Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος της ΝΔ ο ...καταδικασμένος πρώην Νομάρχης Κιλκίς, Ευάγγελος Μπαλάσκας;;;;;;;

 

 
ereportaz.gr

Στην λίστα των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας συγκαταλέγεται ο καταδικασμένος πρώην Νομάρχης Κιλκίς, Ευάγγελος Μπαλάσκας.
Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον Φεβρουάριο του 2014, τον πρώην Νομάρχη σε φυλάκιση δύο χρόνων, με τριετή αναστολή.
Η υπόθεση αφορούσε τα πλαστά αναπηρικά πάσο που είχε εκδώσει η νομαρχία Κιλκίς, προκαλώντας ζημιά περίπου 1 εκατ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, από την τότε νομαρχία είχαν εκδοθεί τη συγκεκριμένη διετία βεβαιώσεις για τη χορήγηση δελτίων αναπηρίας σε 10.211 ΑμΕΑ, τη στιγμή που ο αριθμός των αναπήρων στον νομό ήταν πέντε φορές μικρότερος. Το ΚΤΕΛ είχε χρηματοδοτηθεί με 1,1 εκατ. ευρώ για τα μειωμένα εισιτήρια, ποσό το οποίο τελικώς επιστράφηκε.
Ο Ευάγγελος Μπαλάσκας, που λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση τέθηκε σε καθεστώς αργίας, ενώ δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιους δικηγόρους, οι οποίοι αρνήθηκαν το κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του εντολέα τους και υπεραμύνθηκαν της αθωότητάς του. Τις κατηγορίες του αρνήθηκε, κατά την απολογία του, και ο πρώην οδηγός του ΚΤΕΛ Κιλκίς. Πρωτοδίκως, είχε επιβληθεί στον πρώτο φυλάκιση πέντε ετών και στον δεύτερο φυλάκιση επτά ετών, ποινές που ήταν εξαγοράσιμες.
Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ και η δίωξη για κακούργημα
Ο πρώην Νομάρχης έχει βρεθεί και στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Μετά απο έλεγχο που έγινε, ο κ. Μπαλάσκας κλήθηκε σε απολογία και τελικά του καταλογίστηκε πρόστιμο 200.000 ευρώ.
Παράλληλα, του έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα η οποία βρίσκεται στον ανακριτή Κιλκίς, μετά από επώνυμη μήνυση που έγινε τον Μάρτιο του 2007.
Αναδημοσίευση από:
ereportaz.gr
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου