Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση νοτιοδυτικά της Σαντορίνης και βορειοδυτικά της Κρήτης.

Ένα 24ωρο μετά το σεισμό των 5,3 Ρίχτερ της Πέμπτης, η Κρήτη ξύπνησε ξανά εξαιτίας ισχυρού σεισμού. Ήταν 03:33 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν η γη σείστηκε ξανά και ο κόσμος βγήκε ταραγμένος στους δρόμους.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο νέος σεισμός είχε ένταση 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. 5,3 Ρίχτερ «έδωσε» νωρίτερα το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό κέντρο και 5,2 το Αμερικανικό Ινστιτούτο.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 46 χλμ νοτιοδυτικά της Σαντορίνης και 78 χλμ βορειοδυτικά του Ηρακλείου, σχεδόν στο ίδιο σημείο με το σεισμό της Πέμπτης. Το εστιακό βάθος ήταν μόλις 13 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά, μέχρι στιγμής, για ζημιές ή τραυματισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου