Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη του γιατρού που μήνυσε τους βουλευτές για εσχάτη προδοσία

αθηνα, γιατροι, προδοσια, συνεντευξη
« Αποκλειστική συνέντευξη του γιατρού που μήνυσε τους βουλευτές για εσχάτη προδοσία »
Το γεγονός σήμερα, πάνω από 170 εν ενεργεία βουλευτές , να κατηγορούνται με το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας είναι πρωτόγνωρο και δεν έχει ξανασυμβεί στην σύγχρονη ιστορία.

Με το αδίκημα αυτό στη χώρα μας, είχαν κατηγορηθεί αρκετοί μετά την λήξη του Β Παγκοσμίου πολέμου και φυσικά οι πρωταίτιοι της Χούντας.

Επί της ουσίας, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, 170 βουλευτές μας κατηγορούνται και θεωρούνται ως ύποπτοι τέλεσης εσχάτης προδοσίας .

Κι εδώ αρχίσουν τα Συνταγματικά παράξενα!

Για να προχωρήσει η διαδικασία, θα πρέπει να υπάρχει πλειοψηφία 151 βουλευτών που θα δικάσουν την υπόθεση. Με δεδομένο όμως ότι οι κατηγορούμενοι είναι 170, δεν
...
σχηματίζεται τέτοια πλειοψηφία. Στο σημείο αυτό, υπάρχει ένα Συνταγματικό κενό, μιας και δεν υπάρχει πρόβλεψη για το αν η συγκεκριμένη βουλή, μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται με δεδομένο αυτό το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την μήνυση του κ. Αντωνίου.

Το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας ΔΕΝ παραγράφεται μιας και ο νομοθέτης ορίζει ότι συντελείται στο διηνεκές !

Συνεπώς, ακόμη και αν δεν εξεταστεί από αυτή τη βουλή, στην ουσία θα γίνει από την επόμενη. Ακόμη και στην περίπτωση που στην επόμενη βουλή επανεκλεγούν και πάλι όσοι κατηγορούνται και δεν βρεθούν 151 βουλευτές έτσι ώστε να υπάρχει πλειοψηφία στην εξέταση του θέματος, τότε το όλο ζήτημα θα μεταφερθεί στην μεθεπόμενη βουλή κ.ο.κ

Επί της ουσίας, μια τέτοια κατηγορία, θα σέρνεται μέσα στην βουλή, πολύ απλά διότι το ζήτημα αυτό νομικά και συνταγματικά μπορεί να λυθεί ΜΟΝΟ με δικαστήριο.

Δικαστήριο που θα αποφανθεί, εάν έχει τελεστεί το αδίκημα ή όχι!

Δηλαδή, αν οι κατηγορούμενοι είναι αθώοι ή ένοχοι!

Όπως ήταν φυσικό, μετά από την απίστευτη αυτή εξέλιξη, επικοινωνήσαμε με τον γιατρό κ. Δημήτρη Αντωνίου, με τον οποίο μιλήσαμε διεξοδικά για το ζήτημα:

Αισθάνομαι δικαιωμένος είπε στον διαχειριστή των AegeanTimes, Γιώργο Αδαλή, γιατί παρά τα όσα διέσπειραν επί μήνες για την τύχη της μηνύσεώς μου, τελικά η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της και παρέπεμψε την υπόθεση, διότι υπάρχουν ενδείξεις που κάνουν το κατηγορητήριο να ευσταθεί .

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Γιώργο Αδαλή, ο κ. Αντωνίου, οι βουλευτές που κατηγορούνται, σύμφωνα με το άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας είναι ύποπτοι τελέσεως εσχάτης προδοσίας .

Σε ερώτησή μας αν γνωρίζουν τα κόμματα την εξέλιξη αυτή και πως αντέδρασαν τα κόμματα της Αριστεράς, ο γιατρός που κατάφερε να μετατρέψει 170 βουλευτές σε κατηγορούμενους, αναφέρει :

Ειδικά για την … ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Τσίπρα, Παπαρρήγα, Κανέλλη, Ψαρριανό, κλπ.: ζητώ να μπουν μπροστά και να ζητήσουν την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των Προδοτών βουλευτών και υπουργών! Αλλιώς θα αναφωνήσουμε τώρα έπεσαν οι μάσκες ).

Για να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον υπουργών και βουλευτών, απαιτείται άδεια από την Βουλή (άρθρα 61-62 και 86 Συντ., ν.3126/2003). Εάν η άδεια δεν δοθεί (η υπόθεση ΔΕΝ μπαίνει στο αρχείο, όπως λανθασμένα πιστεύεται), αλλά το δικαίωμα της παροχής άδειας για την ποινική δίωξη μεταβιβάζεται στην επόμενη (ες) Βουλή (ες), αρκεί βέβαια να μην έχει, εν τω μεταξύ, παραγραφεί το έγκλημα. Αυτός είναι ο λόγος που όλες (σχεδόν) οι υποθέσεις κατά πολιτικών έχουν αρχειοθετηθεί …λόγω παραγραφής. Και τούτο διότι –ιδιαίτερα για τους υπουργούς- ο χρόνος παραγραφής είναι μόνο 5 χρόνια από την διάπραξη του εγκλήματος. Καμία υπόθεση δεν αρχειοθετείται και τελεσίδικα επειδή διαδικαστικά δεν εδόθη άδεια για δίωξη από την Βουλή. Οι υποθέσεις αρχειοθετούνται τελεσίδικα, μόνο λόγω παραγραφής, ή έκδοσης αμετάκλητης απόφασης του δικαστηρίου (κι όχι, επαναλαμβάνω, επειδή η Βουλή δεν χορηγεί άδεια δίωξης).

Όμως όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ (άρθρο 120 Συντ.). Συνεπώς το δικαίωμα δίωξης και δίκης των νυν προδοτών μεταφέρεται στις επόμενες Βουλές (οι οποίες θα αποτελούνται από εμάς ) εσαεί!, σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Οι επόμενες Βουλές μπορούν επίσης α) να καταργήσουν το επαίσχυντο άρθρο 86 Συντ. και β) (το σπουδαιότερο), να ψηφίσουν ειδική Συντακτική Πράξη (Ψήφισμα) με το οποίο να παραπέμπουν τους Προδότες σε δίκη για Εσχάτη Προδοσία, όπως έγινε με την αρ.1/15-11-1944 Συντακτική Πράξη της Κυβέρνησης Νικ. Πλαστήρα, με την οποία δικάστηκαν όλοι οι Δωσίλογοι Συνεργάτες των Γερμανών Κατακτητών.

Η τύχη των προδοτών είναι στο χέρια τα δικά μας πλέον, του ΛΑΟΥ! Εμείς είμαστε οι δικαστές των , κατέληξε ο κ. Αντωνίου. Τον ρωτήσαμε αν το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας δικάζεται από Ειδικά ή Στρατιωτικά Δικαστήρια και μας απάντησε: Η Εσχάτη Προδοσία, είναι Πολιτικό Έγκλημα (σύμφωνα και με την πάγια ελληνική και διεθνή νομολογία), συνεπώς αρμόδια για την εκδίκασή της είναι τα Τακτικά Ορκωτά Κακουργιοδικεία (άρθρο 97 Συντ.). Κι εκεί θα διαβιβαστεί τελικά, λόγω αρμοδιότητας, η μήνυσή μου αυτή από την επόμενη, πραγματικά Ελληνική Βουλή, εντελώς καθαρή κι απαλλαγμένη από τους σημερινούς προδότες .

Τον ρωτήσαμε τέλος πως σχολιάζει το γεγονός ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα η Βουλή αφιέρωσε … 28 ολόκληρα δευτερόλεπτα και απάντησε:

Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό που δώσατε στο χτεσινό σας άρθρο. Η βουλή πέρασε το θέμα λες και επρόκειτο για κάποια παράβαση του ΚΟΚ! Σωστά το γράψατε. Θα ήθελα όμως να ζητήσω να πάψουν οι διάφορες φωνές ότι δεν θα γίνει τίποτα, κανείς δεν θα δικαστεί κλπ. Γιατί δεν είναι μόνο ηττοπαθείς και μοιρολατρικές, αλλά και ΥΠΟΠΤΕΣ. Σε κάθε περίπτωση, με όσα προσπαθώ εδώ και καιρό απευθυνόμαστε σε ΜΑΧΗΤΕΣ κι όχι σε κλαψομαρίες . Σαν τη δική μου μήνυση υπήρξαν άλλες 20 οι οποίες απερρίφθησαν. Η δική μου ήταν δεμένη καλά και είχε την ευτυχή αυτή κατάληξη. aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου