Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

«ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ»!

 

\

μιλτιαδηςΓράφει η Σοφία…

Σε ποια χώρα μπορεί να ακουστεί από την τηλεόραση τέτοια κουβέντα από στόμα υπουργού και να μην τον πάρει ο διάολος πάραυτα; Σε ποια χώρα κυβέρνηση θα συνέχιζε να κρατάει άτομο που ξεστόμισε τέτοια κουβέντα και δεν θα ξεσηκωνόταν θύελλα που θα τους έπαιρνε όλους μαζί;;;

Κι όμως συνέχισαν να υπάρχουν!

Πουλήστε τα σπίτια σας και μείνετε στο δρόμο για να ταϊζουν την ΤΡΩΕΙκα όλοι αυτοί που, όπως φαίνεται, είχαν συμφωνήσει να διογκώσει τεχνητά το έλλειμμα του 2009, ο υπάλληλος του ΔΝΤ που διορίστηκε, ακριβώς για αυτόν το λόγο, διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ, μαζί με τον Ραντερμάχερ της EUROSTAT.

Να πουλήσετε τα σπίτια σας για να εισπράξουν οι ξεπουλητάδες της χώρας! Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση των τροϊκανόδουλων υποτακτικών είναι να ΑΡΠΑΞΕΙ, ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ, ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ, ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ!!

Να Αρπάξει με κάθε τρόπο, από παντού, σαν λιμασμένη.

Εξάλλου δεν είχαν ποτέ πρόβλημα να πουν ευθέως ακόμα και την ώρα που ζητούσαν την ψήφο μας ότι…δεν τους ενδιαφέρει αν οι Έλληνες πεθαίνουν, αυτοκτονούν, ή σκοτώνονται, ή μένουν στο δρόμο. Όλo τους το ενδιαφέρον είναι πάντα εκτός Ελλάδος.

Ψοφήστε ρε, αρκεί να τους βάλετε στην βουλή! Για να σας λένε με υφάκι πολλά βαρύ και αυστηρό να πουληθείτε προκειμένου να πληρώσετε τα κερατιάτικα που θα σας φορτώνουν κάθε όποτε τους σφυρίξει η τρόικα, που οι ίδιοι κάλεσαν εδώ χωρίς να μας ρωτήσουν!

Κι αφού οι μπράβοι της τρόικας, που κυκλοφορούσαν με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «ελληνική κυβέρνηση», μας είπαν να μείνουμε στο δρόμο αρκεί να τους δώσουμε τα λύτρα που ζητάνε για τους ξένους αφέντες τους, τώρα επισείουν το φόβητρο της φτώχειας! Πώ! πω! θα γίνουμε φτωχοί, αν δεν μας απομυζάς και αν δεν λεηλατείς τις περιουσίες μας, εσύ και η παρέα σου, Αντώνη!


Όταν έβγαινε ο υπουργός σου κι απαιτούσε την είσπραξη του χαρατσιού μέσω ΕΝΦΙΑ με τον ίδιο τρόπο που πουλάνε «προστασία» οι συμμορίες σε καταστήματα, τι πρόγραμμα ήταν, Αντώνη; Πρόγραμμα υγιούς και χρηστής διακυβέρνησης; πρόγραμμα πλούτου και ευμάρειας;


Κι ενώ χαράτσι, ο νιοστός φόρος επί της ήδη υπερφορολογημένης περιουσίας μας, υποτίθεται ότι μπήκε στον ΕΝΦΙΑ, ταυτοχρόνως αύξησαν, σχεδόν διπλασίασαν, την τιμή της κιλοβατώρας σε ποσοστό τέτοιο ώστε οι λογαριασμοί της ΔΕΗ να έρχονται το ίδιο χαρατσωμένοι όπως και πριν!
Σε ποια χώρα, οι φορολογούμενοι πληρώνουν με τερτίπια τύπου ΕΝΦΙΑ, απ’ την τσέπη τους την ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών, και μετά οι τράπεζες τους δίνουν «ΔΑΝΕΙΑ» για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ;

Μήπως αντί να πουλήσουμε τα σπίτια μας να ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ;;;;

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου