Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Εμείς τα κορόιδα πληρώνουμε το αίμα μας, και η κυρά Γιάννα Αγγελοπούλου βάπτισε το παλάτι της εμπορικό κέντρο για να γλιτώσει το χαράτσι!Ζήτω η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κυρά Γιάννα!!!



Σε τεράστιο σκάνδαλο έχει εξελιχθεί η υπόθεση αποφυγής του χαρατσιού της ΔΕΗ από τους πλούσιους Έλληνες.
Το φως της δημοσιότητας είδε η περίπτωση του ζεύγους Αγγελόπουλου, που έχει ονομάσει την βίλα του… εμπορικό κέντρο!!!
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο...


  συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ/ ΔΕΗ κ. Φωτόπουλος, το ζευγάρι γλιτώνει ένα σωρό λεφτά με αυτόν τον τρόπο για την υπερπολυτελή βίλα του στο Παλαιό Ψυχικό.

Στα κοσμικά πάρτι που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα στο οίκημα -με καλεσμένους μεταξύ άλλων επιχειρηματίες και πολιτικούς- κανείς από τους καλεσμένους δεν κατάλαβε ότι μπορούσε εκεί να… κάνει τα ψώνια του ή να αναζητήσει περίθαλψη μιας
.....

Corpus Christi:Αυτή είναι η υπόθεση του έργου στο θέατρο Χυτήριο, που έχει ξεσηκώσει τη θύελλα των αντιδράσεων



Τα βαθύτερα συναισθήματα που νιώθει ο Ιούδας για τον Ιησού είναι το φιτίλι που πυροδοτεί την εξέλιξη του έργου Corpus Christi του Τέρενς Μαν Νάλι. Μια ιστορία αμφιλεγόμενη και παλιά που έχει...


 εμπνεύσει πολλά έργα στην τέχνη και που έγινε η αφορμή για τα χθεσινά πρωτοφανή επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο. Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο, προκαλώντας και πάλι αντιδράσεις που έμειναν όμως στο επίπεδο των ανακοινώσεων. Στο Corpus Christi σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, ξετυλίγεται η ιστορία δεκατριών νέων, από την εφηβεία στην ενηλικίωση και η δοκιμασία της σχέσης τους: συναντιούνται σε ένα ταξίδι κατά το οποίο η φιλία τους δοκιμάζεται από τον
...
 

Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί στον Κόκκινο Μύλο. Βαριά οπλισμένοι Αλβανοί κακοποιοί πυροβολούσαν εναντίον αστυνομικών. Όλη η περιοχή αποκλεισμένη.


Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί τη νύχτα στον Κόκκινο Μύλο - Συνελήφθη Αλβανός που εμπλέκεται στην απόδραση απο το νοσοκομείο Τρικάλων. Αναζητούνται οι υπόλοιποι  της συμμορίας.


- Τέσσερις Αλβανοί πυροβόλισαν εναντίον αστυνομικών

 Εγκλωβίστηκαν στο νεκροταφείο της περιοχής


'Αγρια καταδίωξη τη νύχτα στον Κόκκινο Μύλο. Αποκλεισμένη όλη η περιοχή, συμπεριλαμβανομένου και του νεκροταφείου, με τον φόβο ότι οι Αλβανοί μπορεί να κρύβονται μέσα στο κοιμητήριο.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν ύποπτο ΙΧ με επιβάτες 4 Αλβανούς. Οταν οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί, οι Αλβανοί πυροβόλησαν εναντίον τους με καλάσνικοφ και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων και δυνάμεις των ΕΚΑΜ, που έσπευσαν προς ενίσχυση καθώς και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

Οι κακοποιοί εγκλωβίστηκαν στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μυλου, με την αστυνομία να συλαμβάνει έναν απο αυτούς ενώ οι συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία απο την αστυνομία ο άνδρας που συνελήφθη φέρεται να εμπλέκεται στη θεαματική απόδραση απο το νοσοκομείο των Τρικάλων, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου 3 Αλβανοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο Νοσοκομείο, πυροβόλησαν στον αέρα, χτύπησαν ειδικούς φρουρούς και έφυγαν μαζί με συμπατριώτη τους που είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές Τρικάλων!

Σύμφωνα με το TrikalaVoice ο Αλβανός κρατούμενος μεταφέρθηκε με δρακόντεια μέρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο και οδηγήθηκε στα επείγοντα περιστατικά. Εκείνη την ώρα τρεις συμπατριώτες του, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη από πριν στο χώρο του Νοσοκομείου, μπήκαν στα επείγοντα με τα όπλα στα χέρια, ακινητοποίησαν και χτύπησαν τους φρουρούς οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, ενώ γιατροί και νοσοκόμοι έτρεξαν να σωθούν.

Οι τρεις Αλβανοί πήραν τον κρατούμενο μαζί τους, μπήκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μάλιστα, σύμφωνα με το TrikalaVoice, πάνω στο πανικό της στιγμής, έπεσε το όπλο του ενός δράστη, την ώρα που έφευγε.

Σημ: Πριν από λίγο, πιάστηκε και ο δεύτερος Αλβανός στην περιοχή του νεκροταφείου.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!Oι τροϊκανοί ζήτησαν να εκκενώσουμε όλα τα μικρά νησιά στα οποία κατοικούν κάτω από 150 άνθρωποι....



http://newpost.gr/post/160469/nai-oi-troikanoi-zitisan-na-ekkenosoyme-ti…-gaydo-/ Και όμως, οι τροϊκανοί πρότειναν να εκκενώσουμε τα μικρά ελληνικά νησιά, με πληθυσμό κάτω από 150 κατοίκους. Η επαλήθευση της είδησης, ήρθε μια μέρα μετά τις χθεσινές διαψεύσεις και μάλιστα από το βήμα της Βουλής.
Ο υπουργός εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, δήλωσε ότι «η ανοησία ενός ξένου υπαλλήλου δεν εκφράζει την ελληνική πλευρά για τα νησιά. 
Την Ελλάδα την εκφράζει η πολιτική που χαράζει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.» Με τον τρόπο αυτό, εμμέσως αλλά σαφώς, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι το θέμα τέθηκε αλλά σε κατώτερο επίπεδο- σε επίπεδο τεχνοκρατών.
Βέβαια, ο Π. Καμμένος το προχώρησε το θέμα, θέτοντας ζήτημα παραίτησης του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει χθες τη σχετική πληροφορία. Και λέμε το προχώρησε γιατί είναι σαφές ότι ο κ. Στουρνάρας μιλούσε για τις διαπραγματεύσεις με τα ανώτερα κλιμάκια της τρόικας.
Ωστόσο τα ζητήματα παραμένουν: Είτε έχουν να κάνουν με τον τρόπο που ορισμένοι υπάλληλοι της Κομισιόν αντιλαμβάνονται, σήμερα, την Ελλάδα, είτε με τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίστηκε το θέμα ο υπουργός Κώστας Μουσουρούλης.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι μεταξύ των μικρών νησιών, συμπεριλαμβάνεται η Γαύδος,, τα Αντίκυρα, ο Καστός, η Ψέριμος, το Αγαθονήσι και οι Αρκιοί.
newpost.gr

Προς το πέρασμα της κας Μέρκελ



ΓΙΑΤΙ ;
Κυρία Μέρκελ περάσατε άκουσα (μένω μακριά σ’ ένα νησί) από άδειους δρόμους στην Αθήνα.
Έτσι νομίζετε!
Δεν ήταν άδειοι!
Όρθιοι και διάφανοι απ’ το χρόνο και το θάνατο από πείνα (εκείνο το φοβερό, παγωμένο ‘41) όρθιοι και διάφανοι υψώθηκαν να σας κοιτάζουν! Πως είναι σήμερα το πρόσωπο της Γερμανίας; Τι πρόσωπο φοράει το μίσος του ανθρώπου στην παγωμένη της ψυχή;
Και να ρωτήσουν το ίδιο ερωτηματικό που φόρεσαν τα μάτια εκεί στο πεζοδρόμιο πριν πεθάνουν καθώς κοιτούσαν όλο απορία ολόγυρα ο,τι ποτέ ξανά δεν θα κοιτούσαν, την ίδια ερώτηση που ρωτούν και σήμερα όσοι πεθαίνουν από πείνα ή όσοι δεν θέλουν να πεινάσουνε ξανά.
ΓΙΑΤΙ ;
Ολυμπία Καράγιωργα
νύχτα στο νησί
11/10/2012

Λεζάντα φωτογραφίας
Πεθαίνοντας από πείνα κάπου στην ακαδημίας.
Χειμώνας του ‘41

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Διπλωματικός Σύμβουλος προς Μέρκελ:'' Τι γίνεται? Καλά είσαι''? Απίστευτος τύπος, όποιος και αν είναι, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!

Το ανακάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας. ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ!!!!

Κατά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα, τις πρώτες- πρώτες στιγμές  και μόλις είχε βγει από το αεροπλάνο, ο πρωθυπουργός σύστηνε με τη δέουσα σοβαρότητα και επισημότητα  στην Φράου  Μέρκελ το επιτελείο του... Όλοι έκαναν ψαρωμένοι τους δουλικούς χαιρετισμούς τους στα αγγλικά ή στα γερμανικά, μέχρι που έφτασε σε έναν διπλωματικό σύμβουλο.
Και ο διπλωματικός σύμβουλος, χωρίς να μασήσει από τα καραγκιοζιλίκια του πρωτόκολλου   της είπε στα ελληνικά :
 "Καλά είσαι;;;" και εκείνη, χωρίς να καταλάβει ούτε λέξη φυσικά, του κούνησε το κεφάλι.
Η Μαρία Μπακοδήμου είπε είναι σαν να έχεις καλεσμένους στο σπίτι σου και ξαφνικά βγαίνει ένα βρωμόπαιδο και στα γκρεμίζει όλα! Ο Φώτης συμπλήρωσε..."και την αμολάει μη σου πω κιόλας"!

Δείτε το βίντεο! "Όλα τα λεφτα"!

-

Αναίσχυντη απαίτηση Μέρκελ στον Ελληνα πρωθυπουργό!



Αναίσχυντη απαίτηση Μέρκελ στον Ελληνα πρωθυπουργό!
 Μετά τα εξοπλιστικά και τη Siemens, οι Γερμανοί ζητούν να τους παραδοθεί άνευ όρων και η δημόσια Υγεία!
 

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Μέχρι σήμερα, οι ξένοι δανειστές μας –με πρώτη τη Μέρκελ και την παρέα της- ζητούσαν να περικοπούν οι μισθοί μας, οι συντάξεις μας, τα επιδόματα, ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων κ.ο.κ. Χτες, ουσιαστικά, η Γερμανίδα καγκελάριος απαίτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό να περικοπούν και οι ζωές των Ελλήνων!
Από χτες, μετά την επίσκεψη Μέρκελ, το σχέδιο των Γερμανών είναι, πια, ξεκάθαρο. Δεν τους φτάνει που παίρνουν τα εξοπλιστικά μας (εκατομμύρια ευρώ για υποβρύχια που γέρνουν, μεταξύ άλλων), την ώρα που δεν έχουμε λεφτά να φάμε. Δεν τους φτάνει που
...

Focus στα ελληνικά:«Αγαπητοί Έλληνες η Άγκελα Μέρκελ δεν αξίζει το μίσος σας» (Θίχτηκαν οι Γερμαναράδες....)


Τους έτσουξε τους Γερμαναράδες η αλήθεια και κατέφυγαν σε πληρωμένες δημοσιογραφικές συμβουλές και νουθεσίες προς τους ''αχάριστους'' Έλληνες. Πριν μας δώσετε τις συμβουλές σας , για ελάτε μια βολτίτσα να δείτε πώς ζούμε....ΚΑΙ εξαιτίας σας...άπλυτα ΖΩΑ...

Συγγνώμη που δεν αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για τα 3 χρόνια χλευασμού και μίσους από εσάς, συγγνώμη που δεν αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη που μας σκοτώνετε για να ταϊσετε τις τράπεζες, συγγνώμη που δεν αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη επειδή λαδώνατε επί δεκαετίες μερικά καθίκια πολιτικούς για να μας φέρετε στο σημείο που ήρθαμε τώρα, συγγνώμη που δεν δεχόμαστε με ευγνωμοσύνη την Γερμανική Κατοχή ΞΑΝΑ...

Πολλές γερμανικές εφημερίδες κυκλοφορούν σήμερα με πρωτοσέλιδα για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα, ενώ στην κεντρική φωτογραφία τους απεικονίζονται η Άγκελα Μέρκελ και ο Αντώνης Σαμαράς.

Η Süddeutsche Zeitung επισημαίνει στον πρωτοσέλιδο τίτλο της ότι «Η Μέρκελ δίνει θάρρος στους Έλληνες» και σημειώνει: «Η καγκελάριος αναγνωρίζει τις προσπάθειες της Αθήνας λέγοντας ότι οι θυσίες που ζητάμε από τη χώρα είναι μεγάλες, αλλά ο δύσκολος δρόμος αξίζει τον κόπο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς υπόσχεται ότι θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις. Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους».
Σε άρθρο της ίδιας εφημερίδας διαβάζουμε ότι

....

Frankfurter Allgemeine Zeitung: “Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την υποδοχή της καγκελαρίου Μέρκελ θυμίζουν περισσότερο επίσκεψη στο Αφγανιστάν παρά σε χώρα της ΕΕ.”



Η επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ στην Ελλάδα είναι το κύριο θέμα στα σχόλια και τα ρεπορτάζ του γερμανικού τύπου, ο οποίος εμφανίζεται διχασμένος όσον αφορά τις πρoσδοκίες από το ταξίδι.
«Αυτή η επίσκεψη είναι καλύτερη από καμία επίσκεψη κι όμως θα ήταν επιθυμητό να αφιέρωνε η καγκελάριος περισσότερο χρόνο στο ταξίδι της στην Ελλάδα», επισημαίνει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt και διευκρινίζει: «Ο οικοδεσπότης Σαμαράς μπορεί να παρηγορηθεί από το γεγονός ότι τα σύντομα αυτά ταξίδια συνιστούν διπλωματική καθημερινότητα, αλλά δεν επιβεβαιώνουν πλέον την παλιά διαπίστωση ότι τα ταξίδια μορφώνουν.Οι επτά χιλιάδες αστυνομικοί δεν φροντίζουν μόνο για την ασφάλεια της Μέρκελ, αλλά και για να αποφευχθεί η επαφή με εκείνους ακριβώς που θα έπρεπε να μιλήσει η καγκελάριος, δηλαδή με τον ελληνικό λαό», καταλήγει το σχόλιο.
Τα μέτρα ασφαλείας θυμίζουν επίσκεψη στο Αφγανιστάν
«Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν
,,,

«Είναι σκληρά σαν μέτρα, αλλά άξιζε τον κόπο»!…(Για την τρομοκρατία, τα δακρυγόνα, το ανθρωποκυνηγητό και μια πόλη-στρατόπεδο, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ φυσικά...)


ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ» ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ…
Γράφει ο Μαγια

Η επιθεώρηση της τοπικής κυβέρνησης, η οποία υλοποιεί τις πιο διεστραμμένες απαιτήσεις του Βερολίνου στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε.
Tώρα, πλέον, πρέπει να έχουν πεισθεί και οι πλέον αφελείς. Η Μέρκελ, ήρθε σε μια καθημαγμένη χώρα για να πάρει κι άλλα. Δηλαδή, μέτρα και μπίζνες.
Κακόγουστη η παράσταση πολιτικού και επικοινωνιακού θεάτρου, με την καθοδηγήτρια της
νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας στην Ευρώπη να υποκρίνεται ότι συμπάσχει με τους Ελληνες, που υφίστανται τα πάνδεινα εξαιτίας της πολιτικής της και ταυτόχρονα να ισχυρίζεται ότι, δήθεν δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πέρα από την εξοντωτική λιτότητα.
«Είναι σκληρά σαν μέτρα, αλλά άξιζε τον κόπο», είπε, η ηγεμόνας με κυνικότητα που ανατριχιάζει. Σα να ήθελε να πάρει εκδίκηση, για λογαριασμό των προγόνων της!…
Αποκαλυπτική των προθέσεών της Μέρκελ, είναι η ακόλουθη
....
 

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ…Ευτυχώς, κάποιοι σηκώθηκαν από τους καναπέδες....


....και παρά τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, τα κάγκελα, τα χημικά και τους χιλιάδες αστυνομικούς του χουντικού καθεστώτος, υποδέχθηκαν τη σκύλα όπως της άξιζε.

408668_354755281280984_1669604781_n

Ο δοκιμαζόμενος λαός της Βενεζουέλας μας θεωρεί ακόμα πρότυπο αντίστασης και μας σέβεται ! Ας μην τους διαψεύσουμε ρε παιδιά! Όλοι μαζί στους δρόμους σήμερα!!




Μέσα σε όλα τα πανηγύρια για την επανεκλογή με 54% του Τσάβες νιώσαμε ρίγος όταν είδαμε την Ελληνική σημαία ανάμεσα στο πλήθος ! 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για τον λαό μας, η Ελληνική σημαία να βρίσκεται στα χέρια του αγωνιζόμενου και δοκιμαζόμενου λαού της Βενεζουέλας.
Η σημαία μας, σύμβολο αντίστασης και αγώνα υψώνεται στις διαδηλώσεις σε χώρες όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Βενεζουέλα, κλπ.

Ας δώσουμε όλοι μαζικά το παρόν σήμερα και αύριο στις διαδηλώσεις από όποιο χώρο και αν ανήκουμε . Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το φρόνιμα όλων των καταπιεσμένων λαών και μαζί και το δικό μας . Ολόκληρη η Ελλάδα ας γίνει μια διαδήλωση ...και να λένε μετά από χρόνια οι λαοί ότι η παγκόσμια ανατροπή του τραπεζικού κατεστημένου ξεκίνησε από την χώρα του φωτός , την ΕΛΛΑΔΑ !
peramatozoa.net

Η Αθήνα υπό πολιορκία και κάγκελα παντού λόγω της Γερμανικής Κατοχής. Πώς να κινηθείτε....




Πόλη υπό πολιορκία σήμερα η Αθήνα, λόγω της λήψης αυστηρών μέτρων ασφαλείας από την Αστυνομία και των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας των συνδικάτων. Τον αποκλεισμό των μετακινήσεων των πολιτών σε μεγάλο τμήμα της πρωτεύουσας συμπληρώνει και το...

 κλείσιμο των δρόμων, λόγω της άφιξης της  κυρα Μέρκελ. Αναλυτικά...


Τα ΜΜΕ

Σοβαρό πρόβλημα μετακινήσεων θα υπάρξει και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 16.00, ενώ, κατόπιν εντολών της Αστυνομίας κλειστοί θα είναι
....

Ανακοίνωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το σημείο προσυγκέντρωσης σήμερα.



20121009-003808.jpg

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Δημοσιοποίησε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τη λίστα επιχειρήσεων που έτυχαν… ειδικής μεταχείρισης. Ποιές μεγάλες επιχειρήσεις δεν πλήρωσαν στη ΔΕΗ τέλος ακινήτων

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,τη Δευτέρα το απόγευμα, λίστα επιχειρήσεων που έτυχαν…
ειδικής μεταχείρισης από την επιχείρηση.
deh_6-10-2012Δείτε τις περιπτώσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, καταγγέλλοντας τον εμπαιγμό των Ελλήνων πολιτών που κλήθηκαν να καταβάλουν το δυσβάσταχτο χαράτσι, ενώ την ίδια στιγμή μεγάλες επιχειρήσεις είτε πλήρωσαν μειωμένο τέλος ακινήτων, ακόμη και σε ποσοστό 60%, είτε εξαιρέθηκαν του σχετικού μέτρου.
Σε άλλες περιπτώσεις δε, επιχειρήσεις εμφανίζουν μειωμένο αριθμό του εμβαδού, αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!
Ενδεικτική είναι η περίπτωση τεσσάρων κτιρίων του επιχειρηματία κ. Μπάμπη Βωβού, επί της λεωφόρου Κηφισίας.
Στην πρώτη παροχή, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα τ.μ από 15.578 έγιναν 9.985 και ο επιχειρηματίας γλίτωνε 196.585 ευρώ χαράτσι. Στη δεύτερη παροχή τα τ.μ από 33.705 έγιναν 19.981 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 446.626 χαράτσι. Στην τρίτη παροχή τα
...
 

H Μέρκελ έρχεται, η Δημοκρατία φεύγει!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝΕ τις διαδηλώσεις για αύριο!



Το δημοκρατικό δικαίωμα της διαδήλωσης έκανε φτερά, γιατί έρχεται η Φράου Μέρκελ…

Ο Γενικός Αστυνομικός Διεθ. Αττικής για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής αποφάσισε την απαγόρευση κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης ή πορείας στην Αθήνα την Τρίτη από τις 09.00 έως τις 22.00. 

Νωρίτερα γράφαμε ότι προσπαθούν να μην δει η Μέρκελ ούτε ένα διαδηλωτή. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απαγόρευση αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους:

Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Ένα μέλος της πράσινης συμμορίας αυτοκτόνησε (ή τον αυτοκτόνησαν;;;..). Βρέθηκε νεκρός ο συνεργάτης του Α. Τσοχατζόπουλου, Βλάσης Καμπούρογλου


Νεκρός βρέθηκε σε ξενοδοχείο στην Τζακάρτα ο πρώην διευθ. Σύμβουλος της εταιρίας Drumilan Βλάσης Καμπούρογλου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

Εναντίον του Καμπούρογλου είχε ασκηθεί δίωξη για το σκάνδαλο των TOR M1 μια που η εταιρία Drumilan είχε αναλάβει να υλοποιήσει τα αντισταθμιστικά οφέλη της αγοράς των πυραύλων, όπου σύμφωνα με τη δικαιοσύνη, μεγάλο μέρος από τις μίζες είχαν περάσει μέσα από την εταιρία.

Στην απολογία του, ο Νικόλαος Ζίγρας, εξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, είχε δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο για το Βλάση Καμπούρογλου, μια και όπως ισχυρίστηκε, ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε χρήματα σε βαλίτσες για τον Άκη.

Διαβάστε τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της Realnews στις 22 Ιουλίου και στις 29 Ιουλίου

Πηγή: real.gr

Ω μον Ντιέ! Πασίγνωστος Δημοσιογράφος (με “Δ” κεφαλαίο), ελέγχεται εδώ και λίγους μήνες από τον ΣΔΟΕ για σωρεία παραβάσεων!


Με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΜΠ 4201, από τις 23/5/2012, ο ΣΔΟΕ ελέγχει πασίγνωστο δημοσιογράφο για σωρεία ατασθαλιών και παραβάσεων!

Ο επιφορτισμένος με τον φάκελλο είναι ο υπάλληλος Βασίλειος Κ.

Η διενέργεια ελέγχου βέβαια δεν σημαίνει ενοχή σε καμμία περίπτωση. Αυτό όμως ισχύει και για τις περιπτώσεις λιστών που βγαίνουν

...
 

Ξεχάστε το ΜΕΤΡΟ από σήμερα στις 15.00! - Κλειστοί οι σταθμοί σε ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ! - Μετά τα συλλαλητήρια η Μέρκελ στην Αθήνα! Το χουντικό καθεστώς προστατεύει την σκύλα αφεντικίνα του...


  • Αποκλεισμένα τα πάντα γύρω από το Σύνταγμα

- Επί ποδός “πολέμου” 7.000 αστυνομικοί - Επί 24ωρο θα πετάνε ελικόπτερα
- Θα αποκλειστεί και η διαδρομή που θα ακολουθήσει - Σχέδιο να μην δει καν τους διαδηλωτές η Καγκελάριος

Από σήμερα τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της αυριανής επίσκεψης της φακλάνας.

Σήμερα και ενόψει του απογευματινού συλλαλητηρίου, θα μείνουν κλειστοί  από τις 3 μετά το μεσημέρι, οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό και οι συρμοί δεν θα σταματούν στις δυο αποβάθρες.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συγκεκριμένοι σταθμοί θα δοθούν και πάλι προς χρήση στο επιβατικό κοινό μετά το πέρας των συγκεντρώσεων και ύστερα από νέα εντολή της αστυνομίας.

Αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν ότι η Μέρκελ θα φτάσει στην
....
 

Οι αρχιλήσταρχοι χεδιάζουν νέο χαράτσι στα ενοίκια, το οποίο αφορά τους μικρούς ιδιοκτήτες ακινήτων!



Μετά τα σχέδια για επιβολή φόρου ιδιοκατοίκησης που δεν τελεσφόρησε, το υπουργείο Οικονομικών επαναφέρει στο τραπέζι ένα μέτρο της περασμένης χρονιάς που αφορά εκ νέου τους ιδιοκτήτες ακινήτων, σε μια προσπάθεια να κλείσουν οι μαύρες τρύπες των κρατικών ταμείων.
Συγκεκριμένα, Υπουργείο και Τρόικα σχεδιάζουν την επιβολή φόρων ακόμη και σε ακίνητα λίγων τετραγωνικών προωθώντας ρύθμιση που προβλέπει την αυτοτελή φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια με συντελεστή 20%.
Η ρύθμιση αυτή σημαίνει αυτομάτως ότι οι φορολογούμενοι με εισοδήματα που προέρχονται αποκλειστικά από ακίνητα θα χάσουν το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ και τα πρόσθετα αφορολόγητα όρια για τα προστατευόμενα τέκνα.
«Θύματα» μιας τέτοιας εξέλιξης θα είναι όσοι φορολογούμενοι αποκτούν εισοδήματα από 1.000 έως 35.000 ευρώ το χρόνο προερχόμενα από εκμισθώσεις ακινήτων, δηλαδή
....

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Δεν είναι 36, αλλά φθάνουν τους 60 οι ''τίμιοι'' πολιτικοί που ελέγχει το ΣΔΟΕ. Οι 3 εξ αυτών μάλιστα, είναι εν ενεργεία κυβερνητικοί παράγοντες!




- Οι 29 εκλέγονται στην Αττική
- Τρεις εν ενεργεία κυβερνητικοί παράγοντες, νυν και πρώην βουλευτές
- Για 21 έχει διαταχθεί το άνοιγμα λογαριασμών

Έγγραφη αναφορά για περίπου 60 πολιτικά πρόσωπα για τα οποία γίνεται εκτενής έλεγχος παρέδωσε το ΣΔΟΕ στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, διερευνώνται για φοροδιαφυγή, παράνομο πλουτισμό ή ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας από αρμόδιες πηγές, το σύνολο των πολιτικών που ελέγχονται ξεπερνά κατά πολύ τον αριθμό των 32 ή 36 και αγγίζει τους 60, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και τρεις εν ενεργεία κυβερνητικοί παράγοντες, νυν και πρώην βουλευτές, αλλά και πρώην υπουργοί, που προέρχονται από διάφορες εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Οι περισσότεροι, ωστόσο, προέρχονται από την περιφέρεια της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, ενώ οι υπόλοιποι από διάφορες περιφέρειες της χώρας.

Τσίπρας: Η Μέρκελ έρχεται να στηρίξει το εγκληματικό μνημόνιο και την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Σαμαρά




Η κ. Μέρκελ, δεν έρχεται να στηρίξει την Ελλάδα, που η ίδια, με την εμμονή της στη μνημονιακή λιτότητα έχει οδηγήσει στον γκρεμό, αλλά "έρχεται να σώσει το διεφθαρμένο, ανυπόληπτο και υποτελές στα συμφέροντά της πολιτικό σύστημα", είπε ο κ. Τσίπρας και ανακοίνωσε την έναρξη μίας μεγάλης πορείας του ΣΥΡΙΖΑ προς το λαό, τον οποίο καλεί σε μία μεγάλη και ειρηνική παρουσία στους δρόμους για να αποτραπεί η καταστροφή της χώρας και ταυτόχρονα να στηρίξει την δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή.

Εκτενής ήταν η αναφορά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάγκη ανάπτυξης κοινωνικών αγώνων και επικαλούμενος τις μεγάλες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Ισπανία και την Πορτογαλία, σημείωσε ότι υπάρχει απάντηση στην κρίση και αυτή είναι οι μαζικοί κοινωνικοί αγώνες , δηλαδή είναι "η προοπτική ενός μεγάλου λαϊκού ξεσηκωμού ενάντια στη λιτότητα στην Ευρώπη, είναι η προοπτική μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα". Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για "εγκληματίες της τρόικας εξωτερικού", που εφάρμοσαν μια
..