Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Μιλάνε και οι τζαμπατζήδες της εξουσίας

Στην αρχή θεώρησα ότι του «ξέφυγε»…Το επαναλαμβάνει συνεχώς όμως και δε μπορώ….Ο λόγος για τους «τζαμπατζήδες»….Όμως δεν….. άκουσα τίποτα για τους «τζαμπατζήδες» Υπουργούς (αυτούς του κινήματος «Ότι κι Αν Κάνω Δε Τη Πληρώνω» που η ίδια η Πολιτεία ανέλαβε το ύψιστο καθήκον να τους προφυλάξει με νόμο-το περιβόητο Νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών….
Προφανώς δεν αντιλήφθηκε ότι η Κυβέρνηση ζήτησε να σώσουμε τη Πατρίδα….
Και τώρα μας βρίζει που...
 δεν αντέχουμε άλλα βάρη….Προκαλείτε κύριοι….
Και το κάνετε απροκάλυπτα….Σας έδωσε ο λαός την ευκαιρία με τη καχυποψία του και εσείς κάνετε κατάχρηση….Και μάλιστα αποπροσανατολιστήκατε τόσο που θεωρείτε πλέον Πατρίδα τις Τράπεζες, τις μεγάλες Εταιρείες ,τα μεγάλα Συμφέροντα Ντόπιων και Ξένων που έχετε βαλθεί να μας κάνετε Αργεντινή…..
Τ
ο πρόβλημα είναι ότι πλέον επιλέξατε το δρόμο της ανευθυνότητας και της θολοκουλτούρας των Πιστωτών και βαδίζετε σε επικίνδυνα μονοπάτια…..
Καταναγκαστικά Έργα και Μαστίγιο με Ύβρεις στα κομματικά σας στελέγχη και όχι στους Πολίτες…..
Και όταν αναφέρετε ότι...
 έχετε τη κοινωνία με το μέρος σας ποιους εννοείτε….;
Eπειδή κερδίσατε τη Ν.Δ.;
Η Κοινωνία συντάσσεται και αντιτάσσεται πέρα από αυτά….Η πολιτική σας μυωπία είναι τόσο μεγάλη που δε βλέπετε αυτό που έρχεται……Αλλά ούτε «αφουγκράζεστε» την Ησυχία που είναι προάγγελος της επικείμενης καταιγίδας, που αν είχατε κοινωνικά αιθητήρια ,θα την καταλαβαίνατε….
Και για το τέλος….Όπως οδεύουν τα πράγματα γίνατε οι «τσαμπατζήδες της Εξουσίας»….Γιατί τσάμπα κερδίσατε τις Εκλογές…..με τερτίπια της εποχής Μαυρογιαλούρου…..Κι ας μη χαίρονται οι λοιποί πολιτικάντηδες εντός και εκτός Κοινοβουλίου…Το ίδιο τσάμπα είναι γιατί με πράξεις και παραλείψεις στηρίζουν….
από pikri-sokolata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου