Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Χαρίζουμε τα εισιτήρια στον επόμενο επιβάτη!

Τζαμπατζηδες οσοι δεν πληρωνουν εισιτηριο 'αγαπητοι' Πασοκοι?
Για πηγαινετε να δειτε κατα ποσο εχει αυξηθει το να δινεις το εισιτηριο σου στον επομενο επιβατη..Αν αυτο γινοταν σε 2 στους 10 επιβατες,τωρα γινεται στους 6 στους 10..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ..
ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΣΕΙΣ?
Χαριζουμε τα εισιτηρια στον επομενο εμεις...Τεσσερα με πεντε ατομα με το ιδιο εισιτηριο..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ..

Καντε το ΟΛΟΙ σας..οταν φτανετε στον προορισμο σας,δωστε το εισιτηριο σας σε καποιον επιβατη που μπαινει στο μετρο...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ..

( Σχόλιο: Το πιο πάνω άρθρο είναι από το eglimatikotita.blogspot.com και βεβαίως προσυπογράφουμε! Όλοι από αύριο δίνουμε τα εισιτήριά μας μόλις φθάσουμε στον προορισμό μας σε κάποιον άλλο επιβάτη! Αυτόφωρο εσείς? Αλληλεγγύη εμείς και να πάτε να ....μπιπ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου