Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!

 

Ελληνική Βουλή
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Λένε πως ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Στη προκειμένη περίπτωση, ο ελληνικός λαός έχει ηγέτες ψεύτες, απατεώνες, κλεφτές του κρατικού κορβανά, αδίστακτους ανθρώπους της νύχτας, ανίκανους δανδήδες, σοκολατόπαιδα που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, lifestyle ξανθές και μοιραίες, άθεους χωρίς κανένα ιερό και όσιο, διάφορα παχύδερμα που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι το πώς θα φάνε περισσότερο και τέλος, εν ψυχρώ προδότες που η μόνη ικανότητα τους ήταν να

Υποψήφιος της ΝΔ ο ...καταδικασμένος πρώην Νομάρχης Κιλκίς, Ευάγγελος Μπαλάσκας;;;;;;;

 

 
ereportaz.gr

Στην λίστα των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας συγκαταλέγεται ο καταδικασμένος πρώην Νομάρχης Κιλκίς, Ευάγγελος Μπαλάσκας.
Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον Φεβρουάριο του 2014, τον πρώην Νομάρχη σε φυλάκιση δύο χρόνων, με τριετή αναστολή.
Η υπόθεση αφορούσε τα πλαστά αναπηρικά πάσο που είχε εκδώσει η νομαρχία Κιλκίς, προκαλώντας ζημιά περίπου 1 εκατ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, από την τότε νομαρχία είχαν εκδοθεί τη συγκεκριμένη διετία βεβαιώσεις για τη χορήγηση δελτίων αναπηρίας σε 10.211 ΑμΕΑ, τη στιγμή που ο αριθμός των αναπήρων στον νομό ήταν πέντε φορές μικρότερος. Το ΚΤΕΛ είχε χρηματοδοτηθεί με 1,1 εκατ. ευρώ για τα μειωμένα εισιτήρια, ποσό το οποίο τελικώς επιστράφηκε.
Ο Ευάγγελος Μπαλάσκας, που λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση τέθηκε σε καθεστώς αργίας, ενώ δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιους δικηγόρους, οι οποίοι αρνήθηκαν το κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του εντολέα τους και υπεραμύνθηκαν της αθωότητάς του. Τις κατηγορίες του αρνήθηκε, κατά την απολογία του, και ο πρώην οδηγός του ΚΤΕΛ Κιλκίς. Πρωτοδίκως, είχε επιβληθεί στον πρώτο φυλάκιση πέντε ετών και στον δεύτερο φυλάκιση επτά ετών, ποινές που ήταν εξαγοράσιμες.
Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ και η δίωξη για κακούργημα
Ο πρώην Νομάρχης έχει βρεθεί και στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Μετά απο έλεγχο που έγινε, ο κ. Μπαλάσκας κλήθηκε σε απολογία και τελικά του καταλογίστηκε πρόστιμο 200.000 ευρώ.
Παράλληλα, του έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα η οποία βρίσκεται στον ανακριτή Κιλκίς, μετά από επώνυμη μήνυση που έγινε τον Μάρτιο του 2007.
Αναδημοσίευση από:
ereportaz.gr
olympia

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

«ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ»!

 

\

μιλτιαδηςΓράφει η Σοφία…

Σε ποια χώρα μπορεί να ακουστεί από την τηλεόραση τέτοια κουβέντα από στόμα υπουργού και να μην τον πάρει ο διάολος πάραυτα; Σε ποια χώρα κυβέρνηση θα συνέχιζε να κρατάει άτομο που ξεστόμισε τέτοια κουβέντα και δεν θα ξεσηκωνόταν θύελλα που θα τους έπαιρνε όλους μαζί;;;

Κι όμως συνέχισαν να υπάρχουν!

Πουλήστε τα σπίτια σας και μείνετε στο δρόμο για να ταϊζουν την ΤΡΩΕΙκα όλοι αυτοί που, όπως φαίνεται, είχαν συμφωνήσει να διογκώσει τεχνητά το έλλειμμα του 2009, ο υπάλληλος του ΔΝΤ που διορίστηκε, ακριβώς για αυτόν το λόγο, διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ, μαζί με τον Ραντερμάχερ της EUROSTAT.

Να πουλήσετε τα σπίτια σας για να εισπράξουν οι ξεπουλητάδες της χώρας! Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση των τροϊκανόδουλων υποτακτικών είναι να ΑΡΠΑΞΕΙ, ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ, ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ, ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ!!

Να Αρπάξει με κάθε τρόπο, από παντού, σαν λιμασμένη.

Εξάλλου δεν είχαν ποτέ πρόβλημα να πουν ευθέως ακόμα και την ώρα που ζητούσαν την ψήφο μας ότι…δεν τους ενδιαφέρει αν οι Έλληνες πεθαίνουν, αυτοκτονούν, ή σκοτώνονται, ή μένουν στο δρόμο. Όλo τους το ενδιαφέρον είναι πάντα εκτός Ελλάδος.

Ψοφήστε ρε, αρκεί να τους βάλετε στην βουλή! Για να σας λένε με υφάκι πολλά βαρύ και αυστηρό να πουληθείτε προκειμένου να πληρώσετε τα κερατιάτικα που θα σας φορτώνουν κάθε όποτε τους σφυρίξει η τρόικα, που οι ίδιοι κάλεσαν εδώ χωρίς να μας ρωτήσουν!

Κι αφού οι μπράβοι της τρόικας, που κυκλοφορούσαν με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «ελληνική κυβέρνηση», μας είπαν να μείνουμε στο δρόμο αρκεί να τους δώσουμε τα λύτρα που ζητάνε για τους ξένους αφέντες τους, τώρα επισείουν το φόβητρο της φτώχειας! Πώ! πω! θα γίνουμε φτωχοί, αν δεν μας απομυζάς και αν δεν λεηλατείς τις περιουσίες μας, εσύ και η παρέα σου, Αντώνη!


Όταν έβγαινε ο υπουργός σου κι απαιτούσε την είσπραξη του χαρατσιού μέσω ΕΝΦΙΑ με τον ίδιο τρόπο που πουλάνε «προστασία» οι συμμορίες σε καταστήματα, τι πρόγραμμα ήταν, Αντώνη; Πρόγραμμα υγιούς και χρηστής διακυβέρνησης; πρόγραμμα πλούτου και ευμάρειας;


Κι ενώ χαράτσι, ο νιοστός φόρος επί της ήδη υπερφορολογημένης περιουσίας μας, υποτίθεται ότι μπήκε στον ΕΝΦΙΑ, ταυτοχρόνως αύξησαν, σχεδόν διπλασίασαν, την τιμή της κιλοβατώρας σε ποσοστό τέτοιο ώστε οι λογαριασμοί της ΔΕΗ να έρχονται το ίδιο χαρατσωμένοι όπως και πριν!
Σε ποια χώρα, οι φορολογούμενοι πληρώνουν με τερτίπια τύπου ΕΝΦΙΑ, απ’ την τσέπη τους την ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών, και μετά οι τράπεζες τους δίνουν «ΔΑΝΕΙΑ» για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ;

Μήπως αντί να πουλήσουμε τα σπίτια μας να ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ;;;;

olympia