Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

Δεν είναι 36, αλλά φθάνουν τους 60 οι ''τίμιοι'' πολιτικοί που ελέγχει το ΣΔΟΕ. Οι 3 εξ αυτών μάλιστα, είναι εν ενεργεία κυβερνητικοί παράγοντες!
- Οι 29 εκλέγονται στην Αττική
- Τρεις εν ενεργεία κυβερνητικοί παράγοντες, νυν και πρώην βουλευτές
- Για 21 έχει διαταχθεί το άνοιγμα λογαριασμών

Έγγραφη αναφορά για περίπου 60 πολιτικά πρόσωπα για τα οποία γίνεται εκτενής έλεγχος παρέδωσε το ΣΔΟΕ στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, διερευνώνται για φοροδιαφυγή, παράνομο πλουτισμό ή ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας από αρμόδιες πηγές, το σύνολο των πολιτικών που ελέγχονται ξεπερνά κατά πολύ τον αριθμό των 32 ή 36 και αγγίζει τους 60, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και τρεις εν ενεργεία κυβερνητικοί παράγοντες, νυν και πρώην βουλευτές, αλλά και πρώην υπουργοί, που προέρχονται από διάφορες εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Οι περισσότεροι, ωστόσο, προέρχονται από την περιφέρεια της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, ενώ οι υπόλοιποι από διάφορες περιφέρειες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου