Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλει η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ όντας σε συνεχή επικοινωνία με τους επικεφαλείς των κατά τόπους επιχειρήσεων για να υπάρξει αυτοσυγκράτηση στους άνδρες που επιχειρούν μέχρι αυτή την στιγμή. Τόσο ο αρχηγός Οικονόμου όσο και ο υπαρχηγός Ραχωβίτσας είναι σε εγρήγορση καθώς η νύχτα προβλέπεται δύσκολη. Εκτός από την δολοφονική επίθεση με πολεμικά όπλα, η οργή των αστυνομικών και ιδιαίτερα των...
 ανδρών της ΔΙΑΣ μετατράπηκε σε μήνι όταν έγινε γνωστό ότι σε γνωστή ιστοσελίδα οι νεκροί συνάδελφοι τους αναφέρονταν ως "ψοφίμια" και με άλλους εξοργιστικούς χαρακτηρισμούς. Απειλήθηκε μάλιστα και "εξέγερση" από ομάδα ανδρών για το γεγονός.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι παρά τις προτροπές, κανείς από τους άνδρες της ομάδας δεν σταματά την βάρδια του και ήδη κάποιοι έχουν συμπληρώσει πολλές ώρες πέραν της υπηρεσίας τους στις σέλες των μοτοσικλετών.
Η αυτοσυγκράτηση πάντως είναι αναγκαία καθώς οφείλουν όλοι με καθαρό μυαλό να εντοπίσουν τους δολοφόνους και όχι να ασχολούνται με το κάθε κατακάθι των βορείων προαστείων που έχει απωθημένα λόγω της παιδικής του ηλικίας.
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου