Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η ξεφτίλα της Τσαπανίδου και των ΜΜΕ από τον Χριστιανόπουλο.Αυτό το βίντεο αξίζει να το δείτε....



Ανακάλυψαν τον Ντίνο Χριστιανόπουλο επειδή αρνήθηκε να λάβει το βραβείο του υπουργείου Πολιτισμού. Ετσι, ήρθε η σειρά της Τσαπανίδου να μιλήσει με τον ποιητή της Θεσσαλονίκης. Και πρέπει να το μετάνιωσε. Γιατί ο Χριστιανόπουλος ξεφτίλισε τόσο την ίδια όσα και τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης. Ενα βίντεο που αξίζει να το δείτε για ιστορικούς λόγους.

Ritschl: Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα!!!


Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρεός στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.
Spiegel: Κύριε Ritschl, η Γερμανική κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία στο θέμα της Ελλάδας, στη λογική «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε ό,τι σας λέμε». Κρίνετε δίκαιη αυτή τη συμπεριφορά;
Ritschl: Όχι, είναι απολύτως αδικαιολόγητη. Η Γερμανία έζησε τις μεγαλύτερες χρεοκοπίες της νεότερης ιστορίας. Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και το ρόλο του «Δασκάλου της Ευρώπης» η Γερμανία τα χρωστάει… στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον Α΄ αλλά και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το ξεχνούν όλοι.
Spiegel: Θα μας πείτε τι ακριβώς συνέβη τότε;
Ritschl: Η δημοκρατία της Βαϊμάρης κατόρθωσε να επιζήσει από το 1924 μέχρι το 1929 αποκλειστικά με δανεικά. Μάλιστα για τις αποζημιώσεις του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου δανείστηκε από τις ΗΠΑ. Επρόκειτο για μια «δανειακή Πυραμίδα», η οποία κατέρρευσε με την κρίση του 1931. Τα χρήματα των δανείων των ΗΠΑ είχαν εξαφανιστεί, η ζημιά για τις ΗΠΑ ήταν τεράστια, οι συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία καταστροφικές. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ φρόντισαν να μην θέσει κανείς από τους συμμάχους αξιώσεις για αποζημίωση. Εκτός από μερικές εξαιρέσεις, ματαιώθηκαν όλες οι αξιώσεις μέχρι μια μελλοντική επανένωση της Ανατολικής με τη Δυτική Γερμανία. Αυτό ήταν
...

45δισ.ευρώ έχουν βγάλει οι άθλιοι Γερμαναράδες από την κρίση.Γι'αυτό οι Χιτλερική Γερμανία δεν θέλει να βρεθεί λύση.

45 δισεκατομμύρια ευρώ έχει εξοικονομήσει η Γερμανία κατά την έκδοση των κρατικών ομολόγων της τα τελευταία χρόνια λόγω χαμηλών επιτοκίων, καθώς προβάλλει ως ελκυστική εναλλακτική λύση για τους επενδυτές. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από...
.......
 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Έχουν πέσει όλα τα προσωπεία και τα προσχήματα - Οι Γερμανοί ζητάνε την επιβολή Κυβερνήτη στην Ελλάδα!.


Έχουν πέσει όλα τα προσωπεία και τα προσχήματα .
Εχθές η Γερμανία ζήτησε την επιβολή Κυβερνήτη - ανώτατου στρατιωτικού διοικητή στην Πατρίδα μας .

Οι κυβερνώντες έχουν ήδη συμφωνήσει σε όλα . Άλλα έχουν φανερά υπογράψει ,άλλα παραχωρήσει μυστικά.

...
Τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης χωρίς λαική εντολή προσπαθούν να παραδώσουν την χώρα τυπικά με ψήφιση της δανειακής σύμβασης με πλειοψηφία 180 βουλευτών για να "νομιμοποιήσουν" την ,άκυρη,αντισυνταγματική, τοκογλυφική πρώτη δανειακή σύμβαση υποταγής της χώρας.

Δυνάμεις απο όλους τους πολιτικούς χώρους που αντιστεκόμαστε ,δημιουργούμε μέτωπο πολιτικού συνασπισμού βάζοντας στην άκρη ιδεολογικές διαφορές σεβόμενοι την διαφορετικότητα του καθένα προτάσσοντας το
...Εθνικό συμφέρον.

Το πολιτικό κατεστημένο πρέπει να ανατραπεί και οι χρηματοδοτούμενοι απο τύπου siemens πολιτικοί να πληρώσουν και να δημευτούν τα κλεμμένα.

Προέχει όμως το βροντερό λαικό μήνυμα στους ήδη εκλεγμένους βουλευτές σε προσωπικό επίπεδο ότι
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ ,ΠΟΙΝΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΙ.


ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
(από την σελίδα του Πάνου Καμμένου στο φατσοβιβλίο)

Το τελευταίο αντίο στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι και χιλιάδες πολίτες είπαν το "τελευταίο" αντίο στον μεγάλο μας σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης...


Το απόγευμα της ίδιας μέρας, είχε τραυματιστεί σοβαρά, όταν μηχανή τον παρέσυρε, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας "Η άλλη θάλασσα".

Η κόρη του Ελένη κινηματογραφησε την "τελευταία διαδρομή" του πατέρα της.
Η σορός του μεγάλου σκηνοθέτη εκτέθηκε σε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, δεξιά της εισόδου του Α' νεκροταφείου.


Παρά το τσουχτερό κρύο και τη βροχή, χιλιάδες κόσμου απέτισαν φόρο τιμής στον μεγάλο ποιητή του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Οι παριστάμενοι απήγγειλαν ποιήματα του Αγγελόπουλου και του τραγούδησαν το αγαπημένο του δημοτικό τραγούδι Κοντούλα λεμονιά.

Η οικογένεια του μεγάλου σκηνοθέτη ζήτησε να κατατεθούν χρήματα, αντί
...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Τα Δάκρυα της Έλλης….στην Ελλάδα της Τρόικας»

%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97-1.JPG

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ
«Τα Δάκρυα της Έλλης….στην Ελλάδα της Τρόικας»
Δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες και παραγγελίες:

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Το 420 σελίδων βιβλίο αυτό είναι μια τίμια και ειλικρινής απότιση φόρου τιμής στον Ιστορικό Άγνωστο Έλληνα Στρατιώτη, την τιμή και θυσίες του οποίου ατίμασαν οι σύγχρονοι εθνοκτόνοι εθνοπροδότες του «ελληνικού» κοινοβουλίου, με την ατιμωτική των πράξη της άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της χωρίς πόλεμο και εν καιρώ ειρήνης, στις ξένες δυνάμεις των οικονομικών, εθνοκτόνων δολοφόνων της Τρόικας. Γράφτηκε ακόμα, ως φόρος τιμής στον Άγνωστο Έλληνα Πολίτη, τον οποίο αιματοκύλησαν οι μισθοφόροι Ματατζήδες, κατ` εντολή της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης του Πασόκ και του «υπουργού» Χρήστου Παπουτσή το διήμερο 28-29 Ιουνίόυ 2011 στην Πλατεία Συντάγματος. Το βιβλίο αυτό, αποτελεί τέλος, έναν
....

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !

Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο
Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του
Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία
ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα
λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω
από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον
300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής
λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των
...

Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση νοτιοδυτικά της Σαντορίνης και βορειοδυτικά της Κρήτης.

Ένα 24ωρο μετά το σεισμό των 5,3 Ρίχτερ της Πέμπτης, η Κρήτη ξύπνησε ξανά εξαιτίας ισχυρού σεισμού. Ήταν 03:33 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν η γη σείστηκε ξανά και ο κόσμος βγήκε ταραγμένος στους δρόμους.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο νέος σεισμός είχε ένταση 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. 5,3 Ρίχτερ «έδωσε» νωρίτερα το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό κέντρο και 5,2 το Αμερικανικό Ινστιτούτο.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 46 χλμ νοτιοδυτικά της Σαντορίνης και 78 χλμ βορειοδυτικά του Ηρακλείου, σχεδόν στο ίδιο σημείο με το σεισμό της Πέμπτης. Το εστιακό βάθος ήταν μόλις 13 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά, μέχρι στιγμής, για ζημιές ή τραυματισμούς

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Οι κολλητοί των τοκογλύφων, οι κολλητοί των παιδεραστών, οι νταβατζήδες και ο Μεξικάνος επιβήτορας που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου!







Μας απειλεί και με παραίτηση τώρα ο δοτός πρωθυπουργός Παπαδήμος, σύμφωνα με τον γνωστό διάλογο Βενιζέλου-Πετσάλνικου.
Ο πρωθυπουργός που προσγειώθηκε πραξικοπηματικά στο Μαξίμου, μετά από πρόσκληση των σεσημασμένων νταβατζήδων του τόπου, μας απειλεί με παραίτηση.

Ίσως ο Παπαδήμος και οι συνεργάτες του άρχισαν ν’ ακούνε τον ήχο του ελικοπτέρου και προσπαθούν να αποδράσουν όσο είναι καιρός-αν υπάρχει ακόμη καιρός.


Στο μεταξύ καθημερινά οι Έλληνες πολίτες συνειδητοποιούν ότι το κυβερνητικό έκτρωμα το στηρίζουν κολλητοί των παιδεραστών, των τοκογλύφων του υποκόσμου, των
...

Η είδηση είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μεγαλύτερη απήχηση από τη Ντόρα




Και γιατί είναι έκπληξη ότι είναι πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ; Η είδηση είναι ότι ακόμη βρίσκεται σε διψήφιο νούμερο και επίσης ότι έχει μεγαλύτερη απήχηση από την Ντόρα, που όσο να πεις έχει και ρεύμα.
Δεν τολμά να φύγει ο ΓΑΠ από τη χώρα και το Κίνημα χάνει τη συσπείρωση του. Ο Μπεγλίτης φέρεται να του έχει στείλει ένα απελπισμένο τηλεγράφημα: «Γύρνα ΓΑΠ από την Κόστα Ρίκα, στη θέση μας τον Κουβέλη βρήκα»…
Αλλά φταίνε και τα μέσα με τον τρόπο που παρουσιάζουν τη δημοσκόπηση. Ακούγεται καλύτερα για παράδειγμα η φράση «το ΠΑΣΟΚ κινείται σε διπλάσιο ποσοστό από τον ΛΑΟΣ» και είναι και πέρα για πέρα αληθινό…
Δεύτερος ο Κουβέλης, που ήταν καταλληλότερος πριν γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Αν βγάλει Πρόεδρο το ΠΑΣΟΚ, θα αγκομαχά να μπει στη Βουλή…
Ο Παπαδήμος ενοχλήθηκε από τη στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Σκέπτεται να τους διαγράψει. Από φίλους…
Καταψηφίσθηκε στο πολυνομοσχέδιο το άρθρο 29 του Λοβέρδου για το ωράριο των φαρμακείων; Θα γίνει μακελειό και οι γάζες δώρο.
Ο Χρυσοχοΐδης δεν διάβασε το Μνημόνιο. Δεν πειράζει, θα βγει και σε
...

Έγινε ισχυρή σεισμική δόνηση πριν από λίγο

-5,3 Ρίχτερ η ένταση του σεισμού σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο
- Πάνω από 5 Ρίχτερ εκτιμά και το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
- 54 χλμ νοτιοδυτικά της Σαντορίνης το επίκεντρο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες
- Καμία κλήση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική ή ΕΚΑΒ μέχρι στιγμής

Λίγο μετά τις 06:20 όταν οι κάτοικοι του Ηρακλείου πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους εξαιτίας ισχυρού σεισμού.

Ο σεισμός ήταν δυνατός και είχε διάρκεια, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να βγει στα μπαλκόνια και τους δρόμους αναστατωμένος.

Χαρακτηριστικό της έντασης του σεισμού το γεγονός πως έγινε αισθητός στην Πάρο, την Ίο και τη Σαντορίνη. Μέχρι στιγμής  έχει ακολούθησει μια ακόμα σεισμική δόνηση μικρότερη σε μέγεθος.


Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση...Καιρό είχε να κουνήσει σοβαρά στον ελλαδικό χώρο και είχαμε ξεχάσει τις επισκέψεις του Εγκέλαδου.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Τα 300 φτωχαδάκια του Κοινοβουλίου!!!


Αγαπητοί Έλληνες και Ελληνίδες, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να καμαρώσετε τα παλληκάρια, τους εθνοσωτήρες, τους Βο(υ)λευτάς μας, οι οποίοι δεν είχαν ούτε το χρόνο να διαβάσουν το περιβόητο μνημόνιο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ταπείνωση και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, αλλά με μεγάλη προθυμία μας σκάρωσαν την Κυβέρνηση Πολιτικής Σωτηρίας τους, και με μεγάλο θράσος μας απειλούν ότι θα "γίνει Μακελειό", αν κάποιος πειράξει ένα από τα πρωτοπαλίκαρα (GAP) του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος!!!

Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης Βουλευτών

Η συνέχεια εδώ


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς την αξιαγαπητη και αξιοσεβαστη γερμανιδα καγκελαριο κα. ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ   ΦΙΛΟΙ,

ΤΟ  ΚΑΤΩΤΕΡΩ  ΚΕΙΜΕΝΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ  ΜΙΑ  ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΕΚΠΛΗΞΗ.  ΤΟ  ΠΑΡΑΘΕΤΟΜΕ  ΟΠΩΣ
ΤΟ  ΛΑΒΑΜΕ,  ΑΠΟ  ΤΗΝ  "" ΝΕΑ  ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ""  ΠΟΥ  ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ  ΠΡΟΣΦΑΤΑ  ΑΠΟ  8.500  ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΟ  ΤΟΝΙΖΟΜΕ
Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ )  ΜΟΝΙΜΟΥΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  ΤΩΝ  ΚΡΑΤΩΝ - ΜΕΛΩΝ  ΤΗΣ  Ε.Ε.  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ  ΠΕΡΗΦΑΝΑ  ΤΗΝ 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΝΑ  ΚΡΑΤΟΥΝ   ΨΗΛΑ  ΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΤΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΑΠΑΝΤΟΥΝ  ΤΕΚΜΗΡΙΩ- ΜΕΝΑ  ΣΤΟΥΣ  ΟΨΙΜΟΥΣ  ΔΙΩΚΤΕΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ,  Η  ΟΠΟΙΑ  ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ  ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ  ΕΘΝΙΚΩΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΤΗΝ  ΕΜΦΥΤΗ  ΔΥΝΑΜΗ  ΝΑ  ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ  ΤΙΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ,  ΚΑΙ  ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ  ΝΑ  ΣΚΥΒΟΥΝ  ΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ
ΓΙΑ  ΝΑ  ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ  . . . ΤΟ  ΤΟΜΑΡΙ  ΤΟΥΣ,  ΤΟ  ΕΙΣΟΔΗΜΑ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΚΑΡΙΕΡΑ  ΤΟΥΣ ! ! !
ΕΚ  ΜΕΡΟΥΣ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ,  ΤΟΥΣ  ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΜΕ  ΣΦΙΧΤΑ  ΚΙ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΑΠΟ  ΚΑΡΔΙΑΣ,
ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ,  ΟΤΙ  ΤΑΧΙΣΤΑ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΜΕ   ΤΟ  ΛΑΜΠΡΟ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΤΟΥΣ. 

ΝΑ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ  ΟΤΙ,  ΟΠΩΣ  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ,  Η  "" ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ""  ΠΟΥ  ΠΡΑΚΤΙΚΑ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ  ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ,  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΝΑ  ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ  ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ  ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ  ΤΗΝ  ΨΥΧΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
                                       
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010

==============================================

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς την αξιαγαπητη και αξιοσεβαστη  γερμανιδα καγκελαριο κα. ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ
ΑΝ  δεν θυμαστε κατι κα. Μερκελ...δεν πειραζει, θα σας βοηθησουμε εμεις. Διαθετουμε ολα τα αποδεικτικα στοιχεια ...για τοπο, χρονο, τραπεζικους λογαριασμους και διαπλεκομενα προσωπα ......εως και για τα  εσωρουχα  που φορουσαν.
1.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ  κα. Μερκελ, οτι απο τον Ιουνιο του 1998 εως σημερα, η γερμανικη καγκελαρια επιστατει, προωθει και κατευθυνει τοσο την εισπραξη οσο και την  ¨νομιμοποιηση¨ των παρανομων προμηθειων ολων των πολιτικων προσωπων τοσο των εκαστοτε κυβερνησεων  οσο  και των κομματων της αντιπολιτευσης σε χωρες οπως η Ελλαδα, η Ουγγαρια, η Σλοβενια, η Σλοβακια, η Τσεχια, η Κροατια και η Ρουμανια?
2.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι ενα ποσοστο του 15% επι του συνολου των εισπραχθεντων προμηθειων, ρεει σε μυστικους λογαριασμους του χριστιανοσοσιαλιστικου κομματος της
...

Αλήτες και εμετικοί!Τώρα ο Χρυσοχοϊδης γυρνάει και λέει ότι ...δεν το είχε διαβάσει το Μνημόνιο.

Τελικά οι άνθρωποι αυτοί είναι εντελώς επικίνδυνοι. Τι είπε ο Χρυσοχοϊδης, πρώτο παλικάρι των κυβερνήσεων Παπανδρέου και υποψήφιος για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ΣΚΑΙ και χωρίς να ντραπεί:

 «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο».

Αηδία και οργή.... Ένας κορυφαίος υπουργός λέει τώρα ότι ψήφισε χωρίς να έχει διαβάσει το Μνημόνιο, χωρίς δηλαδή να καταλαβαίνει τι του γίνεται, ξεπούλησε στα αρπακτικά το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.

Δεν ήξερε λέει, γιατί ήταν απασχολημένος να κυνηγάει το έγκλημα και τους τρομοκράτες.
Προκύπτουν κάποια ερωτήματα όμως. Πως υπερθεμάτιζε στα κανάλια και στις εφημερίδες που έκανε τις περατζάδες του για την αναγκαιότητα του Μνημονίου, για τις «λύσεις» που θα έδινε στη χειμαζόμενη (τότε) ελληνική οικονομία, χωρίς να το έχει διαβάσει;

Μα πόσο ηλίθιους μας θεωρούν? Σίγουρα μας θεωρούν περισσότερο ηλίθιους, απ' όσο ΑΛΗΤΕΣ τους θεωρούμε εμείς!

Αυτάρκεια- Ξήρανση λαχανικών-Οδηγίες για διάφορες ομάδες λαχανικών.

ΞΗΡΑΝΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ **- ҈ -**

Η ξήρανση είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους για την συντήρηση των τροφίμων. Συντηρεί τα τρόφιμα με την αφαίρεση αρκετής υγρασίας, για να αποτρέψει την αποσύνθεση και το χάλασμα τους. Η περιεκτικότητα σε νερό των κατάλληλα ξεραμένων τροφίμων ποικίλλει από 5% έως 25% τοις εκατό ανάλογα με τα τρόφιμα. Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάται από:

• την επαρκή θερμότητα για να βγει έξω η υγρασία χωρίς να μαγειρευτούν τα τρόφιμα
• τον ξηρό αέρα για να απορροφήσει την απελευθερωμένη υγρασία και
• την επαρκή κυκλοφορία του αέρα για να διώξει την υγρασία.

Το κλειδί για την επιτυχή ξήρανση είναι να αφαιρεθεί η υγρασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε μια θερμοκρασία που δεν θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη γεύση, τη σύσταση και το χρώμα των τροφίμων. Εάν η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ χαμηλή στην αρχή, οι μικροοργανισμοί μπορούν να επιζήσουν και να αναπτυχτούν ακόμη και προτού τα τρόφιμα να είναι επαρκώς ξηραμένα. Εάν η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή και η υγρασία πάρα πολύ χαμηλή, τα τρόφιμα μπορεί να σκληρύνουν στην επιφάνειά τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η υγρασία να
...

Πρόστιμο-μαμούθ στα Carrefour.Πουλούσαν ψάρια με...σκουλήκια στα εντόσθιά τους.

Πρωτοφανές πρόστιμο- μαμούθ επέβαλε ο ΕΦΕΤ στα Carrefour Μαρινόπουλος, που φτάνει τις 500.000 ευρώ.Ο ΕΦΕΤ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως η εταιρία έχει υποτροπιάσει πολλές φορές αν και έχει συλληφθεί επανειλημμένα να πουλά ακατάλληλα τρόφιμα.Τώρα όμως η ανευθυνότητα των υπευθύνων της αλυσίδας των σούπερ μάρκετς ξεπέρασε κάθε όριο.Οι ελεγκτές βρήκαν να πωλούνται ψάρια με...ζωντανούς οργανισμούς στα σπλάχνα τους.Διαβάστε τι ακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ και...φρίξτε...

Την επιβολή προστίμου € 500.000 στην εταιρία με την επωνυμία ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (είδος επιχείρησης : Υπεραγορά Τροφίμων) και διακριτικό τίτλο CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κανάρη αριθμός 9, εξαιτίας των επανειλημμένων υποτροπών της στην κατοχή και διακίνηση μη ασφαλών – ακατάλληλων τροφίμων και της μη συμμόρφωσής της στους προγενέστερους ελέγχους του ΕΦΕΤ, παραβάσεις που επιβεβαιώνονται και από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 8.3.2011, κατόπιν καταγγελίας, στo κατάστημα CARREFOUR της εταιρίας, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οδός Τομπάζη αριθμός 15, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση κατείχε και διέθετε στην
....

Πρόστιμα από τον ΕΦΕΤ σε γνωστά εστιατόρια της Αθήνας


 


Μερικά από τα καλύτερα και πλέον δημοφιλή εστιατόρια της Αθήνας συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των επιχειρήσεων στις οποίες ο ΕΦΕΤ επέβαλε πρόστιμα για διάφορες παραβάσεις. Δείτε σε ποια, μαζί με τα έγγραφα...


όπως αυτά δημοσιεύθηκαν στο parapolitiki.com.

Αναλυτικά, επιβλήθηκαν τα εξής πρόστιμα:

- 3.000 ευρώ σε εστιατόριο της "Καστελόριζο ΑΕ" στο Λυκαβηττό


- 4.000 ευρώ στο "Milos" το
...

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Γεωργαντά: Από το 8% το έλλειμμα το πήγανε το πήγαν στο 12,7%, μετά στο 13,6%, μέχρι που προσπάθησαν να μας κλείσουν το στόμα και το βγάλανε στο 15,4%…

Στο τέλος του άρθρου, σε βιντεο,  τα όσα συγκλονιστικά αποκάλυψε σήμερα στο ΒΗΜΑ FM, η κα Γεωργαντά.

Ο κ Παπακωνσταντίνου είναι, απόλυτα, υπεύθυνος, ο πιο υπεύθυνος από όλους. Γνώριζε την   κατάσταση στην
....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΡΕΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ: Γέμισε η αγορά με ξένα κέρματα που μοιάζουν με το ευρώ

 

Ποιά κέρματα άλλων χωρών μοιάζουν πολύ με εκείνα του ενός ή των 2 ευρώ, για να μην πέσετε θύματα-  ΦΩΤΟ

 
Μορφή χιονοστιβάδας πάιρνει το πρόβλημα της διακίνησης ξένων νομισμάτων που μοιάζουν με το ευρώ και που κάποιοι επιτήδειοι τα έχουν προμηθευτεί και τα «σπρώχνουν» στην αγορά.

Σκοπός τους να εξαπατήσουν τους επαγγελματίες που πάνω στις γρήγορες συναλλαγές δεν δείχνουν τη δέουσα προσοχή στα κέρματα των 10,20,50 λεπτών καθώς και του 1 και 2 ευρώ.


Κέρματα από την γειτονική Τουρκία, Βουλγαρία, από την Βραζιλία, το Μπαχρέιν, την Γιουγκοσλαβία ακόμη και παλαιά εικοσάδραχμα εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με πραγματικής αξίας νομίσματα του ευρώ καθώς έχουν περίπου το ίδιο καλούπι, το ίδιο χρώμα, τα ίδια μέταλλα κατασκευής και την ίδια εμφάνιση (ένα δαχτυλίδι νικέλιο γύρω από την κεντρική χαλκού). Μία δεύτερη και
...

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΙΚΙΑ: Παίρνουν τα κοιτάσματα με ένα απλό άρθρο στην δανειακή σύμβαση!

Υποθήκευση του συνόλου των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας, θα περιλαμβάνει η δανειακή σύμβαση με επέκταση του επαίσχυντου άρθρου 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου ή περίληψη επιπλέον ειδικού άρθρου με το οποίο θα εκχωρούνται απ’ευθείας στους ξένους δανειστές τα έσοδα της χώρας από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Για την ακρίβεια...........
αυτή την στιγμή η διαπραγμάτευση δεν είναι για τον αν τα χρήματα θα πηγαίνουν απ’ευθείας σε ένα ταμείο το οποίο θα αποπληρώνει τα δάνεια, αλλά αν θα συμβεί αυτό (το οποίο οι κυβερνώντες θεωρούν «θετική λύση» ή αν θα αναλάβουν την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων απ’ευθείας οι δανειστές!

Αυτό σημαίνει ότι θα κοστολογούν με ένα συγκεκριμένο κόστος παραγωγής το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο το οποίο θα χρησιμοποιείται για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους και εν συνεχεία θα το πωλούν αυτοί όπου και όσο θέλουν!

Τα παραπάνω, τα οποία βασίζονται σε απόλυτα έγκυρη πηγή του
...

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα - Δυο-δυο σκοτώνουν τους Έλληνες καθημερινά- 'Εσφαξαν οδηγό ταξί στο Σχηματάρι - Σκότωσαν 75χρονη στη Λήμνο

 

- Ακόμα και στην περιφέρεια οι αλλοδαποί δεν διστάζουν να σφάξουν όποιον βρουν μπροστά τους για λίγα ευρώ
- Μυστήριο με τη δολοφονία του οδηγού που βρέθηκε με μαχαιριές σε όλο του το σώμα
- Ληστές προφανώς αλλοδαποί, μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη γυναίκα

Σαρώνει η εγκληματικότητα και όχι μόνο στην Αθήνα. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας καθημερινά αρκετοί άνθρωποι πέφτουν θύματα αδίστακτων κακοποιών.

Τα ξημερώματα βρέθηκε το πτώμα οδηγού ταξί σε αγροτική περιοχή στο Σχηματάρι, ακριβώς δίπλα στο όχημά του. Τη σορό του εντόπισε ο φύλακας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας ο οποίος είδε το αυτοκίνητο και όταν το πλησίασε αντίκρισε το άψυχο σώμα του οδηγού γεμάτο μαχαιριές.

Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής ενώ την εξαφάνισή του είχαν δηλώσει συγγενικά του πρόσωπα.



Το πιο σκληρό του πρόσωπο έδειξε κακοποιός σε μία 75χρονη που δεν δίστασε να τη σκοτώσει με μια μαχαιριά στο λαιμό.

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (21-01-2012). Γύρω στις 18.00, η κόρη της 75χρονης βγήκε από το σπίτι της ηλικιωμένης, στην περιοχή του Κοντοπουλίου και επέστρεψε σχεδόν μία ώρα αργότερα. Όταν άνοιξε την πόρτα και έκανε λίγα βήματα, βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα.

Η μητέρα της, ήταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο άγνωστος την είχε μαχαιρώσει στο λαιμό και είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Η τραγική κόρη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και πολύ γρήγορα έφτασε στο σπίτι κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Κουρσουμπά.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι η άγρια δολοφονία έγινε με σκοπό τη ληστεία.

Με δυο λόγια, όποια είδηση και αν διαβάσουμε καθημερινά, καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Οι ορδές των αλλοδαπών καθικιών μας αφανίζουν συστηματικά και αποτελούν το πιο δυνατό όπλο στα χέρια των καθαρμάτων που μας κυβερνάνε.

Τα μάτια μας ανοιχτά...Ήρθε η στιγμή του ξεπουλήματος της πατρίδας μας. Με δόλωμα μια μικρή μείωση φόρων, ετοιμάζονται να δώσουν τα ΠΑΝΤΑ!! Υδρογονάνθρακες-χρυσό-τουρισμό!!!