Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Χαρατσισόδεντρο στην Θεσσαλονίκη. Χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια τα χαράτσια

Οι κάτοικοι της Άνω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να πρωτοπορήσουν στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

 Χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια τα χαράτσια

Τι έκαναν; Πήγαν στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης, τοποθέτησαν ένα έλατο και στα κλαδιά κρέμασαν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, στους οποίους περιλαμβάνεται το τέλος ακινήτων.
Έτσι θέλησαν με αυτό τον τρόπο να πούν τα δικάς του «κάλαντα» στον υπουργό Οικονομικών και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Ευάγγελο Βενιζέλο.
Άλλωστε όχι μόνο τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης αλλά όλης της Ελλάδας του περιμένει και η δεύτερη δόση του τέλους ακινήτων, την οποία η ΔΕΗ έχει αρχίσει ήδη να αποστέλει.
Μάλιστα το χαράτσι στα ακίνητα θα μας απασχολήσει και
τα επόμενα Χριστούγεννα, καθώς η κυβέρνηση φέρεται να δεσμεύτηκε στην τρόικα για την μονιμοποιηση του μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και μετά την ολοκλήρωση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος το 2015.

Συγκεκριμένα, το επίσημο κείμενο της 5ης αναπροσαρμογής του Μνημονίου προβλέπει: Μόνιμο τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ με στόχο την είσπραξη 1,667 δισ. ευρώ φέτος και αυξανόμενα έσοδα τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου