΑΤ σε διάφορα χρώματα, παρομοιάζοντάς τους με τους ήρωες της αμερικανικής σειράς Power Rangers! Τα σχόλια κάτω από
...

Οργιο φημών: Πεθερός υπουργού στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου. Γι' αυτό κυκλοφορήσανε τη λίστα ΄΄μεταξύ΄΄τους.

Γι’ αυτό κλειδώθηκε στα σεντούκια της Βουλής!
Όργιο φημών στο διαδίκτυο για το όνομα που βρίσκεται πρώτο στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου που κατατέθηκε στη Βουλή από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγ. Βενιζέλο.
Παρά το γεγονός ότι η εν λόγω λίστα κατατέθηκε στην αρμόδια υπηρεσία της Bουλής, κλειδώθηκε σε ειδική θυρίδα, ώστε να μπορούν να τη διαβάζουν μόνο όσοι βουλευτές επιθυμούσαν, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα ευρύτερης δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο αλλά και τις αναφορές σε τηλεοπτικές εκπομπές, χθες το βράδυ, ο εν λόγω μεγαλο-επιχειρηματίας οφείλει περισσότερα από 600 εκατ. ευρώ και είναι πεθερός εν ενεργεία υπουργού της κυβέρνησης.
Bουλευτές που είδαν τις απόρρητες καταστάσεις δήλωναν ότι αυτό που τους εντυπωσίασε δεν ήταν τόσο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές -πρακτική συνηθισμένη στα εγχώρια φορολογικά ήθη…- όσο τα εμβάσματα στην αλλοδαπή.
Πηγή: Ημερησία

(σσΑ: Όλα τα μπλογκς γράφουν ότι πρόκειται για τον μεγαλοξενοδόχο, στο ξενοδοχείο του οποίου έκανε πολυτελές ρεβεγιόν πολλών χιλιάδων ευρώ, ο ....Πάγκαλος μετά της οικογενείας του μαζί με τον γαμπρό του μεγαλοξενοδόχου μετά της δικής του οικογενείας. Μα γίνονται αυτά τα πράγματα? Είναι δυνατόν οι τίμιοι υπουργοί του πασοκ  να είναι συγγενείς ή να κάνουν παρέα με μεγαλοφοροφυγάδες? Αποκλείεται! Φήμες και κακοήθειες των μπλογκς)

Ντοκουμέντο Σύνταγμα 20/10/2011: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ! Άντε κ. Παπουτσή, παραμύθιασέ μας ακόμα μια φορά περί ''παρακράτους'', γιατί εμείς σε κάθε μεγαλειώδη ειρηνική συγκέντρωση, μόνο το κράτος σας βλέπουμε να λειτουργεί ως παρακράτος προσπαθώντας να διαλύσει τους διαδηλωτές.

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ!
Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη.
Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων. Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!
Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».

πηγή

Η επιστολή Βενιζέλου αποκαλύπτει το έγκλημα κατά της κοινωνίας. Τα είχε δώσει όλα. Είχε προαποφασίσει για την ψήφο των βουλευτών, χωρίς καν να του ζητήσει η Τροικα το άρθρο 37.



Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο… καθηγητής, αντιπρόεδρος και τσάρος της οικονομίας κ. Βενιζέλος δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει την επιστολή του προς την Κ. Λαγκάρντ στις 27 Σεπτεμβρίου. Είναι η επιστολή που του είχε ζητηθεί (μαζί μ’ αυτή του πρωθυπουργού) ως προϋπόθεση να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η τρόικα η οποία είχε φύγει από την Αθήνα. Τότε θυμίζουμε ο κ. Βενιζέλος επέμενε ότι δεν υπάρχει θέμα με την τρόικα, ότι ήταν προγραμματισμένη να φύγει και να ξαναγυρίσει. Λίγο μετά βέβαια μετέβη στις ΗΠΑ κι έπεσε γονατιστός  ζητώντας την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.
Με άλλα λόγια: Πήγε ο Βενιζέλος να μπλοφάρει με την Τρόικα, αλλά αυτή του έκανε κόντρα ρελάνς και του τα …πήρε όλα. Τους τα έδωσε όλα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. Και επιπλέον προεξόφλησε και την ψήφο των βουλευτών.!!!!!!
Εν πάση περιπτώσει η επιστολή που δόθηκε στην δημοσιότητα αποκαλύπτει με τον πλέον κυνικό τρόπο ότι ο Βενιζέλος εγκληματεί κατά του ελληνικού λαού, διαλύει μια ολόκληρη κοινωνία και φυσικά διαλύει και το κόμμα του.
Κατ’ αρχάς να ξεκινήσουμε με τα χαριτωμένα. Ο κ. Βενιζέλος υπογράφει στο τέλος, όχι ως υπουργός ή αντιπρόεδρος αλλά ως… professor. Δεν παίζεται ο άνθρωπος, νόμιζε άραγε ότι θα τσιμπήσουν με το “καθηγητής” οι τεχνοκράτες; Μήπως τους είπε ότι είναι καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κι ότι η σχέση του με τα οικονομικά είναι όσο αυτή που έχει κι ένας… καθηγητής γυμνασίου; Ή μήπως είναι μεγαλομανής και υπογράφει με τον τρόπο αυτό; Εκτός βέβαια κι αν είναι
...

Οι επιστολές Παπανδρέου και Βενιζέλου στην Τρόικα.. Το άρθρο 37 το έβαλε μόνη της η κυβέρνηση !!!


....

Ο απολογισμός της «μητέρας των μαχών»


Η «μητέρα των μαχών», όπως ονόμασαν οι καρπαζοεισπράκτορες Παπανδρέου και Βενιζέλος, την υπερψήφιση του φορολογικού πολυνομοσχεδίου, τελείωσε. Ο απολογισμός είναι τραγικός :Ένας νεκρός, περισσότεροι από 40 τραυματίες, 153 πολιτικά πτώματα, και 10.000.000 πολίτες τραυματισμένοι στην αξιοπρέπειά τους, και στην ηθική τους, από τις επιστολές υποταγής των Παπανδρέου και Βενιζέλου, προς την διευθύντρια του ΔΝΤ, κ. Κριστίν Λαγκάρντ.
Η μητέρα των μαχών επιβεβαίωσε όμως και κάτι σημαντικό. Οι κουκουλοφόροι, οι γνωστοί-άγνωστοι, που μπορεί και πάλι να μην αποκάλυψαν τα πρόσωπά τους, που μπορεί να μην μάθαμε τα ονόματά τους, απεκάλυψαν όμως την ταυτότητα και το πρόσωπο
...

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτες καταγγελίες της Παπαρήγα για Καρατζαφέρη στην βουλή.

02A89DFD95B7F959D002A5D2C5F91C75.jpg
Στην στοχοποίηση του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη προχώρησε η Αλέκα Παπαρήγα. ” Μέσα από το πλήθος ακούστηκαν συνθήματα (ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ), μετά άρχισε η επίθεση και ανάμεσα στους κουκουλοφόρους ήταν μέλη του ΛΑΟΣ” είπε η γ.γ του ΚΚΕ, ενώ προσέθεσε με νόημα πως “όταν λέει κάτι το ΚΚΕ είναι σίγουρο”… Η παραπάνω δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα στη Βουλή, έπαιξε πριν από λίγο στον Αντέννα. Ας δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των “συλληφθέντων” η κ.Παπαρήγα…Να μάθουμε ποιοί συμβάλλουν στην διάλυση των διαδηλώσεων… Είναι οι ίδιοι που ψήφισαν το μνημόνιο;

ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ- ΣΟΚ: O 53χρονος πέθανε από δακρυγόνο που έπεσε δίπλα του


Καταπέλτης ο γιατρός που συμμετείχε στην προσπάθεια των γιατρών να σώσουν τον άτυχο διαδηλωτή. Διαβεβαίωσε ότι ο διαδηλωτής ήταν απόλυτα υγιής και από την εξέταση που έκανε ως καρδιολόγος προκύπτει ότι
πέθανε από διακρυγόνο που έσκασε ακριβώς δίπλα του!
Τα όσα είπε ο καρδιολόγος στον τηλεοπτικό σταθμό του MΕGA αποτελούν κόλαφο για τη διορισμένη διοίκηση του νοσοκομείου από το ΠΑΣΟΚ…

H Κατσέλη δεν ψήφισε το άρθρο 37 και διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες.

Τώρα όμως ο ΓΑΠακας έμεινε με 153 προδότες και σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του, αν έμενε με 153-154 θα διέλυε την κυβέρνηση. Τι θα κάνει λοιπόν τώρα που έμεινε μόνο με τις  153 κοτούλες του;

Τα 154 ανδρείκελα που σε λίγο θα βάλουν την οριστική υπογραφή παράδοσης της χώρας, θα το κάνουν με αιματοβαμμένα χέρια.

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για τον θάνατο του διαδηλωτή. Πρόκειται για έναν 53χρονο οικοδόμο από τον Βύρωνα, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, ο οποίος έτρεχε να σωθεί απο τα χημικά των ΜΑΤ και τις πέτρες των κουκουλοφόρων. Δεν γλύτωσε όμως καθώς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε,  τον πρόδωσε η καρδιά του.

Η γυναίκα του άτυχου συναθρώπου μας και οι συγγενείς του, καταγγέλλουν την Αστυνομία και το κράτος!

Τα καθάρματα της Μέρκελ, του Σόρος και του ΓΑΠ, μπορούν να πανηγυρίσουν τον πρώτο αθώο Έλληνα νεκρό από τα χέρια τους.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι πέθανε ο τραυματισμένος διαδηλωτής!!!

Όλα ακόμα είναι σε επίπεδο φημών, αλλά μόλις μας ενημέρωσαν ότι ο άνθρωπος ήταν συνδικαλιστής του ΙΚΑ  και ότι μόλις κατέληξε στον Ευαγγελισμό.

Τραγική εξέλιξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mεγαλειώδης ειρηνική συγκέντρωση και οι γνωστοί - άγνωστοι προβοκάτορες που επιχειρούν να την διαλύσουν για να κάνουν αβάντα στη Χούντα.

Πολλοί διαδηλωτές είναι τραυματίες, ένας λέγεται ότι είναι σοβαρά. Γίνεται συνεχώς έκκληση για γιατρούς.
Το ΠΑΜΕ προσπάθησε να απωθήσει τους μπαχαλάκηδες οι οποίοι με καδρόνια και πέτρες επιτέθηκαν στα μέλη του.
Οι αστυνομικοί, απλοί θεατές. Ντροπή και αίσχος ακόμα μια φορά!


4:30μμ Παρά τους κουκουλοφόρους-προβοκάτορες, ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!!!!! Αυτό είναι το μεγαλείο της σημερινής συγκέντρωσης!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ακόμα ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ, ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΚΟΥΝΑΕΙ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ!

5:00 Το ΠΑΜΕ αποχωρεί, οι ΜΑΤατζήδες διώχνουν τον κόσμο μπροστά από τη βουλή και ο κύριος όγκος των διαδηλωτών κινείται προς την Ομόνοια.

Οι μπαχαλάκηδες-προβοκάτορες κατάφεραν ακόμα μια φορά (ειδικά σήμερα ήταν απροκάλυπτοι οι σκοποί τους) να ενεργήσουν υπέρ της Χουντικής Κυβέρνησης και να δώσουν άλλοθι στα ΜΑΤ, τα οποία τους παρακολουθούσαν με απάθεια να δέρνουν τους πολίτες, να επέμβουν.

Πάμε δυνατά να ελευθερώσουμε τη χώρα και τις ίδιες μας τις ζωές.

Αγαπητοί φίλοι,


Η σημερινή συνέχεια θα γραφτεί στους δρόμους. Σήμερα είναι η πιο κρίσιμη μέρα των τελευταίων 2 ετών.

Με κάποιους από εσάς, (ελπίζουμε πολλούς) θα βρεθούμε σε λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας, να παλέψουμε και πάλι ειρηνικά αλλά δυναμικά, για την επιβίωσή μας, την ελευθερία μας, για το μέλλον των παιδιών μας και την πατρίδα που χάνεται.

Καλημέρα.

Μετά το «ΠΥΡ» …συγνώμες δεν έχει…


Δοσίλογε φύγε…
Με το καλό… το δικό σου καλό….
Γιατί το δικό μας καλό το εξαφάνισες….
Δοσίλογε είσαι προδότης… Πάρτο απόφαση…..
154….. είστε προδότες κι εσείς….
Η ιστορία γράφεται στην συνείδηση του λαού πρώτα…. και όσο και αν προσπαθήσετε  να την παραποιήσετε…. όσο συνωστισμός έγινε από τους Έλληνες «τουρίστες»  στην προβλήτα της Σμύρνης τον Αύγουστο του 1922, άλλο τόσο θα μείνει ο Δοσίλογος ως «σωτήρας»….
Δοσίλογε φύγε…  γρήγορα…

Γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι το «κούρεμα» θα είναι πάνω από 50% για να τιμωρηθούμε για παραδειγματισμό προς άλλες «υποψήφιες» χώρες….
Δοσίλογε σβέλτα… φύγε είπα…..
Γιατί τις παπαριές που λες μόνο εσύ τις πιστεύεις…  Ακόμα και οι γύρω σου απλά «μασάνε» στους παιδικούς εκβιασμούς σου…

Δοσίλογε  …  μάζευε τα…
Γιατί δίνεις την κυριαρχία της χώρας σε αυτούς που οι παππούδες μας όχι απλά είπαν  ΟΧΙ…. αλλά τους νίκησαν κιόλας!!!!!
Και μεγαλώσαμε με τις ιστορίες τους για το πόσο
..

Ένα απλό ερώτημα προς τους Βουλευτές του Πασοκ.

Όταν θα πέσει η χούντα την οποία στηρίζετε, (γιατί είναι θέμα ελάχιστου χρόνου και το γνωρίζετε), εσείς πού θα κρυφτείτε; Οι πρωτοκλασάτοι του κόμματός σας, έχουν κάνει τα ''κουμάντα'' τους και έχουν φροντίσει την αποθήκη των αγαθών τους εντός και εκτός Ελλάδας. Εσείς όμως, πού θα σταθείτε;

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι η λαϊκή οργή θα ξεσπάσει πάνω σας;
Μήπως νομίζετε, ότι αυτοί που σας πλησιάζουν τώρα με βαρύγδουπες πατριωτικές κορώνες, θα σας κρατάνε θέση στο ελικόπτερο της διαφυγής; Γραμμένους σας έχουν. Όσους ήταν να σώσουν, το έχουν κάνει ήδη (οι κολλητοί τακτοποιήθηκαν εκτός Ελλάδος)

Σώστε μας για να σωθείτε, αλλιώς θα πέσουμε όλοι μαζί και το δικό σας πέσιμο θα είναι από τα ψηλά και από εκεί, όπως γνωρίζετε, δε γλυτώνει κανείς.
agiovasilema

Περικύκλωση της Βουλής από νωρίς το πρωί. Στη ''θέση'' του ο φράχτης της ντροπής από τα ξημερώματα.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

- Στο Σύνταγμα, στις 11:00 το μεγάλο ραντεβού των εργαζομένων
- Συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν προαναγγείλει περικύκλωση του Κοινοβουλίου από τις 09:00
- Βομβαρδισμένο τοπίο τη Αθήνα μετά τα χθεσινά επεισόδια
- Πριν ξημερώσει έκλεισαν δρόμοι στο κέντρο



Νέες τεράστιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κορυφώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων κατά της οικονομικής πολίτικής.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, κατά τη δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας τους, θα συγκεντρωθούν στις 11:00 στο Σύνταγμα, καθώς σήμερα γίνεται στη Βουλή η κρίσιμη ψηφοφορία

Πώς να προφυλαχθούμε από τα δακρυγόνα

Eίναι καλό να γνωρίζε κάποια βασικά στοιχεία για αυτά καθώς και τα μέτρα πρόληψης ή αντιμετώπισης μετά από επαφή με αυτά.
Τι είναι λοιπόν, τα περίφημα δακρυγόνα, πώς επιδρούν στον οργανισμό, πώς μπορείς να προφυλαχτείς και πώς μπορείς να μετριάσεις τις επιδράσεις τους;
Τα δακρυγόνα ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία των χημικών αερίων.
Οι ενεργές ουσίες που περιέχουν, αναμειγνύονται με διαλύτες και είτε εκτοξεύονται μεμονωμένα, με μορφή χειροβομβίδας από ειδικά όπλα, είτε ψεκάζονται μαζικώς με τη βοήθεια κατάλληλου εκτοξευτήρα.

Πως λειτουργούν τα δακρυγόνα;
Τα δακρυγόνα και τα άλλα χημικά αέρια, επιδρούν στον οργανισμό, ερεθίζοντας τους ιστούς των βλεννογόνων (μάτια, μύτη, στόμα), τους πνεύμονες, το δέρμα, και το πεπτικό και το κεντρικό νευρικό σύστημα.
Η δράση τους αρχίζει μόλις κρυώσουν και στερεοποιηθούν, δηλαδή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και διαρκεί το πολύ μέχρι δώδεκα ώρες, αλλά σε κάποιες περιπτώσες τα χημικά μπορεί να παραμείνουν ενεργά μέχρι και δύο μήνες, αν απορροφηθούν από πορώδεις επιφάνειες.

Ποιες οι επιπτώσεις;
Ορισμένα είδη δακρυγόνων είναι ιδιαίτερα τοξικά και σε μακροχρόνια έκθεση μπορεί να προκαλέσουν  καρκίνο και  γεννητικές ανωμαλίες.
Επίσης, σε περιπτώσεις ευρείας χρήσης, έχουν παρατηρηθεί διαταραχές της εμμήνου ρύσης στις γυναίκες αλλά και το θάνατο αν χρησιμοποιηθούν σε κλειστούς χώρους.

Συμπτώματα
Τα συμπτώματα από την επαφή με τα χημικά είναι ιδιαίτερα έντονα και
...

Ο Πάνος Καμμένος σε μια συγκλονιστική ομιλία σήμερα στη Βουλή. Αν είχαμε περισσότερους πολιτικούς σαν και αυτόν, οι προδότες θα ήταν τώρα στη φυλακή ή στην κρεμάλα.

Τάραξε τα έδρανα της Βουλής για μια ακόμα φορά η ομιλία του Πάνου Καμμένου, δίνοντας το σήμα για την έναρξη του εθνικού αγώνα. . .
Μάλιστα κάλεσε τους βουλευτές να αντιδράσουν λέγοντας ότι «έχετε ευθύνη να αντιδράσετε. Να αντιδράσετε σήμερα!».
Αν δεν κάνουμε μέτωπο απέναντι στην παράδοση της χώρας θα είμαστε υπεύθυνοι..
Και το Γουδή δεν θα μας χωράει όλους..
Τώρα πρέπει να πούμε ΟΧΙ.
Σας καλώ όλους σε μια συστράτευση να προστατεύσουμε την πατρίδα μας και να προστατεύσουμε την δημοκρατία.

Η Ελλάδα επί ποδός για να αναχαιτίσει τους αποικιοκράτες…ΜΟΝΟ στην Αθήνα, ο κόσμος ήταν πάνω από 700. 000!!!!

«Ηλίθιοι δήμιοι! Η “τάξη” σας είναι χτισμένη πάνω στην άμμο. Η επανάσταση αύριο “θα υψώσει τη βροντερή φωνή της ως τους ουρανούς”. Τρομαγμένοι θ’ ακούσετε το νικητήριο της σάλπισμα: – Ήμουν, είμαι και θα είμαι».
(Ρόζα Λούξεμπουργκ)
Του Θύμιου Παπανικολάου
         
Ήταν βροντερό το «νικητήριο σάλπισμα» του ελληνικού λαού σήμερα σε ΟΛΗ την Ελλάδα…
Κατατρόμαξε όχι μόνο τα ανδρείκελα της κυβέρνησης αλλά ΟΛΑ τα καθεστωτικά ανδρείκελα κάθε χρώματος, τους αφεντάδες και τους σπόνσορές τους, όλα τα προπαγανδιστικά τους ιερατεία…

Ο πανικός τους αποτυπώθηκε αρχικά στην υποβάθμιση του λαϊκού σεισμού…

Δεν τόλμησαν να ψελλίσουν ότι ο κόσμος που κατέβηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ΜΟΝΟ στην Αθήνα, ήταν τουλάχιστον πάνω από 700. 000!!!!

Οι πιο έξυπνοι προπαγανδιστές του καθεστώτος μίλησαν απλώς για μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, αλλά δεν τόλμησαν να δώσουν, έστω και μια χοντρική αρίθμηση της λαϊκής παλίρροιας.

Δεν αποτόλμησαν να πούνε π.χ. τούτο: ότι το Ολυμπιακό Στάδιο χωράει 70. 000 καθήμενους και η σημερινή συγκέντρωση ήταν, με τους πιο συντηρητικούς υπολογισμούς, τουλάχιστον 10 στάδια:

Το Σύνταγμα μέχρι το Ζάπειο και τους γύρω δρόμους πλημμυρισμένο…

Σταδίου-Πανεπιστημίου-Ακαδημίας γεμάτες: Ο Συνωστισμός της Ρεπούση…

Πατησίων «πηχτή» μέχρι Τοσίτσα…

Αφήνουμε τους κάθετους δρόμους που και αυτοί ήταν ορμητικοί χείμαρροι…

Μέχρι την Πλατεία Κολωνακίου υπήρχε κόσμος σε
...

Γειά σου χαρά σου Βενετιά.....

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Δείτε ποιος δώρισε στην ΕΛ.ΑΣ. το ένα από τα φορτηγά που κουβαλάνε το σιδερένιο φράχτη της ντροπής, στη Βουλή

Και εκεί που λέγαμε πως δεν υπάρχουν πια εθνικοί ευεργέτες διαψευστήκαμε οικτρά σήμερα το μεσημέρι.Βέβαια μη φανταστείτε πως ανακαλύψαμε καμία δωρεά για νοσοκομείο,γηροκομείο,ορφανοτροφείο ή άλλο ευαγές ίδρυμα.Οχι,όχι τέτοια ταπεινή προσφορά.
Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι αυτό που δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία το ένα από τα δύο φορτηγά που μεταφέρουν τα τρέιλερ με το σιδερένιο φράχτη,ο οποίος τοποθετείται κάθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας για να
...

Στα «κρύα του λουτρού» άφησε ο Τσίπρας τον Παπανδρέου!


Πληροφορίες  κάνουν λόγο για αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από τη συνάντηση με τον Παπανδρέου, όταν ο τελευταίος ξεκίνησε τα γενικόλογα και τις αναφορές στον τρόπο που θα διαπραγματευθεί στην Ευρώπη.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε επιθετικά ρωτώντας τον πρωθυπουργό αν θα πάει σε εκλογές, ζητώντας του να αποσύρει το πολυνομοσχέδιο άμεσα, να αποσυρθεί από πρωθυπουργός, αλλά και να προκηρύξει άμεσα πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Ο Γ. Παπανδρέου είπε: «Δεν πάω σε εκλογές αν δε βρεθεί λύση». Ο Τσίπρας απάντησε λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο ο πρωθυπουργός της χώρας να βλέπει πρώτα τους καναλάρχες και μετά να συναντάται με τους πολιτικούς αρχηγούς!
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μόλις ο Γ. Παπανδρέου άρχισε να μιλάει για τον τρόπο διαπραγμάτευσης στην Ευρώπη (λες και πλέον υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης με τη Γερμανία και τη Γαλλία να αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας ζητώντας ακόμα και μόνιμη τρόικα στην Ελλάδα), ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι εφόσον δεν πάει σε εκλογές, δεν
...

Σύνταγμα 19/10. Απίστευτη συγκέντρωση, μαζικός ξεσηκωμός! Ο κόσμος απαντάει στη Χούντα, στους φράχτες και τα ΜΑΤ.

Σήμερα λέμε το τελευταίο αντίο στη Χούντα; Ευχόμαστε!








Και μερικές φωτογραφίες της τελευταίας ώρας από το Reuters και το ΑΠΕ ΜΠΕ με τα επεισόδια που προκλήθηκαν από τους
...

Σε περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής καλεί η Αλέκα Παπαρήγα.

PaparigaΣε περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής καλεί τους πολίτες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι “στη Βουλή ψηφίζεται το πιο βάρβαρο πολυνομοσχέδιο αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες δεν θα είναι το τελευταίο. Είναι το πιο βάρβαρο πολυνομοσχέδιο θα έλεγα ακόμα και σε σύγκριση με τον 20ο αιώνα και με τα τελευταία χρόνια”.
“Το ΚΚΕ θεωρεί ότι εάν ο ελληνικός λαός σύσσωμος αντιταχθεί σε αυτό το νομοσχέδιο, εάν κάθε τόπος δουλειάς, κάθε γειτονιά, κάθε κλάδος, κάθε γραφείο, κάθε δρόμος και παράδρομος γίνει χώρος με 100% απεργούς, αν γίνει χώρος συστηματικής εστίας δράσης – και όλα αυτά βεβαίως ενώνονται σε ένα ενιαίο ποτάμι – εάν εκατομμύρια άνθρωποι περικυκλώσουν τη βουλή και όλους τους σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα, είναι δυνατό και εφικτό αυτό το πολυνομοσχέδιο να απορριφθεί. Αυτός είναι και ο στόχος. Να απορριφθεί το πολυνομοσχέδιο”, επισήμανε.
Αναφορικά με την περικύκλωση και τον αποκλεισμό της Βουλής, η γ.γ. του ΚΚΕ ανέφερε: “Η περικύκλωση και ο αποκλεισμός της βουλής που
...

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αντιλαϊκό παραλήρημα Βενιζέλου στη Βουλή



(σσΑ: Μα γιατί να μην έχει αντιλαϊκό παραλήρημα; Με καταθέσεις 2.700.000 ευρώ στην τράπεζα, και βρισκόμενος στο τιμόνι της κατοχικής κυβέρνησης, ό,τι θέλει λέει και ό,τι θέλει κάνει. Το δικό του πρόβλημα είναι λυμένο, συνεπώς μπορεί να μας διαλύσει με την άνεσή του.)





Με αρκετή καθυστέρηση ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας και η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου λόγω της έκτακτης συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Πάντως, με την έναρξη της συνεδρίασης, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, κατέθεσε μια σειρά αλλαγών του νομοσχεδίου από τις οποίες οι πιο σημαντικές είναι οι εξής:
-Ορίζεται το μέγιστο άμεσο ύψος μείωσης των αποδοχών ενός υπαλλήλου λόγω εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου στο 25%. Να σημειωθεί ότι στην τριετία, δηλαδή στη λήξη του μεσοπρόθεσμου οι περικοπές των μισθών δεν πρέπει να ξεπερνούν συνολικά το 3-%.
- Προστίθεται η διάταξη βάση της οποίας ιδρύεται ειδικός λογαριασμός κοινωνικής εξισορρόπησης όπου θα αποταμιεύονται τα αποτελέσματα της πάταξης της φοροδιαφυγής και στη συνέχεια να δίνονται στις κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη.
- Ορίζεται ότι η αδιάθετοι πόροι του πράσινου ταμείου πάνε στο

...

Ο πεθερός του Βενιζέλου, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Λαυρεντιάδης και η Proton Bank..!

Ποιοι συμμετείχαν στο Δ.Σ. της Ωμέγα Bank;

 Ραγδαίες οι εξελίξεις στο περιβάλλον Βενιζέλου μετά τις χθεσινοβραδινές αποκαλύψεις στο Alter, του Κώστα Βαξεβάνη, για την πολύκροτη υπόθεση της Proton.

Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπόρεσε επαρκώς να δικαιολογήσει την απόφαση του για την κρατικοποίηση της τράπεζας του Λαυρεντιάδη…

Eνώ με ερώτησή του στη Βουλή ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι στο Δ.Σ. της ΩΜΕΓΑ BANK που εξαγόρασε το 2005 η Proton συμμετείχαν ο πεθερός του Βενιζέλου, επιχειρηματίας Μπακατσέλος, ο αδελφός του σημερινού πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Το θέμα χοντραίνει πολύ καθώς… ο Νικολόπουλος ζητεί από τον Βενιζέλο εξηγήσεις για την πρόσφατη αύξηση μ/κ της Proton που αποφασίστηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος παρά το γεγονός ότι έχει παρέμβει ο

...

Ουστ καθίκια!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

“ΤΑ ΝΕΑ” απέλυσαν τον σκιτσογράφο τους γιατί έκανε σκίτσα που ....ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση. (Όχι, δεν είμαστε στο 1970... στο 2011 είμαστε και είναι πιο σκληρή χούντα)


Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έδωσαν ακόμη ένα μάθημα λογοκρισίας.

Απολύθηκε από την εφημερίδα τα “ΤΑ ΝΕΑ” ο σκιτσογράφος Τάσος Αναστασίου διότι με τα σκίτσα του ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση και καυτηρίαζε τους παλιάτσους του πολιτικού θιάσου και αυτό δεν είναι δυνατόν να το ανεχθεί το χουντικό καθεστώς στο οποίο βρισκόμαστε.

“Εργάζομαι από 10ετίας στα «Νέα» ως σκιτσογράφος-γελοιογράφος και κατά την περίοδο αυτή η διεύθυνση της εφημερίδας ενέκρινε τη δημοσίευση χιλιάδων πολιτικών γελοιογραφιών μου, χωρίς κάποια λογοκριτική διάθεση. Η κατάσταση αυτή άλλαξε άρδην μετά την ανάληψη της διεύθυνσης από τον κ. Μεμή, ο οποίος περιόρισε τη δημοσίευση των σκίτσων μου στο ελάχιστο, «κόβοντας» ό,τι δεν συναινούσε με την κυβερνητική πολιτική.
Παράλληλα ειδοποιήθηκα μέσω τρίτων «να ρίξω νερό στο κρασί μου» – προφανώς για να εξασφαλίσω ένα ευνοϊκό για εμένα εργασιακό
καθεστώς.
Το δημοσιογραφικά απαράδεκτο καθεστώς πολιτικής λογοκρισίας
...

Πώς μας κατάντησαν οι προδότες: Όλο και περισσότερες εκπομπές στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, μας εμφανίζουν ως άβουλα πειραματόζωα, που αποτελούμε την αφετηρία για την εφαρμογή του παγκόσμιου ελέγχου των λαών. Οργή και θλίψη...........

 Ένα βίντεο της γαλλικής σατιρικής εκπομπής Les Guignols de l’info, σκιαγραφεί με σκωπτικό τρόπο την εικόνα που δίνουμε στους Ευρωπαίους. Δείχνει όμως  και τον έκδηλο φόβο των Γάλλων, ότι τα απάνθρωπα μέτρα που εφάρμοσαν σε εμάς με το πρόσχημα της κρίσης, θα τα εφαρμόσουν σύντομα και στους ίδιους αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.


Πρωταγωνιστής του υποτιθέμενου ντοκιμαντέρ είναι ο... Κώστας ο Έλληνας. Ένας τσολιάς, απομονωμένος σε κάποιο αμερικάνικο εργαστήριο και υπό την παρακολούθηση ειδικών επιστημόνων, σπάει πέτρες, συνεχώς και αδιαμαρτύρητα. Δε αντιδρά στις εντολές για σκληρότερη δουλειά, καθώς ακόμη ''χρωστάει''... ένα κάρο λεφτά. Δε διαμαρτύρεται ούτε όταν του κόβουν κατά 50% το μισθό, ούτε όταν του στερούν την σύνταξη.

Η υπομονή του εντυπωσιάζει τους επιστήμονες, οι οποίοι μετά από την παρατήρηση του πειράματος και την εξέταση του πειραματόζωου,  καταλήγουν στο συμπέρασμα πως, "O άνθρωπος του μέλλοντος έχει πλέον όνομα: Ο ΈΛΛΗΝΑΣ"!

Και αφού το πείραμα στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε, οι επιστήμονες είναι έτοιμοι να κάνουν ακόμη ένα βίντεο: να πάει το πείραμά τους σε διεθνές επίπεδο...


Ακολουθεί το βίντεο!
(Για να δείτε και ελληνικούς υπότιλους, πατήστε στην ένδειξη cc )

Ο Μπόμπολας, τα απορρίματα και η Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες (φίλους των Γερμανών)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτοιμος ο Μπόμπολας να αναλάβει την συγκομιδή των σκουπιδιών


Η αποκάλυψη που φέρνει το planet-greece στο φως της δημοσιότητας βασίζεται σε μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται στον Μπόμπολα, συνεπώς δύσκολα μπορεί να διαψευστεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μας μετέφεραν εργαζόμενοι στον “Εθνικό Μεγαλοεργολάβο”, ο Γιώργος Μπόμπολας έχει ήδη παραλάβει…
μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων – απορριμματοφόρων και δηλώνει έτοιμος να αναλάβει το έργο της αποκομιδής των σκουπιδιών – εργολαβία από τους δρόμους της Αθήνας. Και πριν βιαστούν κάποιοι να μας πουν ότι έχουν σχέση τα ολοκαίνουργια φορτηγά που πήρε με την εργοστάσιο ανακύκλωσης χάρτου, που βρίσκεται δίπλα στον ΧΥΤΑ Φυλής, να σας ενημερώσουμε ότι για το εργοστάσιο αυτό δουλεύουν ήδη άλλα απορριμματοφόρα, ενώ τα καινούργια βρίσκονται σταθμευμένα με… τις ζελατίνες σε ιδιωτικό αμαξοστάσιο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιμής έχει αγοράσει περίπου 70 απορριμματοφόρα, αν και άλλες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των οχημάτων σε 300!
Πάντως, μη νομίσετε ό,τι υπήρχε περίπτωση να αγοράσει τα απορριμματοφόρα ο Μπόμπολας χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα πάρει τη σύμβαση. Άλλωστε, όπως διαδίδει το περιβάλλον του, η κυβέρνηση του… χρωστάει, μετά την απόφασή της να πουλήσει τη διαχείριση των 5 βουνών σκουπιδιών του ΧΥΤΑ Φυλής σε Γερμανό εργολάβο. Σκουπίδια, τα οποία όποιος τα ξεθάψει και αρχίσει να ανακυκλώνει γυαλί, αλουμίνιο και πλαστικό θα βγάλει δισ. ευρώ, χωρίς ίχνος υπερβολής!
apo olympiada

Χόρστ Ράιχενμπαχ (ελέω Πα.Σο.Κ. κυβερνήτης των Ελλήνων) "ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ"


Την παραχώρηση για 99 χρόνια μεγάλων χερσαίων ή θαλάσσιων περιοχών σε ιδιωτικές εταιρείες , προβλέπει η έκθεση του επικεφαλής της Task Force.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο θέμα», θα πρέπει να εκχωρήσει για διάστημα 99 έτη μεγάλες περιοχές που θα έχουν το ενδιαφέρον εκμετάλλευσης.
Θα έχει τη δυνατότητα της τιτλοποίησης μελλοντικών εσόδων από την ενέργεια (φυσικό αέριο, πετρέλαιο κλπ).
Ακόμη στην έκθεση τονίζεται πως η έκθεση θα τονίζει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας μπορούν υπό προϋποθέσεις να ανέλθουν στο ποσό των 135 δις ευρώ.
Θα προτείνεται να εξαγοράσει μια εταιρεία η οποία θα συσταθεί από τις χώρες της ευρωζώνης ολόκληρη η περιουσία της Ελλάδας.
Στη συνέχεια το ποσό των 135 δις ευρώ θα δοθεί στην Ελλάδα για να αποπληρώσει μέρος του χρέους της. Η περιουσία τότε, θα μπορεί να πωληθεί όποτε το κρίνει η εταιρεία και σε όποιο το επιθυμεί, Τούρκους, Αλβανούς κλπ με ότι αυτό σημαίνει για την κυριαρχία του κράτους.

Ο .... "θεσμικός" εκπρόσωπος της ελληνικής Δημο(κ)πρασίας , τι λέει ;
τον έχουμε χάσει τελευταία .....
Μήπως κάνει λευκή απεργία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για μείωση από τις 30.000¤ μηνιαίων αποδοχών του ;

από: anti-antiprosopeusi.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ....


Για πάρε μια γεύση και πάμε παρακάτω ! ! !

Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ μετρητά

Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια

Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ και(μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο

Μα πόσο βλάκας είσαι τελικά ρε Ελληνα;;; πόσο ;; για πες μου ;;;

ΛΟΙΠΟΝ Ξεκινάμε.... να δούμε και τους άλλους, έτσι για να μην το ξεχνάς ποιο αποφασίζουν για σένα και......
απο πια θέση ! ! !



ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ:

Εισοδήματα: 197.143 ευρώ (Τα 21.000 από αυτά δόθηκαν υπέρ του κόμματος)

Ακίνητα:
Στην Τήνο: 1 ξενοδοχείο. 1 κατάστημα, το 50% οικίας, 1 διαμέρισμα
και το 50% δύο αγροτεμαχίων στο Σαρακηνυγό.

Σύζυγος Αλ. Αλαβάνου:
1 διαμέρισμα στις Βρυξέλλες
Το 50% οικίας στην Τήνο
1 οικία στην Παλαιά Πεντέλη και 1 στα Χανιά
1 διαμέρισμα στα Χανιά και 1 στην Αθήνα
1 αγροτεμάχιο στα Καμπουριανά και το 50% δύο αγροτεμαχίων στο Σαρακηνυγό.
3 αποθήκες

Μετοχές: Πλούσιο χαρτοφυλάκιο με τη σύζυγο του (κυρίως σε τράπεζες) και 2 αυτοκίνητα

Γρ. Ψαριανός:
119.369 εισόδημα
1 σπίτι 757τμ
1 οικόπεδο 7000 τμ
1 οικόπεδο Άνδρο 1127τμ
1 γραφείο ψυχικό 151 τμ το 2008 188.000 ευρω αγορά με δανεισμό
Καταθέσεις 79.237


Θ. Πλεύρης:
99.690 εισόδημα
1 διαμέρισμα 80 τμ το 2008 με δάνειο 215.187
Καταθέσεις 56.520


Βασ. Μιχαλολιάκος:
Εισόδημα 98.347
18 ακίνητα 6 επιπλέον έκανε γονική παροχή
καταθέσεις 8.780
σύζυγος 16.933

Κ. Γκιουλέκας:
Εισόδημα 105.981
16 ακίνητα στη Θεσ/νίκη
καταθέσεις 120.000
Παρακάτω:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο Κουκουλόπουλος προϊστάμενος των λαθρομεταναστών! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ξαφνικά όλοι οι λαθρομετανάστες εξαφανίστηκαν από τα φανάρια. Υπό την πλήρη κάλυψη του υφυπουργού εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλου, οι λαθρομετανάστες τρώνε (κυριολεκτικά) το ψωμί των Ελλήνων, που έχουν οικογένειες, δάνεια και υποχρεώσεις. Οι ιδιωτικές εταιρείες....

αποκομιδής απορριμμάτων, χρησιμοποιούν ως εργάτες λαθρομετανάστες! Κι επειδή έτσι γίνεται η δουλειά του κράτους τούς ανοίγει ακόμη περισσότερο η όρεξη ώστε την Πέμπτη να περάσει το ειδικό νομοσχέδιο με το οποίο καταργούνται ΟΛΕΣ οι οργανικές θέσεις στην υπηρεσία καθαριότητας των δήμων, και πλέον το έργο θα ανατεθεί - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ - σε ιδιώτες! Ο κύριος Κουκουλόπουλος, το πρωί της Κυριακής έδωσε το "παρών" στο Κολωνάκι, όπου λαθρομετανάστες μάζευαν σκουπίδια για λογαριασμό των ιδιωτικών εταιρειών.

Ο κύριος Παπουτσής, τι έχει να πει;Το γνωρίζει ότι οι αστυνομικοί του, εκτός από τα ιδιωτικά απορριματτοφόρα, παρείχαν και προστασία σε λαθρομετανάστες; Δε βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστυνομικός να φιλοτιμηθεί να τους ελέγξει;

Ο Κουκουλόπουλος, σε κάποια φάση το πρωί τα άκουσε από τους εργαζομένους στην ΠΟΕ - ΟΤΑ. Και δεν ήταν οι μόνοι που του τα... έσυραν. Και απλοί πολίτες τα
...

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΚ;

20111016-144407.jpg
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

Όταν οι νεοδημοκράτες, έτρεξαν να βγάλουν, νέο πρόεδρο στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η νέα μορφή του κόμματος, στην ουσία θα ήταν μια στήριξη του ΠΑΣΟΚ, στα βάρβαρα μέτρα που παίρνει εις βάρος του Έλληνα!
Διότι με την σημερινή της μαλθακότητα, τι άλλο είναι; Και αυτό φαίνεται στις δημοσκοπήσεις, όπου παρά την πρωτιά της, εξακολουθεί μια μεγάλη μάζα του Ελληνικού λαού να μην την ακολουθεί!
Πλησιάζουν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ενώ το ΠΑΣΟΚ με ταχύτητα φωτός
δημιουργεί στρατιές ανέργων, αυτή αναλίσκεται σε κούφιες ανακοινώσεις και ΄΄παλικαρίσιες΄΄ διαγραφές!
Είναι θέμα χρόνου, χιλιάδες οικογένειες να βρεθούν στο δρόμο, χωρίς μεροκάματο, τα χαράτσια να πέφτουν βροχή, ο κόσμος να αδυνατεί να πληρώσει, νέα οικογενειακά δράματα θα εξελιχθούν, αυτή αντιπολιτεύεται ποιον; Μήπως στην ουσία την ίδια την μεσαία τάξη;
Διότι με την συμπεριφορά της αυτό δείχνει. Αλλά αν συμβαίνει αυτό, τότε σε ποιό χώρο ανήκει;
Στον λαϊκό ή στην ελίτ; Πάντως όχι στον λαϊκό.
Δηλώνει ο ΣΑΜΑΡΑΣ ότι δεν ψήφισε το μνημόνιο. Είναι αλήθεια. Αλλά είναι αλήθεια ότι έχει ψηφίσει τα περισσότερα νομοσχέδια του μνημονίου ακόμη και το περιβόητο ΤΑΜΕΙΟ ξεπουλήματος!
Υπάρχει μια παράνομη μνημονιακή σύμβαση, για την οποία δεν βγάζει τσιμουδιά. Γιατί άραγε; Μήπως της έχουν υποσχεθεί να κυβερνήσει την χώρα την κατάλληλη στιγμή, αλλά ποιά είναι αυτή; Όταν θα ισοπεδωθεί η χώρα; Να κάνει τι; Να ρίξει το δεύτερο στρώμα πισας από πάνω της;
Ο Καμμένος έβγαλε τα cds.Τσιμουδιά !
Το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, αποκαλύπτουν συνέχεια, τι συμφώνησε ο Γιώργος και που μας πάει. Τσιμουδιά!
Τις αποκαλύψεις για ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, τσιμουδιά!
Ενώ οι Γερμανοί επίτροποι και πρωθυπουργοί είναι εδώ , εσείς είστε αλλού!Γιατί άραγε; Έχετε ανταλλάξει την σιγάση σας με κάτι άλλο; Γι αυτό δεν μιλάτε;
Ο δήμαρχος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, νεοδημοκράτης, έκανε απερίγραπτες δηλώσεις, δεν συγκινηθήκατε; Θα τον διαγράψετε; Όμως με μεγάλη μαγκιά, διαγράφετε τον
...

Υπουργός στο Βήμα: Δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε στο Μνημόνιο. Ήμασταν σαν τις πόρνες στην πρώτη τους φορά. Μετά το συνηθίσαμε και υπογράφαμε χωρίς ίχνος ντροπής. (ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????)

Αυτά και άλλα πολλά φέρεται να έχει εκμυστηρευθεί στο ΒΗΜΑ της Κυριακής υπουργός της κυβέρνησης για τις δύσκολες αποφάσεις που έχει κληθεί να πάρει η κυβέρνηση Παπανδρέου. Και απορεί κανείς γιατί αυτός ο ΄΄υπουργός΄΄ δεν έχει ακόμα μεταναστεύσει....


"Πρόκειται για διαπραγμάτευση άρπα κόλλα. Δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε και σε ανάλογη σύγχυση ήταν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας, οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταμείου"...

Κανείς από την κυβέρνηση δεν πιστεύει στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ του "Βήματος" που επικαλείται την μαρτυρία του υπουργού.

"Ούτε ο Παπανδρέου, ούτε κανένας από εμάς πιστεύει στο Μνημόνιο" λέει ο υπουργός ανώνυμα σύμφωνα με το "Βήμα". "Θα θυμίσω ότι το Μεσοπρόθεσμο ήρθε προς συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο πέμπτο στη σειρά μετά το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς. Ολόκληρη η κυβέρνηση βρίσκεται σε άρνηση", αναφέρει στην εφημερίδα.

Υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει σύμφωνα με το "Βήμα" ότι "το Μνημόνιο συντάχθηκε στο πόδι από εμάς και την τρόικα".

"Πρόκειται για διαπραγμάτευση άρπα κόλλα. Δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε και σε ανάλογη σύγχυση ήταν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας, οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταμείου", προσθέτει και λέει ότι είχε στη διάθεσή του λιγότερες από τρεις ώρες για να το διαβάσει, να κατανοήσει να αξιολογήσει και να εγκρίνει το τμήμα της συμφωνίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα το Μνημόνιο ήταν συρραφή των αντίστοιχων που δόθηκαν σε Ουγγαρία και Τουρκία ενώ μόνο τα δύο πρώτα κεφάλαια ήταν αμμιγώς "ελληνικά".

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει ότι "ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα" και ότι "από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ μήνες πριν τις εκλογές, γνωρίζαμε ότι ή Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευμένη".

Ως προς τα μέτρα που ακολούθησαν το ίδιο στέλεχος σύμφωνα με το "Βήμα" αναφέρει ότι: "Το λάθος μας ήταν ότι δεν προετοιμάσαμε το λαό, ούτε το κόμμα".

«Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά» λέει αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάσταση των µελών του Υπουργικού Συµβουλίου την ηµέρα της συνεδρίασης για την επικύρωση του µνηµονίου στις 5 Μαΐου 2010.

«Κοιτάζαµε ο ένας τον άλλον και ήµασταν όλοι χλωµοί» λέει. «Αισθανόµασταν µεγάλη ντροπή, αφού δεν µπορούσαµε να πιστέψουµε ότι εµείς, το ΠΑΣΟΚ, οδηγήσαµε την Ελλάδα στο ∆ΝΤ και τεµαχίσαµε µισθούς και συντάξεις».

Και καταλήγει: «Από τότε έχουµε εκπορνευτεί πλήρως. Εχουµε κάνει τα ίδια πράγµατα πολλές φορές χωρίς να αισθανόµαστε ίχνος ντροπής».

Η Εκάλη και η Πολιτεία δεν αρκούν πια….Έρχεται το τυχαίο γεγονός.

20111016-093937.jpgΖω σε μία σχετικά μικρή πόλη. Κοντά στην Αθήνα. Παρόλη την αποκεντρωτική επίθεση που έχει δεχτεί την τελευταία δεκαετία από ορδές ευπόρων -Αθηναίων-, εξακολουθεί και είναι όμορφη. Ζηλευτά όμορφη για κάποιους. Μονοκατοικίες, κήποι, φαρδιοί δρόμοι, χτισμένη στους πρόποδες ενός χαμηλού βουνού κι όμως, μια ανάσα από την θάλασσα.
Η πόλη αυτή, δεν πήρε χαμπάρι τίποτα το 2009. Κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. Παστόκ ΔΕΝ την ακούμπησε. Οι περισσότεροι της κάτοικοι, δημόσιοι υπάλληλοι. Πολλοί άλλοι, τακτοποιημένοι στον τοπικό Δήμο. Οι επιχειρήσεις ελάχιστες, καθώς πρόκειται για οικιστική περιοχή. Μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι που την είχαν προτιμήσει για τόπο διαμονής εξακολουθούσαν να ζουν αποχαυνωμένοι στην δική τους διάσταση.. Η ζωή κυλούσε ομαλά, ο ΓΑΠ δεν την άγγιζε και στις συζητήσεις μεταξύ των κατοίκων σε
...