Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Nευρίασε ο giorgos o stoxastis και έχουν πάθει -και καλά- πανικό οι ΔΝΤάδες. Αφού σκέφτονται να έρθουν γονατιστοί να μας ζητήσουν συγγνώμη.

(Αλήθεια, για πόσο κάφρους και ζώα μας περνάνε με αυτές τις ειδήσεις?????)

Εκνευρίστηκε, λέει το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Παπανδρέου από τις συστάσεις της Τρόικας για τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ σε ορίζοντα τετραετίας και επειδή ένιωσε να τον πνίγει το... δίκαιο και ο εθνικός πατριωτισμός, τηλεφώνησε στον Ντομινίκ Στρος Καν για να του τα ψάλλει ένα χεράκι. Του είπε ότι η συμπεριφορά του ευρωκλιμακίου ήταν "απαράδεκτη" και ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν τα... σηκώνουμε αυτά. 
Δεν ξέρω αν έφτασε στο σημείο να του κλείσει το τηλέφωνο κατάμουτρα! Οι ίδιοι κύκλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ΓΑΠ ήταν τόσο θυμωμένος και αποφασιστικός που ο επικεφαλής του ΔΝΤ φέρεται να εξέφρασε την κατανόηση του, δηλώνοντας παράλληλα το σεβασμό του προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Κάτι τέτοια διαβάζω και ακούω από...

Δεν την έπαιρνε την κυβέρνηση να τα πει και έβαλε την Τρόικα

Ζούμε το θέατρο του παραλόγου και της κοροϊδίας με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, Αφού η Τρόικα βγήκε και ανακοίνωσε πανηγυρικά το πρόγραμμα εκποίησης της Ελλάδας, στις 3 χθες το απόγευμα, η κυβέρνηση Παπανδρέου θυμήθηκε να αντιδράσει διά του κ. Πεταλωτή στις 2 τα ξημερώματα – αφού βεβαίως προηγουμένως οι Πασόκοι κόντευαν να...

Φοβερές μαρτυρίες των κατοίκων της Κερατέας!

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. ΔΝΤ:“Αφού ξέρατε για τις αποκρατικοποιήσεις, γιατί κάνετε τους θυμωμένους;”

Παρασκηνιακά τα στελέχη του ΔΝΤ, διαρρέουν πως όλα ήταν ''κανονισμένα'' μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, αλλά τα χάλασαν στον τρόπο που θα μας το ανανακοίνωναν!

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις επόμενες ώρες την αντίδραση των εκπροσώπων του ΔΝΤ στην ανακοίνωση της κυβέρνησης - αργά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής- στην οποία με  δήθεν αυστηρό ύφος ξεκαθάριζε ότι δεν θα ανεχτεί άλλη παρέμβαση στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ας  δούμε λοιπόν  πώς θα συνεχιστεί το δούλεμα που μας κάνουν οι δικτάτορες...

Η δήθεν ''σκληρή'' αντίδραση της κυβέρνησης στην πρόκληση της Τρόικας, έκρυβε το μεγάλο ξεπούλημα των πάντων!

Όπως -σωστά- αντιληφθήκαμε όλοι, μετά από την προσχηματική ανακοίνωση της χουντικής κυβέρνησης με την οποία δήλωνε τον εκνευρισμό της για την προκλητική στάση της Τρόικας αλλά και διατυμπάνιζε ότι ο μόνος που δίνει εντολές στη χώρα αυτή είναι ο...ελληνικός λαός (το άλλο με τον Τοτό δεν μας είπαν μόνο...), φάνηκε το πραγματικό παιχνίδι που δεν είναι άλλο από το μαζικό ξεπούλημα της χώρας, του έθνους, της εθνικής περιουσίας και της εθνικής κυριαρχίας.

Παροτρύνουμε όσους βουλευτές έχουν ακόμα λίγη τσίπα πάνω τους να ξεκινήσουν την αντίσταση. Οι στιγμές που διανύουμε είναι δραματικές, το μέλλον των παιδιών μας θα είναι εφιαλτικό και δεν έχουμε κανένα χρονικό περιθώριο αναβολής της μαζικής εθνικής αντίδρασης απέναντι στην επερχόμενη προδοσία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η  χουντική κυβέρνηση που μας ξεπουλάει προς όφελος των αφεντικών της  δεν έχει καμία σχέση με τις σοσιαλιστικές αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ. Αντιθέτως, αποτελεί την πιο απτή μορφή δικτατορικού πολιτεύματος, σύμφωνα με την ερμηνεία του όρου στην σύγχρονη εποχή:

Ο όρος δικτατορία με την σύγχρονη χρήση της αναφέρεται στην απόλυτη εξουσία ενός ηγέτη ή ομάδας (δικτάτορα) που κυβερνά χωρίς να περιορίζεται από τους νόμους, το σύνταγμα, ή άλλους κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες του κράτους. Κύριο χαρακτηριστικό της δικτατορίας είναι η συγκέντρωση της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας στο πρόσωπο του δικτάτορα, η οποία συνδυάζεται και με έλεγχο επί της δικαστικής εξουσίας. Μάρτυρες δικτατοριών στην Ελλάδα είναι οι περισσότεροι «αναγκαστικοί νόμοι» και τα περισσότερα «νομοθετικά διατάγματα».

Ας μην έχουμε αυταπάτες ότι πρόκειται για μια μορφή στυγνού απολυταρχικού πολιτεύματος, που στερεί οποιαδήποτε έννοια ελευθερίας του ατόμου και καταστρατηγεί βασικές αρχές της δημοκρατίας.
agiovasilema

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του Δόκτωρα Mark Weisbrot:''Ο Θεός να σας βοηθήσει! Προετοιμάζουν μαζική καταστροφή όλου του κοινωνικού σας ιστού''

http://agiovasilema.blogspot.com/2010/12/mark-weisbrot-washington-dc.html

Η συνέντευξη του  Dr Mark Weisbrot, την οποία είχαμε αναρτήσει πριν από λίγους μήνες, αποδεικνύεται πέρα για πέρα -εφιαλτικά- αληθινή. Χάνουμε την πατρίδα μας και μαζί με την πατρίδα χάνουμε και την κοινωνία μας. Ο εθνικός εφιάλτης γίνεται εφιάλτης επιβίωσης για την κάθε οικογένεια, για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Αν δεν ξεσηκωθούμε, χαθήκαμε. Δεν υπάρχει σωτηρία.

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΡΟΪΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Ξεπουλάνε όλη τη χώρα !!!!!!!!!!!

 

Απίστευτο και όμως αληθινό Πραξικόπημα εκδηλώθηκε μέσα στην Αθήνα, όταν κατά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Τρόικα και όχι η Έλληνική Κυβέρνηση, ανακοίνωσε γιγάντια εκποίηση της Εθνικής Περιουσίας ύψους 50 ολόκληρων δισεκατομμυρίων ευρώ!!!
Το ποσό αυτό είναι τεράστιο, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι είναι το μισό του συνολικού “δανείου” της Τρόικας των 110 δις!
Αυτό σημαίνει πως οι ξένοι βάζουν σε εφαρμογή το Σχέδιο Ξεπουλήματος, πολύ νωρίτερα από ότι αναμενόταν, με σκοπό, αφού ξεπουληθούν στρατηγικές επιχειρήσεις, νησιά, ακίνητα, λιμάνια, αεροδρόμια, βουνά με ορυκτό πλούτο, σιδηρόδρομοι, ενέργεια και άλλα, να υποχρεωθεί στη συνέχεια η Κατεχόμενη Αθήνα, με τα λεφτά της Εκποίησης, να ξαναγοράσει τα δικά της Ομόλογα στην Δευτερογενή Αγορά, να σώσει δηλαδή τους δανειστές μας και να...

T.Κουίκ: ''O Παπανδρέου είναι επικίνδυνος''

«Τι εννοούσε ο καλλιτέχνης» όταν σήμερα μίλησε για τα «βασικά» κυριαρχικά μας δικαιώματα;

Ο πρωθυπουργός, που υπηρετεί τις εντολές της τρόικα, ο Γιώργος Παπανδρέου, είπε ούτε λίγο-ούτε πολύ μιλώντας στη βουλή ότι «δεν υπάρχει θέμα να χάσουμε βασικά σημεία της εθνικής μας κυριαρχίας».
Μήπως μπορεί να μας διευκρινίσει ποια είναι τα «βασικά», που θα μας δώσουν το δικαίωμα να ζούμε ως Έλληνες σε μια χώρα που θα λέγεται Ελλάδα και ποια είναι όλα τα άλλα «μη βασικά» που θα εκχωρήσουμε στην τρόικα των...

Οι άθλιοι της Τρόικας έδωσαν εντολή να ξεπουληθεί η χώρα απ' άκρη σ' άκρη

Τρόικα: Αποφασίσαμε να πουληθούν όλα!!!!Πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων συνολικού ύψους 50 δισ. ευρώ για την περίοδο 2011-2015 ανακοίνωσαν οι επικεφαλής της τρόικας, Σερβάς Ντερούζ, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Πόουλ Τόμσεν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Κλάους Μαζούχ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, παρουσιάζοντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, τα βασικά συμπεράσματα της τρίτης αξιολόγησης της εφαρμογής του προγράμματος οικονομικής πολιτικής.

Αυτό που πάγωσε τους πάντες είναι ότι η τρόικα ανακοίνωσε ότι πωλούνται ελληνικά ακίνητα και εταιρείες και όχι η ελληνική κυβέρνηση και μάλιστα είχαν βγάλει και το ...

Φοβούνται εξέγερση στις 23/02 στη χώρα μας;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3eZAr6iJGN2M93G3vK5WuyQd_16OvJQLLw93js9-CgMUOGiVcRndsQrGqO_cubxGsFjLhHKsxJUI9tUT05N5nOEbq4RR7O2mnD4pfawyo7vwmmYyI21RLXtPrgepR_xhVQqCtSnGsK_0/s320/4581544904_94e98cb937.jpgΟι πληροφορίες που τρόμαξαν το Μαξίμου και το σχέδιο για να μη γίνει Αίγυπτος η Αθήνα.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ, και πιθανόν το μέλλον, πολιτικοί παρατη­ρητές και δημοσκοπήσεις προαναγγέλλουν ότι θα είναι γεμάτο φωτιές. Γιατί η Ελλάδα των 2.000.000 νεόπτω­χων του κατοχικού Μνημονίου να αποτελέσει εξαίρε­ση; Μετά τους φόβους που ήδη εκφράζονται και στην Αθήνα για μιμητικές παρενέργειες στο...

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ξεσηκωνόμαστε, τους ανατρέπουμε και παλινορθώνουμε τη δημοκρατία ή γυρίζουμε στα χωριά μας, όσοι έχουμε, και φυτοζωούμε ως το τέλος μας.


Η κυβέρνηση έχει πάρει πια την κατρακύλα του απολυταρχισμού.
Η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και τα άλλα κόμματα, ούτε για την τιμή των όπλων, δεν διανοείται να φέρει μια πρόταση μομφής στην...

Στάθης εναντίον των κατοχικών ''δημοσιογράφων'' Τρέμη και Πρετεντέρη, αποκαλύπτοντας τον άθλιο ρόλο τους.

«Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης»
Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.
Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 ευρώ.
Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους...

ΒΟΜΒΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ!

olympiada Για άλλη μία φορά ο Καμμένος διέσυρε την εικόνα της “σοβαρής και σκληρής” Γερμανίας. Είναι άλλωστε και ο πρώτος που μίλησε για την λερναία ύδρα των Γερμανικών εταιρειών που έστησαν το σύστημα διαπλοκής το οποίο και πληρώνουμε σήμερα. Διαβάστε από τα πρακτικά:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Θα ήθελα να καλωσορίσω την ηγεσία και τους επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς και να υπενθυμίσω οτι, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας σε σχέση με το χθεσινό δημοσίευμα του Spiegel για τη διερεύνηση όλων των πτυχών του σκανδάλου των υποβρυχίων. Όταν είχα την τιμή να έχω την προεδρία της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με διακομματική συμμετοχή  – από τη μεριά της...

Στην Αγγλία οι κλέφτες πολιτικοί ακόμα και αν το αδίκημα αφορά σε λίγα χρήματα, τιμωρούνται με φυλάκιση. Σε μας, μόλις κλέψουν γίνονται ''άρχοντες''.

Δεύτερος στη σειρά πρώην βουλευτής που δήλωνε πλασματικά, δήθεν βουλευτικά, έξοδα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών στη Βρετανία.
Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή των Εργατικών, Ερικ Ίλσλι, που κρίθηκε ένοχος για εξαπάτηση των φορολογούμενων. Έκανε προσωπικά έξοδα 16.600 ευρώ τα οποία δήλωνε ως βουλευτικά. Στην δικαστική απόφαση αναφέρεται πως "έχει πληγεί το κύρος των πολιτικών και του κοινοβουλίου".
Υπενθυμίζεται πως ακόμη ένας πρώην βουλευτής, των Εργατικών, ο Τζιμ Ντιβάιν, έχει καταδικαστεί για έξοδα 9.900 ευρώ.

Παπανδρέου: Έχω την απόλυτη συμπαράσταση του ελληνικού λαού!

Για την συμπαράσταση, που δείχνει ο Ελληνικός λαός, στην κυβέρνησή του, μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα "The Huffington Post".
Τόνισε ότι, οι Έλληνες αντιμετωπίζουν σήμερα τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων χρόνων «είναι κατανοητό να υπάρχουν διαμαρτυρίες».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπανδρέου έκανε αναφορά στους τομείς όπου μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και να καταστεί η Ελλάδα "περιφερειακός κόμβος", κυρίως στην πράσινη οικονομία και τεχνολογία, τονίζοντας ότι η χώρα είναι στην "κατάλληλη θέση" για να προσελκύσει διεθνείς επενδύσεις.
Επίσης, σημείωσε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να "ξεριζώσει" τη διαφθορά και να μειωθούν οι στρατιωτικές δαπάνες, οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως ποσοστό του ΑΕΠ.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν και τα θετικά στοιχεία, όπως η ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών και ότι η κρίση ωθεί την Ε.Ε. να κάνει βήματα προς μια δημοσιονομική ένωση.

(Σχόλιο: O άνθρωπος δεν έχει πια επαφή με την πραγματικότητα. Όπως ο συνάδελφός του δικτάτορας της Αιγύπτου μένει γιατί τον αγαπάνε, έτσι και ο giorgos o stoxastis δικτάτορας μένει γιατί έχει την συμπαράσταση του λαού....)

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι δικτάτορες χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα, από την Ελλάδα ως την Αίγυπτο

 by anarmodios

Δεν παραιτείται ο κ. Μουμπάρακ με τα 70 δις περιουσία. Φαντάζομαι πως με την σκληρή του εργασία θα συγκέντρωσε το ποσό αυτό.
Ο δικτάτορας αποκάλεσε τον λαό “του”, “παιδιά του” και απευθύνθηκε σε αυτόν ως “πατέρας”. Μόλις έγινε καθαρό ότι δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί, ο κόσμος στην πλατεία Ελευθερίας (Ταχρίρ) του Καίρου, εβγαλε τα παπούτσια του και άρχισε να τα κουνάει στον αέρα οργισμένος. Πολύ οργισμένος.
Εκτός τόπου και χρόνου ο δικτάτορας μίλησε για επιτροπές που ετοίμασε και που θα “διευθετήσουν” τα ζητήματα που δεν διευθέτησε η 30 χρονη παρουσία του στο...

Η αθώα κυβέρνηση της χούντας, δεν γνωρίζει ότι τα ΜΑΤ απειλούν να σκοτώσουν τους κατοίκους της Κερατέας.

Καμαρώστε τον λεβέντη που νευρίασε και προσπαθούν να τον συγκρατήσουν οι συνάδελφοί του να μην σκοτώσει τον κοσμάκη. Καμαρώστε τον ...

Υπόλογος ο υπαστυνόμος


Η αθώα κυβέρνηση της χούντας, δεν γνωρίζει ότι εκπαιδεύει στρατό για να βαράει κόσμο στις διαδηλώσεις, όπως δεν γνωρίζει ότι στέλνει ΜΑΤ να πετσοκόβουν κόσμο στην Κερατέα.



Οι δηλώσεις της αθώας κυβέρνησης:

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, δήλωσε πως δεν γνώριζε το παραμικρό σχετικά με τη στρατιωτική άσκηση στην 71η Ταξιαρχία στο Κιλκίς, η οποία αφορούσε στην καταστολή πλήθους και εξεγέρσεων, ενώ ταυτόχρονα οι υποδυόμενοι το πλήθος θα φώναζαν – μεταξύ άλλων  υποτιθέμενων συνθημάτων, – «ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν θα συναινούσα ποτέ σε ασκήσεις που συνδέονται με την εσωτερική οικονομικοκοινωνική κατάσταση της χώρας. Έχω ήδη ζητήσει ενημέρωση από τη στρατιωτική ηγεσία», δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Μπεγλίτης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα αποδοθούν άμεσα ευθύνες σε αξιωματικούς, εφόσον η ύπαρξή τους επαληθευτεί.

Παρακάτω ακολουθεί το περίφημο βίντεο, για να θυμηθούμε τις ασκήσεις που οι ''αθώοι'' κυβερνώντες δεν γνώριζαν αλλά διερευνούν αν  και κατά πόσον η  ύπαρξή τους μπορεί να επαληθευτεί. (Καλά αυτό το τελευταίο φαιδρό τι το θέλανε? Με τόσα στοιχεία που κυκλοφορούν -ευτυχώς- στο διαδίκτυο, αν δεν το επαληθεύσουν, τότε, πολύ απλά θα επιβεβαιώσουν ακόμη μια φορά το γεγονός ότι αποτελούν χουντική κυβέρνηση.)



ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ Τ Α ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜ «Ε» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αυτά που δέν θέλει η ΧΟΥΝΤΑ των Δοσίλογων Πολιτικοεργολάβων να μαθαίνει ο «υποταγμένος» στην ξένη κατοχή ελληνικός Λαός κάνουν τον γύρο του κόσμου στα διεθνή ΜΜΕ.
Βίντεο διάρκειας δύο λεπτών περίπου με προβολή πλάνων από τις συγκρούσεις μεταξύ των κατοίκων της περιοχής της Κερατέας και αστυνομικών δυνάμεων έχει αναρτηθεί στο ιστότοπο της ε/φ La Repubblica (Repubblica TV- Repubblica Tv- http://tv.repubblica.it/mondo/grecia-battaglia-in-strada/61666?video) με τίτλο: «Ελλάδα: οδομαχίες» και λεζάντα: « Στιγμές έντασης και συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των κατοίκων της πόλης της Κερατέας για την κατασκευή μονάδας διαχείρισης αποβλήτων.»
Σύντομα η πλατεία Συντάγματος θα αποδειχθεί πολύ μικρή σε μέγεθος για να χωρέσει τα πλήθη που θα ζητούν πίσω την χαμένη τους Πατρίδα.
http://www.olympia.gr/

Αστυνομικός με πολιτικά και με το προσωπικό του πιστόλι απειλεί αδιακρίτως τους ...Έλληνες κατοίκους της Κερατέας.

Απαράδεκτα γεγονότα



oplo
Μόνο ως απαράδεκτες, απάνθρωπες και αντιστρόφως ανάλογη πορεία, σε σχέση με τις ατομικές ελευθερίες, βρίσκονται οι εντολές του ΠΑΣΟΚ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, στην Λαυρεωτική.
Στην περιοχή υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί ομαλά και ειρηνικά. Οι διαταγές που έχουν όμως οι αστυνομικές δυνάμεις είναι να καταστείλουν με απόλυτη βία τους κατοίκους της περιοχής. Είδαμε ελικόπτερα, πλαστικές σφαίρες, τεθωρακισμένες υδραντλίες, ΜΑΤ και σήμερα είδαμε την...

Σταμάτησαν την απεργία πείνας για να πάρουν ...αντιβίωση 3 από τους λαθρομετανάστες της Υπατίας

Την απεργία πείνας αναγκάστηκαν να σταματήσουν μετά από σχεδόν 17 μέρες τρεις μετανάστες στο Μέγαρο Υπατία καθώς παρουσίασαν συμπτώματα … βρογχίτιδας και πνευμονίας.
Οι γιατροί τους συνέστησαν να σταματήσουν την απεργία καθώς κρίνεται απαραίτητη η χορήγηση αντιβίωσης.

(Σχόλιο: Όταν δηλώνεις ότι αποφασίζεις να πεθάνεις, δεν σταματάς την απεργία επειδή κρύωσες.  Για να διευκρινίσουμε τη θέση μας ως ιστολόγιο, δεν επιθυμούμε την ταλαιπωρία κανενός ανθρώπου και πολύ περισσότερο το θάνατό του. Όμως, επειδή βλέπουμε και βιώνουμε την ταλαιπωρία και τον θάνατο της ελληνικής κοινωνίας και επειδή θεωρούμε όλα αυτά τα μύρια των λαθρομεταναστών που έχουν έρθει σκορπώντας τρόμο και θάνατο στους Έλληνες, ανεπιθύμητα, δεν θα σταματήσουμε να ασκούμε κριτική σε όλα  τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που ευθύνονται για το τεράστιο αυτό πρόβλημα και σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες για πολιτικά - οικονομικά οφέλη.)

Αγανακτισμένοι πολιτικοί εναντίον τζαμπατζήδων πολιτών! ''Πλήρωσε εσύ για να φάμε εμείς''

Νέο κίνημα από τους πολιτικούς!!! ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ   ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! 
                                                                                                                                                   

                                     
ECCENTRIC

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_9362.html

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ


Φωτογραφική επιμέλεια GHOSTIS

Τ
ο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας είναι ένα μουσείο στην Πάτρα που επικεντρώνεται στην έκθεση διαφόρων αρχαιολογικών ευρημάτων, από τη Μυκηναϊκή μέχρι και την Ύστερη Ρωμαϊκή εποχή, που ανακαλύφθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Αν και τα σχέδια για τη δημιουργία του μουσείου είχαν αναγγελθεί από την...

H καταστροφή της μεσαίας επαγγελματικής τάξης : τα λουκέτα αναμένεται να φτάσουν τις 225.000

H καταστροφή της μεσαίας επαγγελματικής τάξης συντελείται καθημερινά και το αποδεικνύουν και οι αριθμοί :
Σύμφωνα με έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδας, τα λουκέτα αναμένεται να φτάσουν τις 225.000 μέσα στους επόμενους μήνες με ορατό τον κίνδυνο απώλειας 320.000 θέσεων απασχόλησης!
Η προηγούμενη έρευνα υπολόγιζε σε.....
170.000 τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στο «κόκκινο» και αναμένεται να....

Χαρίζουμε τα εισιτήρια στον επόμενο επιβάτη!

Τζαμπατζηδες οσοι δεν πληρωνουν εισιτηριο 'αγαπητοι' Πασοκοι?
Για πηγαινετε να δειτε κατα ποσο εχει αυξηθει το να δινεις το εισιτηριο σου στον επομενο επιβατη..Αν αυτο γινοταν σε 2 στους 10 επιβατες,τωρα γινεται στους 6 στους 10..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ..
ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΣΕΙΣ?
Χαριζουμε τα εισιτηρια στον επομενο εμεις...Τεσσερα με πεντε ατομα με το ιδιο εισιτηριο..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ..

Καντε το ΟΛΟΙ σας..οταν φτανετε στον προορισμο σας,δωστε το εισιτηριο σας σε καποιον επιβατη που μπαινει στο μετρο...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ..

( Σχόλιο: Το πιο πάνω άρθρο είναι από το eglimatikotita.blogspot.com και βεβαίως προσυπογράφουμε! Όλοι από αύριο δίνουμε τα εισιτήριά μας μόλις φθάσουμε στον προορισμό μας σε κάποιον άλλο επιβάτη! Αυτόφωρο εσείς? Αλληλεγγύη εμείς και να πάτε να ....μπιπ)

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ρέππας:(1974-2011)...37 χρόνια τζαμπατζης!!!

(1974-2011)...τριαντα επτα χρονια τζαμπατζης!!!

Δημητρης Ρεππας
Ο υπουργος που αποκαλει τζαμπατζη τον συνταξιουχο, τον ανεργο, τον χαμηλομισθο και τελικα οποιον δεν αντεχει πια να του πιανουνε συνεχεια το κωλο κατι τυποι σαν τον υπουργο.

Ειναι το λιγοτερο θρασος , ενας ανθρωπος που σε ολοκληρη τη ζωη του ζει παρασιτικα απο...

Όλη η Ελλάδα ας βοηθήσει να βρεθεί ο κυρ-Γιάννης.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟ !!! ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΟΣ, ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ !!



(Σχόλιο:Επίσης το μόνο που έχει να πει για την ελληνική παιδεία είναι ότι ένας δάσκαλος του έσπασε το δόντι... και αυτό το άτομο εμείς το κάναμε πρωθυπουργό...'Ισως και να μην υπήρχε χειρότερη επιλογή ανθρώπου τελικά...)

 

Κείμενο και βίντεο το οποίο αξίζει να δείτε, από το http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_3374.html

EINAI ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ...

ΨΕΥΤΕΣ

Λίγο πριν τα διόδια του σπαθοβουνιου υπάρχει η συγκεκριμένη πινακίδα που ενημερώνει πως η έξοδος απο την εθνική είναι κλειστή.Όμως στριβοντας δεξιά για να πάμε προς τα χωριά Κουταλα & Χιλιομοδι και βέβαια την παλιά εθνική Κορίνθου-Αργους ω του θαύματος η έξοδος είναι ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΗ.
ΨΕΥΤΕΣ !!!ποιος έχει βάλει αυτή την πινακίδα ;λογικά η Μορεας ΑΕ που πληροφορεί τους οδηγούς πως μόνο απο την Νεα εθνική δηλαδή πληρώνοντας διόδια μπορουν να πανε στο Άργος .

http://www.olympia.gr/

Η άσκηση της ντροπής. Εκπαιδεύουν το στρατό για να επιτίθεται άγρια στους Έλληνες διαδηλωτές.

Η άσκηση της ντροπής - Θα παραιτηθεί ο αρχηγός του ΓΕΣ; (video)

Επαγγελματίες Οπλίτες ντυμένοι ως άνδρες των ΜΑΤ, με πλήρη εξάρτηση -επιγονατίδες, γκλομπ, ασπίδες, κράνη, μάσκες, χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης κλπ. - καλούνται να αντιμετωπίσουν τους φαντάρους που αναλαμβάνουν ρόλο εξαγριωμένου διαδηλωτή. Για το λόγο αυτό οι φαντάροι θα φορούν ...

Μπράβο στα ΜΑΤ! Συνεχίστε έτσι, γερά και ανθελληνικά, σαπίζοντας στο ξύλο τους Έλληνες ηλικιωμένους και γλείφοντας την εξουσία και τα αποβράσματά της.

To video και το κείμενο που ακολουθεί τα βρήκαμε στο http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δείτε αυτό το βίντεο,από την χτεσινή μέρα στην Κερατέα και βγάλτε τα  συμπεράσματα σας.



Θα μου πει κάποιος μα καλά,τα παιδιά των ΜΑΤ κάθε μέρα δέχονται επίθεση από τους κατοίκους και πρέπει κάπως να αμυνθούν.
 Συμφωνώ πως δέχονται επιθέσεις και πρέπει να αμυνθούν.Αλλά για πείτε μου,αυτό το αγαμημένο το ΧΥΤΑ,γιατί πρέπει να γίνει σώνει και καλά εκεί,που δεν το θέλει κανένας?
Η στάση αυτή από την κυβέρνηση να θέλει να ...επιβάλλει κάτι με το ζόρι μου φαίνεται πάρα μα πάρα πολύ ύποπτη.
Αποφασίζουμε και διατάζουμε από την Σοσια-ληστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,που χρησιμοποιεί όλα της τα όπλα για να περάσει μια απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ,για να...

Πασοκ: 16 μήνες μετά...

Αεροψεκασμών συνέχεια...

Τουλάχιστον μια μέρα τη βδομάδα θα συνεχίσουμε να κάνουμε αναφορά στο τεράστιο  θέμα των χημικών ψεκασμών, μέχρι  κάποιος, κάποτε, να αναγκαστεί να δώσει επίσημες απαντήσεις.

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και την προφητική εικόνα μιας...

Οι ασκήσεις του στρατού για καταστολή “αστικών ταραχών”. Mε δυο λόγια, ετοιμάζονται να μας σαπίσουν στο ξύλο στις διαδηλώσεις και γενικά.

Δείτε από το 3’00 και μετά. Μην τρέφετε αυταπάτες! Δεν θα τα βάλουν με τους ισλαμοφασίστες “κόνδορες”. Αυτοί θα είναι μαζί με τους παρακρατικούς για να καταστείλουν οποιαδήποτε αυθόρμητη λαϊκή διαμαρτυρία.

όπως πολύ σωστά σχολιάζει και το “Κουρδιστό Πορτοκάλι“,
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΖΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙΣ ΔΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
http://www.olympia.gr/

Δεν πληρώνεις διόδια?Δεν παίρνεις φορολογική ενημερότητα.

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία η μη καταβολή διοδίων θα αποτελεί παράβαση του Κ.Ο.Κ, ετοιμάζεται να κατατεθεί στη Βουλή στο πλαίσιο σχεδίου νόμου για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών. Με αυτόν τον τρόπο το υπουργείο επιχειρεί να βάλει "φρένο" στο κίνημα άρνησης καταβολής διοδίων.

Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που εισπράττουν οι πέντε κοινοπραξίες που ελέγχουν τα διόδια όλης της χώρας, μετατρέπονται σε δημόσιο έσοδο και συνεπώς όποιος δεν το πληρώνει θα έχει συνέπειες στην εφορία, με βασικότερη την αδυναμία έκδοσης φορολογικής ενημερότητας!
Σύμφωνα με το...

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΜΟΡΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ


Το 1959 δημιούργησε τις συνθέσεις που κοσμούν τις δύο όψεις του «Χίλτον». Το 1968 έφτιαξε για την τράπεζα First National City Bank μια κεραμική σύνθεση τοίχου. Στους ανεμοφράκτες που βρίσκονταν στα υπόστεγα του ΟΛΠ είχε κάνει συνθέσεις με χρωματιστές τσιμεντόπλακες.
Στον «Διόνυσο» στου Φιλοπάππου έχει διάφορες κεραμικές συνθέσεις του. Ενώ το 1999 στον σταθμό Ακαδημία του μετρό της Αθήνας τοποθετήθηκε μια δική του σύνθεση με μπρούντζινα ανάγλυφα και κεραμικές πλάκες.

Είναι πολλά τα σημεία της Αθήνας -και όχι μόνο- που φέρουν τη σφραγίδα του Γιάννη Μόραλη. Εφτασε η ώρα να τα γνωρίσουμε όλα μέσα από μια έκθεση η οποία πρώτη φορά συγκεντρώνει τα προσχέδια των αρχιτεκτονικών συνθέσεων που φύλασσε στο εργαστήριό του (περίπου 120 έργα) ο μεγάλος μας ζωγράφος και τα οποία δώρισε στο Μουσείο Μπενάκη λίγους μήνες πριν από το θάνατό του. Εχει τίτλο «Γιάννης Μόραλης - Αρχιτεκτονικές Συνθέσεις» και ...

Οι τζαμπατζήδες του Ρέππα και οι τζάμπα μάγκες της κυβέρνησης

του Χρήστου Κυργιάκη | pressinaction.gr | Ιστοσελίδα με άποψη
(Φωτ.του Ν. Γιακουμίδη)
 
 
Άναψε και κόρωσε, άστραψε και βρόντηξε, ποιος είδε το Ρέππα και δεν τον φοβήθηκε (ούτε ο Πάγκαλος να ήταν). Τέτοια πυγμή και τόση αποφασιστικότητα είχαμε να δούμε στον κύριο υπουργό από την περίοδο της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων.
«Τζαμπατζήδες» τους αποκάλεσε ο κύριος Ρέππας όλους αυτούς που δεν πληρώνουν εισιτήριο όταν χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ). Τι να κάνει ο άνθρωπος, εξαντλήθηκε η υπομονή του! Δεν μπορεί, είπε, να...

Απειλές και απόπειρα χτυπήματος με αυτοκίνητο μιας γυναίκας από 3 κυνηγούς που κυνηγούσαν σε απαγορευμένη περιοχή.

Η γυναίκα με μόνο "όπλο" την κάμερα υπερασπίζεται τα όρια και την ασφάλεια της ιδιοκτησίας της απέναντι σε τρεις άνδρες που απειλούσαν με λόγια και έργα, αντί να ζητήσουν συγγνώμη και...να αποχωρήσουν. Άσχετα με το αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με το κυνήγι, το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει τι μπορεί να πάθει κάποιος όταν βρεθεί μπροστά σε μια «αγέλη». Διαδώστε το καθώς πολύ συχνά η δημοσιοποίηση «προστατεύει, αυτούς που θέλουν να πράξουν το σωστό» και αποτρέπει μίμηση αντίστοιχων συμπεριφορών...
http://ecolarissa.blogspot.com/
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/3-video.html

Ενα ανατριχιαστικό σενάριο

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνομωσιολογικές θεωρίες - που έχει βρει αρκετή δημοσιότητα στο διαδίκτυο – σχετικά με τη σημερινή κρίση και τον ρόλο του ΓΑΠ είναι αυτή που παραθέτω πιο κάτω

Από τον Τάκη Μίχα

(O Τάκης Μίχας σπούδασε Εθνολογία και Φιλοσοφία στα πανεπιστήμια του Άρχους (Δανία), Ντουμπρόβνικ (Κροατία) και Σαντα-Κρουζ, (Καλιφορνια). Έχει εργασθεί σε Δανικές και Ελληνικές εφημερίδες. Σήμερα εργάζεται στην Ελευθεροτυπία ενώ παράλληλα αρθρογραφεί στην Wall Street Journal (Europe). Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Ανίερη Συμμαχία: η Ελλάδα και η Σερβία του Μιλόσεβιτς". Το 2002 τιμήθηκε με το βραβείο δημοσιογραφίας του ιδρύματος Μπότση.)


Ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία με προφανείς εντολές. Να αφελληνίσει και να διαμελίσει το Ελληνικό κράτος σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.

Οι τρεις τομείς μέσω των οποίων θα γίνει αυτός ο διαμελισμός είναι:

1. ιθαγένεια στους μετανάστες
2. προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας
3. υλοποίηση του Καλλικράτη

Και τα τρία αυτά έγιναν με τέτοια προτεραιότητα και τόσο άγρια σπουδή που...

175 άνθρωποι δολοφονήθηκαν στη χώρα μας μέσα στο 2010!!!!!!

Κάθε δυο μέρες δολοφονείται ένας άνθρωπος
- 53.000 κλοπές και διαρρήξεις μόνο στην Αττική
- Ο... ΔΙ.ΑΣ. “έστειλε” τους δράστες στην επαρχία
- 91.000 κλοπές και διαρρήξεις το 2010 στην Ελλάδα
Τα στοιχεία αρκούν για να σοκάρουν, όμως δεν μιλάμε για απλά νούμερα. Αρκεί να δει κανείς ένα από αυτά.

Μέσα στο 2010, χάθηκαν 175 ανθρώπινες ζωές. Άνθρωποι που ξεψύχησαν στα χέρια στιγμών δολοφόνων.

Τα “νούμερα” υποδηλώνουν μια πραγματική έκρηξη της...

Η ΧΟΥΝΤΑ αποφάσισε και διέταξε απαγόρευση συγκέντρωσης των αγροτών στον Προμαχώνα!!!

Η χούντα του Πασόκ-του Giorgos-του ΔΝΤ και της Τρόικας, δείχνει μέρα με τη μέρα το πραγματικό της πρόσωπο. Απίστευτη διαταγή, που ξεπερνά ακόμα και τις πρακτικές των συναδέλφων τους χουντικών της επταετίας. Το έγγραφο λοιπόν, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών  αναφέρει πως έπειτα από ...''βάσιμες πληροφορίες που έχουν'', απαγορεύουν την συγκέντρωση , συνάθροιση, αλλά ακόμα και την ...απόπειρα συνάθροισης των αγροτών... Απίστευτο?? Μην ξαφνιάζεστε γιατί ακόμα δεν...

Μίζες εκατομμυρίων καίνε τον Τσοχατζόπουλο

Μεγάλες προμήθειες φέρεται να πλήρωσε η εταιρεία Ferrostaal για πωλήσεις υπερσύγχρονων υποβρυχίων των ναυπηγείων HDW του Κιέλου σε Ελλάδα, Πορτογαλία και Νότια Αφρική. Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού Der Spiegel (Ντερ Σπίγκελ) στο τεύχος που ...

Πληρώνω αλλά ντρέπομαι

του Αλέκου Λασκαράτου

Αν πάρω αύριο το λεωφορείο θα έχω αγοράσει το εισιτήριο των 1.40 ευρώ και θα το ακυρώσω στις ακυρωτικές μηχανές μέσα στο λεωφορείο. Την ίδια στιγμή θα νοιώθω λίγο, για να μην πω πολύ, μ.... που δεν έχω τα κότσια και τη δύναμη να αντισταθώ και να ενώσω τη φωνή μου με εκείνη όσων μετέχουν στη πρωτοβουλία «Δεν πληρώνω». Δεν πληρώνω αστικές συγκοινωνίες και δεν πληρώνω διόδια. Η πρωτοβουλία αυτή είναι μια κίνηση καθαρά πολιτική που στόχο έχει να ...

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα...


Τα χάλια των δυο κομμάτων τα οποία ευθύνονται για τα χάλια τα δικά μας. Η φασιστική κυβέρνηση της προδοσίας έχασε 15.2% μέσα σε ένα χρόνο και η ΝΔ της απραξίας έχασε σχεδόν 10%. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή τη δημοσκόπηση την παρουσιάζει το ...Μega-lo πασοκικό κανάλι, οπότε εύλογα αναρωτιέται κανείς πόσο πιο χάλια είναι στην πραγματικότητα τα νούμερα?

Δεν πειράζει, έχουν μεριμνήσει οι δικτάτορες για την παραμονή τους στην εξουσία. Ας είναι καλά τα εκατομμύρια των λαθραίων...

O Πάγκαλος μας καλεί να δουλέψουμε σαν...Αλβανοί. Και εμείς τον καλούμε να παραιτηθεί σαν Αλβανός!

Αυτή τη φορά ο κύριος Πάγκαλος...
δεν μιλάει για ''κοπρίτες'' Δημοσίου, όμως καταθέτει με παραστατικό τρόπο τις ενδιαφέρουσες απόψεις του για το πως μπορεί κανείς να προκόψει.

'' Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο ∆ηµόσιο. Τώρα τελείωσαν αυτά. Ή θα µείνει άνεργος ή θα αποδεχτεί ότι θα γίνει χειρώναξ.
Του είναι δύσκολο να αποδεχτεί είτε το ένα είτε το άλλο. Αλλά θα σας πω και κάτι άλλο. Οι χειρώνακτες στην Ελλάδα έκαναν τα τελευταία 20 χρόνια µια πορεία, η οποία ασφαλώς θα αναλυθεί από τους ιστορικούς του µέλλοντος. Μόνο που δεν ήταν Ελληνες αλλά Αλβανοί, που έκαναν περιούσιες, δηµιούργησαν καταθέσεις, σπούδασαν τα παιδιά τους…''

(Σχ. agiovasilematos: Εμείς δεχόμαστε να δουλέψουμε σαν Αλβανοί. Εσύ και οι  ''συνάδελφοί'' σου που ζείτε παρασιτικά με τα κλεμμένα σε βάρος της χώρας και του λαού, έχετε το φιλότιμο και το κουράγιο να παραιτηθείτε και να ξεκουμπιστείτε από τα μάτια μας όπως έκανε ο Αλβανός αντιπρόεδρος  Ιλιρ Μετα πριν από ένα μήνα που κατηγορήθηκε για διευκόλυνση  φίλου του σε υπόθεση ανάληψης δημόσιου έργου?? )

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αποκάλυψη> Υπουργός του Παπανδρέου τρέμει μην τον δηλητηριάσουν και έχει προσλάβει δοκιμαστή των φαγητών του!

Τρέμουν για τη ζωή τους πολλοί από τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Δεν φτάνει που ταμπουρώνονται σε επαύλεις -φρούρια μ ένα σκασμό αστυνομικούς που τους πληρώνει ο μακάκας ο Έλληνας φορολογούμενος, προσπαθούν να σκεφτούν κάθε ενδεχόμενο που θα μπορούσε ν απειλήσει τη ζωή τους.

Κάποιοι δεν ανοίγουν ούτε την προσωπική τους....

Δεν πληρώνω τα διόδια- Πού μπορείτε να βρίσκετε τα μέλη των επιτροπών

Δεν πληρώνω τα διόδια- Δεν πληρώνω την κρίση τους

Τρέμουν την κοινωνική ανυπακοή


Η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει επιχείρηση εκφοβισμού με στόχο να κάμψει τα κινήματα κοινωνικής ανυπακοής, το "δεν πληρώνω, δεν πληρώνω", που αναπτύσσονται για τα εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες και τα διόδια στις εθνικές οδούς. Πρόκειται για μορφές αγώνα που συναντώνται για πρώτη φορά στη χώρα μας και επιχειρούν να απαντήσουν στην αμηχανία και στην υπόκωφη οργή των πολιτών μπροστά στη λαίλαπα του...

Ελλάδα, ο παράδεισος του εργολάβου. (Kάτι για ''τζαμπατζήδες'' και ''κοπρίτες'' πήρε τ'αυτί μας...)

ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΔΙΟΔΙΑ ΕΚΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΩΝ

Ελλάδα, ο παράδεισος του εργολάβου




Δρόμοι στρωμένοι με ευρώ, βεβαίως για τους εργολάβους, αποδεικνύονται οι αυτοκινητόδρομοι, είτε κατασκευάζονται με συμβάσεις παραχώρησης είτε ως... κλασικά δημόσια έργα.
Διόδια για την πρώτη κατηγορία, υπερβάσεις και συμπληρωματικές συμβάσεις για τη δεύτερη, αποδεικνύουν απλώς ότι «μονά-ζυγά» είναι οι κερδισμένοι, αλλά και... διαμαρτυρόμενοι. Την Τρίτη οι ανάδοχοι και των πέντε αυτοκινητόδρομων έχουν προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου για να πουν και επίσημα ότι τα...

Mιλάμε για ανεπανάληπτες αναξιοπρέπειες και γυφτιές. Αγοράζουν σοκολατάκια και τα βαφτίζουν ''μικροέξοδα'' και τα φορτώνουν στον δύστυχο Έλληνα φορολογούμενο

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ(κα)ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ;;


Προχθές φιλοξενούσαμε τις αποδείξεις που δημοσίευσε το ''filotimia.blogspot'' για τους καφέδες των διαφόρων υπουργών που τους χρεώνουν στην πλάτη μας.

Τώρα δείτε αυτό:Μέχρι και τα σοκολατάκια Leonidas που αγοράζουν από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, τα βαφτίζουν “μικροέξοδα” και τα φορτώνουν στην πλάτη των φορολογουμένων. Το ποσό των 20 ευρώ δεν είναι άξιο λόγου. Σημασία όμως έχει η νοοτροπία του φτωχο-κα-μπινέ, η αναξιοπρέπεια, αλλά και η ασυδοσία που κυριαρχεί σε συγκεκριμένους δημοσίους κοπρίτες….

Τςςς

http://filotimia.blogspot.com/2011/02/blog-post_05.html


(sx. agiovasilematos: Ρέππα, είπες τίποτα για τζαμπατζήδες μήπως???)

H άποψη που επικρατεί στο Ισλάμ για τις γυναίκες


Το βίντεο είδαμε στο  http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_3613.html

Κάθε νέο βίντεο που κυκλοφορεί και κάθε νέο στοιχείο που προστίθεται, μας κάνει να λαχταράμε να απολαύσουμε αυτόν τον πολυπολιτισμικό παράδεισο που μας έχουν υποσχεθεί. Ειδικά οι γυναίκες πρέπει να αισθάνονται πανευτυχείς που σύντομα θα ζήσουν σε τέτοιες ονειρεμένες κοινωνίες.

Ο Τεν Τεν και η φυλή των Δεν-Δεν

Του ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΥΡΙΟΧΟΥ:

 Τεν Γιώργος Τεν, ο μικρός Τεν Τεν ο εξερευνητής, ο άνθρωπος που κατεβάζει τη χώρα πηδώντας 10-10 τα σκαλιά, ένας Γιώργος που τον έλεγαν Τζέφρι, γνωστός και ως Τζεφρόνι.
Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μέλος της οποίας είναι και ο διάσημος Αιγύπτιος σοσιαληστής Μουμπάρακ. Άλλωστε αυτό που διακρίνει την Αίγυπτο και τον ηγέτη της, είναι ο σοσιαλισμός.

Μπορεί το Τζεφρόνι μας να ακύρωσε το ταξίδι του στη χώρα των Φαραώ, μιλά όμως μαζί του στο τηλέφωνο. Είναι Πρόεδρος. Πρέπει να προστατέψει το μέλος του. «Άκου Πρόεδρε, εγώ παρέδωσα τη χώρα και δεν άνοιξε ρουθούνι. Την παρέδωσα στο Ερζερούμ και η μόνη αντίδραση ήταν για το 1821 του ΣΚΑΙ. Κάποιος κυκλοφόρησε τη φήμη ότι ο Κολοκοτρώνης αρραβωνιάστηκε Τούρκο πριν γεννηθεί ο Βαλλιανάτος. Το χειρότερο είναι ότι δε διευκρινίζεται η στάση του Θεόδωρου. Γιατί τον έλεγαν Κολοκοτρώνη και όχι Πουτσοκοτρώνη. Ας...

Πού μας κατάντησε ο τριγωνοκέφαλος στοχαστής με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ… ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

του Χάρρυ Κλυνν

Αυτή τη φορά δε θα τα βάλω μόνο με τον«καναπεδάτο» ελληνικό λαό
… Τι να πεις εξάλλου για τους Έλληνες, δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να τους καταλάβει… Δανείζονται χρήματα που δεν μπορούν να επιστρέψουν για να...

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε ο κορυφαίος του μεγάλου Αγώνα και η συμβολή του στην υπόθεση της ελευθερίας μοναδική και ασύγκριτη.
Πέθανε στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 1843 σε ηλικία 73 ετών από συμφόρηση.


Το Μάιο του 1841 ευρισκόμενος στο κτήμα του, πέριξ του Ναυπλίου, κάλεσε το Συμβολαιογράφο Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και συνέταξε τη διαθήκη του, την οποία ο ιστορικός Τάκης Κανδηλώρος* δημοσίευσε στην,,,

Περί τζαμπατζήδων τύπων που τρώνε και πίνουν με τα λεφτά των άλλων.Ούτε 1 ευρώ για τον καφέ δε δίνουν οι γύφτουλες. Ακόμα και αυτό εμείς τους το πληρώνουμε!

Δεν είναι μόνο οι καφέδες της Θοδώρας...υπάρχουν και άλλοι!




 
Δεν είναι μόνο η καφέδες της κας Τσακρή το είχαμε επισημάνει εδώ σήμερα. 
Από τα τσακάλια της εφημερίδας, διέφυγαν οι δεκάδες παρόμοιες αποφάσεις που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στη  Διαύγεια, αφού η διαδικασία είναι αυτή, ίσως γιατί οι περισσότερες από αυτές αφορούν... στην  κυρία Διαμαντοπούλου, φανατική ..καφεπότη, Υπουργό ΠΔΒΜΘ (Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης), αλλά και άλλους που "γνωρίζονται" με τους συντάκτες του ΕΘΝΟΥΣ. Αυτούς δεν τους ανακάλυψε ο συντάκτης.
Πάρτε μια γεύση από τις υπόλοιπους...

Aνθελληνικό παραλήρημα Cohn-Bendit

Σε ευθεία πολιτική παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας προέβη ο επικεφαλής των Ευρωπαίων Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο Daniel Cohn-Bendit. Ο γνωστός για τη φιλοτουρκική του στάση ευρωβουλευτής σε συνέντευξή του στη Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία θεωρεί υπεύθυνο τον “ελληνικό εθνικισμό” για την ένταση στο Αιγαίο, προτείνει τη συρρίκνωση του Ελληνικού Στρατού και ζητά την εγγύηση των ελληνικών συνόρων από την Ευρωπαική Ένωση! Σημειώνεται πως πρόσφατα ο Cohn-Βendit είχε χαρακτηρίσει τον ελληνικό αμυντικό προυπολογισμό “περιττό” και “ελέφαντα στο δωμάτιο για τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ελλάδας“, κατακρίνοντας τη γαλλική και γερμανική αμυντική βιομηχανία για τη πώληση οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα.


Ε Είναι εφικτή η πρότασή σας για μείωση των εξοπλισμών της Ελλάδας, με δεδομένες τις σχέσεις με την Τουρκία;
Α Καταλαβαίνω, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα της Ελλάδας και του ελληνικού εθνικισμού. Δεν χρειάζεστε τόσο στρατό. Το πρόβλημα με την Τουρκία δεν είναι στρατιωτικό. Ολα αυτά τα πολεμικά παιχνίδια ανήκουν στον περασμένο αιώνα. Μπορείτε να μου ...

Μιλάνε και οι τζαμπατζήδες της εξουσίας

Στην αρχή θεώρησα ότι του «ξέφυγε»…Το επαναλαμβάνει συνεχώς όμως και δε μπορώ….Ο λόγος για τους «τζαμπατζήδες»….Όμως δεν….. άκουσα τίποτα για τους «τζαμπατζήδες» Υπουργούς (αυτούς του κινήματος «Ότι κι Αν Κάνω Δε Τη Πληρώνω» που η ίδια η Πολιτεία ανέλαβε το ύψιστο καθήκον να τους προφυλάξει με νόμο-το περιβόητο Νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών….
Προφανώς δεν αντιλήφθηκε ότι η Κυβέρνηση ζήτησε να σώσουμε τη Πατρίδα….
Και τώρα μας βρίζει που...

Tα μέλη του ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' βάζουν κόλλα στα ακυρωτικά μηχανήματα. Οι επιχειρήσεις αρχίζουν και πανικοβάλλονται...


Eλλάδα: Καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων σε πολλούς σταθμούς Μέσων Σταθερής Τροχιάς από μέλη του «Δεν Πληρώνω»

  1. Με συντονισμένη ενέργεια σε πολλούς σταθμούς του Μετρό, του ΗΣΑΠ, του Τραμ αλλά και σε λεωφορεία και Τρόλεϊ, "κτύπησε" πάλι, και μάλιστα με πρωτοφανή ένταση, το "κίνημα" του "Δεν πληρώνω", με αποτέλεσμα να γίνουν και καταστροφές, γεγονός που έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό των διοικήσεων των εταιριών.
  2.     Συγκεκριμένα, από το πρωί, μέλη του αυτοαποκαλούμενου...

O Παπανδρέου δεν κάνει τίποτα αν δεν το γνωρίζουν και εγκρίνουν οι Αμερικανοί

Γιατί ο κ.Παπανδρέου δεν πήγε Κάϊρο; Το άγνωστο παρασκήνιο

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν κάνει τίποτε χωρίς συνεννόηση και συγκατάθεση των Αμερικανών. Ο ΓΑΠ στο Νότο και ο Καρλ Μπιλτ στο Βορρά της Σουηδίας είναι οι πολιτικοί οι κινήσεις των οποίων στην διεθνή σκηνή χρησιμεύουν στους Αμερικανούς κατά περίπτωση για να τεστάρουν καταστάσεις, πάντα κόντρα στα ευρωπαϊκά συμφέροντα και κυρίως κατά της Γερμανίας και των Ρώσων.

Η προγραμματισμένη λοιπόν επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο είχε καλώς μέχρις ότου άρχισαν οι ραγδαίες εξελίξεις εκεί, την δραματικότητα των οποίων ούτε οι Αμερικανοί -υπηρεσίες πληροφοριών και λοιποί- είχαν προβλέψει και συνεπώς δεν υπήρχε- τότε - λόγος ακύρωσης. Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή και δε...