Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Περί τζαμπατζήδων τύπων που τρώνε και πίνουν με τα λεφτά των άλλων.Ούτε 1 ευρώ για τον καφέ δε δίνουν οι γύφτουλες. Ακόμα και αυτό εμείς τους το πληρώνουμε!

Δεν είναι μόνο οι καφέδες της Θοδώρας...υπάρχουν και άλλοι!
 
Δεν είναι μόνο η καφέδες της κας Τσακρή το είχαμε επισημάνει εδώ σήμερα. 
Από τα τσακάλια της εφημερίδας, διέφυγαν οι δεκάδες παρόμοιες αποφάσεις που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στη  Διαύγεια, αφού η διαδικασία είναι αυτή, ίσως γιατί οι περισσότερες από αυτές αφορούν... στην  κυρία Διαμαντοπούλου, φανατική ..καφεπότη, Υπουργό ΠΔΒΜΘ (Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης), αλλά και άλλους που "γνωρίζονται" με τους συντάκτες του ΕΘΝΟΥΣ. Αυτούς δεν τους ανακάλυψε ο συντάκτης.
Πάρτε μια γεύση από τις υπόλοιπους...
Ξανατονίζουμε ότι υπάρχουν δεκάδες τέτοιες αποφάσεις στη "Διαύγεια" και καμία "αποκάλυψη" δεν αποτελεί το αστείο δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ.
Αντιθέτως, αποκάλυψη είναι αυτό.Για να δούμε πόσο θα ασχοληθεί η εφημερίδα των εργολάβων με πραγματικά σκάνδαλα και μίζες 55 εκ. ευρώ κι όχι ...καφέδες και τυρόπιτες. 
Κύριε Πάγκαλε κύριε Ρέππα ποίοι είναι οι τζαμπατζήδες τελικά;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου