Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ- ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΡΧΓΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΑΡΙΑΝ ΚΟΛΑ , ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ.

Άγρια μάχη τα ξημερώματα κοντά στο χωριό Βροσύνα, στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο.

Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε ένας από τους δύο Αλβανούς κακοποιούς που αναζητούσε η αστυνομία ενώ τραυματίστηκε ένας αστυνομικός της ΕΚΑΜ.

Ο Ιλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει

Οι δύο δραπέτες έπεσαν σε ενέδρα της ΕΚΑΜ δίπλα από γέφυρα, κοντά σε μονοπάτι που συνήθως χρησιμοποιείται από λαθρεμπορους ναρκωτικών και ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών. Απο τα πυρά των αστυνομικών έπεσε νεκρός, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ο Μαριάν Κόλα ενώ ο 27χρονος Ιλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει στο δάσος και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο γόνατο ένας αστυνομικός ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα ενώ αυτή την ώρα μεταφέρεται στην Αθήνα προκειμένου να χειρουργηθεί.




 

KOLANEKROS4

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ, πως οι Αλβανοί δραπέτες δεν είχαν καταφέρει να περάσουν στην γειτονική χώρα. Ο Μάριο Κόλα ,έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, πολύ κοντά στην περιοχή, όπου αρχικά είχαν εντοπιστεί οι Αλβανοί δραπέτες με τις θερμικές κάμερες, στις 2 τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου. Τότε οι αστυνομικοί είχαν δει τους Κούπα και Κόλα να περπατούν κοντά στον Ζαλλογοπόταμο.
Σήμερα, η συμπλοκή έγινε στην γέφυρα της Βροσύνας, όπου και συναντά ο Ζαλογγοπόταμος τον ποταμό Καλαμά. Επί 15 ημέρες δηλαδή, οι Αλβανοί κακοποιοί κρύβονταν σε ασφαλές καταφύγιο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου