Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Αποκάλυψη> Υπουργός του Παπανδρέου τρέμει μην τον δηλητηριάσουν και έχει προσλάβει δοκιμαστή των φαγητών του!

Τρέμουν για τη ζωή τους πολλοί από τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Δεν φτάνει που ταμπουρώνονται σε επαύλεις -φρούρια μ ένα σκασμό αστυνομικούς που τους πληρώνει ο μακάκας ο Έλληνας φορολογούμενος, προσπαθούν να σκεφτούν κάθε ενδεχόμενο που θα μπορούσε ν απειλήσει τη ζωή τους.

Κάποιοι δεν ανοίγουν ούτε την προσωπική τους....
 αλληλογραφία, λογαριασμούς ΔΕΗ, κινητής τηλεφωνίας κλπ.

Ένας απ αυτούς έχει προσλάβει (ανασφάλιστη παρακαλώ) παράνομη μετανάστρια  την οποία χρησιμοποιεί σαν δοκιμαστή των φαγητών του.

Αν τα τινάξει η κακομοίρα θα τη γλιτώσει η υπουργάρα μας!

Δεν εμπιστεύεται ούτε τις πρώτες ύλες, τις οποίες αγοράζουν οι οικιακοί βοηθοί  από το σούπερ μάρκετ και το μανάβικο.

Οι άνθρωποι έχουν κλάσει μέντες.

Άλλος υπουργός ζήτησε από μεγαλοδιαπλεκόμενο επιχειρηματία να του παραχωρεί τα σαββατοκύριακα-όταν ο υπουργός και η οικογένειά του βρίσκονται στο σπίτι-μερικούς από τους φουσκωτούς που διαθέτει ο μερακλής ο νταβατζής.

Για τέτοια υπουργική ξεφτίλα μιλάμε. Κατά τ άλλα παριστάνει κι αυτός τον πονοψυχιάρη στα ξιπασμένα κανάλια.

Τα καλύτερα έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου