Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΝΕΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 


papageorgioy

Άρχισαν σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας οι απολογίες των επτά προφυλακισθέντων για την απαγωγή του Μάριου.
Εναντίον τους ασκήθηκαν νέες ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού. Τις εξελίξεις αυτές δρομολόγησαν τα μακάβρια ευρήματα στο αυτοκίνητο του Μάριου Παπαγεωργίου από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής.
Ο γενετιστής και μοριακός βιολόγος κ. Φιτσιάλος, εντόπισε με ειδικό σπρέι ανίχνευσης στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου το αίμα του Μάριου, παρά το γεγονός ότι είχε πλυθεί από τους δράστες.
Οι επτά έχουν ήδη προφυλακιστεί και τα αδικήματα που αρχικά τους βάραιναν ήταν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, και αρπαγή.
Ο φερόμενος ως εγκέφαλος και η σύζυγος του ήταν για χρόνια φίλοι της οικογένειας.
Ο Μάριος Παπαγεωργίου, 26 χρόνων, απήχθη στις 9 Αυγούστου 2012 και το αυτοκίνητο του βρέθηκε την επόμενη μέρα εγκαταλελειμμένο στο Φάληρο. Από την αρχή, ο φερόμενος ως εγκέφαλος υποστήριζε ότι ο νεαρός έστησε μόνος του την απαγωγή του και ότι βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό

Ισοπεδώστε με F-16 τη “Μύκονο” και τους μάγκες του Σαν…Ρέμο!

 
 
f16

Ο γερμανός ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μπορεί να είναι αυτός που είναι, δηλαδή κακομούτσουνος, ερειστικός, αντιπαθής και βγαλμένος από εφιάλτη του Β’ ΠΠ όμως τι θα διαφορετικό θα μπορούσε να προκύψει όταν ένα τραγουδισταράς των πολλών χιλιάδων ευρώ νυχτοκάματου πάνω σε μέθη (;) ανακοινώνει στο πιστό ποίμνιό του πως “περπάτησε ο π*ύστης ο Σόιμπλε”;
του Στρατή Μαζίδη
stratis€ 425.000,00 αύξηση του τζίρου διάβασα κάπου ότι πέτυχε το μυκονιάτικο μαγαζί. Ο αντιπαθής κος Σόιμπλε θα πρέπει να εξηγήσει στον αντιπαθή γερμανικό λαό ότι θα πρέπει να μας δανείσει για να τα χαλούν κάποιοι στη Μύκονο ζητώντας από αυτόν να περπατήσει και αποκαλώντας την καγκελάριό του “κο*φάλ”.
Όσοι μου κάνετε την τιμή και διαβάζετε καθημερινά τα κείμενά μου ξέρετε πως δεν ανήκω στο μνημονιακό στρατόπεδο, όπως θέλω να πιστεύω ότι δεν ανήκω και σε αυτό των γελοίων. Και αυτά που συνέβησαν στη Μύκονο είναι γελοία.
Δε θα παρακαλώ το γερμαναρά να μου
...

ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ

 


malia-phoniko1

Σε μια ώρα περίπου οι δύο "αντίπαλες" παρέες των Βρετανών θα οδηγηθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν για τη δολοφονία του 19χρονου Tyrell Matthew Burton, τα ξημερώματα της Τρίτης. Τα μέτρα της αστυνομίας αναμένεται να είναι ισχυρά.
Μετά τη μαραθώνια διαδικασία των καταθέσεων ενώπιον της Εισαγγελέως, που κάλεσε ξανά και ξανά μια κοπέλα, φίλη του θύματος, που φέρεται να είδε σχεδόν "αγκαλιά" το βασικό κατηγορούμενο με το θύμα, η υπόθεση περνάει στα
...

Ο «ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΜΑΛ@ΚΑ» ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ‼!

 


SAMRASMERKES
Προειδοποιητικό μήνυμα προς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μέσω του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, Θ. Μπούρα, ο πρόεδρος του κόμματος, πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρωθυπουργός διεμήνυσε πως σε περίπτωση που σε μελλοντική ψηφοφορία υπάρξει διαφοροποίηση βουλευτή από τη θέση της κυβέρνησης σε
...

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πρωτοφανές τραπεζικό σκάνδαλο με στεγαστικά “δάνεια” σε αλλοδαπούς! Κύκλωμα ντόπιων τραπεζιτών και δουλεμπόρων θησαύρισε στις πλάτες μας…

 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

Ακόμα ένα τραπεζικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων έρχεται στην δημοσιότητα μετά από καταγγελία κατοίκων του κέντρου.

Το “κόλπο” ήταν απλό: Κύκλωμα τραπεζιτών έδινε “στεγαστικά” δάνεια σε μετανάστες με άδεια παραμονής, ακόμα και για …40 χρόνια! Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του! Ποσά που δεν θα μπορούσε να πάρει “ντόπιος” ούτε στον ύπνο του.

Τι συνέβαινε; Κύκλωμα τραπεζιτών σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και δουλέμπορούς (κυρίως Πακιστανούς), έβρισκαν “μπροστινούς” αλλοδαπούς ώστε να συνάπτουν στεγαστικά δάνεια. Μέσω των

...

Ρέμος, Σόιμπλε και…φοροκλέφτες


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

 «ΕΝ αρχή εστί» η κακοποίηση της λέξης. «Συναυλία!» σου λένε και γεμίζει το στόμα τους. Κάτι από κουλτούρα με μουσικές γνώσεις(!), λίγο από κοινωνική καταξίωση και να του πολιτισμού το πρόσωπο. Σε πρόσωπα που χοροπηδούν είτε σέρνονται (γιατί άραγε;) σε μια πίστα γηπέδου, είτε ναών της πενιάς.

ΜΙΑ ακόμα «συναυλία» σε μυκονιάτικο στέκι εχόντων και δαπανόντων. Σε περίοδο κρίσης και με την…επιτραπέζιο πορνεία να κουνιέται λυσσασμένα. Κι άντε να πάει στο…χωράφι για δουλειά η κρυπτοπόρνη του τραπεζιού με τριγύρω θαυμαστές και χειροκροτητές!

ΕΚΟΨΑΝ το (πανάκριβο) εισιτήριό τους οι…μεροκαματιάρηδες της καθημερινότητας, αναμίχτηκαν με τους λεφτάδες «πρώτο τραπέζι πίστα», κι όλοι
...

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

20130724-075443.jpg

20130724-075343.jpg

 

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης-Π.Σταφυλά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής/δολοφονίας των επισκόπων. Μέχρι σήμερα,τουρκικός τύπος και αρχές μας είχαν συνηθίσει σε καθησυχαστικές ανακοινώσεις. Όμως στις 23/07/13,η τουρκική εφημερίδα TODAY’S ZAMAN αποκαλύπτει ότι η Τουρκική Αστυνομία συνέλαβε τρεις υπόπτους για τη δολοφονία των ιεραρχών στην επαρχία της Κonya . Ένας Ρώσος, ένας Τσετσένος και ένας Σύριος συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στον αυτοκινητόδρομο Κόνια – Άγκυρα και

..

ΖΗΛΕΥΩ τον Σόιμπλα!

 
soimple

Έχει δίκιο ο Σόιμπλας! Ας το παραδεχθούμε! Τον ζηλεύουμε! Τι τον ζηλεύουμε; Τον φθονούμε!
stratis1του Στρατή Μαζίδη
Σαφώς και θα ήθελα να είμαι ένας γερμαναράς με το λαμπρό παρελθόν δύο παγκοσμίων πολέμων που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα γιατί κάποιος παλαβός θέλησε να καθαρίσει γενετικά τον κόσμο.
Σαφώς και θα ήθελα να είμαι απόγονος του άγγελου του θανάτου Dr Μέγκελε με τα αρρωστημένα πειράματα που έκανε δίχως νάρκωση σε αθώους ανθρώπους. Ποιος Ιπποκράτης και Παπανικολάου;
Σαφώς και θα ήθελα να είμαι ένας απόγονος του Χίτλερ. Ποιος Βενιζέλος, Τρικούπης και Ιωνας Δραγούμης;
Σαφώς και θα ήθελα οι πρόγονοί μου να έτρωγαν βελανίδια στα κλαδιά από το να είναι αυτοκράτορες στο Βόσπορο.
Αλλά και στο σήμερα να έρθουμε.
Σαφώς και θα ήθελα η πατρίδα μου να κατηγορείται για φοβερά εγκλήματα πολέμου ή να την βρίζει μια ολόκληρη ήπειρος γιατί τη βυθίζει στη δυστυχία προκειμένου να αρπάξει το χρήμα άλλων λαών και να το εκμεταλλευτεί η ίδια. Ποιος δε θέλει να είναι ένας λωποδύτης; Ένας άρπαγας; Έλα μου ντε!
Αν και τώρα που το ξανασκέπτομαι, μάλλον πιο πολύ ζηλεύω το θράσος σου κε Σόιμπλα μου να βγαίνεις και να αμολάς τέτοιες ατάκες. Μακάρι και οι δικοί μας να είχαν λίγη δόση τρέλας από τη δική σου.
Αλήθεια αυτός ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο πως τον λένε, ο Σαμαράς, βγήκε; Είπε τίποτε; Μίλησε; Άκουσε κανείς; Πού είσαι ρε Αντώνη; Μην κρύβεσαι; Θα σε κρατήσουμε εμείς μη τυχόν του ορμήσεις και τον λιώσεις…
freepen

Αντώνη δεν ξέρω για το κεφάλι σου, αλλά εμάς μιας φορά μας ξεπάτωσες!

 
Luck

Μεγάλο κατάντημα για έναν πρωθυπουργό ενός κράτους να διακόπτει τη ζωή της χώρας για να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό ότι …μειώνει το ΦΠΑ στην εστίαση.
του Στρατή Μαζίδη
stratis
Και φυσικά μιας μ@λακίας, μύριαι έπονται. Η επόμενη ήταν όταν ο κος Σαμαράς εξέφρασε με ένταση γενετήσιες ορμές για το κεφάλι του.
Η μεθεπόμενη ήταν όταν ο τεχνικός “φρόντισε” να το μάθει όλος ο κόσμος.
Γούστα είναι αυτά θα μου πείτε. Άλλωστε όταν έχεις δοκιμάσει τα πάντα, επέρχεται μοιραία ο κορεσμός και ταυτόχρονα η διάθεση να βιώσεις νέες εμπειρίες. Έστω και με το κεφάλι σου.
Κι όταν λέω τα πάντα εννοώ πως ο πρωθυπουργός μας έχει τσιριμπίμ τσιριμπόμ αρκετές φορές.
Τι όταν μας θώπευε και μας μιλούσε γλυκά μέχρι το Νοέμβριο του 2011 και ξαφνικά μας βίασε.
Τι όταν στήριξε τον Παπαδήμο.
Τι όταν εξελέγη όποτε μας βίασε και παραφύσει.
Να θυμηθούμε ακόμη τη μετατροπή του βασικού μισθού σε ευγενές βοήθημα;
Τη μετεξέλιξη της συλλογικής σύμβασης εργασίας σε ένα χαρτί με το πιστόλι στον κρόταφο του εργαζόμενου;
Τη μετονομασία του χαρατσιού της ΔΕΗ σε ενιαίο φόρο ακινήτων όπου απλά έκοψε λίγο τους…πόντους;
Την κατάργηση του πενθημέρου και του 8ώρου;
Δεν ξέρω λοιπόν για το κεφάλι σου Αντώνη, αλλά εμάς μια φορά μας ξεπάτωσες.
freepen

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Αναπόσπαστο μέλος της συμμορίας Σημίτη. Ίσως, ο αρχιτέκτονας της καταστροφής της Ελλάδας.

 

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣΓράφει ο Γιώργος Δ.

Ο Γ. Στουρνάρας μπορεί και να ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ”καταλύτες”, της νίκης Σημίτη στις εκλογές του 2000 !

Ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ο κ. Καθηγητής ….μπορούσε να ασκεί κομματική επιρροή ….σε διάφορα “περιβάλλοντα”.

Φαίνεται υπερβολική αυτή η άποψη, αλλά αν κρίνουμε από την οριακή διαφορά με την οποία έχασε η Ν.Δ., μπορεί να έχει βάση.

ΠΑΣΟΚ 3.007.596 43,79

Ν.Δ 2.935.196 42,74

Διαφορά ψήφοι 72.400 ή 1,05 %

Στην φωτογραφία της ”ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ”, της 2-2-2000, κρατάει “προεκλογικό σεκόντο” στο πλευρό του Κουμπάρου του, τσάρου του Σημίτη, κ. Γιάννου Παπαντωνίου.

Αυτόν τον κύριο διάλεξε ο κ. Α. Σαμαράς ….για την πιο καίρια θέση υπουργού, στην κυβέρνησή του.

Να τον χαίρεστε οι νεοδημοκράτες !

olympia.gr

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Θα τσεπώνουν (οι πολλοί) το 10%


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΔΕΝ περίσσεψαν οι φρουροί, δεν μας φτάνουν οι χωροφύλακες. Πίσω απ’ τους πολιτικούς; Πολλοί λουφάρουν στη Βουλή; Γραφιάδες σε ευάερα γραφεία με το μολύβι της γραφειοκρατίας, όταν συνάδελφοί τους βράζουν στο λιοπύρι με το δάκτυλο στη σκανδάλη;

ΕΤΣΙ κι αλλιώς, ακόμα κι άλλους τόσους να είχαμε δεν μας…προλάβαιναν. Τον κάθε κακομαθημένο, πολυμήχανο και ατιμώρητο μικρο-μεγαλοκομπιναδόρο που τα καταφέρνει και νιώθει ευτυχής. Για την εξυπνάδα του και για τη…βλακεία του διπλανού του. Και, βέβαια, για τη ραθυμία του Κράτους, αδύναμου να τον εντοπίσει.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ένα Κράτος επιμελώς αδιάφορο. Δεκαετίες χωρίς μηχανογράφηση κι ήταν σκόπιμο και…αποτελεσματικό. Για ν’ απλώσει η γραφειοκρατία τα πλοκάμια της και να ξεζουμίζεται ο πολίτης απ’ τους μικροεκβιαστές με τη
...

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Οι αλλοδαποί έχουν σκοτώσει περισσότερους από 40 ηλικιωμένους μέσα σε ένα χρόνο....(γ@μω το κεφάλι του μ@λ@κα που άνοιξε τα σύνορα και των υπολοίπων που συντηρούν την κατάσταση...

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η «μάχη» της εγκληματικότητας στις γειτονιές, αφού οι δολοφονίες με κίνητρο τη ληστεία και οι «εισβολές» αδίστακτων κακοποιών σε σπίτια, αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' μέσα σε ένα χρόνο έγιναν περισσότερες από 40 δολοφονίες ηλικιωμένων με στόχο τη ληστεία. Μόνο τις τελευταίες δέκα μέρες έγιναν δύο ληστείες μετά φόνου στην Ηλιούπολη και τα Κάτω Πατήσια.
Οι δράστες προτιμούν θύματα μεγάλης ηλικίας καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία:
-Δεν μπορούν να αντισταθούν κατά την εισβολή του κακοποιού
-Οι δράστες το ξέρουν και γι αυτό ασκούν έντονη βία
-Οι κακοποιοί αποφεύγουν τις τράπεζες λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και προτιμούν τα σπίτια
-Γνωρίζουν ακόμη ότι οι ηλικιωμένοι διατηρούν στα σπίτια τους χρήματα και άλλα τιμαλφή
-Οι ηλικιωμένοι δεν έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της εποχής και τα καλοκαίρια αφήνουν ανοιχτές πόρτες και παράθυρα
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα περιστατικά με ηλικιωμένους που έχουν ξυλοκοπηθεί και φιμωθεί επειδή δεν δίνουν τα χρήματα στις δράστες πολλαπλασιάζονται. Οι δράστες είναι ηλικίας έως 35 ετών, αλλοδαποί και δρουν πάντα σε συμμορίες των τριών ή περισσοτέρων ατόμων.


 

Αριστερά και δεξιά κατέστρεψαν τη χώρα και χάρισαν την Κύπρο

 
attilas


Ένα εκπληκτικό σχόλιο του φίλου του Στάθη Διομήδη μου έδωσε την αφορμή για το σημερινό σημείωμα. Άλλη μια θλιβερή επέτειος που κατέληξε συνήθεια.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΣας το παραθέτω:

Τόσο απλά…
Σαν σήμερα το 1974 η Τουρκία κατέλαβε τη βόρεια Κύπρο…
Προς ακροδεξιούς, φασίστες, δοσίλογους, προδότες, “σκληρούς” κυβερνητικούς δεξιούς: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ούτε το γεγονός ούτε το ρόλο σας.

Προς κυβερνώσες αριστερές, εθνομηδενιστές και αριστερούς του κολ…εγίου: “Η κατοχή της βόρειας Κύπρου δεν είναι ούτε αιτήματα ούτε διεκδικήσεις της Τουρκικής διπλωματίας. Είναι σφαγή Ελλήνων από Τούρκους κατακτητές”.

Μια εθνική τραγωδία με πάρα πολλές πτυχές και “συναίνεση” από όλο το πολιτικό φάσμα.
Μια εκλεγμένη δημοκρατικά κυβέρνηση του κέντρου, η αποστασία, η ταραγμένη περίοδος, η δικτατορία, το πραξικόπημα σε βάρος του Μακαρίου, τα ανεκτέλεστα σχέδια μάχης και αντεπίθεσης, οι ανακωχές του “εθνάρχη” με αποτέλεσμα τον άνετο περίπατο των τούρκων, τα “κείται μακράν”, τα υποβρύχια που δεν τορπίλησαν, η τραγωδία των Νορ Ατλας, τα παραλίγο, τα “αν”, οι λεηλασίες, οι βιασμοί, οι 1619 αγνοούμενοι, τα “δεν ΞΕΧΝΩ“.
Οι πολιτικές διαχωριστικές γραμμές αυτής της χώρας είχαν πάντα μεγάλο μερίδιο συμμετοχής στις εθνικές μας τραγωδίες. Να φυγούν αυτοί για να έρθουν οι άλλοι. Αυτός ήταν πάντα ο στόχος. Η κατάληψη της εξουσίας.
Απουσίαζε το όραμα. Το σχέδιο για το μετά. Για το που θα πάμε την Ελλάδα.
Οι απέναντι όμως είχαν και έχουν σταθερό σχέδιο παρά τις εναλλαγές. Σήμερα που ίσως έστω ελάχιστοι εναπομείναντες ζωντανοί βρίσκονται κλεισμένοι επί 39 χρόνια σε τουρκικές φυλακές έχοντας τραβήξει τα πάνδεινα, ας αναλογιστούμε κατά πόσο τους φέρνουμε με το νου μας ή τους μνημονεύουμε στην προσευχή μας.
Ας σκεφτούμε ακόμη ότι όσο εμείς μαζευόμαστε, ο Κεμάλ στο άγαλμά του στη Σμύρνη δείχνει με το σπαθί του πάνω στο άλογο προς την άλλη πλευρά του Αιγαίου.
Εμείς; Προς τα πού δείχνουμε;
freepen

Κάποιο αλβανικό φίδι έκρυβε τους Αλβανούς δολοφόνους στο σπίτι του και τους παρείχε προστασία και ...φρεσκομαγειρεμένο φαγητό για το δρόμο...

 

 


kola-synergoi

Η Αστυνομία είναι απολύτως βέβαιη, από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, ότι οι δύο Αλβανοί κακοποιοί, είχαν συνεργούς στην περιοχή.Μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι όλες αυτές τις μέρες κρύβονταν σε σπίτι. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο Μάριον Κόλα είναι ξυρισμένος, ενώ ο σάκος που εγκαταλείφθηκε από τον συνεργό του ήταν γεμάτος με φρεσκομαγειρεμένα φαγητά.
Στο ίδιο σημείο βρέθηκε κι ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, το οποίο εγκατέλειψε ο Ιλίρ Κούπα θέλοντας να ξεφορτωθεί το βάρος του στην επιχείρηση διαφυγής.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του Ιλίρ Κούπα, ο οποίος όπως εκτιμά η Αστυνομία πέρα από τον βαρύ οπλισμό φέρει μαζί του και χειροβομβίδες.
Οι δύο Αλβανοί δραπέτες, φαίνεται ότι κρύβονταν επί δεκαπέντε ημέρες σε κάποιο σπίτι της περιοχής. Ασφαλές καταφύγιο που είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί.
Τα ξημερώματα θεώρησαν ότι τους ευνοούν οι καιρικές συνθήκες. Επικρατούσε πυκνή ομίχλη γεγονός που έκανε αδύνατο τον εντοπισμό τους από τις θερμικές κάμερες.
Όμως έπεσαν πάνω στην ενέδρα των αστυνομικών, κι ακολούθησε πραγματική μάχη.

epirus post

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ- ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΡΧΓΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΑΡΙΑΝ ΚΟΛΑ , ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ.

Άγρια μάχη τα ξημερώματα κοντά στο χωριό Βροσύνα, στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο.

Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε ένας από τους δύο Αλβανούς κακοποιούς που αναζητούσε η αστυνομία ενώ τραυματίστηκε ένας αστυνομικός της ΕΚΑΜ.

Ο Ιλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει

Οι δύο δραπέτες έπεσαν σε ενέδρα της ΕΚΑΜ δίπλα από γέφυρα, κοντά σε μονοπάτι που συνήθως χρησιμοποιείται από λαθρεμπορους ναρκωτικών και ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών. Απο τα πυρά των αστυνομικών έπεσε νεκρός, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ο Μαριάν Κόλα ενώ ο 27χρονος Ιλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει στο δάσος και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο γόνατο ένας αστυνομικός ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα ενώ αυτή την ώρα μεταφέρεται στην Αθήνα προκειμένου να χειρουργηθεί.




 

KOLANEKROS4

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ, πως οι Αλβανοί δραπέτες δεν είχαν καταφέρει να περάσουν στην γειτονική χώρα. Ο Μάριο Κόλα ,έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, πολύ κοντά στην περιοχή, όπου αρχικά είχαν εντοπιστεί οι Αλβανοί δραπέτες με τις θερμικές κάμερες, στις 2 τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου. Τότε οι αστυνομικοί είχαν δει τους Κούπα και Κόλα να περπατούν κοντά στον Ζαλλογοπόταμο.
Σήμερα, η συμπλοκή έγινε στην γέφυρα της Βροσύνας, όπου και συναντά ο Ζαλογγοπόταμος τον ποταμό Καλαμά. Επί 15 ημέρες δηλαδή, οι Αλβανοί κακοποιοί κρύβονταν σε ασφαλές καταφύγιο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το…λίπασμα


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ για οικογενειοκρατία στο Κοινοβούλιο. Ονόματα επαναλαμβανόμενα κι απ’ τον…παππού στον εγγονό, στο ανίψι ενίοτε, κι όρεξη να’ χεις να ψηφίζεις. Άρπαξαν το βουλευτιλίκι ισοβίως - αξεσουάρ προσοδοφόρο και «ένδοξο» - και ο «υπήκοος» έσπευδε να το ανανεώνει με την ψήφο του. Χωρίς να χολοσκάει για τα ψιλά και τα…χοντρά, αν π.χ. ο εκλεκτός του δεν πήγε φαντάρος.

ΠΕΡΑΣΑΝ χρόνια και τα πολιτικά μας ήθη…εξελίχθηκαν. Τέλος η ονοματοκρατία, ναι οι νέοι στη Βουλή. Ανανέωση σε πρόσωπα, ωστόσο, η νοοτροπία παραμένει. Και η πρακτική. Κανένας τους δεν «εμέσησε το χρήμα» ως ιδανικό τα σύγχρονης ζωής μας. Βουλευτική αποζημίωση, λοιπόν, αύξουσα κατά τις
...

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ… ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 3 ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

 

images
Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες που όχι μόνο προστατεύονται απο τα γνωστά σε όλους πλέον ανθελληνικά κυκλώματα, που δρούν στην Ελλάδα (κατηγορώντας όποιον εκφράζεται κατά την υπερσυγκέντρωσης μεταναστών στην χώρα για ρατσισμό) με απόφαση του Ευρωπαικού κοινοβουλίου θα έχουν προτεραιότητα στην εύρεση εργασίας στις χώρες που ζητούν πολιτικό άσυλο, για να μη επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός τους!

Αυτά και άλλα τραγελαφικά αποφασίζονται σε νέα κοινή νομοθεσία για την παροχή ασύλου στην Ευρωπαικό κοινοβούλιο ενώ η ανθελληνική και Γερμανοκρατούμενη Κομισιόν μιλάει για “ιστορική” μέρα. Την ίδια ώρα η ΕΡΤ των ευνοημένων πολυθεσιτών έχει γίνει παγκόσμιο event για λόγους ευθιξίας του “κλάδου” σε παγκόσμιο επίπεδο…
Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, η συνθήκη του “Δουβλίνο ΙΙ” παραμένει σε ισχύ που σημαίνει ότι πολιτικό άσυλο οι μετανάστες δικαιούνται να ζητούν μόνο στη χώρα εισαγωγής του, ενώ σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία η απάντηση σε όσους
...