Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ 'ΑΝΤΡΕΣ' ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ.

 

Όσο για τον ίδιο τον 'άντρα' αστυνομικό, καμαρώστε τον....Είναι ντροπή για μια δημοκρατική χώρα να υπάρχουν άτομα σαν αυτό υποκείμενο, στα οποία να έχει ανατεθεί η εφαρμογή των νόμων.
Αλλά ποιός είπε ότι έχουμε δημοκρατία; Με κάθε ευκαιρία οι πραιτωριανοί της χουντικής κυβέρνησης, χτυπώντας γέρους, αδύναμους και εργαζόμενους, φροντίζουν να μας  υπενθυμίζουν το απολυταρχικό καθεστώς που μας κυβερνάει!

 
0000ghg (1)


Μόνο αποτροπιασμό και απέχθεια προκαλεί η εικόνα της απίστευτης βίας που δέχεται μια από τις γυναίκες καθαρίστριες από “άντρες” των ΜΑΤ, ενώ, ο πιο… “άντρας” απ’ όλους, της καταφέρνει πισώπλατα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, φορώντας μάλιστα στο χέρι του μια σιδηρογροθιά, που προφανώς χορηγεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη…

Είναι Γυναίκα αγωνίζεται για τη ζωή της και για τη δική μας ζωή και δεν χρειάζεται σιδηρογροθιές, μόνο σιδερένια θέληση για κοινωνική δικαιοσύνη.

Έτσι αποφάσισε ο Κικίλιας να κάνει το ντεμπούτο του ως υπουργός, με εντολές για βία που τη συναντάς μόνο σε χούντες όπως αυτή του Ερντογάν, και γεμίζοντας τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα με εικόνες που συνιστούν την επιτομή του διασυρμού, όχι μόνο της χώρας αλλά και του ανθρώπινου πολιτισμού.

 

Η γυναίκα του Στουρνάρα, οι κόρες του Στουρνάρα, ο φίλος του Στουρνάρα…Κι εσύ άνεργος ; Τς τς τς ! Αξιοκρατεία Ρε !

 

Ο πατριώτης και εντιμότατος κύριος Στουρνάρας. Του Σ. Κούλογλου

To καλοκαίρι του 2012, όταν μετά τις εκλογές σχηματίστηκε η κυβέρνηση Σαμαραζέλου με ολίγη από ΔΗΜΑΡ, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας βρέθηκε μπροστά σε μια μοναδική ιστορική ευκαιρία. Το ΔΝΤ με την κυρία Λαγκάρντ και ο επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα Π. Τόμσεν προέτρεψαν τον Έλληνα υπουργό να ζητήσει από τους δανειστές της χώρας το κούρεμα του χρέους.
Το ΔΝΤ θεωρούσε και σωστά ότι ρίχνει λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Το ελληνικό χρέος είναι μη βιώσιμο και ο κ. Στουρνάρας ήξερε πολύ καλά ότι χωρίς το κούρεμα η χώρα του θα σέρνεται για δεκαετίες. Την συνέχεια διηγήθηκε ο ίδιος στους Financial Times: «Ο Πόουλ (Τόμσεν) και η Λαγκάρντ είπαν ότι έπρεπε να ταχθώ με το μέρος τους. Τους είπα: ‘OΚ’. Αν το έκανα θα βοηθούσε πραγματικά την Ελλάδα. Όμως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ο Σόιμπλε μου είπε: ‘Yannis, forget it. Έτσι δεν γίνεται’. Τι μπορώ να κάνω;»
Τι να κάνει ο Yannis αφού του είπε ο Σόιμπλε να το ξεχάσει; Αν στον τομέα της υπεράσπισης των συμφερόντων της χώρας ο νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος υστερεί λίγο, στον επιχειρηματικό τομέα είναι αναφμισβήτητα καλύτερος. Ένα

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ" ΘΕΟΧΑΡΗ


Κι ενώ το θυμικό των ανθρώπων ξεσπά - και δικαιολογημένα - με την "παραίτηση" του αδίστακτου σαδιστή (και φερόμενου ως γγ εσόδων) Χάρη Θεοχάρη...

Υπάρχει μια είδηση που σκοπίμως αποσιωπήθηκε, και αποκαλύπτει μια ακόμη μεγαλύτερη βρωμιά που κρύβεται πίσω από αυτή την επικοινωνιακή πρωτοβουλία...

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvRR_SiOvwVKXMMSjWywb0jZ0aAjO44cQ1bT-fEjtCYFwbLqxe

Έτσι για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" που από την πρώτη στιγμή προειδοποιούσε πως: "ΠΡΙΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν από δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος της Κυριακής...


Τη δημιουργία νέου υπέρ-Επιτρόπου Δημοσιονομικής Πειθαρχίας στην Ελλάδα προβλέπει το νέο σχέδιο των δανειστών.

Ο «Big Brother», ο οποίος σε λογική ανεξάρτητης αρχής δεν θα λογοδοτεί πουθενά, ούτε καν στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, θα έχει αρμοδιότητες επιβολής ακόμα και ποινών ή νέων μέτρων στη χώρα.

Καταλάβατε τώρα για ποιό λόγο "πυροβοληθήκαμε" με τη δήθεν ανησυχία που θορύβησε τους ευρωπαίους από την γιαλατζή μαγκιά των ελληνόφωνων ανδρεικέλαων τους να απομακρύνουν το λαομίσητο ανθρωποειδές???

Μια στημένη παράσταση ήταν όλο αυτό, με την ελληνόφωνη κεβέρνηση στο ρόλο και πάλι του Εφιάλτη σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Τόμσεν σε Θεοχάρη: Πες μου τι έγινε, να πάρω την Μέρκελ να το λύσω! (απλά πράγματα από τη στιγμή που βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή....)

 
 
 
 
Η στήριξη της Τρόικας στο πρόσωπο του πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, ήταν εμφανής από την ημέρα της παραίτησής του, μέσα από την ανακοίνωση της Ε.Ε που εξέφραζε την ανησυχία της. Ωστόσο υπάρχει και ένα άλλο περιστατικό, το οποίο δείχνει σε μεγαλύτερο βαθμό τη σχέση των δύο πλευρών.
Πρόκειται για κάτι που συνέβη πριν από αρκετούς μήνες, όταν είχε προκύψει ξανά μία- άγνωστη στους πολλούς- κρίση στις σχέσεις του κ. Θεοχάρη με τα κυβερνητικά στελέχη και το αποκαλύπτει το «Βήμα» και ο δημοσιογράφος Ντίνος Σιωμόπουλος.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Θεοχάρης φέρεται να επικοινώνησε τότε με τον επικεφαλής της Τρόικα, Πολ Τόμσεν. Μόλις του μετέφερε το κλίμα, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ του απάντησε ότι αν το επιθυμεί, θα μπορούσε να ζητήσει από τη Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ, να μιλήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να λήξει το θέμα και να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο που είχε αναλάβει.

Επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για εξαιρετικά επικίνδυνο λογισμικό που κλειδώνει κινητά και tablets και εκβιάζει τον κάτοχο


dioksi-hlektronikou-egklimatos-elliniki-astynomia-cyber-crime-unit


Νέα απειλή αντιμετωπίζουν οι χρήστες κινητών τηλεφώνων και tablets με λειτουργικό σύστημα ANDROID, καθώς ένα κακόβουλο λογισμικό με την ονομασία «Simpelocker».
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες πως το λογισμικό αυτό με την εγκατάσταση του στη συσκευή, σκανάρει όλα τα αποθηκευμένα αρχεία του χρήστη της (φωτογραφίες, ταινίες, έγγραφα κλπ) και στη συνέχεια την κλειδώνει αποκρυπτογραφώντας τα αρχεία της.
Για το ξεκλείδωμα της συσκευής και την αποκρυπτογράφηση των αρχείων της, εμφανίζεται μήνυμα στην οθόνη της συσκευής και ζητείται από τους χρήστες να καταβάλουν χρηματικό ποσό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού ( TROJAN ), με την ονομασία “Simplelocker”, το οποίο προσβάλλει κινητά τηλέφωνα και tablets (smartphones) με λειτουργικό σύστημα ANDROID και κρυπτογραφεί τα αρχεία του χρήστη τους.Ειδικότερα, με την εγκατάσταση του κακόβουλου λογισμικού στη