Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Τα κομπλεξικά αρπακτικά της Ευρώπης που ακόμα καθόμαστε και τα λιβανίζουμε- Ο Πολωνός Ντόναλντ Τουσκ είπε σε συνέντευξή του για τους Έλληνες: « να πάρουν τον περίφημο ελληνικό τους ήλιο και να τον βάλουν εκεί ακριβώς που ξέρουν».

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ντόναλντ Τουσκ: "Οι Ελληνες μπορούν να πάρουν τον περίφημο ελληνικό τους ήλιο και να τον βάλουν εκεί ακριβώς που ξέρουν"

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ντόναλντ Τουσκ: "Οι Ελληνες μπορούν να πάρουν τον περίφημο ελληνικό τους ήλιο και να τον βάλουν εκεί ακριβώς που ξέρουν"

Σάλο και διαμαρτυρίες από πολλές πλευρές έχει προκαλέσει μια φράση του Ντόναλντ Τουσκ όταν απάντησε σε ερώτηση για τη διάσωση της Ελλάδας στη χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Ο Πολωνός πολιτικός επέλεξε να εστιάσει στον ελληνικό ήλιο έπειτα από λογοπαίγνιο που έκανε η δημοσιογράφος που του έθεσε την ερώτηση. Η πλήρης ερώτηση ήταν: "Πολλοί λαοί της Ευρώπης αντιδρούν για την πολιτική σας έναντι της Ελλάδας και λένε πως αν 'σβήσετε' τον ελληνικό ήλιο θα "σβήσετε" και τον ήλιο της Ευρώπης".

Αρχικά ο κ. Τουσκ απάντησε: «Να σας πω την αλήθεια, έχω πάει αρκετές φορές στην Ελλάδα, και παρ' ό,τι την αγαπώ ως χώρα, νομίζω ότι ο ήλιος της είναι υπερτιμημένος. Καίει πολύ -εγώ έπαθα εγκαύματα απ' την ηλιοφάνεια ένα καλοκαίρι- και νομίζω πως είναι λίγο επικίνδυνος, ακόμα κι αν φοράς αντιηλιακό. Ο καρκίνος του δέρματος παραμονεύει».

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος επέμεινε στην ερώτησή της, και ο κύριος Τουσκ εμφανώς ενοχλημένος είπε: «Αν το επιλέξουν οι Έλληνες να μην πληρώσουν όσα χρωστούν, ας κρατήσουν τον ήλιο τους, να δούμε αν θα μπορέσουν να χορτάσουν μ' αυτόν. Σε ό,τι με αφορά» κατέληξε, «μπορούν να πάρουν τον περίφημο ελληνικό τους ήλιο και να τον βάλουν εκεί ακριβώς που ξέρουν».