Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ψάχνουν στρατόπεδο να το κάνουν φυλακή για οικονομικούς εγκληματίες

 

 
Ψάχνουν στρατόπεδο να το κάνουν φυλακή για οικονομικούς εγκληματίεςΈνα χώρο και συγκεκριμένα ένα στρατόπεδο εντός του Νομού Αττικής, που θα μετατραπεί σε χώρο κράτησης κατηγορουμένων για οικονομικά αδικήματα αναζητά η κυβέρνηση, σύμφωνα με Τα Νέα.
Όπως δήλωσε ο Αντώνης Ρουπακιώτης «αυτό είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, δεν είναι κάτι που το λέμε για να το πούμε».
Ο κ. Ρουπακιώτης σημείωσε, δε, πως στον ίδιο χώρο θα φιλοξενούνται καικρατούμενοι για ήσσονος σημασίας και ποινικής απαξίας αδικήματα, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε μικρές ποινές φυλάκισης που δεν ξεπερνούν τα 2 χρόνια.
Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι οι οικονομικοί εγκληματίες να μεταφερθούν σε διαφορετικό χώρο από αυτόν όπου κρατούνται δράστες άλλων βαρύτερων αξιόποινων πράξεων (όπως είναι τα εγκλήματα κατά της ζωής) και να επιτευχθεί ο διαχωρισμός των κρατουμένων..
imerisia.gr

(agiovasilema: Κάποτε, οι αριστεροί εξορίζονταν αναίτια σε στρατόπεδα. Γύρισε ο τροχός και έφτασε η στιγμή που κάποιες πολιτικές συμμορίες με τη μάσκα του αριστερού, δημιουργούν στρατόπεδα για πολίτες και οικογενειάρχες που μπορεί να χρωστάνε στο ΤΕΒΕ και στην Εφορία 1000 ευρώ. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε Άουσβιτς των Ελλήνων πολιτών, ενώ οι αλλοδαποί γυρνάνε ανενόχλητοι στη χώρα σπέρνοντας τον θάνατο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου