Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Εφιαλτικές ώρες έζησε στα χέρια Αλβανών κακοποιών, η οικογένεια ιδιοκτήτη περιφερειακού καναλιού.


Όλα έγιναν στις 3.00 τα ξημερώματα. Ο αδελφός μου, η μητέρα μου, η νύφη μου και η ανιψιά μου κοιμούνταν, όταν τρεις κακοποιοί, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και οπλισμένοι, εισέβαλαν στο σπίτι. Αρχικά ακινητοποίησαν τη μητέρα μου, η οποία είναι εγχειρισμένη στην καρδιά, με τετραπλό μπαϊπάς και τη 17χρονη κόρη του αδελφού μου. Τις έδεσαν και τις έκλεισαν σε ένα δωμάτιο. Έπειτα έδεσαν
...
 χειροπόδαρα τον αδεφό μου και τη γυναίκα του και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν αλύπητα. Από τα χτυπήματα έχασε τις αισθήσεις του", λέει συντετριμμένος ο αδελφός του και συνιδιοκτήτης του καναλιού.

Την εφιαλτική περιπέτεια έζησε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού Astra TV, Μάνος Κοκκίνης, στο σπίτι του στα Χάνια του Πηλίου. Ο αδερφός του και συνιδιοκτήτης του σταθμού, Σάκης Κοκκίνης, περιγράφει τις στιγμές αγωνίας των θυμάτων: "Οι δράστε έψαξαν, βρήκαν και άρπαξαν από το σπίτι χρήματα, κοσμήματα και δεν ξέρω τι άλλο, πήραν το αυτοκίνητο της νύφης μου κι έφυγαν. Είμαστε όλοι ανάστατοι! Έχουμε υποστεί σόκ! Λίγη ώρα αργότερα ο Μάνος συνήλθε και κατάφερε να λυθεί. Ειδοποίησε την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν εξονυχιστικές έρευνες σε όλη την περιοχή για να εντοπιστούν οι δράστες".

Οι κακοποιοί εγκαέλειψαν το αυτοκίνητο στην επαρχιακή οδό Τσαγκαράδας - Βόλου. Μέσα σε αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με σφαίρα στη θαλάμη, ένα μαχαίρι, το σύνολο των κλεμμένων κοσμημάτων και οι λίρες. Αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα από τους τρεις δράστες, έναν 28 Αλβανό, παλιό γνώριμο των αστυνομικών αρχών, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για διακεκριμένες κλοπές. Στην κατοχή του βρέθηκαν 6000 ευρώ και ένα ρολόι που είχαν αφαιρέσει από το χέρι του Μάνου Κοκκκίνη. Στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του, οι οποίοι είναι επίσης, αλβανικής καταγωγής σεσημασμένοι.( εφημερίδα "Espresso" )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου