Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ω μον Ντιέ! Πασίγνωστος Δημοσιογράφος (με “Δ” κεφαλαίο), ελέγχεται εδώ και λίγους μήνες από τον ΣΔΟΕ για σωρεία παραβάσεων!


Με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΜΠ 4201, από τις 23/5/2012, ο ΣΔΟΕ ελέγχει πασίγνωστο δημοσιογράφο για σωρεία ατασθαλιών και παραβάσεων!

Ο επιφορτισμένος με τον φάκελλο είναι ο υπάλληλος Βασίλειος Κ.

Η διενέργεια ελέγχου βέβαια δεν σημαίνει ενοχή σε καμμία περίπτωση. Αυτό όμως ισχύει και για τις περιπτώσεις λιστών που βγαίνουν

...
 
στην γύρα με ονόματα πολιτικών και ίσως εκεί υπάρχει μία διαφορά: Ότι ο πολιτικός οφείλει να ελέγχεται από τον ΣΔΟΕ ακόμα και για ψύλλου πήδημα. Ο Δημοσιογράφος όμως (με “Δ” κεφαλαίο), μπαίνει στο στόχαστρο μόνο με ισχυρές ενδείξεις παρατυπιών, γεγονός που θα έπρεπε να αποτελεί πρώτη είδηση!

Θα μου πείτε ότι η ομερτά της συγκάλυψης είναι σύνηθες φαινόμενο στις κάστες εξουσίας. Λογική και η σιωπή των ΜΜ”Ε” γι’ αυτή την εξέλιξη αφού εάν αρχίζεις να ανακατεύεις μία αποχέτευση, γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θα βγει στην επιφάνεια. Υπάρχουν όμως και όρια.

Φανταστείτε για παράδειγμα, τον Μαντέλη με την πολιτική του ιδιότητα να ξιφουλκεί κατά της …διαφθοράς στην πολιτική! Και να χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τον Τσουκάτο!

Φανταστείτε τώρα και κάποιον ελεγχόμενο Δημοσιογράφο να επιδίδεται στην δημοσιοποίηση λιστών του …ΣΔΟΕ! Αλλά βεβαια από τα αναφερόμενα ονόματα να απουσιάζει επιδεικτικά το δικό του… olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου