Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Μπάτσοι ή Batsie, σε πολλά χρωματάκια. Σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν τα ΜΑΤ-Barbie

Χαμός έχει γίνει από χθες στο Facebook και το Twitter με μία φωτογραφία αστυνομικού των ΜΑΤ που βάφτηκε ροζ από αγνώστους που του πέταξαν μπογιά.

Αυτή η φωτογραφία ήταν αρκετή για να «οργιάσουν» οι χρήστες των δύο κοινωνικών δικτύων, που ο ένας την έστελνε στον άλλο με διάφορες παραλλαγές.

Πολλοί ήταν αυτοί που παρομοίασαν το ροζ ΜΑΤ με την Barbie βάζοντας κάτω από τη φωτογραφία τον τίτλο Batsie! Κάποιοι πιο δημιουργικοί έβαψαν τα ΜΑΤ σε διάφορα χρώματα, παρομοιάζοντάς τους με τους ήρωες της αμερικανικής σειράς Power Rangers! Τα σχόλια κάτω από
...
τις φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν στο Facebook με τους χρήστες να γελάνε και να λένε χαρακτηριστικά «η φωτό τα σπάει!».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου