Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Aπίστευτη καταγγελία: Οι μετανάστες θέλουν να φάνε και οι αλληλέγγυοι δεν τους αφήνουν!!!!!!

Ο διοικητής Α Υγειονομικής Περιφερείας Αττικής, Άρης Μουσιώνης κατήγγειλε πριν από λίγο στο δελτίο ειδήσεων του MEGA πως αλληλέγγυοι παρεμπόδιζαν τους μετανάστες να καταναλώσουν τροφή!!!!

(agiovasilema: Oι αλληλέγγυοι τους κουβάλησαν, οι αλληλέγγυοι δεν τους αφήνουν να φάνε, οι αλληλέγγυοι -σύμφωνα με όσα διαρρέουν στο διαδίκτυο- οργανώνουν ομάδες λαθρομεταναστών που πετάνε πέτρες και σπάνε. Τι ακριβώς προσπαθούν να καταφέρουν οι αλληλέγγυοι και ποιοί κρύβονται τελικά πίσω από τους ''αλληλέγγυους''?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου