Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η δήθεν ''σκληρή'' αντίδραση της κυβέρνησης στην πρόκληση της Τρόικας, έκρυβε το μεγάλο ξεπούλημα των πάντων!

Όπως -σωστά- αντιληφθήκαμε όλοι, μετά από την προσχηματική ανακοίνωση της χουντικής κυβέρνησης με την οποία δήλωνε τον εκνευρισμό της για την προκλητική στάση της Τρόικας αλλά και διατυμπάνιζε ότι ο μόνος που δίνει εντολές στη χώρα αυτή είναι ο...ελληνικός λαός (το άλλο με τον Τοτό δεν μας είπαν μόνο...), φάνηκε το πραγματικό παιχνίδι που δεν είναι άλλο από το μαζικό ξεπούλημα της χώρας, του έθνους, της εθνικής περιουσίας και της εθνικής κυριαρχίας.

Παροτρύνουμε όσους βουλευτές έχουν ακόμα λίγη τσίπα πάνω τους να ξεκινήσουν την αντίσταση. Οι στιγμές που διανύουμε είναι δραματικές, το μέλλον των παιδιών μας θα είναι εφιαλτικό και δεν έχουμε κανένα χρονικό περιθώριο αναβολής της μαζικής εθνικής αντίδρασης απέναντι στην επερχόμενη προδοσία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η  χουντική κυβέρνηση που μας ξεπουλάει προς όφελος των αφεντικών της  δεν έχει καμία σχέση με τις σοσιαλιστικές αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ. Αντιθέτως, αποτελεί την πιο απτή μορφή δικτατορικού πολιτεύματος, σύμφωνα με την ερμηνεία του όρου στην σύγχρονη εποχή:

Ο όρος δικτατορία με την σύγχρονη χρήση της αναφέρεται στην απόλυτη εξουσία ενός ηγέτη ή ομάδας (δικτάτορα) που κυβερνά χωρίς να περιορίζεται από τους νόμους, το σύνταγμα, ή άλλους κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες του κράτους. Κύριο χαρακτηριστικό της δικτατορίας είναι η συγκέντρωση της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας στο πρόσωπο του δικτάτορα, η οποία συνδυάζεται και με έλεγχο επί της δικαστικής εξουσίας. Μάρτυρες δικτατοριών στην Ελλάδα είναι οι περισσότεροι «αναγκαστικοί νόμοι» και τα περισσότερα «νομοθετικά διατάγματα».

Ας μην έχουμε αυταπάτες ότι πρόκειται για μια μορφή στυγνού απολυταρχικού πολιτεύματος, που στερεί οποιαδήποτε έννοια ελευθερίας του ατόμου και καταστρατηγεί βασικές αρχές της δημοκρατίας.
agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου