Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

ΨΕΥΤΕΣ

Λίγο πριν τα διόδια του σπαθοβουνιου υπάρχει η συγκεκριμένη πινακίδα που ενημερώνει πως η έξοδος απο την εθνική είναι κλειστή.Όμως στριβοντας δεξιά για να πάμε προς τα χωριά Κουταλα & Χιλιομοδι και βέβαια την παλιά εθνική Κορίνθου-Αργους ω του θαύματος η έξοδος είναι ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΗ.
ΨΕΥΤΕΣ !!!ποιος έχει βάλει αυτή την πινακίδα ;λογικά η Μορεας ΑΕ που πληροφορεί τους οδηγούς πως μόνο απο την Νεα εθνική δηλαδή πληρώνοντας διόδια μπορουν να πανε στο Άργος .

http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου