Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Η γυναίκα στο Ισλάμ. (συγκλονιστικές φωτογραφίες - κρατήστε μακρυά τα παιδιά)


Οταν λέει το Κοράνι στον μουσουλμάνο άντρα:
"Η γυναίκα σου είναι το χωράφι σου και μπορείς να το καλλιεργείς όποτε κι όπως θέλεις"... εννοεί το παρακάτω....

Η Shameem Akhter, 18 ετών, φωτογραφίζεται στο σπίτι της στο Jhang του Pakistan, Τετάρτη 10 Ιουλίου του 2008. Η Shameem βιάστηκε από 3 άνδρες οι οποίοι μετά την έλουσαν με οξύ, 3 χρόνια πριν. Η Shameem έχει κάνει έκτοτε 10 πλαστικές εγχειρήσεις στο πρόσωπό της στην προσπάθειά της να
.... σβήσει τις ουλές.

Η Najaf Sultana, 16 ετών, στο σπίτι της στο Lahore του Pakistan την Τετ΄'αρτη, 9 Ιουλίου 2008. Σε ηλικία μόλις 5 ετών η Najaf δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο της τον πατέρα ο οποίος δεν ήθελε άλλες γυναίκες στην οικογένεια. Ως αποτέλεσμα, η Najaf τυφλώθηκε τελείως και αμέσως εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά της, ενώ τώρα μένει με συγγενείς. Έχει ήδη κάνει 15 πλαστικές εγχειρήσεις στο πρόσωπό της, προσπαθώντας να ανακτήσει ένα φυσιολογικό πρόσωπο.

Η Shehnaz Usman, 36, φωτογραφίζεται στο Lahore του Pakistan, Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008. Η Shehnaz δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν συγγενή της πριν 5 χρόνια, για οικογενειακές διαφορές. Έκτοτε έχει χειρουργηθεί 10 φορές για να εξομαλύνει τα σημάδια της επίθεσης.

Η Shahnaz Bibi, 35 ετών, από το Lahore του Pakistan, Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008. Πριν 10 χρόνια ένας συγγενής της έχυσε οξύ στο πρόσωπο για κάποια διαφωνία που είχαν. Δεν χειρουργήθηκε ποτέ.

Η Kanwal Kayum, 26 ετών, προσαρμόζει το πέπλο της ενώ ετοιμάζεται για την γωτογραφία στο Lahore του Pakistan, Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008. Η Kanwal δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άνδρα τον οποίο απέρριψε πριν ένα χρόνο. Δεν εχει εγχειρηθεί ποτέ.

Η Munira Asef, 23 ετών από το Lahore του Pakistan, Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008. Η Munira δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άντρα του οποίου την πρόταση γάμου απέρριψε πριν 5 χρόνια. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε 7 πλαστικές επεμβάσεις.

Η Bushra Shari, 39 ετών, από το Lahore του Pakistan, Παρασκευή 11 Ιουλίου του 2008. Η Bushra δέχθηκε επίθεση με οξύ από τον ίδιο της τον σύζυγο πριν 5 χρόνια επειδή προσπάθησε να τον χωρίσει. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε 25 χειρουργία για να απαλείψει τις ουλές της επίθεσης.

Η Memuna Khan, 21 ετών, από το Karachi του Pakistan, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008. Η Menuna δέχθηκε επίθεση με οξύ από μια ομάδα αγοριών μιας οικογένειας με την οποία η οικογένεια της Memuna είχε διαφορές. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε 21 χειρουργία για να διορθώσει το πρόσωπό της.

Η Zainab Bibi, 17 ετών, από την Islamabad του Pakistan, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008. Η Zainab δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άνδρα πριν 5 χρόνια όταν τον απέρριψε για γάμο. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία.

Η Naila Farhat, 19 ετών, από την Islamabad του Pakistan, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008. Η Naila δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο από έναν άνδρα του οποίου την πρόταση γάμου απέρριψε πριν 5 χρόνια. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις.

Η Saira Liaqat, 26 ετών, ποζάρει κρατώντας μια φωτογραφία της πριν την επίθεση με οξύ στο σπίτι της στην Lahore του Pakistan, Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008. Όταν ήταν 15 ετών, η Saira παντρεύτηκε έναν συγγενή της ο οποίος λίγο αργότερα της επιτέθηκε με οξύ αφού απαιτούσε διαρκώς από την Saira να μείνει μαζί του, αν και οι οικογένειες τους είχαν συμφωνήσει ότι αυτό θα γινοταν μόνο όταν τελειωνε το σχολείο. Η Saira έχει υποβληθεί έκτοτε σε 9 πλαστικές επεμβάσεις για να διορθώσει τις ουλές που άφησε πίσω του το οξύ.

Αυτός είναι ο κόσμος του Ισλάμ. Αυτές τις αντιλήψεις έχουν οι Πακιστανοί που συρρέουν κατά χιλιάδες καθημερινά στην χώρα μας. Τίποτα δεν μας λέει ότι σύντομα δεν θα γίνουμε μάρτυρες τέτοιων επαίσχυντων εγκλημάτων εις βάρος Ελληνίδων από τους εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς Ισλαμιστές έποικους του Ιστορικού Κέντρου των Αθηνών που οι κομμουνιστές φροντίζουν να υπερασπίζονται σε κάθε ευκαιρία, εις βάρος πάντα των Ελλήνων οι οποίοι καλούνται ως αρνιά να ζήσουν ανάμεσα στους λύκους του Ισλάμ.

Λέμε ΟΧΙ στο Ισλάμ, ΟΧΙ στην μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας!

Το είδαμε στο koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου