Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη – βόμβα! 132 νεκρούς και 120 διασωληνωμένους ασθενείς έχουμε από τη νέα γρίπη! Ένοχη σιωπή των ΜΜΕ”.

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/b07092a95d477d3b8a5af1723fd43a15.jpg?w=308&h=230Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος, σε επίκαιρη ερώτησή του για την επιδημία Η1Ν1 στη χώρα, αποκάλυψε τα παρακάτω:

Σήμερα έχουμε 132 νεκρούς και 120 διασωληνωμένους ασθενείς, εκ των οποίων οι μισοί είναι εκτός ΜΕΘ! Η θνησιμότητα των ασθενών που είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 42% στην Ελλάδα, έναντι 24% στην Ε.Ε. Οι αιτίες είναι η έλλειψη κλινών ΜΕΘ, η έλλειψη εμβολιασμού και η έλλειψη μηχανημάτων εξωσωματικής οξυγόνωσης.

Ο Υφυπουργός κος Αηδόνης, απάντησε ότι έχουν ήδη διανεμηθεί 19.500 εμβόλια, έχουν παραληφθεί άλλα 150.000 το Φεβρουάριο και είναι αποθηκευμένα 1 εκ. αντιϊκών φαρμάκων. Παραδέχτηκε ότι...
 ο εμβολιασμός είναι μόνο στο 5% του πληθυσμού και ότι έχουν διοριστεί 3.200 νοσηλευτές.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, ανταπάντησε: «κανέναν από τα 75 κρεβάτια ΜΕΘ που παρέλαβε εξοπλισμένα η νέα κυβέρνηση, δεν άνοιξε και ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει το παραμικρό ουσιαστικά για να προλάβει την επιδημία. Δεν υπάρχουν οδηγίες στα σχολεία, δεν έχουν εμβολιαστεί στρατιώτες, δεν έχουν εμβολιαστεί εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Και τα 150.000 εμβόλια, τα προμηθευτήκατε μετά την έκρηξη της γρίπης και τα έχετε αποθηκευμένα».
Τέλος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος έκανε μια αποκάλυψη: «Από σήμερα, ισχύει ο νέος νόμος που μειώνει το ποσοστό χονδρεμπορικού κέρδους πώλησης φαρμάκων από 8% σε 5,4%. Η κυβέρνηση ωστόσο «ξέχασε» να εκδώσει αγορανομικό δελτίο τιμών με αποτέλεσμα η διαφορά του 2,6% αντί να πηγαίνει στον καταναλωτή ή στο ασφαλιστικό ταμείο, να πηγαίνει στη φαρμακοβιομηχανία!».
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου