Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Παπανδρέου: Έχω την απόλυτη συμπαράσταση του ελληνικού λαού!

Για την συμπαράσταση, που δείχνει ο Ελληνικός λαός, στην κυβέρνησή του, μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα "The Huffington Post".
Τόνισε ότι, οι Έλληνες αντιμετωπίζουν σήμερα τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων χρόνων «είναι κατανοητό να υπάρχουν διαμαρτυρίες».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπανδρέου έκανε αναφορά στους τομείς όπου μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και να καταστεί η Ελλάδα "περιφερειακός κόμβος", κυρίως στην πράσινη οικονομία και τεχνολογία, τονίζοντας ότι η χώρα είναι στην "κατάλληλη θέση" για να προσελκύσει διεθνείς επενδύσεις.
Επίσης, σημείωσε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να "ξεριζώσει" τη διαφθορά και να μειωθούν οι στρατιωτικές δαπάνες, οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως ποσοστό του ΑΕΠ.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν και τα θετικά στοιχεία, όπως η ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών και ότι η κρίση ωθεί την Ε.Ε. να κάνει βήματα προς μια δημοσιονομική ένωση.

(Σχόλιο: O άνθρωπος δεν έχει πια επαφή με την πραγματικότητα. Όπως ο συνάδελφός του δικτάτορας της Αιγύπτου μένει γιατί τον αγαπάνε, έτσι και ο giorgos o stoxastis δικτάτορας μένει γιατί έχει την συμπαράσταση του λαού....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου