Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Ο απολογισμός της «μητέρας των μαχών»


Η «μητέρα των μαχών», όπως ονόμασαν οι καρπαζοεισπράκτορες Παπανδρέου και Βενιζέλος, την υπερψήφιση του φορολογικού πολυνομοσχεδίου, τελείωσε. Ο απολογισμός είναι τραγικός :Ένας νεκρός, περισσότεροι από 40 τραυματίες, 153 πολιτικά πτώματα, και 10.000.000 πολίτες τραυματισμένοι στην αξιοπρέπειά τους, και στην ηθική τους, από τις επιστολές υποταγής των Παπανδρέου και Βενιζέλου, προς την διευθύντρια του ΔΝΤ, κ. Κριστίν Λαγκάρντ.
Η μητέρα των μαχών επιβεβαίωσε όμως και κάτι σημαντικό. Οι κουκουλοφόροι, οι γνωστοί-άγνωστοι, που μπορεί και πάλι να μην αποκάλυψαν τα πρόσωπά τους, που μπορεί να μην μάθαμε τα ονόματά τους, απεκάλυψαν όμως την ταυτότητα και το πρόσωπο
...
 των εργοδοτών τους. Έτσι επιβεβαιώθηκε περίτρανα ότι δεν είναι παρακρατικοί, όπως πολλοί μέχρι σήμερα έλεγαν. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ανήκουν στο παρακράτος. Ανήκουν στο κράτος του ΠΑΣΟΚ. Είναι υπάλληλοί του. Είναι μισθοφόροι του. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός που είδαν με τα ίδια τα μάτια τους, όλοι οι Έλληνες, από την τηλεόραση.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ, περιφρουρούσαν την τάξη στην διαδήλωση.
Τα ΜΑΤ περιφρουρούσαν την Βουλή.
Και οι γνωστοί πλέον κρατικοί-κυβερνητικοί μπαχαλάκηδες σε ρόλο ΜΑΤ, πετροβολούσαν, έδερναν τους πολίτες και τελικώς διέλυσαν την μεγαλειώδη διαδήλωση.
Η «μητέρα των μαχών» έληξε. Το τίμημα είναι βαρύ. Η ντροπή είναι μεγάλη. Όμως η μητέρα των μαχών, γέννησε σήμερα και ένα νόθο παιδί, καρπό της εκπόρνευσής της. Για το παιδί αυτό, οι πρώτοι που θα μετανιώσουν είναι οι βιαστές της. Το παιδί αυτό θα το μεγαλώσει ο λαός. Και το έχει ήδη βαφτίσει. Το όνομά του είναι : Μάχη, το παρατσούκλι του: Νίκη.
Δημήτρης Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου