Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

Ομπάμα: "Να φύγει τώρα ο Καντάφι"
Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την Ανκελα Μέκρελ ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως ο Μουάμαρ Καντάφι πρέπει να παραιτηθεί. "Ο πρόεδρος δήλωσε, πως όταν τα μόνα μέσα ενός ηγέτη για να παραμείνει στην εξουσία είναι να χρησιμοποιήσει μαζική βία εναντίον του ίδιου του λαού του, έχει χάσει τη νομιμοποίηση να κυβερνά και πρέπει να κάνει αυτό που είναι σωστό για τη χώρα του φεύγοντας τώρα", ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε δήλωση για το τηλεφώνημα.

(Σχόλιο: Μήπως σας θυμίζουν το καθεστώς κάποιας άλλης χώρας αυτά τα λόγια? Μήπως σας θυμίζουν κάποια άλλη εξουσία που κρατιέται με χημικά, φασιστικούς νόμους, κλοπές και εγκλήματα σε βάρος του λαού?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου