Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Φρενίτιδα με τις λίρες! Ακόμη και φθαρμένες τις αγοράζουν οι Έλληνες



Αυξημένη είναι η ζήτηση, το τελευταίο διάστημα, για χρυσές λίρες που, όμως, φαίνεται να παρουσιάζουν... έλλειψη, αφού η Τράπεζα της Ελλάδος δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή λίρες «του κουτιού», αλλά μόνο με μικροφθορές.

Από το πρωί χθες έχουν επισκεφτεί την ...
Τράπεζα της Ελλάδος πάνω από 150 άνθρωποι για να αγοράσουν ή να πουλήσουν χρυσές λίρες.

Το ενδιαφέρον για τις λίρες φαίνεται πως έχει αναζωπυρωθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι αρκετοί εκείνοι που τις επιλέγουν ως επένδυση, ενώ υπάρχει και κόσμος που ρευστοποιεί λίρες για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες.

Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, η Τράπεζα της Ελλάδος δεν έχει αυτή τη στιγμή άφθαρτες χρυσές λίρες, αλλά μόνο λίρες με μικροφθορές (π.χ. γδαρσίματα). Αυτό δεν επηρεάζει την αξία του χρυσού, αλλά τη νομισματική αξία κάθε λίρας.

Η τιμή πώλησης της χρυσής λίρας από την ΤτΕ είναι αυτή τη στιγμή 317 ευρώ/λίρα, ενώ, εάν κάποιος θέλει να μετατρέψει πάνω από 10.000 ευρώ σε λίρες, τότε θα κληθεί να πληρώσει κάθε λίρα 337 ευρώ, ενώ θα του ζητηθούν και μία σειρά από δικαιολογητικά.

Η τιμή στην οποία η ΤτΕ αγοράζει τις χρυσές λίρες σήμερα είναι 262,88 ευρώ/λίρα.

Συγκριτικά, εάν υπήρχαν προς διάθεση άφθαρτες λίρες, η τιμή πώλησης της λίρας από την ΤτΕ θα ήταν 326 ευρώ και η τιμή αγοράς κάθε λίρας από την Τράπεζα 271 ευρώ.

Την τελευταία διετία, η τιμή της χρυσής λίρας έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 100 ευρώ.

Μάλιστα, η ζήτηση για χρυσές λίρες ήταν ιδιαίτερα αυξημένη μέχρι τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, εν συνεχεία επέστρεψε σε κανονικά επίπεδα και παρουσιάζει αναζωπύρωση το τελευταίο διάστημα.

Μισέλ Μπαρνιέ: Μέτοχοι, επενδυτές και καταθέτες άνω των 100.000 ευρώ θα σώζουν τις τράπεζες

 


Επιμένει ο επίτροπος Μπαρνιέ για διάσωση τραπεζών και από καταθέτες με ποσά άνω των 100.000 ευρώ. Κατέθεσε επίσημη πρόταση στο άτυπο Eurogroup του Δουβλίνου
Οι μέτοχοι, κατόπιν οι επενδυτές και έπειτα οι καταθέτες με ποσά άνω των 100.000 ευρώ θα διασώζουν από το 2015 τις τράπεζες, με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης να χρησιμεύει μόνο ως ύστατη λύση, επισημαίνει ο επίτροπος για την εσωτερική Αγορά Μισέλ Μπαρνιέ, σε συνέντευξή του στην "Sueddeutsche Zeitung".
"Πρώτα θα πληρώνουν οι μέτοχοι της τράπεζας, έπειτα οι επενδυτές, άρα και οι ομολογιούχοι. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, θα χρησιμοποιούνται οι καταθέτες με ποσά άνω των 100.000 ευρώ. Στην συνέχεια, τα κεφάλαια θα προέρχονται από τα μελλοντικά εθνικά ταμεία εξυγίανσης των τραπεζών, στα οποία θα συνεισφέρουν όλες οι τράπεζες", τονίζει ο κ. Μπαρνιέ και διευκρινίζει ότι ο ΕΜΣ θα χρησιμοποιείται μόνο όταν θα έχουν εξαντληθεί όλα τα άλλα μέσα.
Όπως επισημαίνεται από την εφημερίδα, ο επίτροπος παρουσίασε την πρότασή του την Παρασκευή, στο πλαίσιο του άτυπου Συμβουλίου των 27 υπουργών Οικονομικών στο Δουβλίνο και ζήτησε την έγκρισή της το συντομότερο δυνατό και την εφαρμογή της ήδη από το 2015, αντί του 2018, που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.
"Η σπουδή είναι αναγκαία προκειμένου να εξαλειφθεί η αβεβαιότητα των επενδυτών, η οποία προκλήθηκε με την περίπτωση της Κύπρου", τόνισε επιχειρηματολογώντας για την πρότασή του.
(Πηγή: ΑΠΕ)

Κατατέθηκε επίσημη πρόταση στο άτυπο Eurogroup του Δουβλίνου για κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων πάνω από 100.000 ευρώ!!!

 

20130413-212929.jpgΟι μέτοχοι, κατόπιν οι επενδυτές και έπειτα οι καταθέτες με ποσά άνω των 100.000 ευρώ θα διασώζουν από το 2015 τις τράπεζες, με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης να χρησιμεύει μόνο ως ύστατη λύση, επισημαίνει ο επίτροπος για την εσωτερική Αγορά Μισέλ Μπαρνιέ, σε συνέντευξή του στην «Sueddeutsche Zeitung».
«Πρώτα θα πληρώνουν οι μέτοχοι της τράπεζας, έπειτα οι επενδυτές, άρα και οι ομολογιούχοι. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, θα χρησιμοποιούνται οι καταθέτες με ποσά άνω των 100.000 ευρώ. Στην συνέχεια, τα κεφάλαια θα προέρχονται από τα μελλοντικά εθνικά ταμεία εξυγίανσης των τραπεζών, στα οποία θα συνεισφέρουν όλες οι τράπεζες», τονίζει ο κ. Μπαρνιέ και διευκρινίζει ότι ο ΕΜΣ θα χρησιμοποιείται μόνο όταν θα έχουν εξαντληθεί όλα τα άλλα μέσα.
Όπως επισημαίνεται από την εφημερίδα, ο επίτροπος παρουσίασε την πρότασή του χθες, στο πλαίσιο του άτυπου Συμβουλίου των 27 υπουργών Οικονομικών στο Δουβλίνο και ζήτησε την έγκρισή της το συντομότερο δυνατό και την εφαρμογή της ήδη από το 2015, αντί του 2018, που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. «Η σπουδή είναι αναγκαία προκειμένου να εξαλειφθεί η αβεβαιότητα των επενδυτών», η οποία προκλήθηκε με την περίπτωση της Κύπρου, σημειώνει.
Πηγή:newsit.gr

Σε ποιά καθεστώτα το κοινοβούλιο ήταν “διακοσμητικό”;

 

20130413-085852.jpg

Μείζον θέμα αυτό που φέρνει στην επιφάνεια η Δημοκρατία. Ξεκίνησε από την φασιστική διακυβέρνηση Παπανδρέου όπου το κοινοβούλιο ήταν ένας ενοχλητικός μπελάς για τον δαιμόνιο Παπακωνσταντίνου. Αυτό το μικρό ανθρωπάκι με το μεγάλο σχέδιο. Δυστυχώς σήμερα αυτή η κατάσταση -με κάποιες εξαιρέσεις- συνεχίζεται γκρεμίζοντας την ουσία της Δημοκρατίας.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ

 

NERO-IDIOTIKO

Η ΕΕ ΠΙEΖΕΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΡΟ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!
Η εκπομπή της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης «Monitor» έκανε πρόσφατα μια έρευνα για τις πιέσεις που ασκεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις χώρες μέλη της Ε.Ε. για να ιδιωτικοποιήσουν τις υπηρεσίες ύδρευσης.
Το ρεπορτάζ αναφέρεται στην περιοχή Pacos de Ferreira της Πορτογαλίας όπου επιβλήθηκε η ιδιωτικοποίηση και όπου μέσα σε λίγα χρόνια τα τιμολόγια αυξήθηκαν 400% και συνεχίζουν με αύξηση 6% κάθε χρόνο. «Δεν μπορούμε πια να πιούμε νερό, όπως πίναμε στο παρελθόν, δεν είναι καλό» λένε οι κάτοικοι της περιοχής που ήταν από την αρχή αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση.
Το βίντεο στη συνέχεια πηγαίνει στο κέντρο του προβλήματος στις Βρυξέλλες. Εκεί ερευνά σε βάθος την κατάσταση και παρουσιάζει έγγραφα που αποδεικνύουν την απόφαση για «άνοιγμα της αγοράς» του νερού, ξεκινώντας από τις χώρες του Νότου, μια αγορά που την υπολογίζουν σε τριψήφια δις. Όσο για τους ποιους έχει ως συμβούλους στην ομάδα ειδικών που χαράσσουν την πολιτική του νερού, ο επίτροπος Barnier ο ισχυρός άνδρας της Commission, το ρεπορτάζ μας πληροφορεί ότι είναι το Steering Group που αποτελείται από τους γενικούς διευθυντές των μεγαλύτερων πολυεθνικών του χώρου. «Το γκρουπ δεν το επέλεξα εγώ» δηλώνει ο Barnier, «Αν με ρωτάτε αν θα έπρεπε να είναι αυτό το γκρουπ πιο ισορροπημένο απαντάω ναι» λέει όταν ο δημοσιογράφος του διαβάζει τη λίστα των συμμετεχόντων... «Νερό ένα ανθρώπινο δικαίωμα ή μια μπίζνες δισεκατομμυρίων δολαρίων;» «Φαίνεται ότι οι Βρυξέλλες αποφάσισαν». «Στο μέλλον το νερό θα ανήκει στις πολυεθνικές αντί σε όλους εμάς.»
Με αυτές τις φράσεις κλείνει το ρεπορτάζ  ειδήσεων της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης . Και στα δικά μας!

makeleio.gr

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΟΪΜΠΛΕ! "ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ"

 


soimple1

Σε αυτό το γερμανό φασίστα υποκλίνονται τα πολιτικά μας σκύβαλα, χωρίς να πουν ένα βροντερό "Άει στο διάολο φασιστόμουτρο-ναζιστή"!
Αυτός είναι ναζιστής στον οποίο η ΕΣΗΕΑ όχι μόνον δε λέει τίποτε αλλά ενδεχομένως να καταδικάσει με ανακοίνωσή της όποιον τον στείλει στον αγύριστο! Εμείς λοιπόν λέμε ότι αυτός ο μισέλληνας, μισάνθρωπος, έχει βάλει στην κιμαδομηχανή την Ελλάδα επειδή... έτσι του γουστάρει.
Επειδή μισεί έως θανάτου τους Έλληνες, εμείς πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι; Αφού οι πολιτικοί μας ταγοί συνεχίζουν να υπακούουν σε αυτόν τον φασίστα εμείς τον στέλνουμε στον αγύριστο. Και για τον επιπλέον λόγο ότι με θράσος, όχι μόνο απέρριψε τις δίκαιες αξιώσεις της Ελλάδος για τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Πατρίδα μας αλλά συνέστησε και από πάνω στους Έλληνες να ...επικεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στις... μεταρρυθμίσεις, δηλαδή στην λιτότητα. Υπογράμμισε δε με νόημα ότι ο δρόμος είναι μακρύς! «Οι Έλληνες δεν
....

Μετά τις γερμανικές εκλογές η χειρότερη Γερμανία.Είναι παλαιά η μέθοδος και βαθιά στο γερμανικό DNA

 



Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Το ‘χω γράψει πολλές φορές. Η αληθινή πολιτική επιστήμη, ο μόνος τρόπος να ερμηνεύεις ορθά και να προβλέπεις τα πράγματα, είναι η Ιστορία. Η αληθινή. Όχι τα ψευτοπροοδευτικά Μίκυ Μάους. Η Ιστορία που αναγνωρίζει και μετράει στα σοβαρά τα Έθνη, την ταυτότητα, τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους.
Η ψευτοθρησκεία που καλείται Αριστερά, νομίζει ότι η Ελλάδα συνορεύει με τον …καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό. Μαζί με την χαζοχαρούμενη νεοφιλελεύθερη «δεξιά» νομίζουν ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και πως ο τουρκικός ισλαμοφασισμός είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, γι’ αυτό παρεκτρέπεται σε τραμπουκισμούς, γενοκτονίες και κουρέλιασμα του διεθνούς δικαίου καθ’ εκάστην.
Πολλοί δε ημέτεροι, ντεμί φιλελεύθεροι ή ανθρωποφάγοι νεοφιλελεύθεροι, νομίζουν πως η Γερμανία γεννήθηκε χτες, πως είναι απλά ο σπαστικός αλλά ισχυρός διαχειριστής της ευρωπαϊκής πολυκατοικίας και πως θέλει απλά να μας νοικοκυρέψει και αν είμαστε πειθαρχικοί, μια μέρα θα δένουμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα και ο Σόϊμπλε θα βουρκώσει από συγκίνηση για το αποτέλεσμα των ανιδιοτελών κόπων του.
Αναμφίβολα, πολλά από αυτά που απαιτεί το Βερολίνο, το νοικοκύρεμα του κράτους μας, είναι πράγματα αυτονόητα, που θα έπρεπε να τα είχαμε κάνει μόνοι μας, εδώ και πολλά χρόνια, πριν παχύνουν οι πασόκοι και βγάλουν τα ζιβάγκο και φορέσουν τα γυαλιστερά κουστουμάκια σαν τραγουδιάρηδες. Ξέρετε αυτό το γκρι ασημί της λαμογιάς.
Η Γερμανία όμως δεν γεννήθηκε χτες. Έχει Ιστορία, πεπραγμένα, εθνικό χαρακτήρα και ομολογημένες επιδιώξεις, που λίγο αλλάζουν. Μόνο τα μέσα δεν είναι τα ίδια.
Το ‘χα γράψει κι εγώ, πως δεν μπορεί, οι Τεύτονες ηγέτες και «σοφοί», βλέπουν πως δεν βγαίνει το πράγμα. Πως δεν θα μαζέψουν έτσι τα λεφτά τους. Έγραφα κι έλεγα πως οι
...

ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΥΠΡΟΥ.

ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ
Tι επιδιώκει στην πραγματικότητα η Τρόικα;
Είναι,άραγε, τόσο ηλίθια η Τρόικα;
Η απάντηση στο ερώτημα βρίσκεται στην πρόσφατη ιστορία της Ευρώπης.
Το 1953, τέσσερα μόλις χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας βυθιζόταν κάτω από το βάρος των χρεών της και απειλούσε να συμπαρασύρει στην κατάρρευση και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τότε, οι 21 χώρες - πιστωτές της ΟΔΓ συναντήθηκαν στο Λονδίνο και αποφάσισαν να προσαρμόσουν τις απαιτήσεις τους στις δυνατότητες της χώρας-οφειλέτη να αποπληρώσει το χρέος της. Ως αποτέλεσμα αυτής της παρέμβασης, το συσσωρευμένο χρέος μειώθηκε κατά 60% και δόθηκε στη Γερμανία ένα μορατόριουμ πέντε ετών συν μια παράταση 30ετίας για την αποπληρωμή. Οι πιστωτές συμπεριέλαβαν επίσης μια ρήτρα στη
...

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ- ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ, ΣΠΑΝΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ( ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...)

 

kaith ierissos 308:34 Δικηγόροι των συλληφθέντων εκφράζουν την απορία τους για την επιχείρηση, καθώς, όπως λένε, οι πελάτες τους ήταν στη διάθεση των αρχών και παρουσιάστηκαν όποτε τους ζητήθηκε
08:30 Κάτοικοι της Ιερισσού έχουν ήδη φτάσει έξω από το Α.Τ. Πολυγύρου
07:47 Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., οι συλλήψεις αφορούν έναν 44χρονο και έναν 33χρονο και έγιναν παρουσία δικαστικών λειτουργών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.
Δείτε το video από τον ΑΝΤ1:


07:35 Η ΕΛ.ΑΣ. με ενημέρωσή της προς τους αστυνομικούς συντάκτες, κάνει λόγο για εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές και για φθορές στο τοπικό αστυνομικό τμήμα
07:10 Πληροφορίες αναφέρουν ότι στους δικηγόρους τους από την Αστυνομία ειπώθηκε ότι οι δύο άντρες θα οδηγηθούν στον Πολύγυρο. Κάτοικοι της Ιερισσού ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τον Πολύγυρο.
Όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι, νωρίτερα αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτια και "άρπαξαν" δύο 40χρονους οι οποίοι κοιμόντουσαν μαζί με τις οικογένειες τους. Αυτή την ώρα έχει σημάνει συναγερμός σε όλο το χωριό που βρίσκεται στους δρόμους...
Λίγο μετά τις 03:00 δύο ομάδες αστυνομικών ταυτόχρονα πραγματοποίησαν συλλήψεις δύο ανδρών οι οποίοι είναι από τους 20 κατοίκους που κατηγορούνται για την επίθεση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Όπως καταγγελούν οι κάτοικοι, οι αστυνομικοί στην πρώτη περίπτωση προσπάθησαν να εισβάλουν σπάζοντας την είσοδο του σπιτιού με λοστό, όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος άνοιξε την πόρτα, εκείνη τη στιγμή τον συνέλαβαν μπροστά στην οικογένεια του.
Στην δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού με μια κλωτσιά αρπάζοντας επίσης τον ιδιοκτήτη μπροστά στα μάτια των παιδιών του.
Οι κάτοικοι μαζεύτηκαν στο ΑΤ της Ιερισσού, το οποίο όπως λένε βρήκαν κλειστό, χωρίς κανέναν αστυνομικό, ούτε καν φρουροί.
Στη συνέχεια μπήκαν μέσα και
...
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΉΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Ψάχνουν στρατόπεδο να το κάνουν φυλακή για οικονομικούς εγκληματίες

 

 
Ψάχνουν στρατόπεδο να το κάνουν φυλακή για οικονομικούς εγκληματίεςΈνα χώρο και συγκεκριμένα ένα στρατόπεδο εντός του Νομού Αττικής, που θα μετατραπεί σε χώρο κράτησης κατηγορουμένων για οικονομικά αδικήματα αναζητά η κυβέρνηση, σύμφωνα με Τα Νέα.
Όπως δήλωσε ο Αντώνης Ρουπακιώτης «αυτό είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, δεν είναι κάτι που το λέμε για να το πούμε».
Ο κ. Ρουπακιώτης σημείωσε, δε, πως στον ίδιο χώρο θα φιλοξενούνται καικρατούμενοι για ήσσονος σημασίας και ποινικής απαξίας αδικήματα, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε μικρές ποινές φυλάκισης που δεν ξεπερνούν τα 2 χρόνια.
Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι οι οικονομικοί εγκληματίες να μεταφερθούν σε διαφορετικό χώρο από αυτόν όπου κρατούνται δράστες άλλων βαρύτερων αξιόποινων πράξεων (όπως είναι τα εγκλήματα κατά της ζωής) και να επιτευχθεί ο διαχωρισμός των κρατουμένων..
imerisia.gr

(agiovasilema: Κάποτε, οι αριστεροί εξορίζονταν αναίτια σε στρατόπεδα. Γύρισε ο τροχός και έφτασε η στιγμή που κάποιες πολιτικές συμμορίες με τη μάσκα του αριστερού, δημιουργούν στρατόπεδα για πολίτες και οικογενειάρχες που μπορεί να χρωστάνε στο ΤΕΒΕ και στην Εφορία 1000 ευρώ. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε Άουσβιτς των Ελλήνων πολιτών, ενώ οι αλλοδαποί γυρνάνε ανενόχλητοι στη χώρα σπέρνοντας τον θάνατο.)

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Φωτογραφία ΣΟΚ- Γούνες σκυλιών και γατιών σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Κυψέλη, στο οποίο μένουν αλλοδαποί.....

Από το roadstory.gr
Δέρματα ζώων σε μπαλκόνι μεταναστών
Βγαίνοντας με τη φωτογράφο του RoadStory.gr για ένα φωτορεπορτάζ σε μια από τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ευρώπης, ήρθαμε αντιμέτωποι με το θέαμα της φωτογραφίας…

Τραβώντας απανωτά καρέ, από ιδιωτικό χώρο, τη στενή και πολύβουη οδό Ι. Δροσοπούλου στην καρδιά της Κυψέλης, ο φακός απαθανάτισε δέρματα ζώων, φαινομενικά σκύλων ή γατών σε μπαλκόνι διαμερίσματος μεταναστών.
Οι αρχικές αμφιβολίες για το περί τίνος ακριβώς πρόκειται κάμφθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το ισχυρό «ζουμ» αποκάλυψε ότι πράγματι πρόκειται για προβιές ζώων κατά πάσα πιθανότητα αδέσποτων…
Επικοινωνώντας με το 6ο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώσαμε ότι σημειώνονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες από περιοίκους.
Οι… απλούστερες εξ αυτών αφορούν στην εξάλειψη ουσιαστικά των αδέσποτων ζώων αλλά και στην κλοπή κατοικίδιων, με τις σημαντικότερες να κάνουν λόγο για ρύπανση ιδιωτικών χώρων από τη συσσώρευση δεκάδων ζώων σε διαμερίσματα μεταναστών.
Όπως μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος του τμήματος η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Τμήμα Αστικής Πανίδας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων κάνουν σχεδόν καθημερινά επιτόπιες έρευνες στις περισσότερες από τις οποίες όμως εισπράττουν την άρνηση των φερόμενων ως εμπλεκομένων προσώπων.
Το RoadStory.gr θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης αφού δεδομένου ότι οι καταγγελίες έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, θα ενταθούν άμεσα και οι κινητοποιήσεις των αρμοδίων.
Θάνος Βάγιος
Φωτογραφία: Μαριέττα Τούτση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ


Ημερησία διάταξη Κομαντατούρ-συγκυβερνήσεως

Γραφείο Προπαγάνδας και Τύπου




Η πατριωτική Δεξιά του Σαμαρά,
η σοσιαλιστική κεντροαριστερά του Βενιζέλου,
η προοδευτική αριστερά του Κουβέλη,
και η γερμανοτουρκοαμερικανοεβραϊκή ύπατη αρμοστεία του θέματος της Γραικίας
ενημερώνουν τους πολίτες της Γραικίας πως για σήμερον 5 Απριλίου του 2013 δεν θα εξεδώσουν έκτακτο ανακοινωθέν νέων μέτρων-χαρατσίων και η κυκλοφορίαν εις τους δρόμους θα επιτρέπεται προς τους πάντας έως την δύσην του ηλίου, εν όψει των γενεθλίων της αυτού εξοχότης καγκελαρίου της Πρωσο-Βαυαρίας κ.κ. Μέρκελ
Λαμπρά εκδήλωσις-χοροεσπερίδαν θα πραγματοποιηθεί εις το επιταγμένον κτίριον Μαξίμου.
Χάϊλ, χάϊλ, χάϊλ!

εκ της συγκυβερνήσεως
 

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αλλοδαπός ζητιάνος χωρίς πόδια, ξαφνικά ....βγάζει πόδια και φεύγει σαν κύριος από την Συγγρού!!

Όλα τα αποβράσματα ανενόχλητα εδώ στην Ελλαδίτσα...

 
 

 

Πέθανε σήμερα η Μάργκαρετ Θάτσερ, (Margaret Hilda Thatcher), σε ηλικία 87 ετών.


θατσερ


 
Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας πέθανε από καρδιακή προσβολή, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της, λόρδος Μπελ.
Η Μάργκαρετ Θάτσερ, Βαρόνη Θάτσερ (πλήρες όνομα Margaret Hilda Thatcher), Λαίδη του Τάγματος της Περικνημίδας, Μέλος του Τάγματος της Αξίας, Μέλος του Συμβουλίου Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Μέλος της Βασιλικής Εταιρείας, σήμερα Βαρώνη Θάτσερ και μέλος της Βουλής των Λόρδων, ήταν αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1975 ως το 1990 και Πρωθυπουργός της χώρας από το 1979 ως το 1990. Ήταν η πρώτη και μόνη ως σήμερα γυναίκα που κατέλαβε αυτές τις δύο θέσεις.
Η ζωή της
Το πατρικό της όνομα ήταν Margaret Hilda Roberts. Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1925 και μεγάλωσε στην πόλη Grantham της κομητείας Λίνκολνσάιρ. Ο πατέρας της ήταν
....

Η γυναίκα στο Ισλάμ. (συγκλονιστικές φωτογραφίες - κρατήστε μακρυά τα παιδιά)


Οταν λέει το Κοράνι στον μουσουλμάνο άντρα:
"Η γυναίκα σου είναι το χωράφι σου και μπορείς να το καλλιεργείς όποτε κι όπως θέλεις"... εννοεί το παρακάτω....

Η Shameem Akhter, 18 ετών, φωτογραφίζεται στο σπίτι της στο Jhang του Pakistan, Τετάρτη 10 Ιουλίου του 2008. Η Shameem βιάστηκε από 3 άνδρες οι οποίοι μετά την έλουσαν με οξύ, 3 χρόνια πριν. Η Shameem έχει κάνει έκτοτε 10 πλαστικές εγχειρήσεις στο πρόσωπό της στην προσπάθειά της να
....

Η Ελλάδα δεν έλαβε ποτέ αποζημιώσεις, ούτε για το κατοχικό δάνειο, ούτε για τα δεινά που υπέστη στη ναζιστική κατοχή.

 

H διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού der Spiegel αναδημοσιεύει άρθρο με τον τίτλο «Όσα μας χρωστά η Γερμανία» από το κυριακάτικο φύλο της εφημερίδας το Βήμα.
Πρόκειται για το γνωστό θέμα της καταβολής των πολεμικών αποζημιώσεων από τον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Άκρως μυστική»



‘Ακρως μυστική η έκθεση
Το Spiegel γράφει ότι πρόκειται για πόρισμα επιτροπής εμπειρογνωμόνων που εξετάζει κατ΄εντολή του υπουργείου Οικονομικών πιθανή αξίωση καταβολής αποζημιώσεων από την Γερμανία, Η έκθεση 80 σελίδων είναι
..

Γιώργος Τράγκας στο CRASH: ΣΟΙΜΠΛΕ-ΜΕΡΚΕΛ WANDED ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,

 



Αυτό είναι το εξώφυλλο του Crash του Γιώργου Τράγκα.

Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook:

Καλημέρα αδέρφια. Σήμερα κυκλοφορεί το Crash, και κάποιοι δεν θέλησαν να μεταδώσουν ή να καταχωρήσουν τη διαφήμιση του, επειδή φοβήθηκαν το εξώφυλλο του με την κ. Μέρκελ και τον κ. Σόιμπλε.


Το εξώφυλλο είναι συμβολικό. Θέλει να δείξει ότι αυτοί που κουρεύουν εν μία νυκτί τους λαούς της Ευρώπης, και αφήνουν ανυπεράσπιστους χιλιάδες πολίτες, στην πείνα την ανεργία και την πλήρη ανασφάλεια, είναι «Ψυχώ- killers». Είναι στην κυριολεξία εκφραστές μίας πολιτικής που προβαίνει σε μαζικές γενοκτονίες των ευρωπαϊκών λαών. Γι’ αυτό σας καλώ να μεταδώσετε το εξώφυλλο μας ως μήνυμα, σε όλους τους φίλους σας, σε όλο τον κόσμο. Και όχι μόνο στους Έλληνες.

Όταν οι Γερμανοί μιλάνε για αρετή και εξαγνισμό, εννοούν ανθρώπους ανήμπορους να αντιδράσουν, αιχμάλωτους και εγκλωβισμένους σε νόμους τύπου Β’ παγκοσμίου πολέμου και Ολοκαυτώματος, ώστε να μπορούν να τους «κουρέψουν» να τους γυμνώσουν οικονομικά και να τους σπρώξουν σε «κρεματόρια». Όσα προτεσταντικά επιχειρήματα επικαλούνται για αμαρτήματα των άλλων ευρωπαϊκών λαών, και των άλλων θρησκευτικών δογμάτων, είναι μόνο και μόνο για να
...

Ο …θρυλικός Νίκος Δένδιας αντί να παραιτηθεί ή να τον παραιτήσουν, πουλάει τρέλα!

 
dendias

Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Νίκος Δένδιας με τις δηλώσεις του που ακολούθησαν την κινηματογραφική απόδραση των έντεκα από τις φυλακές Τρικάλων θα λέγαμε πως μάλλον προκαλεί την κοινωνία.
του Στρατή Μαζίδη
stratis1Μία από τις αρκετές ευθύνες ενός υπουργού δεν είναι οι διαπιστώσεις αλλά το προλαμβάνειν. Η εγκληματικότητα σπάει ρεκόρ, ελικόπτερα προσγειώνονται στις φυλακές, κρατούμενοι μπαινοβγαίνουν από τα παράθυρα, ελεύθεροι σκοπευτές ανοίγουν πυρ έξωθεν των σοφρωνιστικών καταστημάτων και ο κος Δένδιας μόλις τώρα προχωρά σε διαπιστώσεις:
«η χώρα είναι γεμάτη με Καλάσνικοφ. Αυτό το πράγμα δεν είναι κάτι το οποίο είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί»
Πραγματικά υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ αφού η σωματική μας ακεραιότητα επαφίεται πλέον στην τύχη ενώ δημόσια τάξη έχει πάψει προ πολλού να υφίσταται με εξαίρεση την απλησίαστη περιοχή της ελληνικής βουλής.
Αν δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί, τότε σήκω φύγε και πήγαινε στην ευχή του Θεού και της Παναγίας.
Δηλαδή μπορούμε να το αναλογιστούμε λίγο; Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά ΕΝΤΕΚΑ σεσημασμένοι εγκληματίες που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. κάποτε, αμαχητί απέδρασαν από τη φυλακή όχι όπως ο Σταλόνε, ο Κέιν και ο Πελέ στην πασίγνωστη ταινία αλλά μετά από καταιγισμό πυρών, διέπραξαν νέα εγκλήματα με αποκορύφωμα τη δολοφονία της Κατερίνας και αυτός ο
...

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Έπαθε εγκεφαλικό κάποιο από τα μέλη της Τρόικας. ( Άντε ένας ένας, να παίρνουν σειρά....)

 

Η κατάρρευση του 38χρονου Ιταλού Giovanni Callegari έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με στελέχη της κυβέρνησης για τα δημοσιονομικά μέτρα δείχνει τη…
πίεση κάτω από την οποία διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Βήματος» ο Ιταλός επικεφαλής της ομάδας δημοσιονομικής πολιτικής, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πατέρας δύο παιδιών, υπέστη επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο υπουργείο Οικονομικών.
Αμέσως μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και νοσηλεύεται από την Πέμπτη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Την Παρασκευή ανέκτησε την επαφή του με το περιβάλλον και οι θεράποντες ιατροί θεωρούν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Το γεγονός προκάλεσε σοκ στην ελληνική πλευρά, στους δύο άμεσους συνεργάτες του, τη Βουλγάρα Eva Petrova και τον Ricardo Ercol, και σε όλη τη τρόικα. Ο Ιταλός οικονομολόγος, 38 ετών σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, πήρε μάστερ στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Γουόρκ της Βρετανίας, και έκανε το διδακτορικό του στο Τμήμα Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου (EUI).
Εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) από το 2011, ενώ προηγουμένως, από το 2007 ως το 2011, δούλεψε στο ΔΝΤ ως υπεύθυνος δημοσιονομικών θεμάτων με αποστολές μεταξύ άλλων στο Κονγκό. Από τους Έλληνες συνομιλητές του χαρακτηρίζεται «ο πιο ήπιος Τροϊκανός» και είναι αυτός στον οποίο ανέθεσε η Φραγκφούρτη να συντάξει τη μελέτη για το λάθος με τους πολλαπλασιαστές στο ελληνικό μνημόνιο.
Πηγή: capital.gr

“ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ”!ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!

 

 
20130406-223258.jpg

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. Μην τους γεμίζετε με το χρυσάφι των προγόνων σας, υπάρχουν και άλλα μέταλλα.
Καλημέρα!
Μόλις γύρισα από το σούπερ μάρκετ και θέλω να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ότι μέσα στο κατάστημα υπάρχει κατάστημα αγοράς χρυσού (gold byers). Mε πλησιάσανε και μου είπαν ότι αν έχω
ανάγκη από ρευστό, μπορούν να μου δώσουν επί τόπου, στην περίπτωση που θα ήθελα να τους πουλήσω ό,τι χρυσό είχα επάνω μου. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!! Όπου ο κόσμος μετράει τα χρήματά του αν του φτάνουν για τρόφιμα!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! Τι ανηθικότητα είναι αυτή;
olympia.gr

(agiovasilema: Και για όποιον αναρωτιέται ποιο είναι αυτό το σουπερ μάρκετ μέσω του οποίου παίρνουν το χρυσάφι των Ελλήνων, όπως έπαιρναν τα δόντια και το χρυσό των Εβραίων, απαντάμε πως είναι η γνωστή αλυσίδα ξένων συμφερόντων. Φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το θέμα εδώ )