Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Έχουν πέσει όλα τα προσωπεία και τα προσχήματα - Οι Γερμανοί ζητάνε την επιβολή Κυβερνήτη στην Ελλάδα!.


Έχουν πέσει όλα τα προσωπεία και τα προσχήματα .
Εχθές η Γερμανία ζήτησε την επιβολή Κυβερνήτη - ανώτατου στρατιωτικού διοικητή στην Πατρίδα μας .

Οι κυβερνώντες έχουν ήδη συμφωνήσει σε όλα . Άλλα έχουν φανερά υπογράψει ,άλλα παραχωρήσει μυστικά.

...
Τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης χωρίς λαική εντολή προσπαθούν να παραδώσουν την χώρα τυπικά με ψήφιση της δανειακής σύμβασης με πλειοψηφία 180 βουλευτών για να "νομιμοποιήσουν" την ,άκυρη,αντισυνταγματική, τοκογλυφική πρώτη δανειακή σύμβαση υποταγής της χώρας.

Δυνάμεις απο όλους τους πολιτικούς χώρους που αντιστεκόμαστε ,δημιουργούμε μέτωπο πολιτικού συνασπισμού βάζοντας στην άκρη ιδεολογικές διαφορές σεβόμενοι την διαφορετικότητα του καθένα προτάσσοντας το
...Εθνικό συμφέρον.

Το πολιτικό κατεστημένο πρέπει να ανατραπεί και οι χρηματοδοτούμενοι απο τύπου siemens πολιτικοί να πληρώσουν και να δημευτούν τα κλεμμένα.

Προέχει όμως το βροντερό λαικό μήνυμα στους ήδη εκλεγμένους βουλευτές σε προσωπικό επίπεδο ότι
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ ,ΠΟΙΝΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΙ.


ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
(από την σελίδα του Πάνου Καμμένου στο φατσοβιβλίο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου