Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Ο …θρυλικός Νίκος Δένδιας αντί να παραιτηθεί ή να τον παραιτήσουν, πουλάει τρέλα!

 
dendias

Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Νίκος Δένδιας με τις δηλώσεις του που ακολούθησαν την κινηματογραφική απόδραση των έντεκα από τις φυλακές Τρικάλων θα λέγαμε πως μάλλον προκαλεί την κοινωνία.
του Στρατή Μαζίδη
stratis1Μία από τις αρκετές ευθύνες ενός υπουργού δεν είναι οι διαπιστώσεις αλλά το προλαμβάνειν. Η εγκληματικότητα σπάει ρεκόρ, ελικόπτερα προσγειώνονται στις φυλακές, κρατούμενοι μπαινοβγαίνουν από τα παράθυρα, ελεύθεροι σκοπευτές ανοίγουν πυρ έξωθεν των σοφρωνιστικών καταστημάτων και ο κος Δένδιας μόλις τώρα προχωρά σε διαπιστώσεις:
«η χώρα είναι γεμάτη με Καλάσνικοφ. Αυτό το πράγμα δεν είναι κάτι το οποίο είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί»
Πραγματικά υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ αφού η σωματική μας ακεραιότητα επαφίεται πλέον στην τύχη ενώ δημόσια τάξη έχει πάψει προ πολλού να υφίσταται με εξαίρεση την απλησίαστη περιοχή της ελληνικής βουλής.
Αν δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί, τότε σήκω φύγε και πήγαινε στην ευχή του Θεού και της Παναγίας.
Δηλαδή μπορούμε να το αναλογιστούμε λίγο; Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά ΕΝΤΕΚΑ σεσημασμένοι εγκληματίες που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. κάποτε, αμαχητί απέδρασαν από τη φυλακή όχι όπως ο Σταλόνε, ο Κέιν και ο Πελέ στην πασίγνωστη ταινία αλλά μετά από καταιγισμό πυρών, διέπραξαν νέα εγκλήματα με αποκορύφωμα τη δολοφονία της Κατερίνας και αυτός ο
... κύριος με την ισοσκελισμένη καράφλα του, ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν τον πετάει κανείς έξω από την κυβέρνηση, ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν έχει φιλότιμο (κάτι που διέθετε κάποτε ο ρωμιός) να παραιτηθεί και να πάει στην όμορφη Κέρκυρα αλλά παραμένει στην αναπαυτική καρέκλα του λέγοντάς πως η κατάσταση αντιμετωπίζεται δύσκολα.
Δηλαδή ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (1-2-Χ) ούτε λίγο ούτε πολύ τι κάνει; Έχει σημασία αυτό να το καταλάβουμε καλά. Ομολογεί την ανικανότητά του ή έστω την ανεπάρκειά του!
Η χώρα δε γέμισε καλάσνικοφ σε μια νύχτα. Πέρασαν κάποια χρόνια όπου by the way μόνο εμείς τα κορόιδα δεν έχουμε καταφέρει να προμηθευτούμε για να σώσουμε τις οικογένειές μας αν χρειαστεί. Ο κος Δένδιας είχε ξανατελέσει υπουργός σε συγγενικό υπουργείο όντας μέλος μιας κυβέρνησης που βρέθηκε στο τιμόνι για 5 1/2 έτη.
Φέρει και αυτός τεράστια ευθύνη για το κατάντημα της χώρας όσον αφορά τη δικαιοσύνη και τη δημόσια τάξη. Τουλάχιστον ας μη μας εμπορεύεται τρέλα για όσο ακόμη (ελπίζω λίγο) διάστημα θα κάθεται στον υπουργικό του θώκο. Φυσικά άμοιρος ευθυνών δεν είναι και ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης και φίλος του Κουβέλη κος Ρουπακιώτης. Ένα χρόνο θα κλείσει σε λίγο καιρό στο υπουργείο. Τι ακριβώς έχει κάνει στον τομέα αυτό;
Μόνο μια απορία μου μένει. Αν ο κος υπουργός ήταν υπεύθυνος ασφαλείας κτιρίου πολυεθνικής και έδινε τις παραπάνω εξηγήσεις στο ΔΣ της εταιρείας του, με πόση ταχύτητα θα είχε κατέβει τα σκαλιά;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου