Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Αναπόσπαστο μέλος της συμμορίας Σημίτη. Ίσως, ο αρχιτέκτονας της καταστροφής της Ελλάδας.

 

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣΓράφει ο Γιώργος Δ.

Ο Γ. Στουρνάρας μπορεί και να ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ”καταλύτες”, της νίκης Σημίτη στις εκλογές του 2000 !

Ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ο κ. Καθηγητής ….μπορούσε να ασκεί κομματική επιρροή ….σε διάφορα “περιβάλλοντα”.

Φαίνεται υπερβολική αυτή η άποψη, αλλά αν κρίνουμε από την οριακή διαφορά με την οποία έχασε η Ν.Δ., μπορεί να έχει βάση.

ΠΑΣΟΚ 3.007.596 43,79

Ν.Δ 2.935.196 42,74

Διαφορά ψήφοι 72.400 ή 1,05 %

Στην φωτογραφία της ”ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ”, της 2-2-2000, κρατάει “προεκλογικό σεκόντο” στο πλευρό του Κουμπάρου του, τσάρου του Σημίτη, κ. Γιάννου Παπαντωνίου.

Αυτόν τον κύριο διάλεξε ο κ. Α. Σαμαράς ….για την πιο καίρια θέση υπουργού, στην κυβέρνησή του.

Να τον χαίρεστε οι νεοδημοκράτες !

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου