Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Καλά Χριστούγεννα



Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα και με δύναμη να παλέψουμε για το μέλλον που μας ανήκει και κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη μας το έκλεψαν. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

agiovasilema

Μπαράζ επιθέσεων από αλλοδαπούς σε παιδάκια που έλεγαν τα κάλαντα

Όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, δυστυχώς, τα μικρά παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα έπεσαν θύματα ληστών.

Στις 9.30 το πρωί στην Νέα Σμύρνη , δύο 15χρονοι απείλησαν με μαχαίρι δύο ανήλικους και τούς πήραν 35 ευρώ που είχαν μαζέψει μέχρι εκείνη την ώρα. Τα δύο παιδιά ηλικίας 12 και 6 χρόνων άρχισαν να φωνάζουν όμως και μετά απο καταδίωξη οι δύο 15χρονοι συνελήφθησαν απο την αστυνομία ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι που είχαν προλάβει να πετάξουν σε έναν θάμνο.

Στις 12.10 στην οδό Δάβαρη 9 στο Ν. Κόσμο, δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους που έλεγαν τα κάλαντα και τους πήραν όσα χρήματα είχαν πάνω τους κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και λίγο αργότερα στην οδό Ιασωνίδου 77 στο Ελληνικό, όπου πάλι δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους και με τη βία τους πήραν τα χρήματα.

Στις 12.20 στη Γρ. Λαμπράκη στην Κηφισιά δύο ακόμα αλλοδαποί απείλησαν με μαχαίρι δύο ανήλικους και τους πήραν χρήματα και δύο κινητά.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη του γιατρού που μήνυσε τους βουλευτές για εσχάτη προδοσία

αθηνα, γιατροι, προδοσια, συνεντευξη
« Αποκλειστική συνέντευξη του γιατρού που μήνυσε τους βουλευτές για εσχάτη προδοσία »
Το γεγονός σήμερα, πάνω από 170 εν ενεργεία βουλευτές , να κατηγορούνται με το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας είναι πρωτόγνωρο και δεν έχει ξανασυμβεί στην σύγχρονη ιστορία.

Με το αδίκημα αυτό στη χώρα μας, είχαν κατηγορηθεί αρκετοί μετά την λήξη του Β Παγκοσμίου πολέμου και φυσικά οι πρωταίτιοι της Χούντας.

Επί της ουσίας, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, 170 βουλευτές μας κατηγορούνται και θεωρούνται ως ύποπτοι τέλεσης εσχάτης προδοσίας .

Κι εδώ αρχίσουν τα Συνταγματικά παράξενα!

Για να προχωρήσει η διαδικασία, θα πρέπει να υπάρχει πλειοψηφία 151 βουλευτών που θα δικάσουν την υπόθεση. Με δεδομένο όμως ότι οι κατηγορούμενοι είναι 170, δεν
...

Η γυναίκα στον αραβικό κόσμο



Είναι τρομακτικό να το βλέπεις. Αιγύπτιοι στρατιώτες να ξυλοκοπούν με αγριότητα μια γυναίκα, στη συνέχεια να της βγάζουν τα ρούχα και να φαίνεται το σουτιέν της, ενώ ένας άλλος την κλωτσάει με δύναμη στο στήθος.
Η παραπάνω εικόνα από τις διαδηλώσεις της 17ης Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ όλου του κόσμου, και είχε ως αποτέλεσμα μια μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κάιρο με τη συμμετοχή χιλιάδων οργισμένων γυναικών.
Όλα όσα είδε ο κόσμος στο εν λόγω βίντεο δεν αποτελούν καμία έκπληξη. Η βία εναντίον των γυναικών είναι σύνηθες φαινόμενο τόσο στην Αίγυπτο, όσο και στον υπόλοιπο αραβικό κόσμο. Οι γυναίκες εκεί πέφτουν θύματα βίας μέσα και έξω από το σπίτι.
Στις περισσότερες αραβικές χώρες δεν υπάρχει νομοθεσία που να προστατεύει τη γυναίκα από την οικογενειακή βία, τον συζυγικό βιασμό, ή ακόμη και τον φόνο αν
...

Έμποροι ναρκωτικών πίσω από το φρικιαστικό έγκλημα της Καλαμάτας με θύμα τον Άλβανό και το 3χρονο παιδάκι του. Ως φυσικοί δράστες φέρονται δυο Αλβανοί, οι οποίοι ανακρίνονται.

Σπείρα ναρκωτικών πίσω από το διπλό φονικό
Ξετυλίγεται σιγά - σιγά το κουβάρι της υπόθεσης της διπλής δολοφονίας στη Μεσσηνία που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με θύματα ένα τριχρονο αγοράκι και τον 35χρονο Αλβανικής καταγωγής, πατέρα του.

Έρευνες της αστυνομίας έφθασαν στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς δολοφονίας που διαπράχθηκε στο χωριό Πλατύ έπειτα από 23 ημέρες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ηθικός αυτουργός αυτού του συμβολαίου θανάτου είναι  ένας γνωστός κακοποιός της
...

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ένας “φιλήσυχος” μακελάρης

πηγή από: Βασίλη Μπόνιο
KOUTROUMANIS-1.jpg
Toν έβλεπα να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του Μαξίμου, κατευθείαν από τα λασπόνερα του Alter όπου ξεροστάλιαζε χρόνια ολόκληρα , ως Μόνα Λίζα της εργατικής τάξης, κάνοντας πολύωρες λιτανείες στον λαικισμό του Αυτιά, αφού είχε ολοκληρώσει τη σκοπιά του στον Πάστορα του είδους, Γιώργο Παπαδάκη.
Ο υπουργός Εργασίας Κουτρουμάνης, πρώην συνδικαλιστής, σύντροφος του απολεσθέντος προέδρου της ΓΣΕΕ Παναγόπουλου, του Πρωτόπαπα και λοιπών πρώην εργατοπατέρων της ίδιας συνομοταξίας, είχε ραντεβού με τον πρώην τραπεζίτη Παπαδήμο για να κουβεντιάσουν το πετσόκομμα των επικουρικών συντάξεων, λίγες ώρες πριν το τσουνάμι της
.....

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Το "πόθεν έσχες" των αμερικανών πολιτικών.Οι συγκρίσεις με τον δικό μας τρόπο λειτουργίας του συστήματος κατάθεσης και ελέγχου πόθεν έσχες των πολιτικών είναι αμείλικτες

 
Θάνος Δημάδης, Ουάσιγκτον
 
Η ειδική λεπτομερέστατη φόρμα- για το αμερικανό "πόθεν έσχες" ΕΔΩ που οι Αμερικανοί πολιτικοί στο Κογκρέσο και τη Βουλή των Αντιπροσώπων καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν κάθε χρόνο προτού το παραδώσουν στην αρμόδια επιτροπή, Committee of Ethics για να ακολουθήσει ο εξονυχιστικός έλεγχός τους.

Το ίδιο "πόθεν έσχες" είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν και οι άμεσοι συνεργάτες κάθε Αμερικανού πολιτικού, ο οποίος- όπως μπορείτε να δείτε- οφείλει να δηλώσει μέχρι και την παραμικρή δαπάνη που έχει κάνει τόσο ο ίδιος όσο και η/ο σύζυγός του και τα παιδιά τους. Είναι μία λεπτομερής καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων ενώ στα ειδικά κουτιά οφείλουν να δηλώσουν και το παραμικρό ποσό που ξεπερνάει τα 200$ και το οποίο έχει δοθεί στην οικογένειά τους ως χορηγία ή καθ' οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Μεταξύ των δαπανών που οφείλουν να δηλώνουν περιλαμβάνονται ακόμα και τυχόν δαπάνες από ταξίδια που έκαναν στον εν λόγω οικονομικό έτος.

Σε περίπτωση εσφαλμένης δήλωσης των στοιχείων ή απόκρυψης περιουσιακών δεδομένων, το αμερικανικό δίκαιο είναι αμείλικτο καθώς αν διαπιστωθεί κάτι
....

Πάγκαλος: Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας πω που έφαγα τα λεφτά μου!

Ο γίγαντας του ...ήθους και της πολιτικής, με τον οποίο μαζί τα φάγαμε, όπως εξάλλου έχει πει σε όλο τον πλανήτη, αρνείται να μας θυμήσει που τα φάγαμε τα λεφτά μας, μιας και φαίνεται να του λείπουν από τις περσινές καταθέσεις κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ψωροευρώ.


Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους στη Βουλή πως γίνεται μέσα σε ένα χρόνο να εμφανίζονται μειωμένες κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οι καταθέσεις του ο τιτανοτεράστιος Πάγκαλος απάντησε ,με το γνωστό χυδαίο δικτατορικό του ύφος: "Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πει που έχει φάει τα λεφτά του. Φανταστείτε να έχει δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά – ενδεχομένως γαι τον αδερφό του που είναι βαριά άρρωστος ή για τα μεταπτυχιακά των παιδιών του. Άλλωστε το πόθεν έσχες σημαίνει που βρήκες τα λεφτά και όχι που τα έφαγες."

Και άφησε αιχμές και εναντίον του Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής κ. Ευάγγελου Αργύρη ο οποίος την Τρίτη είχε πει ότι 11 βουλευτές έχουν σηκώσει μεγάλα ποσά από τράπεζες χωρίς όμως να έχουν δώσει στοιχεία για το που πήγαν αυτά τα χρηματα.
“Αν κάποιος μπορεί να έχει τα λεφτά κάτω από το μαξιλάρι του, μπορεί ο κ. Αργύρης να λέει ότι τα έβγαλε στην Ελβετία;”

Τσίπρας: Πολιτικοί απατεώνες ή οικονομικοί δολοφόνοι υποστηρίζουν το μνημόνιο!

Ο Τσίπρας,  όπως φαίνεται είναι ο μόνος που μιλάει.
Μιλώντας στο Real FM, είπε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει νομίζω κανένας σοβαρός άνθρωπος σε αυτή τη χώρα -παρά μονάχα κάποιοι πολιτικοί απατεώνες ή οικονομικοί δολοφόνοι, ενδεχομένως, κάποιοι οι οποίοι έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα- που να μην λέει ότι απέτυχε αυτή η συνταγή»
Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το μνημόνιο ως «Μονόδρομο προς την κόλαση».

Η προκλητική αγορά τηλεφώνου iPhone, αξίας 669 ευρώ, (το οποίο χρέωσε στο δημόσιο, δηλ. σε εμάς,)εκθέτει σοβαρά τον κ. Γερουλάνο

image

Ως απαράδεκτη και προσβλητική για το σύνολο των Ελλήνων φορολογούμενων, θεωρούμε την ενέργεια του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου, να σπεύσει να προμηθευτεί, με δημόσια δαπάνη, την τηλεφωνική συσκευή τύπου i-Phone 4S 16GB Black, λίγες μόλις μέρες μετά από την κυκλοφορία του μοντέλου αυτού στην ελληνική αγορά.

Η συσκευή αυτή, όντως διαφημίζεται ως εντυπωσιακή. Διαθέτει νέου τύπου Α5 διπύρηνο επεξεργαστή και κυρίως, το περιβόητο σύστημα SIRI, που επιτρέπει τη φωνητική αναζήτηση στο διαδίκτυο και στο μενού του τηλεφώνου. Παράλληλα, έχει καλύτερα γραφικά, ενώ βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες (με την 8 Mp κάμερα που διαθέτει), τις οποίες μπορεί κάποιος εύκολα να

...

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Επισκέφτηκες τους γονείς σου; Ο σύζυγος έχει κάθε δικαίωμα να σε σκοτώσει ΧΩΡΙΣ να τιμωρηθεί. Πακιστάν, το λίκνο του πολιτισμού....

Θύμα απίστευτης βαρβαρότητας από τον ίδιο τον άνδρα της έπεσε ένα 17χρονο κορίτσι στο Πακιστάν. Αιτία; Ο Πακιστανός-ζώο-σύζυγος, θεωρούσε πως αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στους γονείς της παρά στον ίδιο, οπότε έπρεπε να την τιμωρήσει! Λεπτομέρεια: Οι αρχές αρνήθηκαν να καταχωρήσουν την καταγγελία της.


Δεν είναι η πρώτη φορά που μια περίπτωση ακρωτηριασμού έρχεται από το Πακιστάν και συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο απομονωμένο χωριό Καρκάνα, στα νότια της χώρας.

Το ζώο-Πακιστανός, έκοψε τη μύτη και τα χείλη της γυναίκας του, Σάλμα Μπίμπι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

«Με χαστούκιζε αδιάκοπα. Μετά έφυγε και γύρισε με ένα ξυράφι. Ούρλιαζα από το φόβο μου αλλά μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια και μου έκοψε τη μύτη και τα χείλια» είπε η νεαρή γυναίκα από το νοσοκομείο του Μουλτάν όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αλλά το δράμα της δε σταμάτησε εκεί. Η τοπική αστυνομία αρνήθηκε να καταγράψει την καταγγελία της, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε η αξία της γυναίκας για πολλούς Πακιστανούς είναι μικρότερη από την αξία ακόμα και ενός σκύλου ή μιας κατσίκας!
«Θέλω δικαιοσύνη και αν δεν μου τη δώσουν θα αυτοπυρποληθώ μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο, δεν θα σταματήσω να μάχομαι μέχρι να τιμωρηθεί ο άνδρας μου για το έγκλημα που διέπραξε», ξεκαθάρισε η νεαρή γυναίκα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο περίπου αλλά, σύμφωνα με το θείο της κοπέλας, καυγάδιζαν συχνά επειδή εκείνη περνούσε πολύ χρόνο στο πατρικό σπίτι της.

Εκατοντάδες γυναίκες πέφτουν καθημερινά θύματα βίας από τους συζύγους, τους αδελφούς, ακόμη και από τους ίδιους τους γονείς τους.

Πριν από δύο χρόνια, ένα νομοσχέδιο που θα τιμωρούσε πιο αυστηρά τους δράστες αποσύρθηκε γιατί διαφωνούσαν τα θρησκευτικά κόμματα.
Μη κυβερνητικές οργανώσεις και ενώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών κατηγορούν συχνά τις πακιστανικές αρχές ότι αφήνουν ατιμώρητους τους δράστες βίαιων εγκλημάτων σε βάρος γυναικών. Δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις "εγκλημάτων τιμής", ακόμη και από τους ίδιους τους γονείς των γυναικών.
Ας μην ξεχνάμε, ότι κάτι εκατομμύρια ασύδοτα ζώα από αυτά, κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και εγκληματούν σε βάρος των Ελληνίδων γυναικών. Μετά απορούμε πώς γίνεται να χτυπάνε εγκύους στην κοιλιά ή να βιάζουν γιαγιούλες και  Ελληνίδες μάνες μπροστά στα παιδιά τους.

Τα ''κοινωνικά'' μηνύματα του JUMBO

Σήμερα βρέθηκα σε κάποιο από τα καταστήματα της κερδοφόρας αλυσίδας jumbo. Δεν θα μιλήσω για τις γνωστές σε όλους συνθήκες εργασίας του προσωπικού του, ούτε για την ποιότητα των παιχνιδιών κινεζικής προέλευσης, ούτε για τα ζαχαρωτά και τα σνακς που πουλάει και τα οποία  περιέχουν καμιά δεκαριά ''Ε'', χρωστικά και συντηρητικά το καθένα. Δεν θα μιλήσω ούτε για τα κάκιστης αισθητικής τραγούδια που ακούγονται από τα μεγάφωνα του καταστήματος και συνοδεύουν τους πελάτες στα ψώνια τους.

Θα σχολιάσω μόνο το καινούριο διαφημιστικό στοιχείο που υποδέχεται στις εισόδους των καταστημάτων τους καταναλωτές-θύματα και είναι μια χάρτινη τούρτα που έχει κάποια σκίτσα-καρτούνς με διάφορα εμετικά μηνύματα.

Ένα από αυτά δείχνει ένα παιδάκι να κάθεται ξεσκέπαστο στο κρεβάτι του και να παραπονιέται στη μητέρα του λέγοντας : ''Ποιός πήρε την κουβέρτα μου, μου πάγωσε το μπούτι!!'' και η μητέρα απαντά: ''Την πήρε ο πατέρας σου να στρώσει το μπαρμπούτι''. (και δείχνει τον υποτιθέμενο πατέρα με μούρη  τζογαδόρου μάγκα της δεκαετίας του '50 να παίζει με έναν αντίστοιχο αλητόβιο τύπο ζάρια στο πάτωμα πάνω στην κουβέρτα του παιδιού του)

Σε ένα άλλο σημείο της ''τούρτας'', μια κοκότα του μεσοπολέμου, ψάχνει τις ...ζαρτιέρες της, ενώ ακριβώς δίπλα της ένας μουσουλμάνος περιμένει ακόμα ένα νεογέννητο παιδί στο ασκέρι του. Στην ίδια παρεούλα και ο Αη- Βασίλης, που διαβάζει ένα γράμμα από ένα κοριτσάκι το Ηλεκτράκι, που του ζητάει ανάμεσα στα δώρα και ...2 πρίγκιπες έτσι... για καβάτζα. Λίγο παραδίπλα ένας αρχαίος Έλληνας -πιθανότατα σοφός- συμβουλεύει ένα παιδάκι να ...κλάσει,  ενώ πάνω πάνω, στην κορυφή της τούρτας, ξεχωρίζει η σκηνή με τον φυλακισμένο που το σκάει με ελικόπτερο.

Όλα τα παραπάνω (και πολλά ακόμα), αποτελούν την τελευταία διαφημιστική έμπνευση ενός πολυκαταστήματος που υποτίθεται ότι απευθύνεται σε παιδιά. Στα παιδιά μας...

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, υπάρχει κανένας λόγος να ενισχύουμε με τα χρήματά μας, την χυδαιότητα και ποιοτική φτήνεια της συγκεκριμένης φάμπρικας που λανσάρεται ως  ''κατάστημα χαράς''?

agiovasilema

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Βίντεο – σοκ: Κέντρο Αθήνας Δεκέμβριος 2011. Επεισόδια στο κέντρο της Πατησίων μέρα μεσημέρι ανάμεσα σε μαύρους λαθρέμπορους και σε αστυνομικούς. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα....

ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΟΠΑΓΚΑΛΟΠΑΧΥΔΕΡΜΑ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΛΕ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ. 

Οι αλλοδαποί ληστές πατούσαν την κοιλιά της εγκύου – Σκηνές σοκ σε εισβολή σε σπίτι. Η Ελλάδα υπό νέα Οθωμανική κατοχή.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.

Δεν χωράει ο νους την απάνθρωπη συμπεριφορά των τριών ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού στου Ζωγράφου

Το ζευγάρι που μένει στην οδό Ευρυνόμης ξύπνησε τα χαράματα από το θόρυβο που έκαναν οι τρεις ληστές-εισβολείς.
Ήταν λίγο μετά τις τέσσερις όταν οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα. Το ζευγάρι είδε τρία όπλα να τους σημαδεύουν.
Οι ληστές είχαν άγριες διαθέσεις. Όταν είδαν πως η γυναίκα ήταν έγκυος δεν δίστασαν για να “πείσουν” το σύζυγό της να τους αποκαλύψει που ήταν τα χρήματα να πατήσουν κυριολεκτικά την κοιλιά της άτυχης γυναίκας απειλώντας να σκοτώσουν εκείνη και το μωρό.
Όπως ήταν φυσικό μπροστά σε αυτό το θέαμα ό άτυχος σύζυγος παρέδωσε ότι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι, χρήματα, χρυσαφικά, τον ηλεκτρονικό υπολογιστεί ως και τα κλειδιά της μηχανής προκειμένου να φύγουν και να πάψουν να απειλούν τη σύζυγο και το αγέννητο μωρό τους.
  Η άτυχη γυναίκα υπέστη σοκ, για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο για να εξετάσουν οι γιατροί και την κατάσταση του μωρού.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κορυφαίο....Ποιός είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ και ποιός είναι ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ?

Πριν από μερικές ημέρες ο κ. Πάγκαλος είχε πει : “Οι Έλληνες είναι είτε φασίστες, είτε κομμουνιστές είτε μαλάκες”.
Στην παραπάνω φωτογραφία με ευκολία εντοπίσαμε την κομμουνίστρια!
Όμως υπάρχει δυσκολία να συνεχίσουμε…Παρακαλώ βοηθείστε μας!!
Ξεχωρίστε τον μαλάκα από τον φασίστα

Χαρατσισόδεντρο στην Θεσσαλονίκη. Χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια τα χαράτσια

Οι κάτοικοι της Άνω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να πρωτοπορήσουν στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

 Χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια τα χαράτσια

Τι έκαναν; Πήγαν στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης, τοποθέτησαν ένα έλατο και στα κλαδιά κρέμασαν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, στους οποίους περιλαμβάνεται το τέλος ακινήτων.
Έτσι θέλησαν με αυτό τον τρόπο να πούν τα δικάς του «κάλαντα» στον υπουργό Οικονομικών και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Ευάγγελο Βενιζέλο.
Άλλωστε όχι μόνο τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης αλλά όλης της Ελλάδας του περιμένει και η δεύτερη δόση του τέλους ακινήτων, την οποία η ΔΕΗ έχει αρχίσει ήδη να αποστέλει.
Μάλιστα το χαράτσι στα ακίνητα θα μας απασχολήσει και

ΜΚΟ- ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ! Ιδού τα δισεκατομμύρια που εισέπραξαν οι ΜΚΟ την εποχή που στράγγιζαν το αίμα του ελληνικού λαού!

Παλαιότερη επίσκεψη του ΓΑΠ σε ΜΚΟ
 
 
Εκατομμύρια μοίραζε το υπουργείο Εξωτερικών στις ΜΚΟ το 2010 την ώρα που ο Παπανδρέου μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν λεφτά η χώρα ασφυκτιούσε από το Μνημόνιο και ο ελληνικός λαός πλήρωνε με αίμα την λιτότητα που επέβαλαν ο ίδιος και το ΔΝΤ (που το έφερε ο ίδιος).
Δείτε στη συνέχεια τις χρηματοδοτήσεις για το 2010. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΠΑΡΟΝ από το 2000  έως το 2010 κατασπαταλήθηκαν σε 431 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) 115.388.814 ευρώ (κάπου τέσσερα δις. δραχμές) δημοσίου χρήματος. Τα περισσότερα δόθηκαν το 2003, ήτοι 18.095.076 ευρώ!  Ο ΓΑΠ ήταν υπουργός Εξωτερικών από τον Φεβρουάριο του 1999 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2004 και ανέλαβε ξανά το 2009.
Στην σχετική λίστα ξεχωρίζει η ΜΚΟ της μητέρας του πρωθυπουργού, Μαργαρίτας Παπανδρέου (ΚΕΔΕ – Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) με 929.510 συνολικά, την περίοδο 2000-2007.
Ποιοι χρηματοδοτήθηκαν το 2010 όταν η Ελλάδα ασφυκτιούσε στο Μνημόνιο;
Κλικ για μεγέθυνση - τα έτη είναι 2000 -2010
-Οικουμενική: 328.895 ευρώ. Είναι η ΜΚΟ του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
-Οικολογική και Πολιτιστική Εταιρεία Μουσικών Συγγραφέων και Καλλιτεχνών Θράκης / Βόσπορος – Πολιτιστική Συνεργασία: 277.000 ευρώ.
-Ελληνοαλβανικός Σύνδεσμος Φιλίας «Σωκράτης»: 186.911 ευρώ.
-Κέντρο Αναπτυξιακής Συνεργασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας: 156.485 ευρώ. Είναι η ΜΚΟ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εξαγωγέων.
-Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (ΔΙΔΗΝΕ): 144.000 ευρώ.
-Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες: 139.694,77 ευρώ
-Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ανθρωπιστικής Ανάπτυξης (HUMANET): 108.320 ευρώ. Με έδρα τα Γιάννενα.
-Ιάσων – Εθελοντική Οργάνωση Αειφορίας Περιβάλλοντος: 99.941,50 ευρώ. Έδρα Αθήνα, πρόεδρος Γιάννης Λάτσιος.
-Νερό για τον άνθρωπο και την ειρήνη: 89.604,89 ευρώ. Δραστηριοποιείται κυρίως στη
...

Βουβουζέλας: Η παράσταση της χρονιάς: Το δράμα ενός πάμπλουτου

 
Τη μάσκα της υποκρισίας φορούν το ένα μετά το άλλο τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, εν όψει των εσωκομματικών εξελίξεων και της μάχης για τη διαδοχή, καθώς με κροκοδείλια δάκρυα οι άνθρωποι, που επί δύο χρόνια ξεζούμισαν τον λαό, τώρα κατακεραυνώνουν το Μνημόνιο, δηλώνοντας και ότι συμπάσχουν με τον λαό.

Χθες ήταν η σειρά του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος φαίνεται ότι όχι απλώς πήδηξε από το καράβι των ευθυνών, αλλά ήδη άρχισε να κολυμπάει προς τα πίσω, μήπως διασωθεί. Από του βήματος της Βουλής και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο «ύπαρχος» έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι όσα έκανε στο υπουργείο Οικονομικών επί έξι μήνες δεν ήταν δικές του επιλογές και ότι είναι και ο ίδιος εξουθενωμένος από τα μέτρα!

«Ανέλαβα τα καθήκοντα του υπουργού Οικονομικών τον Ιούνιο του 2011, γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται
...

Τι φοβάται ο προδότης Παπανδρέου και ζητά εγγυήσεις προστασίας για να φύγει