Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Ένα μέλος της πράσινης συμμορίας αυτοκτόνησε (ή τον αυτοκτόνησαν;;;..). Βρέθηκε νεκρός ο συνεργάτης του Α. Τσοχατζόπουλου, Βλάσης Καμπούρογλου


Νεκρός βρέθηκε σε ξενοδοχείο στην Τζακάρτα ο πρώην διευθ. Σύμβουλος της εταιρίας Drumilan Βλάσης Καμπούρογλου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

Εναντίον του Καμπούρογλου είχε ασκηθεί δίωξη για το σκάνδαλο των TOR M1 μια που η εταιρία Drumilan είχε αναλάβει να υλοποιήσει τα αντισταθμιστικά οφέλη της αγοράς των πυραύλων, όπου σύμφωνα με τη δικαιοσύνη, μεγάλο μέρος από τις μίζες είχαν περάσει μέσα από την εταιρία.

Στην απολογία του, ο Νικόλαος Ζίγρας, εξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, είχε δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο για το Βλάση Καμπούρογλου, μια και όπως ισχυρίστηκε, ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε χρήματα σε βαλίτσες για τον Άκη.

Διαβάστε τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της Realnews στις 22 Ιουλίου και στις 29 Ιουλίου

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου