Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Μετανάστες και κυβέρνηση πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες. Για πολλά χρόνια γύρω από το θέμα των μεταναστών επικράτησε μια προπαγάνδα που ξετυλίχθηκε μέσω ερευνών, μελετών, δηλώσεων και πολιτικών αντιπαραθέσεων.
 

Με όλα αυτά τα προπαγανδιστικά εργαλεία ως όπλα, τα μηνύματα έφυγαν προς δύο κατευθύνσεις: Μία προς το εξωτερικό και μία δεύτερη προς το εσωτερικό.


Τα τελευταία χρόνια, μια σειρά έρευνες και μελέτες έστελναν στο εξωτερικό το μήνυμα πως η Ελλάδα είναι η χώρα της Επαγγελίας, όπου όλοι βρίσκουν δουλειές, όλοι κερδίζουν χρήματα, αγοράζουν σπίτια, στέλνουν γερό κομπόδεμα στις πατρίδες τους, ζουν και σπουδάζουν τις οικογένειές τους, γίνονται εργοδότες των Ελλήνων.


Άλλες μελέτες και έρευνες έστελναν στους Έλληνες άλλα μηνύματα: Οι μετανάστες συμβάλλουν στην αύξηση του ΑΕΠ, σώζουν τα ...

ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΛΑΘΡΟΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Πρίν ένα χρόνο τέτοιες μέρες, ένα παλληκάρι, ένας αστυνομικός οδηγήθηκε στην φυλακή με την κατηγορία βασανισμού κρατουμένου. Πρόκειται για την θλιβερά σκηνοθετημένη παράσταση του τότε νεόκοπου εξ εφέδρων, διώκτη των τρομοκρατών, των εγκληματιών και δεν συμμαζεύεται, Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Είναι γνωστή η ιστορία του ...

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Aπίστευτη καταγγελία: Οι μετανάστες θέλουν να φάνε και οι αλληλέγγυοι δεν τους αφήνουν!!!!!!

Ο διοικητής Α Υγειονομικής Περιφερείας Αττικής, Άρης Μουσιώνης κατήγγειλε πριν από λίγο στο δελτίο ειδήσεων του MEGA πως αλληλέγγυοι παρεμπόδιζαν τους μετανάστες να καταναλώσουν τροφή!!!!

(agiovasilema: Oι αλληλέγγυοι τους κουβάλησαν, οι αλληλέγγυοι δεν τους αφήνουν να φάνε, οι αλληλέγγυοι -σύμφωνα με όσα διαρρέουν στο διαδίκτυο- οργανώνουν ομάδες λαθρομεταναστών που πετάνε πέτρες και σπάνε. Τι ακριβώς προσπαθούν να καταφέρουν οι αλληλέγγυοι και ποιοί κρύβονται τελικά πίσω από τους ''αλληλέγγυους''?)

Πώς την κατάντησαν έτσι τη χώρα μας?

 Τέτοιες ημέρες, άλλες περιόδους, γυρίζαμε τα βράδια στις ταβέρνες, με τις παρέες μας, μισοπιωμένοι με ξανθιά ρετσίνα, μισοχορτάτοι με τη μαριδούλα που είχαμε φάει για μεζέ, τα χρήματά μας ήταν λίγα, οι τσέπες μας άδειες, είτε σπουδαστές είτε εργαζόμενοι, αλλά η καρδιά γεμάτη. Και η προοπτική μας για το μέλλον, ήταν ελπιδοφόρα. Η χώρα μας, με λίγες μεν οικονομικές δυνατότητες, αλλά με αξιοπρέπεια, με όνομα στο εξωτερικό, με ηγέτες σοβαρούς, βαρύγδουπους επιστήμονες, έντιμους ανθρώπους, τους κοιτούσες από μακριά στις ...

Αδιέξοδο και πάλι στην Υπατία. Οι απεργοί απέρριψαν τις προτάσεις Ραγκούση Λοβέρδου

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι το τέλος την απεργία πείνας είναι οι μετανάστες της Υπατίας οι οποίοι διανύουν την 39η ημέρα χωρίς φαγητό. Επτά από αυτούς ανακοίνωσαν μάλιστα οτι σταματούν και το νερό.

Προηγήθηκε συνάντηση με τους υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας όπου προτάθηκε η λύση της εξάμηνης ανοχής που σημαίνει, εξάμηνη παραμονή των μεταναστών απεργών πείνας με δικαίωμα ανανέωσης. Ομως οι απεργοί πείνας απαντούν οτι θέλουν άδεια παραμονής και δικαίωμα να μπορούν να διακινούνται ελέυθερα εντός και εκτός Ελλάδας.

Και σήμερα ο ένας μετά τον άλλον...

Επειδή ο καιρός αγριεύει επικίνδυνα, ας έχουμε υπόψη μας ορισμένες πρακτικές αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων που έρχονται

Θα χιονίσει ακόμα και στα νησιά! - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 10 μποφορ
- Στην Αττική θα χιονίσει από το βράδυ της Τρίτης - Θα το στρώσει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας
- Οδηγίες από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο ο καιρός θα επιδεινωθεί από την Δευτέρα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνή χιονόπτωση όχι μονο στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές αρχικά της βόρειας χώρας και μέχρι το βράδυ και της κεντρικής. Θα χιονίσει ακόμα και στα νησιά.

Το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη οι χιονοπτώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τη...

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τους δύο νεκρούς της ομάδας ΔΙΑΣ με πρωτοφανή συμμετοχή που έκρυψαν τα κανάλια.


Anti-ntp: Πραγματικά πάρα πολύς κόσμος.Αυτο για να δούνε μερικοί ότι ο κόσμος που βγήκε εχτές δεν έχει καμια σχέση με το παρακράτος που έδρασε στα δεκεμβριανά του 2008 και τα ριμαξαν όλα….
Συγκέντρωση πραγματοποίησαν χθες το βράδυ μπροστά στη Βουλή εκατοντάδες συνάδελφοι των δύο αδικοχαμένων νεαρών της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και απλοί πολίτες θέλοντας έτσι να εκφράσουν την οδύνη
http://www.olympia.gr/

Ο ...."φτωχός" Λιάπης έπαιρνε ΕΚΑΣ. Να επιστρέψει τα χρήματα τώρα!!!


http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_2967.html
Επίδομα Κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) ελάμβανε ο Μιχάλης Λιάπης το 2008, ενώ ήταν υπουργός Πολιτισμού, όπως φαίνεται στη φορολογική του δήλωση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιάπης, στη φορολογική του δήλωση για το οικονομικό έτος 2009 αναφέρει ότι εισέπραξε «καθαρό ποσό επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ)» 6.434,49 ευρώ. Επίσης...

Εξαιρετικά σοβαρό θέμα, που προκαλεί τεράστια ερωτήματα. Αυτόπτης μάρτυρας κάνει λόγο για ''στρατό αλλοδαπών'' που κατευθύνεται από ελληνικά κέντρα.

Το παρακάτω δημοσίευμα βρήκαμε στο μαχητικό: http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_4957.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ...ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΌ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Διαβάστε το μήνυμα του αναγνώστη:
Ανεβαίνοντας με τα πόδια την Ηπείρου,αναγκαστικά σταμάτησα έξω από το μέγαρο της Υπατίας λόγω του ότι το φανάρι ήταν πράσινο για τα αυτοκίνητα και περίμενα να περάσω.
Είδα κόσμο μαζεμένο έξω από την πόρτα και στην γωνία της Ηπείρου με την Πατησίων και είπα να δω τι γίνεται.Το έπαιξα και εγώ λοιπόν περίεργος και πήγα προς τον πάγκο που έχουν στήσει και μοιράζουν φυλλάδια.
Πήρα ένα δήθεν να διαβάσω και ταυτόχρονα κοίταξα τον κόσμο που ήταν μαζεμένος και είδα πως πολλοί από αυτούς ήταν αλλοδαποί και μπορούσε να τους διακρίνει και ο πλέον αδαής από τα χαρακτηριστικά τους.Ηλικιακά δεν ήταν κανένας τους πάνω από 25 ετών.Μαζί τους ήταν και έλληνες αγόρια και κορίτσια.
Φαινομενικά όλα ήταν νορμάλ και πίστεψα πως ήταν εκεί για συμπαράσταση στους απεργούς.
Δυστυχώς έπεσα έξω.
Όλοι αυτοί ήταν νωρίτερα στην πορεία συμπαράστασης που...

Νέες συγκρούσεις απόψε στην Κερατέα. Νέα απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ!

"Νέα απρόκλητη επίθεση εξαπέλυσαν απόψε τα ΜΑΤ κατά των κατοίκων της Κερατέας που ήταν συγκεντρωμένοι στο Κεντρο συνελεύσεων αγώνα και ενημέρωσης που βρίσκεται επί της λεωφόρου Λαυρίου, στο ύψος της ΒΙΟΠΑ."

Στις 21:20 προκλήθηκε το πρώτο επεισόδιο, μεταξύ των εξαγριωμένων κατοίκων και των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες για να τους απομακρύνουν έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών
. Μετά από λίγη ώρα ακολούθησε νέα ένταση και νέα χρήση χημικών από τους αστυνομικούς.

(Σχόλιο: Υπάρχουν αγνοί αστυνομικοί, όπως τα παλικαράκια που δολοφονήθηκαν τόσο άδικα και υπάρχουν και οι γλείφτες της εξουσίας και εχθροί του λαού, όπως φαίνεται να είναι τα ΜΑΤ της Κερατέας. Ας αποφασίσουν ποιόν θέλουν τελικά να υπηρετούν. Το σάπιο σύστημα ή το λαό?)

Η κυβέρνηση σε πλήρη διάλυση. Αυτοί δεν μπορούν να συννενοηθούν ούτε μεταξύ τους, πώς θα επιλύσουν τα σοβαρά θέματα που βασανίζουν τη χώρα και το λαό?

Σημάδια πλήρους αποσύνθεσης εμφανίζει πλέον η κυβέρνηση
- Έξαλλος ο Ραγκούσης με τη δήλωση του Βενιζέλου για τους μετανάστες
- Ο κ. Βενιζέλος είτε δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση Καστανίδη είτε την αγνόησε
- Την ίδια ημέρα ο κ. Ρέππας άδειαζε τον κ. Παπακωνσταντίνου για το απλήρωτο ομόλογο
Άγριος καυγάς έχει ξεσπάσει στους κόλπους της κυβέρνησης για το θέμα των μεταναστών της Υπατίας, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα ότι υπάρχουν σοβαρές δυσλειτουργίες μέσα στην κυβερνητικό σχήμα, που καθιστά αδύνατον την αντιμετώπιση του οποιουδήποτε σοβαρού προβλήματος.

Όλα ξεκίνησαν μετά την τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη ο οποίος έκανε λόγο για καθεστώς ανοχής στο οποίο θα μπορούσαν να υπαχθούν οι 300 μετανάστες και απεργοί πείνας, κάτι που στην ουσία σημαίνει ότι θα μπορούσαν οι μετανάστες να...

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ…

http://antistasi.org/wp-content/uploads/2010/11/Dimotikes-Ekloges-2010.jpg18 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Όλα αυτό δείχνουν, ιδιαίτερα μετά την πρόσκληση για τον Σαμαρά για συνάντηση την Τρίτη (όπως και των άλλων πολιτικών αρχηγών).
Φαίνεται ότι η 25η Μαρτίου είναι καταλύτης των εξελίξεων οι οποίες βέβαια δεν θα είναι καλές. Αλλιώς δεν θα υπήρχε καν αυτή η συζήτηση.
Το σενάριο λοιπόν είναι: Ζητάει ο ΓΑΠ συναίνεση από τον Σαμαρά γιατί “προβλέπει” άσχημες εξελίξεις, τρώει πόρτα και για “αντίποινα” κάνει εκλογές με πρόσχημα “ύψιστης σημασίας Εθνικό θέμα” που δεν θα είναι άλλο από την απειλή της επερχόμενη πτώχευσης.
Το λεπτό σημείο: Είναι τα...

Εκρηκτικό μίγμα στην κοινωνία: Με το δάχτυλο στην σκανδάλη η αστυνομία, με σχέδιο ανωμαλίας οι προβοκάτορες.

 Από olympiada Image
Έχουμε σημειώσει επανειλημένα την κατάσταση που επικρατεί στους άνδρες της ΕΛΑΣ μετά την δολοφονική ενέδρα. Αυτό το γεγονός μαζί με την αποκάλυψη του Defence Net φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μίγμα εν όψει της 25ης Μαρτίου. Μήπως κάποιοι θέλουν ένα Fail State όπως τον Δεκέμβρη του ’08 για να...

Έδιωξαν τον Μητσοτάκη από την κηδεία του αστυνομικού!...Βράζει ο κόσμος για τους πολιτικούς



Κακήν κακώς εκδιώχθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 23χρονο αστυνομικό Γιάννη Ευαγγελινέλη.

http://img.protothema.gr/25FE175F6731D786B3944D11CF182A3C.jpgΟ κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον έμπιστο σωματοφύλακά του Μανούσο, ήταν το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που αποφάσισε να πάει στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού.

Όταν όμως οι συγγενείς του Ευαγγελινέλη αντιλήφθηκαν την παρουσία του επιτίμου προέδρου της ΝΔ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους. Σήκω φύγε, ντροπή σου, τι ήρθες να κάνεις- να μαζέψεις ψήφους, ήταν μερικά μόνο από τα λόγια οργής που εκστόμισαν οι απλοί άνθρωποι που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια Ευαγγελινέλη απευθυνόμενοι στον κ. Μητσοτάκη.

Ήταν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης. Η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών που συνόδευαν το δολοφονημένο μοτοσυκλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν τόσο μεγάλη, που ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αναγκάστηκε να φύγει από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου συνοδευόμενος από τον πιστό του συνεργάτη Μανούσο.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=109368

Μέσα σε κλίμα απέραντης θλίψης και οργής κηδεύτηκαν τα δυο παλικάρια της ομάδας Δίας.

Χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτησαν σήμερα στα Τρίκαλα και στο Περιστέρι τα δυο νεαρά παιδιά που δολοφονήθηκαν από τους- ασύλληπτους μέχρι στιγμής- στυγνούς εγκληματίες.

Οργή και θλίψη ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα του κόσμου και των εκατοντάδων συναδέλφων τους.

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ευχόμαστε κουράγιο στις οικογένειές τους...

Αποκάλυψη – βόμβα! 132 νεκρούς και 120 διασωληνωμένους ασθενείς έχουμε από τη νέα γρίπη! Ένοχη σιωπή των ΜΜΕ”.

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/b07092a95d477d3b8a5af1723fd43a15.jpg?w=308&h=230Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος, σε επίκαιρη ερώτησή του για την επιδημία Η1Ν1 στη χώρα, αποκάλυψε τα παρακάτω:

Σήμερα έχουμε 132 νεκρούς και 120 διασωληνωμένους ασθενείς, εκ των οποίων οι μισοί είναι εκτός ΜΕΘ! Η θνησιμότητα των ασθενών που είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 42% στην Ελλάδα, έναντι 24% στην Ε.Ε. Οι αιτίες είναι η έλλειψη κλινών ΜΕΘ, η έλλειψη εμβολιασμού και η έλλειψη μηχανημάτων εξωσωματικής οξυγόνωσης.

Ο Υφυπουργός κος Αηδόνης, απάντησε ότι έχουν ήδη διανεμηθεί 19.500 εμβόλια, έχουν παραληφθεί άλλα 150.000 το Φεβρουάριο και είναι αποθηκευμένα 1 εκ. αντιϊκών φαρμάκων. Παραδέχτηκε ότι...

Κίνημα ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'', πιο επικίνδυνο και από τις διαδηλώσεις, κατά το Reuters!

Στην εκτίμηση ότι το κίνημα «Δεν πληρώνω» είναι «απειλητικό» για την ελληνική κυβέρνηση και κυρίως για τις προσπάθειες της χώρας να εξέλθει της κρίσης χρέους προχώρησε σήμερα το πρακτορείο Reuters!

Σε τηλεγράφημά του το πρακτορείο κάνει λόγο - χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς – για ένα κίνημα «πιο ύπουλο από τις απεργιακές κινητοποιήσεις ή τους αναρχικούς που πετάνε μολότωφ», για μια «μορφή απολίτιστης ανυπακοής» που όμως έχει λαϊκό έρεισμα και ως εκ τούτου θεριεύει μέρα με τη μέρα, καθώς απευθύνεται στον μέσο Έλληνα που είναι «αηδιασμένος από τις μειώσεις των μισθών, τις αυξήσεις των φόρων, την ώρα που διεφθαρμένοι...

Έφυγε ο μεγάλος εικαστικός Βλάσης Κανιάρης


Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο Βλάσης Κανιάρης, εικαστικός με διεθνή σταδιοδρομία. Ο Κανιάρης ανήκει στους σύγχρονους έλληνες καλλιτέχνες που συνέβαλαν ουσιαστικά στον προσανατολισμό της ελληνικής τέχνης προς τα διεθνή εικαστικά δεδομένα.
Ο Βλάσης Κανιάρης γεννήθηκε το 1928 στην Αθήνα. Από το 1946 και για σχεδόν πέντε χρόνια φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1947 γνωρίζεται με τον Γιάννη Τσαρούχη. Το 1950, μετά το θάνατο του πατέρα του, εγκαταλείπει τις ιατρικές σπουδές και αρχί­ζει τη φοίτηση στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών. Τελειώνει το 1955, έχοντας δασκάλους τον Ουμβέρ-το Αργυρό, τον Γιάννη Παπά, τον Πάνο Σαραφιανό και κυρίως τον Γιάννη Μόραλη που τότε είχε εκλεγεί καθηγητής. Παράλληλα εργάστηκε κοντά στον Γιάννη Τσαρούχη στις ...

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!!!



… ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο «ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΚΟΣ» ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ»
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ…


Ο Γ. Παπανδρέου χρηματοδότησε το Ίδρυμα  «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη» (ΚΕΔΕ) της Μαργαρίτας με 1.249.694 ευρώ

Εξαιρουμένης της κυρίας Παπανδρέου, μητέρας του σημερινού προέδρου του κόμματος, επισημαίνουμε ότι πρόεδρος της ΜΚΟ που επιχορηγήθηκε με περίπου 400.000 ευρώ από τον Γιώργο Παπανδρέου είναι η γενική γραμματέας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θεοδώρα Κόκλα (συνεργάτης της Θάλειας Δραγώνα), μέλος του ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΕΠΙΣΗΣ:

« Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου», το οποίο έλαβε ποσό ύψους 250.000 ευρώ. Ιδρυτικό μέλος αυτής της ΜΚΟ είναι ο σημερινός ...

Εμείς οι μαλ... θα πληρώσουμε ΚΑΙ το δάνειο του Μεγάρου!


Δεν πίστευα στα αυτιά μου ακούγοντας την απάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, για τους λόγους που τον οδήγησαν να εισάγει διάταξη στο φορολογικό νομοσχέδιο με την οποία το κράτος (δηλαδή εμείς οι γνωστοί μαλάκες) αναλαμβάνει να αποπληρώσει δάνειο ύψους 95 εκ ευρώ (συν τους τόκους) που έχει δοθεί από την Εθνική Τράπεζα στο Μέγαρο Μουσικής!

"Για τη σωτηρία του Πολιτισμού", υποστήριξε ο κ. Παπακωνσταντίνου, αντιγράφοντας με επιτυχία την Μαρία Αντουανέττα, αφού σε εποχές που ο λαός δεν έχει να φάει, εκείνος χαρίζει 95 εκατ. για να "φάει ο κόσμος παντεσπάνι"!
Παρακολουθήστε μαζί μου, τις εξωπραγματικές δηλώσεις του!

• "Το Δημόσιο έχει εγγυηθεί από το 2007 την αποπληρωμή του δανείου του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με απόφαση του...

Το θέμα του εξασθενούς χρωμίου στην Ευρωβουλή

Στοιχεία για το μέγεθος των επιβλαβών συνεπειών που μπορεί να έχει για τους καταναλωτές, η ανίχνευση εξασθενούς χρωμίου στο πόσιμο νερό περιοχών της Ελλάδας, ζητά μέσω ερώτησης που κατέθεσε προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Θόδωρος Σκυλακάκης, ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τονίζοντας ότι  υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως το εξασθενές χρώμιο είναι ιδιαίτερα βλαβερό για την υγεία και συνδέεται με καρκινογενέσεις.

Στην ερώτηση που κατατέθηκε σήμερα ζητούνται στοιχεία για το εάν έχει ενημερωθεί η Επιτροπή για τα ευρήματα του εξασθενούς χρωμίου σε πόσιμο νερό της Ελλάδας, εάν έχει καταμετρηθεί η τοξικότητα αυτών των νερών αλλά και εάν προβλέπονται όρια για...

Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στο μακελειό

Όσο περνούν οι ώρες, έρχονται στο φως πληροφορίες για τα τραγικά λεπτά πριν αρχίσει το μακελειό στου Ρέντη.Όπως όλα δείχνουν, υπήρξε επιχειρησιακό λάθος, αφού οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ακολουθούσαν πιστά τις εντολές του κέντρου και του επικεφαλής της όλης επιχείρησης.

Οι αξιωματικοί από τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας που έλαβαν την κλήση για την ληστεία στο περίπτερο, έδωσαν εντολή στις κοντινότερες μονάδες περιπολίας, να σπεύσουν στο σημείο.
Πήραν τις περιγραφές για τους δράστες, ότι ήταν οπλισμένοι και μάλιστα βαριά και διατάχθηκαν να ψάξουν την περιοχή και να τους εντοπίσουν.
Όταν πια εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο, η εντολή που πήραν ήταν να...

4 οι δράστες της άνανδρης δολοφονίας των 2 αστυνομικών, εκ των οποίων οι 3 πιθανότατα Αλβανοί.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διέρρευσαν από την αστυνομία οι δράστες φέρονται να είναι οι ίδιοι που δολοφόνησαν τον άτυχο περιπτερά στο Μενίδι πριν λίγες μέρες.
Πρόκειται για συμμορία 4 ατόμων..οι 3 είναι Αλβανοί και 1 Έλληνας.
Ο ένας από τους Αλβανούς λέγετε πως είναι από τους πολύ σκληροπυρηνικούς και πολύ καλά οπλισμένους κακοποιούς.
Από το αυτοκίνητο η αστυνομία λέει πως δεν άφησαν όλο τον οπλισμό τους για να μην αφήσουν ίχνη.
1 από τα όπλα που πήραν μαζί τους ίσως είναι αυτό που σκότωσαν και τον άτυχο περιπτερά στο Μενίδι.
Η συμμορία αυτή εκτός από ληστείες είναι μπλεγμένη και σε άλλες υποθέσεις,καθώς συνεργάζεται  και με άλλες συμμορίες για διακίνηση λαθρομεταναστών,κλοπές πολυτελές αυτοκινήτων και ίσως για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία.
Στοιχεία των δραστών έχει συγκεντρώσει η...

Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ



Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2011


ΘΕΜΑ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) στις 12.00 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου η Πρωτοβουλία για τη Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του δημόσιου χρέους.
Κατά τη συνέντευξη Τύπου θα δοθούν στη δημοσιότητα οι δεκάδες υπογραφές προσωπικοτήτων που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ζητούν να ανοίξουν επιτέλους τα βιβλία του δημόσιου χρέους και να μάθει ο ελληνικός λαός τι οφείλει και σε ποιόν και υπό ποιούς όρους δανείστηκε.
Επίσης, θα γίνουν γνωστές οι επόμενες κινήσεις της Πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου κι ειδικότερα ανοιχτή δημόσια εκδήλωση και διεθνές συνέδριο με θέμα το δημόσιο χρέος που ήδη προετοιμάζονται.
Στο πάνελ θα συμμετέχουν: Νάντια Βαλαβάνη (συγγραφέας), Κατρούγκαλος Γιώργος (καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου), Κώστας Λαπαβίτσας (καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας), Παναγιώτης Λαφαζάνης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Παπασπύρος Σπύρος (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ), Σοφία Σακοράφα (ανεξάρτητη βουλευτής) και Διονύσης Τσακνής (μουσικοσυνθέτης). Θα συντονίζει ο Λεωνίδας Βατικιώτης.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο Υπουργός εξωτερικών παρουσίασε ψεύτικο διδακτορικό????? Τι άλλη ξεφτίλα θα δούμε πια σ'αυτόν τον τόπο!!!!

ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ…«ΑΠΑΤΗ» (δήθεν κάτοχος Διδακτορικού) ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠ. ΕΞ. Ο ΦΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑΣ…!!!
Στην Ελλάδα ο Υπουργός Εξωτερικών Δ.Δρούτσας, αναφέρει στο βιογραφικό του ότι είναι κάτοχος επίσης Διδακτορικού και μάλιστα του «βαρύγδουπου» Πανεπιστημίου της Βιέννης «Forschungsinstitut für Europafragen der Wirtschaftsuniversität Wien», ΧΩΡΙΣ να ΕΙΝΑΙ…!!!
Έχει προηγηθεί έρευνα και το ως άνω Πανεπιστήμιο, τον εμφανίζει, , χωρίς καμία ιδιότητα… Καθηγητή και χωρίς Διδακτορικό δίπλωμα.!
Η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αναδεικνύει...

"Οι δολοφονημένοι αστυνομικοί έμειναν αβοήθητοι γιατί τα περιπολικά φύλαγαν ποδοσφαιριστες"

Σοβαρότατες καταγγελίες που αφήνουν έκθετη την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έκανε ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής σχετικά με την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν χθες βράδυ οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο Γιάννης Μακρής μιλώντας στους....
δημοσιογράφους έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ κατήγγειλε πως οι μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ δεν ενισχύθηκαν από συναδέλφους τους και περιπολικά παρότι το ζήτησαν για τις ανάγκες της επιχείρησης, επειδή την ώρα εκείνη βρίσκονταν σε υπηρεσία φύλαξης "ποδασφαιριστών και αθλητικών παραγόντων" τους οποίους ο πρόεδρος των αστυνομικών χαρακτήρισε στόχους πέραν πάσης λογικής.

( Agiovasilema: Μόνο οι αθλητικοί παράγοντες είναι? Τους πολιτικούς τους υπολογίσαμε? Τους δημοσιογράφους? Τους τραγουδιστές? Τους εκδότες? Τον κάθε άσχετο νεόπλουτο που έχει βίσμα σε κάποιον Υπουργό?)

Δίνουν δώρο 95εκ € στο Μέγαρο Μουσικής! Κατάλαβες γιατί σου έκοψαν τον μισθό Μ…κα;


Προσοχή, την παρακάτω Είδηση πρέπει να την αναμεταδώσεται, γιατί δεν πρόκειται να την ακούσετε ποτέ από “επίσημο” ΜΜΕ, το μόνο όπλο μας είναι το Διαδίκτυο (e-mails, facebook, bloggers)
H ΝΔ θα το καταπιεί, γιατί το Δημόσιο μπήκε εγγυητής το 2007!
Το ΠΑΣΟΚ γιατί, δεν “χρωστάει σε κανέναν”…ψηφοφόρο του!
Το ΜEGA γιατί είναι και ΠΑΣΟΚ και ΔΟΛ!
Το STAR…..ασ’ το!
Το ALTER χρωστάει και περιμένει παρόμοια ρύθμιση!
Η ΕΡΤ… ξαναζούμε σε εποχές Γεωργαλά και Μαρούδα!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “9″ ! netakias.wordpress.com

ΕΙΔΑΤΕ ΑΣΤΕΙΟΤΑΤΟΙ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ;


«Οι υποτίθεται ξυλοκόποι του βορά, οι “βάρβαροι“ Ισλανδοί Mόλις 15 μήνες μετά το ξέσπασμα της κρίσης, η εξεταστική επιτροπή που συνέστησε το Κοινοβούλιο από ανεξάρτητους ειδικούς έβγαλε πόρισμα 2.400 σελίδων, με το οποίο όχι μόνο καταλόγισε ευθύνες, αλλά και τις προσωποποίησε. Κατονομάζονται ο πρώην πρωθυπουργός Γκέιρ Χάαρντε, τρεις πρώην διοικητές της κεντρικής τράπεζας, υπουργοί, ενώ ποινικές ευθύνες καταλογίζονται σε στελέχη των τριών ιδιωτικών τραπεζών. Ήδη ο εισαγγελέας έβγαλε διεθνή εντάλματα σύλληψης, καθώς πολλά golden boys διέφυγαν στο εξωτερικό, κάνοντας μία μέρα...

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλει η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ όντας σε συνεχή επικοινωνία με τους επικεφαλείς των κατά τόπους επιχειρήσεων για να υπάρξει αυτοσυγκράτηση στους άνδρες που επιχειρούν μέχρι αυτή την στιγμή. Τόσο ο αρχηγός Οικονόμου όσο και ο υπαρχηγός Ραχωβίτσας είναι σε εγρήγορση καθώς η νύχτα προβλέπεται δύσκολη. Εκτός από την δολοφονική επίθεση με πολεμικά όπλα, η οργή των αστυνομικών και ιδιαίτερα των...

Ετσι έγινε το μακελειό στου Ρέντη

Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν, μετά από ενέδρα θανάτου στις 18:50 το απόγευμα της Τρίτης στο Ρέντη.
Οι δύο νεκροί αστυνομικοί ήταν μόλις 22 ετών,  ο ένας από το Περιστέρι και ο άλλος από το Ρέθυμνο Κρήτης. Σοβαρά, αλλά πιθανόν εκτός κινδύνου, είναι ο τρίτος αστυνομικός, ενώ ελαφρά στο πόδι...

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η επίσημη ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α.

«Την 18.37’ ώρα σήμερα (01/03/2011) ενημερώθηκε τηλεφωνικά το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για διάπραξη ληστείας σε περίπτερο, επί της Λεωφ. Δημοκρατίας 337 στο Μενίδι, από τρείς (3) δράστες και δόθηκαν στοιχεία του αυτοκινήτου που αυτοί επιβιβάσθηκαν.

Μετά από λίγα λεπτά το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε επί της Λεωφ. Κηφισσού, με κατεύθυνση προς Πειραιά και...

Δυστυχώς, κατέληξε και ο δεύτερος αστυνομικός...

Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε η τραγική είδηση του θανάτου και του δεύτερου  αστυνομικού...

Μακελειό στου Ρέντη - Νεκρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ από ενέδρα θανάτου - Χαροπαλεύει o δεύτερος αστυνομικός.

- Μόλις 23 ετών ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του
- Άλλος ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σφαίρα στον εγκέφαλο
- Η καταδίωξη ξεκίνησε από το Μενίδι μετά από ληστεία σε περίπτερο
- Πυροβόλησαν 100 φορές τους αστυνομικούς με...

Το μεγάλο κατόρθωμα του Έλληνα Πρωθυπουργού

Αν σκοτώσεις έναν άνθρωπο σε λένε δολοφόνο.
Αν σκοτώσεις 100.000 σε λένε κατακτητή.
Αν σκοτώσεις 10.000.000 Έλληνες, σε λένε πρωθυπουργό της Ελλάδας...

Δικαιώθηκαν και πάλι οι κάτοικοι της Κερατέας

Η πολυπόθητη δικαίωση των κατοίκων της Κερατέας είναι γεγονός! Νέα απόφαση του Ειρηνοδικείου απαγορεύει κάθε είδους εργασίες στο Ορβιόκαστρο Κερατέας συμπεριλαμβανομένης σε πρώτη φάση και της κατασκευής ΧΥΤΑ στην περιοχή.

  "Να φύγουν τα ΜΑΤ και οι εργολάβοι από τον τόπο μας επιτέλους" αναφωνούν αυτές τις ώρες οι κάτοικοι στους δρόμους έχοντας αναθαρρήσει από την δικαστική απόφαση...

Ο Πρετεντέρης και το κλουβί με τις τρελές της βουλής, στην Ανατροπή.

 
Τι να πρώτο πει και αυτός ο κακομοίρης ο Πρετεντέρης, εχθές στο πρόγραμμά του.
Δεξιός εκ πεποιθήσεως, σε Πασοκικό κανάλι.

Καλεσμένοι.
  1. Παπαθανασίου. Η φωνή του παραλόγου. Από καιρό έπρεπε να είναι φυλακή, μαζί με όλη την παρέα, Αλογοσκούφη, Ρουσόπουλο, Τσιτουρίδη, Δήμα, Παυλόπουλο (από τους αντιπαθέστερους), Βουλγαράκης (καλά άφησε τον αυτόν για τα παιδάκια του το έκανε), κ.λ.π. που κράταγαν και κάποια ποσοστά για να δίνουν την μίζα τους στον Καραμανλή.
Αλλά θα σε δω ρε Παπαθανασίου δεν θα σε δω στο γνωστό καφέ της πλατείας της Πολιτείας που πηγαίνεις (με την LEXUS των 100.000 euro που εσείς οι πολιτικοί, την αγοράζετε χωρίς...

Μπορεί η ελληνική κοινωνία να υποχωρεί στο αίτημα του εκβιαστή της ;

Μέγαρο Υπατία.

Αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί οι υποστηριχτές των απεργών πείνας, αντιλαμβάνονται το κακό προηγούμενο που δημιουργεί μια ενδεχόμενη υποχώρηση της Κυβέρνησης.
Σενάριο.  Αλλά και προβληματισμός.

Αύριο το πρωί άλλοι 50, η 100, η 300 μετανάστες αποφασίζουν, συνεπικουρούμενοι από τους πάντα πρόθυμους αναρχικούς ψευτοκουλτουριάριδες, μια νέα απεργία πείνας, σε κάποιο σημείο της Αθήνας.
Τι θα πράξη η Ελληνική πολιτεία ; Θα υποχωρήσει πάλι;
Αλήθεια τι θέση θα πάρουν οι μόνιμοι, δήθεν, υποστηρικτές του ανθρωπισμού που τώρα για μικροκομματικούς σκοπούς ( η ως όργανα ξένων  μυστικών υπηρεσιών) τάσσονται στο πλευρό των μεταναστών;
Μπορεί η ελληνική κοινωνία να υποχωρεί στο αίτημα του εκβιαστής της ;

Γιατί ας μην γελιόμαστε πρόκειται για εκβιαστές.
Οι μετανάστες απεργοί πείνας δεν είναι...

Απίστευτο,ληστρικές επιθέσεις κακοποιών στους πάντες και τα πάντα,μέσα σε λίγες ώρες


Ηλικιωμένοι άνθρωποι, γυναίκες, οδηγοί ταξί, κάθε είδους πολίτης μπήκε στο στόχαστρο των ληστών που μέσα σε μερικές ώρες “έβαλαν φωτιά” στο τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης

Το μεσημέρι στην οδό Ιουλιανού Αγ. Παντελεήμονα, ένα άτομο επιτέθηκε σε 82χρονο και του άρπαξε 300 ευρώ
Στην οδό Φιλελλήνων στο Σύνταγμα δύο άτομα με μοτοσυκλέτα, άρπαξαν την τσάντα 56χρονης με λίγα χρήματα και έγγραφα. Παρόμοι το σκηνικό και λίγο αργότερα όταν στο Φάληρο δύο άτομα με μοτοσυκλέτα άρπαξαν την τσάντα από 30χρονη γυναίκα με 150 ευρώ.
Στην οδό Λαγουμιτζή στον Ν. Κόσμο ένα άτομα με όπλο εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και άρπαξε από την 42χρονη ιδιοκτήτρια 200 ευρώ
Στην αερογέφυρα Μαγούλας δύο άτομα με όπλα εισέβαλαν στο...

Τόλμησε… να κουνήσει το κεφάλι του στον μέγιστο Πάγκαλο και προσήχθη στο Α.Τ

Εικόνες που θυμίζουν άλλες εποχές έρχονται στο μυαλό μας από την καταγγελία που έκανε ένας απλός πολίτης για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης

«Τώρα θα νιώσεις τη βία του Κράτους. Να συλληφθεί ο κύριος»

Ο πολίτης καταγγέλλει την απίστευτη εμπειρία που έζησε πριν από λίγο καιρό σε κεντρικό οδό της Αθήνας. Ενώ οδηγούσε, πρόσεξε ένα όχημα με συνοδεία μηχανών. Αφού πλησίασε το αυτοκίνητο σε απόσταση αναπνοής και αντίκρισε τον Θεόδωρο Πάγκαλο να κάθεται αναπαυτικά, κούνησε το κεφάλι του απαξιωτικά και αποχώρησε.

Μέσα σε λίγα λεπτά το όχημα που μετέφερε τον Θεόδωρο Πάγκαλο πλησίασε τον μοτοσικλετιστή και ακολούθησε λογομαχία. Ο πολιτικός, ο οποίος εκλέγεται από τον ελληνικό λαό, αντιμετώπισε τον απλό πολίτη, που τόλμησε να εκφράσει το σχόλιο του, ως υποδεέστερο ον που θα πρέπει να μάθει να μην τα βάζει με τους «ανωτέρους» και μάλιστα- σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- τον εξύβρισε. Στη συνέχεια, άνδρες της ασφαλείας ...

Αδελφός πολιτικού καλύπτει σκάνδαλο με αδιαφανείς εξετάσεις σχολείου

Μια παρέμβαση που έχει ανάψει... φωτιές σε γνωστό ιδιωτικό σχολικό συγκρότημα έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, μετά από καταγγελία και μήνυση μητέρας.
Η μητέρα του μαθητή, γόνου εφοπλιστικής οικογένειας έφτασε μέχρι τον εισαγγελέα για τις αδιαφανείς εξετάσεις που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο σχολείο για την απόκτηση διεθνούς διπλώματος.

Ο αδελφός μεγαλοστελέχους πολιτικής παράταξης που διατηρεί επαγγελαμτικές σχέσεις με το σχολείο, προσπάθησε να παρέμβει στην υπόθεση, επικοινωνώντας...

Ο κόσμος μέσα από τα μάτια μιας δεκαπεντάχρονης

Χτες στο περιοδικό Έψιλον  διάβασα ένα κείμενο του Χριστόφορου Κασδάγλη που μπορώ να πω πως ξύπνησε την έμπνευση μέσα μου, ειδικά η παρακάτω φράση.

"Ζούμε σε μία κοινωνία όπου λειτουργούν όλοι οι θεσμοί που θα εξασφάλιζαν θεωρητικά τη διαφάνεια : τηλεόραση, εφημερίδες όλων των αποχρώσεων, ραδιόφωνα. Και ακόμα επικουρικά, δορυφορικά συστήματα, κινητά τηλεφώνα, εναλλακτικά μίντια, τόποι κοινωνικής δικτύωσης"
"Και όμως, ζούμε σε μία κοινωνία που, λιγότερο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία 35 χρόνια εγγυάται τη διαφάνεια και το δημόσια έλεγχο στα τεκταινόμενα"

 Η κοινωνία μας δέχεται πολλαπλά χτυπήματα εκμαυλισμού. Τη θέση του κοινού συμφέροντος έχει πάρει το προσωπικό συμφέρον. Και όλα τα μέσα θα ...

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

“όχι άλλοι ξένοι στην Ελλάδα μας”, λένε οι …Αλβανοί !


Δεν είναι πλάκα !
Στις ειδήσεις του Alpha, είχε ρεπορτάζ από στέκια Αλβανών μεταναστών οι οποίοι, ήταν αγανακτισμένοι από το κύμα λαθρομετανάστευσης που έπνιξε την Ελλάδα και  έλεγαν “δεν πάει άλλο, όχι άλλοι ξένοι στην Ελλάδα”.
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα πάντως !

Πηγή φωτό: adena

Γιατί δεν πάει στα υπόλοιπα PIGS;

 Ελλην Φορολογούμενος

Ενώ είναι προφανές ότι εφόσον οι Ισπανία , η Πορτογαλία και η Ιρλανδία παρουσιάζουν αν όχι τα ίδια , παρόμοια «προβλήματα» με τη χώρα μας .
Ο Παπανδρέου πήγε μέχρι και του........ βοδιού το κέρατο! Αλλά δεν ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΡΕΠΕ
Γιατί ;
  1. Δεν επιτρέπεται ;
  2. Του έβαλαν τιμωρία;
  3. Δεν τον ενδιαφέρουν τα προβλήματα των άλλων;
  4. Δεν θέλει να κάνει...

Πότε θα προκηρύξει εκλογές ο κ. Παπανδρέου;;;;

Το ότι αυτή η κυβέρνηση δεν αντέχει άλλο και ότι θα πρέπει να πάρει νέα λαϊκή εντολή το αντιλαμβάνεται πλέον ο καθένας. Ήδη από τον πρωθυπουργό της χώρας μέχρι και το τελευταίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αδυνατούν να κάνουν ακόμα και δημόσιες εμφανίσεις σε χώρους όπου υπάρχει λαϊκό στοιχείο. Φυσικά αδυνατούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε λαϊκή νομιμοποίηση.

Το ερώτημα το οποίο πλέον ανακύπτει είναι πότε ο κ. Παπανδρέου θα προκηρύξει τις αναμενόμενες εκλογές; Θα είναι αυτές με λίστα ή με...

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ

Ο Άκης λέει ότι δεν τα έφαγε μόνος του και απειλεί το πράσινο σύμπαν
Ο Τσουκάτος κάνει το ίδιο και επιπλέον αποκαλύπτει τις σχέσεις του Σημίτη με τον Κοκκαλίνο
Υπουργοί κάνουν το σταυρό τους εν όψει των εξελίξεων στη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου
Δημοσιογράφοι στη Γερμανία ειρωνευόντουσαν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας
Κυβερνητικοί βουλευτές με επικεφαλής την Βάσω παραδέχονται δημοσίως ότι το Μνημόνιο δεν βγαίνει
Κυβερνητικός συντονισμός δεν υπάρχει
Ούτε κοινωνική, ούτε πολιτική συναίνεση
Ο Μ. Χρυσοχοΐδης δεν έχει ακόμη...

Νέες αποκαλύψεις για τις επαφές Παπανδρέου – ΔΝΤ

Ο  Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδόθηκαν την Παρασκευή και επαναλήφθηκαν σήμερα, από τον τηλεοπτικό σταθμό “Mega”, αξιωματούχος του Δ.Ν.Τ. αποκαλύπτει ότι ο Γ. Παπανδρέου είχε επικοινωνία με τον επικεφαλής του Ταμείου, όχι μόνον στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά και πριν τον Οκτώβριο του 2009, όταν βρισκόταν ακόμη στην Αντιπολίτευση.

Ύστερα από αυτά, τα ερωτήματα προς τον κ. Παπανδρέου πολλαπλασιάζονται και τον καλούμε να απαντήσει ευθέως και χωρίς περιστροφές:

Πρώτον: Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι βρισκόταν σε διαβουλεύσεις με τον επικεφαλής του ΔΝΤ από τον καιρό που βρισκόταν στην Αντιπολίτευση;

Δεύτερον: Αν ισχύει αυτή η πληροφορία, πώς ο Πρωθυπουργός από τη μία διαβεβαίωνε τους Έλληνες ότι “λεφτά υπάρχουν” και από την άλλη διαβουλευόταν με τον επικεφαλής του ΔΝΤ, αλλά και πώς, ενώ δημόσια κατήγγελλε το ΔΝΤ, παρασκηνιακά συζητούσε ...

Ο ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ

Φαίνεται, έχει εδραιωθεί η πεποίθηση σ’ όλους τους πολίτες ότι, η κατάρρευση της χώρας πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς. Τα ψέματα της κυβέρνησης και του εντελώς ακαταλλήλου υποτιθεμένου πρωθυπουργού, δεν μπορούν πλέον να γίνουν αποδεκτά από τους πολίτες. Οι δημοσκοπήσεις, έστω και κατά παραγγελία, των προσκειμένων στην ΠΑ.ΣΟ.Κακή συμμορία και στην κυβερνητική καμαρίλα εταιριών, δίδουν αποτελέσματα απογοητευτικά για το συνονθύλευμα που αποκαλείται κυβέρνηση. Η ψαλίδα, ύστερα από το τεράστιο άνοιγμα, ξανακλείνει.

Ξανακλείνει υπέρ ποίου; Συνήθως, είναι πολιτικός κανόνας, εκείνος που ωφελείται από τη φθορά της κυβέρνησης είναι η αξιωματική αντιπολίτευση. Εδώ δεν συμβαίνει αυτό. Κατρακυλάει η κυβέρνηση, δεν ενισχύεται, όμως, η αξιωματική αντιπολίτευση. Ελάχιστα ενισχύονται δύο...

Ο Καρατζαφέρης και το Λαός στο πλευρό του αρχικοπρίτη!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.
Αθήνα, 27/02/2011
Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εκδόθηκε η ακόλουθη
ανακοίνωση:
Με ασχήμιες δεν ασκείται εποικοδομητική πολιτική.
Οι δήθεν αυθόρμητες «παραστάσεις» εδώ και στο εξωτερικό,
είναι προϊόν της στρατηγικής των κομμάτων της αριστεράς.
Προφανώς δεν σκέπτονται τις συνέπειες αν τυχόν ξεφύγει
μία σπίθα.
«Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει»

(Σχόλιο: Καρατζαφέρη, έτσι συνέχισε και συ την κατηφόρα, γερά και ανθελληνικά! Ψήφισες το μνημόνιο, στηρίζεις την κατοχική κυβέρνηση σε κάθε περίπτωση και περίσταση...άντε μετά να δούμε από πού θα αντλήσεις ψήφους στις εκλογές. Εκτός άμα κάνεις πάλι το γνωστό : ''Άμπρα κατάμπρα, τούμπα τουλούμπα, κάνε μια τούμπα και μια κωλοτούμπα'')

Μαζί τα φάγαμε!!!

 Μόνο που κάτι παχύδερμα είχαν παραγγείλει αυτό...





...και εμείς αυτό...

Απέτυχε προβοκάτσια αλβανικού τηλεοπτικού συνεργείου!

Το Αλβανικό κανάλι «Top Channel» έκανε γυρίσματα στο «Τσάμικο», όπως ανέφεραν οι παρουσιαστές, χωριό Μαργαρίτι Θεσπρωτίας.
Εξοργισμένοι κάτοικοι εκδίωξαν ομάδα του καναλιού, που προπαγάνδιζε υπέρ της Τσαμουριάς. Μάλιστα, έλεγαν, μέλη της ομάδας αυτής, ότι εδώ είναι Αλβανικό έδαφος!!!
Να σημειωθεί ότι μεταξύ των έξι και πλέον θεωριών για την ιστορική και ετυμολογική προέλευση των ονομασιών «Τσάμηδες» και «Τσαμουριά», πιθανώτερη θεωρείται εκείνη, που σχετίζεται με τη λέξη «Θύαμις» (Καλαμάς), με παραφθορά του, με την πάροδο του χρόνου : Θύαμις, Θυάμις, Τσ(ι)άμης, δηλ. ο κάτοικος που βρίσκεται κοντά στον Θύαμη ...

Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος; Συγκλονιστικό βίντεο-απόδειξη!!!



                                 
                                
                               Για δείτε ένα βιντεάκι...
 
 
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως όλα τα τηλε-παπαγαλάκια δείξανε όλη τους την ευαισθησία για τον ''άτυχο'' αστυνομικό που ''πήγε να βγάλει το ψωμί του''.

 http://ant-epithesi.blogspot.com
Το είδαμε στο http://www.eglimatikotita.blogspot.com/
 

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζεται η υποτιθέμενη δημόσια διαβούλευση για το απίστευτο-φασιστικό νόμο με τον οποίο θα μας βάζουν φυλακή άμα θίγουμε τους λαθρομετανάστες.

Φυσικά, οι αντιδράσεις είναι οι αναμενόμενες. Ο κόσμος έχει εξοργιστεί και τα σχόλια (όσα περνάνε από τη λογοκρισία) είναι καταπέλτης εναντίον του νόμου-εκτρώματος! Το ποσοστό των διαφωνούντων ξεπερνά το 95%!!!!

Μπείτε και γράψτε τις απόψεις σας. Όσοι περισσότεροι αντισταθούμε, τόσο θα καταλάβουν οι προδότες ότι έχουν ένα τείχος μπροστά τους!

http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012

Σκάνδαλο, μεγαλύτερο από το Βατοπέδι!

Το νέο νεκροταφείο
στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
Το ελληνικό κράτος παραιτείται από τη δίκη και προσφέρει στην Ισραηλιτική Κοινότητα 10 εκατ. ευρώ!
Στο υπό συζήτηση φορολογικό νομοσχέδιο, εμπεριέχεται προς ψήφιση απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, με την οποία παραιτείται του δικαιώματός της να λυθεί η διαφορά του κράτους με την Ισραηλιτική Κοινότητα στα δικαστήρια για «ανθρωπιστικούς λόγους»! Φοβερά πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν, στην «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» του Μπουτάρη...

Πώς έχει εν ολίγοις η υπόθεση, σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του υπό ψήφιση νόμου: Με το νόμο 890/1937 (επί Ι. Μεταξά) ρυθμίστηκε ο τρόπος διάθεσης της έκτασης που χρησιμοποιούνταν στη...

Ο «Στοχαστής» μίλησε ...

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

“Η επόμενη ημέρα θα μας βρει ενεργά παρόντες, ως πόλο σταθερότητας στην περιοχή (…) η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να πάρει θέση για την παρουσία της στην περιοχή, για τις σχέσεις με τον αραβικό κόσμο (…)",
Γ.Α.Π  σε ομιλια του στη Βουλή στις 25/2/2011

«Μάγεψε» πάλι ο παγκόσμιος στοχαστής. Το κολλητάρι του Ταγιπ Πασά, ο πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης – ΦΑΡΣΑ  των σοσιαλιστών του χαβιαριού, που έχει εντάξει στους κόλπους της όλα τα αυταρχικά παράσιτα της διεθνούς πολιτικής,    το ανδρείκελο που βράβευσε εν ονόματι του χρήματος εντός του Ελληνικού Yes-Man που γέννησε η Ελληνική πολιτική σκηνή που μέχρι προχθές χαριεντιζόταν ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ με τον  ψυχανώμαλο χασάπη της Λυβίης με την παραπάνω δήλωση – καταπέλτη έδωσε το μεγαλειώδες στίγμα της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ελληνικής διπλωματίας στο χάρτη των εξελίξεων στον εξεγερμένο αραβικό κόσμο

Βίντεο από τη γιούχα του παχύδερμου στο Παρίσι από φοιτητές!!

 


 ''Εξω φασίστα….εδώ δεν έχεις τα ΜΑΤ να σε προστατεύσουν…'' του φώναζαν οι φοιτητές!!
Έτσι, έτσι παιδιά!! Δεν θα τους αφήνουμε σε χλωρί κλαρί!!!

Aκόμα ένα επεισόδιο κραξίματος στο παχύδερμο τον αρχικόπρο

Το επεισόδιο με τον Θ. Πάγκαλο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι, στο “Ελληνικό Σπίτι” που έχει ιδρύσει ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. Ο αντιπρόεδρος παρίστατο σε εκδήλωση, στην οποία θα προβαλόταν η νέα ταινία του κ. Γαβρά “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” που αφορά τη ζωή του Ι. Βαρβάκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ομάδα φοιτητών  αποδοκίμασε τον αντιπρόεδρο καλώντας τον “να βγει έξω”.

Ο Πάγκαλος κάλεσε τους φοιτητές να συνομιλήσουν μαζί του την επόμενη ημέρα, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν. Τελικά κουβέντα στην κουβέντα, αποχώρησε ο Πάγκαλος από την εκδήλωση, όπως δείχνει σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε.

Στην Ιρλανδία ήδη τους τιμώρησαν, εμείς τι κάνουμε?...

Δημοσκόπηση της MRB την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα REALNEWS δείχνει  μικρή διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που φτάνει μόλις το 1,9% υπέρ του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου .

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά έχουν ως εξής: ΠΑΣΟΚ 23,2%, ΝΔ 21,3% , ΚΚΕ 9%, ΛΑΟΣ 5,6%, ΣΥΡΙΖΑ 3%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,7%, ΔΗ.ΣΥ. 2,2%, ΔΗ.ΑΡ. 2,2%, ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 4% και η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 26,8%. Στην έρευνα δεν γίνεται αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου.
Φυσικά δεν σχηματίζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Να θυμίσουμε ότι στην Ιρλανδία , μετά το εκλογικό πλήγμα (εκεί ο λαός τιμωρεί, δεν είναι ηλίθιος ...), που υπέστησαν οι κυβερνητικοί που έκαναν τις συμφωνίες με το ΔΝΤ, ο απερχόμενος πρωθυπουργός Μπράιαν Κόουεν "αναγνώρισε" τη βαριά εκλογική ήττα του κόμματός του, του Fianna Fail, στις βουλευτικές εκλογές της Παρασκευής, τις οποίες κέρδισε το αντιπολιτευόμενο Fine Gael, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση κατά την έξοδο από τα εκλογικά τμήματα και το οποίο θα επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία με το ΔΝΤ!!!

Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

Ομπάμα: "Να φύγει τώρα ο Καντάφι"
Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την Ανκελα Μέκρελ ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως ο Μουάμαρ Καντάφι πρέπει να παραιτηθεί. "Ο πρόεδρος δήλωσε, πως όταν τα μόνα μέσα ενός ηγέτη για να παραμείνει στην εξουσία είναι να χρησιμοποιήσει μαζική βία εναντίον του ίδιου του λαού του, έχει χάσει τη νομιμοποίηση να κυβερνά και πρέπει να κάνει αυτό που είναι σωστό για τη χώρα του φεύγοντας τώρα", ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε δήλωση για το τηλεφώνημα.

(Σχόλιο: Μήπως σας θυμίζουν το καθεστώς κάποιας άλλης χώρας αυτά τα λόγια? Μήπως σας θυμίζουν κάποια άλλη εξουσία που κρατιέται με χημικά, φασιστικούς νόμους, κλοπές και εγκλήματα σε βάρος του λαού?)