Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η Ελλάδα της παρακμής. Ο Γαβαλάς αντί να κρύβεται από ντροπή για τους εργαζόμενους και τους βιοτέχνες που άφησε απλήρωτους, συνεχίζει το ίδιο μπουζουκοβιολί...Κατάντια...

Με χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και έχοντας «φεσώσει» τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του, ο Λάκης Γαβαλάς ξεφαντώνει στα μπουζούκια, ενώ δεν παραλείπει να κάνει χιούμορ για την υπαγωγή της εταιρείας του στο «σωτήριο» άρθρο 99...
«Τι λέτε για την προσπάθεια υπαγωγής σας στο άρθρο 99;», ρωτήθηκε προ ημερών ο Λάκης Γαβαλάς. «Άντε και να τα εκατοστίσω!», ήταν η απάντηση που έδωσε ο επιχειρηματίας-σταρ, που έχει στείλει στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους και έχει αφήσει απλήρωτους βιοτέχνες και προμηθευτές, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν.
Διακωμωδώντας ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως είναι

η πτώχευση και

Βίντεο: Φουσκωτοί με πολιτικά σε ρόλο μπράβων του Παπούλια χτυπούν ηλικιωμένο… για να προστατεύσουν τον “θεσμό”;

Στο 1:00 ο ηλικωμένος κύριος γίνεται στόχος των μπράβων του Παπούλια.
olympia

Πουλήστε το σπίτι για να ξεχρεώσετε στο Δημόσιο !!!(Εμείς τα γράφουμε εδώ και ένα χρόνο, ότι ο σκοπός τους ήταν να βάλουν στο χέρι της εταιρείας που θα ξεπουλήσει την εθνική περιουσία ΚΑΙ τα σπίτια μας)

Πληροφορούμαι ότι στο πολυνομοσχέδιο σκούπα, το οποίο μάλιστα θα λάβει τη μορφή Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, από την Κυβέρνηση του δοτού Παπαδήμου, υπάρχει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία, άν κάποιος οφείλει στο δημόσιο, μπορεί να εξοφλήσει την οφειλή του με  την …ακίνητη περιουσία του!
Κατ’ αρχήν  αναφύονται πολύπλοκα και δυσεπίλυτα ερωτήματα:

- ποιός θα υπολογίζει την αξία τους ανταλασσομένου ακινήτου;
- ποιά τιμή θα ισχύει; η αντικειμενική ή η αγοραστική;
- τι θα γίνει, αν η αξία του ακινήτου  είναι μεγαλύτερη της οφειλής;

Όμως, πέραν αυτών εγείρονται και άλλα ζητήματα.
Δηλαδή, έρχεται το επίσημο κράτος και νομοθετεί με την λογική ο, τι αν δεν μπορείτε να πληρώσετε, δώστε μου το σπίτι σας!
Δεδομένου οτι επανέφεραν την προσωποκράτηση για χρέη προς το δημόσιο, πάρα πολλοί συμπολίτες μας μπροστά στον κίνδυνο να πάνε φυλακή, θα χάσουν τα σπίτια τους.
Και αν πρόκειται για τίποτα μεγαλο-οφειλέτες, έχει καλώς.
Τι θα γίνει, όμως, με τη μέση ελληνική οικογένεια, που λόγω της ύφεσης, της ανεργίας και της δραματικής συρρίκνωσης μισθών και συντάξεων, αδυνατεί να
....

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Γάλλοι φιλέλληνες, ο μόνος λαός της Ευρώπης που τρέφει καλά αισθήματα για τους Έλληνες. Εκπληκτικό άρθρο στην LE MONDE που κατακευρανώνει τους άθλιους Γερμανούς και τους Άγγλους.

Οταν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι ίσως διαφαίνεται μία ελπίδα , ίσως δεν είμαστε μόνοι και φυλακισμένοι από τους εθνικούς μειοδότες που μας περιτριγυρίζουν!!!! υπογράφοντας ό,τι τους δίνουν απλά και μόνο για να εξασφαλίζουν τις παχυλές αντιμισθίες τους ,οι βολεμένοι!!!!!!!!!! FACHISTES!!!!!!!!!!!!!!
Aρθρο στη “LE MONDE”
του Etienne Roland
Καλύτερη Χρονιά το 2012
Γιώργος Δ.
Του Etienne Roland, στη γαλλική “Le Monde” –
Νιώθω βαθιά ταπεινωμένος, ως φιλέλληνας, όταν μια εφημερίδα τολμά να βάλει τίτλο πως η Ελλάδα είναι «μια χώρα ίσως λιγότερο “ευρωπαϊκή” απ’ ό,τι φαίνεται» κι όταν το περιεχόμενο αυτού του άρθρου είναι κακή σύνοψη μιας ιστορίας την οποία οι συντάκτες δεν έχουν ζήσει. Νιώθω ταπεινωμένος, ως Γάλλος, που….
συμπατριώτες μου πληγώνουν με τέτοιο τρόπο την ιστορία και τροφοδοτούν τον μύθο του ψεύτη και πονηρού (poniros στο πρωτότυπο) Ελληνα.
Αν λοιπόν δεν είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκή χώρα, ποιος αξίζει αυτόν τον τίτλο; Ο γερμανός βάρβαρος ή η ύπουλη Αλβιών, την οποία ο μεγαλύτερος ποιητής της, ο Βύρωνας, κατηγορούσε ήδη για λεηλασία της χώρας του Ομήρου; Περισσότερο ευρωπαϊκή η Αγγλία, που δεν επιθυμεί καμία ευρωπαϊκή αλληλεγγύη – και κυρίως όχι εκείνη που θα της κόστιζε χρήματα; Δεν είναι αυτή η χώρα που επανέφερε στην Ελλάδα τον στρατό και τον βασιλιά στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πυροδοτώντας έναν κατακλυσμό που η Ελλάδα έμελλε να πληρώσει πολύ ακριβά, μια χώρα που μπορεί εντούτοις να υπερηφανεύεται για την αντίσταση την πιο υποδειγματική απέναντι στον Ναζί κατακτητή. Η ιδέα της Ευρώπης δεν έχει και πολλά χρόνια ζωή, αμφιβάλλω αν μπορούμε να διανέμουμε διπλώματα ευρωπαϊκότητας. Τόσο η ιδέα όσο και το γεωγραφικό της περιεχόμενο είναι προς οικοδόμηση και όχι ένα ακέραιο δεδομένο.
Ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη διότι, λέει, από αυτή τη χώρα έρχονταν η δημοκρατία και ο πολιτισμός. Εστω, αν και μπορεί κανείς να πει πολλά για αυτή την αθηναϊκή δημοκρατία, την οπαδό της δουλείας, την ιμπεριαλιστική… Αλλά ο τόνος τοποθετείται εσφαλμένα, διότι το
....

Πυρρίχιος,ο αρχαιότερος ελληνικός πολεμικός χορός

Γράφει ο Γιώργος Ρ.
Για την δημιουργία του υπάρχουν τρεις μυθικές εκδοχές:
Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Κρόνου, πριν τις Τιτανομαχίες και ενώ ο Ζευς ήταν ακόμα βρέφος, οι Κουρήτες χόρευαν τον πυρρίχιο γύρω του κάνοντας δυνατό θόρυβο με τα όπλα και τις ασπίδες τους για να μην ακούσει ο παιδοκτόνος Κρόνος το κλάμα του.
Στην πολιορκία της Τροίας, ο Αχιλλέας, πριν κάψει
...

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Έκραξαν τα τομάρια τους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένης και της ακριβοπληρωμένης γλάστρας, του προέδρου της Δημοκρατίας. Ο λαθρο-Καμίνης, πήγε με φουσκωτούς στον αγιασμό!!!!

We are all Greeks : Merci, Thanks, Ευχαριστούμε.

Καλημέρα  και Καλή Χρονιά!
Για να ευχαριστήσουμε τους φίλους Γάλλους και οποιονδήποτε ξένο αναφέρεται στην Ελλάδα με θετικά σχόλια, κάναμε μια σελίδα στο Facebook με τίτλο
We are all Greeks : Merci, Thanks, Ευχαριστούμε.
Αν κάποιος συμφωνεί, ας κάνει Like. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώνουμε όλα τα θετικά σχόλια που γίνονται για την Πατρίδα μας και στο μέλλον, γιατί όχι, να φιλοξενήσουμε κάποιους απ τους ανθρώπους που έδειξαν ευαισθησία για την υπόθεσή μας.
Φιλικά

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η ΦΑΤΝΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Φάτνη πλατεία Ομονοίας.JPG


Φάτνη πλατεία Ομονοίας

Βλέποντας τη φάτνη στην πλατεία Ομονοίας με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο Ιησούς Χριστός δεν υπήρχε. Πλησιάζοντας περισσότερο και μετά δυσκολίας διακρίναμε ένα κουκλάκι τόσο μικρό και δυσανάλογο με το μέγεθος των υπολοίπων (Μάγοι, Ιωσήφ, Θεοτόκος κλπ) πού έδειχνε ανύπαρκτο.
Άραγε τοποθετήθηκε εσκεμμένα με σκοπό τον χλευασμό; Ή κάποιος περαστικός έκλεψε τον Ιησού κι έβαλε κοροϊδευτικά ένα κουκλάκι από αυτά που παίζουν οι τσιγγάνοι κι έχει παρθεί από τα σκουπίδια. 


Αναρωτιόμαστε μόνο εμείς το είδαμε; 
Αυτό ο δήμαρχος που το δημαρχείο του είναι δίπλα δεν το
....

Θερίζει η ελονοσία στην Ελλάδα, εξαιτίας των λαθρομεταναστών, ιδιαίτερα των Πακιστανών


Σε ωρολογιακή βόμβα για τη δημόσια υγεία εξελίσσεται η παραμονή στη χώρα μας ενός απροσδιόριστου αριθμού λαθρομεταναστών, πολλοί από τους οποίους είναι φορείς μεταδοτικών ασθενειών.
Η ελονοσία, η φυματίωση, η ηπατίτιδα, το AIDS και τελευταίως η ψώρα κάνουν θραύση στις τάξεις των αλλοδαπών που προέρχονται από χώρες του τρίτου κόσμου και μόνο από καθαρή σύμπτωση δεν έχουν λάβει μέχρι σήμερα ενδημικές διαστάσεις, προσβάλλοντας και τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Φαίνεται όμως, ότι σιγά σιγά η τύχη μας εγκαταλείπει καθώς η ελονοσία και η ψώρα τείνουν να εξελιχθούν σε επιδημίες στην Λακωνία και στις φτωχογειτονιές της Αθήνας.
Σύμφωνα με επίσημη απάντηση του
.....

Εφιαλτικές ώρες έζησε στα χέρια Αλβανών κακοποιών, η οικογένεια ιδιοκτήτη περιφερειακού καναλιού.


Όλα έγιναν στις 3.00 τα ξημερώματα. Ο αδελφός μου, η μητέρα μου, η νύφη μου και η ανιψιά μου κοιμούνταν, όταν τρεις κακοποιοί, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και οπλισμένοι, εισέβαλαν στο σπίτι. Αρχικά ακινητοποίησαν τη μητέρα μου, η οποία είναι εγχειρισμένη στην καρδιά, με τετραπλό μπαϊπάς και τη 17χρονη κόρη του αδελφού μου. Τις έδεσαν και τις έκλεισαν σε ένα δωμάτιο. Έπειτα έδεσαν
...

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

Μπορεί η διαφήμιση που παίζεται παντού,  να είναι ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ μου,  αλλά η αυτή που υπάρχει  σε εφημερίδες, περιοδικά , σαιτς , είναι όλα τα λεφτά και μιλάει για   αγορά χρυσού. Είναι  η διαφήμιση που λέει.  Έχεις χρυσό; Τον ανταλλάσσουμε μετρητά και άμεσα. Μάλιστα προχωράνε παραπέρα και σου  λένε ερχόμαστε και στο σπίτι!  Έχουν καταλάβει,  ότι ο ΈΛΛΗΝΑΣ ξεπουλάει τα πάντα για να επιβιώσει και όρμησαν με την ανάγκη του μετρητού που έχει να του πάρουν τα ΌΛΑ.
Αλλά καλά αυτοί είναι έμποροι και κοιτάνε  να κονομήσουν,  διότι  αν θες πας,  αν δεν θες δεν πας. Το δημόσιο τι είναι; Έμπορας; Τοκογλύφος; Τι είναι τελικά;
Το δημόσιο λοιπόν επειδή, έχει σχεδόν εξαντλήσει όλους τους τρόπους εισπράξεις εσόδων, με την ασήκωτη φορολόγηση των  πάντων, τις μειώσεις
...

Οι μυριάδες αλλοδαποί που έχουν κατακτήσει τη χώρα μας και λεηλατούν τα σπίτια μας καθημερινά, είναι επικίνδυνοι, αδίστακτοι, οπλισμένοι και εξοπλισμένοι με όργανα ακριβείας.

High tech” ληστές με ανιχνευτή μετάλλου

Τα μαχαίρια και τα πιστόλια έχουν αντικατασταθεί από τα Καλάσνικοφ, ενώ τα
διαρρηκτικά εργαλεία από αντικλείδια που ανοίγουν κάθε πόρτα μέσα σε κλάσ-
ματα δευτερολέπτου. Οι ληστές όμως άλλαξαν και μία από τις πιο αγαπημένες
τους συνήθειες.
Η απειλητική φράση «Αν θες να ζήσεις πες μας πού είναι κρυμμένα τα
χρήματα και τα κοσμήματα», η οποία συνοδευόταν από την τοποθέτηση
της κάννης στον κρόταφο του θύματος, έχει αντικατασταθεί από τους
ανιχνευτές μετάλλων!
Οσο κι αν φαντάζει απίστευτο, πρόκειται για πραγματικότητα. Οι
κακοποιοί πλέον εισβάλλουν στις κατοικίες σαν σύγχρονοι Ιντιάνα
Τζόουνς. Χρησιμοποιούν την ίδια τακτική με αυτή των χρυσοθήρων
που ανηφορίζουν στα βουνά και με ένα ειδικό μηχάνημα ψάχνουν να
βρουν πολύτιμα μέταλλα. Οπως οι κυνηγοί του
....

Ειρεσιώνη-Ο Πρόγονος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

-
Η Ειρεσιώνη (από το είρος = έριον, μαλλίον) είναι κλάδος αγριελιάς (κότινος) στολισμένος με γιρλάντες από μαλλί λευκό και κόκκινο και τους πρώτους φθινοπωρινούς καρπούς (σύκα, καρύδια, αμύγδαλα, κάστανα, δημητριακά, κ.λ.π., εκτός του μήλου και του αχλαδιού). Ήταν έκφραση ευχαριστίας για την γονιμότητα του λήξαντος έτους και παράκληση συνεχίσεως της γονιμότητας και ευφορίας και κατά το επόμενο έτος και ήταν αφιερωμένη στην Αθηνά, τον Απόλλωνα και τις Ώρες (Ευνομία, Δίκη, Ειρήνη).

Την εβδόμη ημέρα του μηνός Πυανεψιώνος (22 Σεπτεμβρίου – 20 Οκτωβρίου), παιδιά των οποίων και οι δύο γονείς ζούσαν ,περιέφεραν την Ειρεσιώνη στους δρόμους της πόλης των Αθηνών τραγουδώντας τις καλένδες (κάλαντα) από σπίτι σε σπίτι, παίρνοντας το φιλοδώρημά τους από τον νοικοκύρη ή την κυρά και όταν έφθαναν στο σπίτι τους κρεμούσαν την Ειρεσιώνη πάνω από την εξώπορτά τους, όπου έμενε εκεί μέχρι την ιδία ημέρα του
....

Πέρκινς, πρώην στέλεχος της CIA: Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα συγκεκριμένων διεθνών οικονομικών δολοφόνων

Υπήρξε «οικονομικός δολοφόνος». Προσέγγιζε αρχηγούς κρατών που ήθελαν να εφαρμόσουν κοινωνικές πολιτικές, χρησιμοποιώντας τον πλούτο των χωρών τους προς όφελος των πολιτών. Θέλοντας να ακυρώσει τις προθέσεις τους, προς όφελος των αμερικανικών τραπεζικών οργάνων και των πολυεθνικών εταιρειών, της «εταιρειοκρατίας», όπως τη
χαρακτηρίζει, είτε
...

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Πορτογαλία και Ισπανία προστατεύουν τους λαούς τους

 
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ως γνωστόν, ο Ρουσό έλεγε πως όταν χρειάζεται να βοηθήσουμε τους αδυνάμους, το κακό έχει ήδη συντελεστεί.

Φυσικά, ο Ρουσό και το Κοινωνικό του Συμβόλαιο έχουν από καιρό πάψει να παίζουν κάποιο ρόλο, καθώς προ πολλού τα ηνία έχουν αναλάβει διάφοροι ειδήμονες, τεχνοκράτες και πάνσοφοι παντογνώστες, που αφού προκάλεσαν το κακό, τώρα παριστάνουν τους φιλάνθρωπους.

«Ήταν μια όμορφη, πιστεύω, και ζεστή ατμόσφαιρα», πληροφορηθήκαμε ότι είπε ο πρωθυπουργός, περιγράφοντας το πρωτοχρονιάτικο συσσίτιο του Δήμου Αθηναίων στου Ρουφ.

Δεν γνωρίζω πόσο «όμορφη και ζεστή» είναι η ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες των συσσιτίων.

Αυτό που γνωρίζω είναι πως γι’ αυτούς που καταφεύγουν στα συσσίτια πρόκειται για λύση ανάγκης και έσχατη προσπάθεια επιβίωσης και για τους εθελοντές υψηλό καθήκον.

Αυτοί, όμως, που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας, μόνο ντροπή πρέπει να νιώθουν για την κατάντια της.

Και να κρύβονται, αντί να «γιορτάζουν» ανάμεσα σε ρημαγμένες ζωές.

Θα πείτε, τι φταίει ο Παπαδήμος, αυτός τώρα
...

Κηρύχθηκε έτος ευρωτρομολαγνείας και συσσιτίων!



Η παραμονή ή όχι της χώρας στο ευρώ εξακολουθεί να προβάλλεται ως φόβητρο, την ώρα που ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει από προχθές κηρύξει - με την παρουσία του στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι του Δήμου Αθηναίων στο γυμναστήριο του Ρουφ - το 2012 ως… Έτος Συσσιτίων.

Παράλληλα, μετά την ανακήρυξη του Γ. Παπανδρέου – ο οποίος αναμετράται και σήμερα με το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ σε μια ακόμη συνεδρίαση-θρίλερ – σε «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το 2011 από το αυστριακό περιοδικό «Προφίλ», χθες την σκυτάλη πήρε η γαλλική εφημερίδα «Les Echos».

Η εφημερίδα επέλεξε τον κ. Παπαδήμο ως έναν από τους πέντε ηγέτες παγκοσμίως που έχουν να αντιμετωπίσουν «σοβαρές προκλήσεις» - προφανώς με μεγαλύτερη αυτή της… καλύτερης λειτουργίας των συσσιτίων.

Πρόκειται για άλλη μια «ελληνική επιτυχία», καθώς
...

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ώστε, λοιπόν, η Γερμανία μας δανείζει εντόκως!


Μέχρι τώρα έχουμε πληρώσει λίγα. Δώσαμε στην Ελλάδα δάνεια, για τα οποία εισπράττουμε τόκους. Τα υπόλοιπα είναι εγγυήσεις, οι οποίες δεν χρησιμοποιήθηκαν”

Αυτά δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Σόϊμπλε σε συνέντευξή του στη Γερμανική εφημερίδα Bild.
Έρχεται  κάπως καθυστερημένη η …διαπίστωσή του.
Εδώ και δυο χρόνια η γερμανική κοινή γνώμη βομβαρδίζεται σχεδόν καθημερινά με κακόβουλα (και κατευθυνόμενα) σχόλια σε βάρος της Ελλάδος.
Μας παρουσίαζαν ως τεμπέληδες που πίναμε ούζο στις παραλίες, για να  αποδειχθεί στη συνέχεια ότι οι Έλληνες δουλεύουν περισσότερο από τους Γερμανούς και αμείβονται λιγότερο.
Μας χαρακτήρισαν ως …διεφθαρμένους για να αποδειχθεί ότι
.....

Γιατί κρύβεται η ΝΔ στη σκανδαλάρα των 2 Airbus;

Γιατί κάνει τουμπεκί η Ν.Δ. στο ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ σκάνδαλο της εκποίησης των 4 αεροπλάνων της Ολυμπιακής στην Apollo aviation; Είναι αλήθεια ότι ξεκίνησαν με φόρα να μιλήσουν για το σκάνδαλο, αλλά το βούλωσαν όταν ανακάλυψαν ποιοί είναι οι αγοραστές και οι μεσάζοντες; Περιμένουμε εξηγήσεις για την ομερτά. Αυτό είναι το σκάνδαλο κι όχι ο Καπελέρης. Γιατί όλοι σιωπούν σε μερικές υποθέσεις; Δεν θεωρεί η ΝΔ ότι πρέπει να μάθουμε πόσο αγοράστηκαν τα 4 αεροσκάφη και πόσο πουλήθηκαν;

Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Γ. Καπελέρη - Άλλος ένας (σύμφωνα με τις καταγγελίες) μεγαλομιζαδόρος δημόσιος λειτουργός που περιδιάβαινε σε όλα τα μνημονιοκάναλα και μας φλόμωνε στις αηδίες με ύφος πανεπιστήμονα

- Για “κουκούλωμα” προστίμων 15 εκατομμυρίων ευρώ έκανε λόγο η καταγγελία
- “Δεν πρόκειται για βεβαιωμένα πρόστιμα ούτε για λαθρεμπορία καύσιμων” λέει ο ίδιος
- "Παραιτήσου" του είπε μέσω... δήλωσης ο Βενιζέλος

Παραγγελία για την άσκηση κακουργηματικής δίωξης σε βάρος του γενικού γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων, Γιάννη Καπελέρη, αλλά και εναντίον ενός ακόμη στελέχους του υπουργείου Οικονομικών έδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης.

Η παραγγελία για τη δίωξη αφορά τις καταγγελίες, του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Διομήδη Σπινέλη, για μη εισπραξη προστίμων
...

Aν ο κ. Παπούλιας …συμπάσχει με το λαό, να ζητήσει τον κατώτατο μισθό του ανειδίκευτου εργάτη


ΜΑΔΡΙΤΗ 1992: ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ, ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ( http://istorikesphotografies.blogspot.com)
Ακόμα και ένας πρωτοετής φοιτητής Νομικής, που έχει παρακολουθήσει δυο-τρείς παραδόσεις Συνταγματικού Δικαίου, γνωρίζει ό,τι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν αναμειγνύεται  στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Για ευνόητους λόγους: ως εκ της θέσεως του ο Πρόεδρος  πρέπει να ίσταται υπεράνω των κομμάτων. Όχι μόνο για να διαφυλάξει το κύρος  του θεσμού, αλλά  για να δύναται να λειτουργεί  ως υπερ-πολιτικός παράγων σε περιόδους κρίσεων.
Δυστυχώς, και δεν είναι η πρώτη φορά, ο κ. Παπούλιας παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα και μάλιστα στηρίζοντας απροκάλυπτα την παρούσα κυβέρνηση και
....

Ομορφάντρα μουυυυυυυ Έλληνα, καλή χρονιά!

(XPONIA ΠOΛΛA ME TO ΠIO ΠETYXHMENO SMS…)

NA ΣOY ΠΩ TI ΘA EXEI TO 2012 ? TH MANA TOY KAI TO ΠATEPA TOY,ΔEH,OTE,EYΔAΠ,XAPATΣI,KEΦAΛIKO,ΣHMA,AΣΦAΛEIA,TEΛH,………ΣTA ΠAΠAPIA ΣOY AN EXEIΣ ΛEΦTA ,ΣE KOBΩ NA MHN EXEIΣ!!! OMOPΦAAAAAANTPA MOY, ΔEN
ΠEIPAZEI!!!KAΛH XPONIA ΘA BAΛΩ KAI ΣΩΣ ΓIA NA ΓΛIΣTPAEI !!!!!